- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.281
Yok yok hep bu şekilde gezmiyoruz evin ısısına havanın durumuna göre hatta bu hafta düzeldi biraz normal giyindik:))Cnm bu kadar giysiye terlemiyor mu özellikle emerken ben uzun kollu iç zıbın külotlu çorap üstüne eşofman takımı giydiriyorum birde havlu çorap
Yelek vs fazla giydirmiyorum uykudan uyanınca biraz giyiyor
Benim ev kışın çok soğuk oluyor ben şimdiden çok giydirmeye alıştırmak istemiyorum aslında
Soğuğa dirençli olmasını istiyorum
Kanada idi sanırım karlı havada bebekleri dışarı da uyutuyorlarmış bebek arabasında bağışıklık sistemi için çok faydalıymış
Kanada olayı bana mantıklı geliyor neden derseniz benim kızım babaannesi sağolsun( doğalgaz +elektrikli soba yakardı yazın bile) soğuk nedir hiç bilmedi şimdi birazcık soğukta şıp hasta
Bende bende zaten dişler fırçalanıyor bişiler yiyorum nefesim rahatsız etmesin diye üstümü değiştiriyorum keyif sonrasında işkenceye dönüşüyorBende bez değiminde biraz daha esnek olayım artık birde krem olarak mustela kullanıyorum bizde hiç pişik olmadık.Canım valla Bende 3-5 tane içiyorum ama içtikten sonra 1.5 saat falan sonra emzirmeye çalışıyorum hamilelikte içmedim ama şimdi içiyorum bende
Of of oturup hep beraber yakalım bi tane dahaSigara konusunu Okuyunca yazasim geldi bende iciyorum ama gunde en fazla 3 tane her ictigim de pisman oluyorum dayan biraz daha diye ama dedigin gibi o kisacik sigara icme arasi benim kendime ait tek vaktim ve onda da gozum surekli bebekte hic ayiramiyorum demek bi tek ben dusunmuyormusum ayni seyleri hisseden birinin daha olmasi guzel.
Daha sonra izleye kaydettim biraz yorumlara göz gezdirdim olumlu çoğu teşekkürlerSigara için çok işe yarar bir video.
Kocalar baksın bebeklere 1 saat siz eğer bırakmak istiyorsanız bu videoyu izleyin arkadaşlarım. Sayesinde bırakan çok var.
Cnm bu kadar giysiye terlemiyor mu özellikle emerken ben uzun kollu iç zıbın külotlu çorap üstüne eşofman takımı giydiriyorum birde havlu çorap
Yelek vs fazla giydirmiyorum uykudan uyanınca biraz giyiyor
Benim ev kışın çok soğuk oluyor ben şimdiden çok giydirmeye alıştırmak istemiyorum aslında
Soğuğa dirençli olmasını istiyorum
Kanada idi sanırım karlı havada bebekleri dışarı da uyutuyorlarmış bebek arabasında bağışıklık sistemi için çok faydalıymış
Kanada olayı bana mantıklı geliyor neden derseniz benim kızım babaannesi sağolsun( doğalgaz +elektrikli soba yakardı yazın bile) soğuk nedir hiç bilmedi şimdi birazcık soğukta şıp hasta
Yaa ben de aynı hastanede farklı bir doktordan memnun değilim. Asistan üzerinden iletişim kurabiliyoruz o da uzun oluyor 3 gün ulaşamadım geçende. Teşekkür ederimMerhaba ben Pendik medikalparkta Şemsettin beye götürüyorum ilgili bir doktor tavsiye ederim telefonla da ulaşabiliyorum kendisine
Probiyotik adı myflor ama bana doktor verdi şikayet lerden dolayı bizde alerji var fazla gürültülü kaka yapıyor fazla alttan gaz çıkarıyor yeşil kaka yapıyor aradaGünde 5 damla biogaia kullanıyoruz ama pek bir değişiklik yok siz prebiyotik olarak ne kullanıyorsunuz? Relamax bende deniyim bari.
Benimki normaldi ama bir çok yorumda okudum halsizlik yaptığı için uykulu oluyorlar diye2. Ay aşıları sonrası bebeğinde uyku hali olan var mı? Ateş şimdilik yok ama
Bizdede işe yaramadı o damla. Sab simplex kullanmaya başldık. MemnunuzGünde 5 damla biogaia kullanıyoruz ama pek bir değişiklik yok siz prebiyotik olarak ne kullanıyorsunuz? Relamax bende deniyim bari.
Bizimki de dün oldu 2. Ay aşılarını. Tüm gün uyku halindeydi, sadece emdi ve uyudu. Ateş olmadı çok şükür. Gece kustu biraz bi de tabi tüm gün uyuduğu için uyumakta zorlandı aralarda. Bugün normale dönmüş gibi2. Ay aşıları sonrası bebeğinde uyku hali olan var mı? Ateş şimdilik yok ama
Bebeğinizde nesorun vardı da kullandınız?Bizdede işe yaramadı o damla. Sab simplex kullanmaya başldık. Memnunuz
Ben de öyle inan ki uyuması emmesi huzuru her şeyini etkiliyor çocuğun. Yeğenim eczacı bugün başka bir damla daha getirecek bakalım belki o ise yararNurse harveys colex aldım içermiyorum tadı çok naneli baskın.artık geçsin şu kabızlık ve gaz sancıları yoruldum walla yaw..
Yaa kapalı nası oluyormuş acaba bayıltmıyorlarmı nerde olacaksınız ameliyatı canım. Biz en büyük korkumuz narkoz almasıBizde tek taraf gördüm diğer tarafı bilmiyorum kapalı ameliyat olacak eğer orad varsa alacaklar sünneti de yapacaklar 20 Kasım'a gün aldık
Cok geçmiş olsun canım. Ben de aynen hemen ihlamur içtim. Çabucak atlatırız insaallah yavrulara bulaşmadan. Benim oğlan da cok fazla gaz sancısı olduğu içi cesaret edemiyorum her şeyi yemeye ama böyle de nasıl olacak bilemiyorum82 günlük olduk, ben abartmadan yiyorum, şimdi ıhlamur içtim önce boğazım gıdıklanıyor idi, şimdi de burnum su gibi eğilince akıyor kaptım şifayı belli ki
Benimki de o gün çok uyumuştu canım. Ben de korkup başında beklemiştim daha önce hiç o kadar uyuduğunu görmedim çünkü2. Ay aşıları sonrası bebeğinde uyku hali olan var mı? Ateş şimdilik yok ama
Etlik şehir hastanesi narkoz alacak cnm 3 yerden delik açıp girecekler sanırımYaa kapalı nası oluyormuş acaba bayıltmıyorlarmı nerde olacaksınız ameliyatı canım. Biz en büyük korkumuz narkoz alması50 gün yoğun bakımda kaldı tekrar aynı duruma düşecek diye korkuyoruz çok
Çok uzun hikaye bizimki akciğer enfeksiyonu dediler doğunca sora nefesi tokere edemedi 50 gün sora dğzeldi kendi kendineEtlik şehir hastanesi narkoz alacak cnm 3 yerden delik açıp girecekler sanırım
Geçmiş olsun neden yoğun bakımda kaldı
Çok geçmiş olsunÇok uzun hikaye bizimki akciğer enfeksiyonu dediler doğunca sora nefesi tokere edemedi 50 gün sora dğzeldi kendi kendine
Nurse harveys colex aldım içermiyorum tadı çok naneli baskın.artık geçsin şu kabızlık ve gaz sancıları yoruldum walla yaw..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?