2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaa ben de aynı hastanede farklı bir doktordan memnun değilim. Asistan üzerinden iletişim kurabiliyoruz o da uzun oluyor 3 gün ulaşamadım geçende. Teşekkür ederim
Rica ederim ben de aynı sebeplerden doktor değiştirdim önceden medipolde bir doktora götürüyordum son 2 aydır Şemsettin bey ile devam ediyoruz gayet memnunum, kızımda pamukçuk olmuştu kullandığım ilaçla ilgili soru sormak için aradım ve ulaşabildim

Cep numarasını mı paylaşıyor yani? Doğru anladım dimi

Kızlar grip oldum youplus içtim emzirirken icilmezmis ne kadar emzirmicem neden ki parol içtim başka ne kullanabilirim

Kızlar grip oldum youplus içtim emzirirken icilmezmis ne kadar emzirmicem neden ki parol içtim başka ne kullanabilirim
Maalesef ben kızımı emzirirken kaç kere oldum hiç birşey vermediler en basiti pastil bile kullanmama karşı gelmişti doktor
Bol sıvı tüketimi, bana iyi gelen kuru soğan ve sıcak çorba çok iyi toparlıyor
Sıcak hafif acılı kelle paça
Geçmiş olsun

Hastalandığımdan beri çocuğumu anne yanına yatırıyorum, normalde yanımda yatıyordu, yanımda uyuyakalıyor sonra alıp yatağına koyuyorum. Öncesinde sıcak su torbasıyla yatağını örtüsünü ısıtıyorum. Yanımda sessiz sessiz uyuyan çocuk yatağa koyunca sürekli bi hareket halinde, elleri kolları bi durmuyo ha uyandı ha uyanacak derken beni uyku tutmuyo. Neden yanımda böyle hareket etmiyo da yatağında ediyo 40 dakikadır gözüme uyku girmedi sürekli mızır mızır mızır uykusunda bi şeyler yapıyo …

Ben olmadım canım. Umarım önümüzdeki 1 sene kadar da olmam böyle çok rahat bir de benim regl çok sancılı olur şu dönemde çekilecek dert değil valla

Ben olmadım hala canım 3 ay oldu doğum yapalı

Bende olmadım daha.. Endişeleniyorum Bi sıkıntı mı var diye.. Normal diyende var çevremde.. 2. Ye hamile kalırsın bilemezsin diyende pazartesi bi Dr gideyim artık.

Ama napalım bütün gün sadece kendimr ayırdığım vakit bu dediğin gibi canım so ra koşarak diş fırçala ellerimi defalarca yıka

Doğdu doğalı böyle kucağıma alıyorum bişi yok. Yatağında durduğu yok. Hem uyuyor gibi hem uyumuyor gibi. Geriniyor, kollar bacaklar durmuyor falan.. Ama sancılı ağrılı Bi durumda değil gibi. Çünkü kızarma ağlama VS yok.. Anneme sordum hiç mi hareket etmesin rahat bırak çocuğu herşeyine bişi bulma dedi bende herşeyini sıkıntı yapmıyorum. Ama pazartesi doktoruna Bi soracağım. ( hergün olan Bi durum değil)

Bende olmadım daha.. Endişeleniyorum Bi sıkıntı mı var diye.. Normal diyende var çevremde.. 2. Ye hamile kalırsın bilemezsin diyende pazartesi bi Dr gideyim artık.
Canım benim doktorum 3-6 ay beklemeyiz dedi rahim duvarın hala kalın dedi 40 gün sonra yapılan kontrolde bir de süt hormonu yüzünden daha uzun süre olmayanlarda var dedi ancak sen korunmalısın kesinlikle dedi

Burda kilo vermek için leslie konuşulmuştu. İki gündür deneyim dedim. Sencer durmadığı için onu da kucağıma alıyorum. 10.dk da uyuyakalıyor beşiğine koyup devamını yapıyorum o mutlu ben mutlu çok güzel oldu bu iş ekmeği aburcuburu da kestim ama özel bir diyet yapmıyorum bakalım kilo verebileceğim bugun 2. günüm güncel kilom 72

Kendini uyandırıyo ama kollarını ata ata, biraz da ıkınıyo bazen benimki kucakta uyurken dediğin gibi hiç hareket yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…