2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yok yok hep bu şekilde gezmiyoruz evin ısısına havanın durumuna göre hatta bu hafta düzeldi biraz normal giyindik:))
Bende bende zaten dişler fırçalanıyor bişiler yiyorum nefesim rahatsız etmesin diye üstümü değiştiriyorum keyif sonrasında işkenceye dönüşüyor
Of of oturup hep beraber yakalım bi tane daha
Sigara için çok işe yarar bir video.
Kocalar baksın bebeklere 1 saat siz eğer bırakmak istiyorsanız bu videoyu izleyin arkadaşlarım. Sayesinde bırakan çok var.

Daha sonra izleye kaydettim biraz yorumlara göz gezdirdim olumlu çoğu teşekkürler

Yeme içmenize nasıl devam ediyorsunuz kilo açısından değil süt kalitesi olarak soruyorum mesela sabah zeytin peynir yumurta salatalık nadiren tahin pekmez kahvaltı hazırlıyorum sonrasında akşama kadar fare gibi girip çıkıyorum mutfağa paketli gıda tüketmek istemiyorum aslında ama elim hemen onlara gidiyor e acıkıyorum habire ya da psikolojik olarak mı bilemiyorum şimdi bile açım sürekli sanki

Külotlu çorap çok rahatsız edici bir şey ya. Direkt yapışıyor. Bence bu şekilde kullanımı doğru değil.
Benim görüştüğüm birkaç doktor 1 yaşına kadar günlük (gezmeye vs giderken) bile önermedi.
Görünce yazmak istedim kusura bakmayın.

Merhaba ben Pendik medikalparkta Şemsettin beye götürüyorum ilgili bir doktor tavsiye ederim telefonla da ulaşabiliyorum kendisine
Yaa ben de aynı hastanede farklı bir doktordan memnun değilim. Asistan üzerinden iletişim kurabiliyoruz o da uzun oluyor 3 gün ulaşamadım geçende. Teşekkür ederim

Günde 5 damla biogaia kullanıyoruz ama pek bir değişiklik yok siz prebiyotik olarak ne kullanıyorsunuz? Relamax bende deniyim bari.
Probiyotik adı myflor ama bana doktor verdi şikayet lerden dolayı bizde alerji var fazla gürültülü kaka yapıyor fazla alttan gaz çıkarıyor yeşil kaka yapıyor arada
Relamax laktoz enzimi için bilgin olsun damlaların etkilerini yavaştan görmeye başladım mesela çok gürültülü yapmıyor veya ıkınmıyor artık
Yinede danış kafana göre kullanma lütfen

2. Ay aşıları sonrası bebeğinde uyku hali olan var mı? Ateş şimdilik yok ama
Bizimki de dün oldu 2. Ay aşılarını. Tüm gün uyku halindeydi, sadece emdi ve uyudu. Ateş olmadı çok şükür. Gece kustu biraz bi de tabi tüm gün uyuduğu için uyumakta zorlandı aralarda. Bugün normale dönmüş gibi

Kızlar ben burun tıkandikca bebeğimin burnunu açtım ama muhakkak her gün açılmask gerektiğini bebeğim hastalanınca anladım
Benden nezle grip bulaştı kuzuma, akşama acile gitmek zorunda kaldık röntgen bile çektirdi doktor
Siz siz olun hiç ihmal etmeyin burnunu hep açın
Öyle ağlaması o kadar üzüyor ki beni, sesi kısıldı değişti sesi yavrumun , ben yaşadım sizlere de söylemek istedim
Bir buçuk iki saatte bir serum fizyolojik yapıyoruz
O kadar balgamlı ki

Nurse harveys colex aldım içermiyorum tadı çok naneli baskın. artık geçsin şu kabızlık ve gaz sancıları yoruldum walla yaw..
Ben de öyle inan ki uyuması emmesi huzuru her şeyini etkiliyor çocuğun. Yeğenim eczacı bugün başka bir damla daha getirecek bakalım belki o ise yarar

Bizde tek taraf gördüm diğer tarafı bilmiyorum kapalı ameliyat olacak eğer orad varsa alacaklar sünneti de yapacaklar 20 Kasım'a gün aldık
Yaa kapalı nası oluyormuş acaba bayıltmıyorlarmı nerde olacaksınız ameliyatı canım. Biz en büyük korkumuz narkoz alması 50 gün yoğun bakımda kaldı tekrar aynı duruma düşecek diye korkuyoruz çok

82 günlük olduk, ben abartmadan yiyorum, şimdi ıhlamur içtim önce boğazım gıdıklanıyor idi, şimdi de burnum su gibi eğilince akıyor kaptım şifayı belli ki
Cok geçmiş olsun canım. Ben de aynen hemen ihlamur içtim. Çabucak atlatırız insaallah yavrulara bulaşmadan. Benim oğlan da cok fazla gaz sancısı olduğu içi cesaret edemiyorum her şeyi yemeye ama böyle de nasıl olacak bilemiyorum

Etlik şehir hastanesi narkoz alacak cnm 3 yerden delik açıp girecekler sanırım
Geçmiş olsun neden yoğun bakımda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…