- 27 Şubat 2022
- 581
- 938
- 33
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.301
Ben olmadım canım. Umarım önümüzdeki 1 sene kadar da olmam böyle çok rahat bir de benim regl çok sancılı olur şu dönemde çekilecek dert değil vallaArkadaşlar regl olmayan var mı?
Rica ederim ben de aynı sebeplerden doktor değiştirdim önceden medipolde bir doktora götürüyordum son 2 aydır Şemsettin bey ile devam ediyoruz gayet memnunum, kızımda pamukçuk olmuştu kullandığım ilaçla ilgili soru sormak için aradım ve ulaşabildimYaa ben de aynı hastanede farklı bir doktordan memnun değilim. Asistan üzerinden iletişim kurabiliyoruz o da uzun oluyor 3 gün ulaşamadım geçende. Teşekkür ederim
Ben olmadım hala canım 3 ay oldu doğum yapalıArkadaşlar regl olmayan var mı?
Cep numarasını mı paylaşıyor yani? Doğru anladım dimiRica ederim ben de aynı sebeplerden doktor değiştirdim önceden medipolde bir doktora götürüyordum son 2 aydır Şemsettin bey ile devam ediyoruz gayet memnunum, kızımda pamukçuk olmuştu kullandığım ilaçla ilgili soru sormak için aradım ve ulaşabildim
BenArkadaşlar regl olmayan var mı?
Maalesef ben kızımı emzirirken kaç kere oldum hiç birşey vermediler en basiti pastil bile kullanmama karşı gelmişti doktorKızlar grip oldum youplus içtim emzirirken icilmezmis ne kadar emzirmicem neden ki parol içtim başka ne kullanabilirim
Şöyle oldu kendisi kartını vermişti kartta cep numarası yazıyordu, aradım ilk açmadı 15 dk sonra kendisi arayıp ulaştı banaCep numarasını mı paylaşıyor yani? Doğru anladım dimi
Yaa bir de kendi aramış valla süpermiş teşekkür ettimŞöyle oldu kendisi kartını vermişti kartta cep numarası yazıyordu, aradım ilk açmadı 15 dk sonra kendisi arayıp ulaştı bana
Ben olmadım canım. Umarım önümüzdeki 1 sene kadar da olmam böyle çok rahat bir de benim regl çok sancılı olur şu dönemde çekilecek dert değil valla
Ben olmadım hala canım 3 ay oldu doğum yapalı
Bende olmadım daha.. Endişeleniyorum Bi sıkıntı mı var diye.. Normal diyende var çevremde.. 2. Ye hamile kalırsın bilemezsin diyende
Ama napalım bütün gün sadece kendimr ayırdığım vakit bu dediğin gibi canım so ra koşarak diş fırçala ellerimi defalarca yıkaYok yok hep bu şekilde gezmiyoruz evin ısısına havanın durumuna göre hatta bu hafta düzeldi biraz normal giyindik:))
Bende bende zaten dişler fırçalanıyor bişiler yiyorum nefesim rahatsız etmesin diye üstümü değiştiriyorum keyif sonrasında işkenceye dönüşüyor
Of of oturup hep beraber yakalım bi tane daha
Daha sonra izleye kaydettim biraz yorumlara göz gezdirdim olumlu çoğu teşekkürler
Canım ben dün gittim olmak üzereymişim 3 aydır bende olmuyordumBende olmadım daha.. Endişeleniyorum Bi sıkıntı mı var diye.. Normal diyende var çevremde.. 2. Ye hamile kalırsın bilemezsin diyendepazartesi bi Dr gideyim artık.
Doğdu doğalı böyleHastalandığımdan beri çocuğumu anne yanına yatırıyorum, normalde yanımda yatıyordu, yanımda uyuyakalıyor sonra alıp yatağına koyuyorum. Öncesinde sıcak su torbasıyla yatağını örtüsünü ısıtıyorum. Yanımda sessiz sessiz uyuyan çocuk yatağa koyunca sürekli bi hareket halinde, elleri kolları bi durmuyo ha uyandı ha uyanacak derken beni uyku tutmuyo. Neden yanımda böyle hareket etmiyo da yatağında ediyo40 dakikadır gözüme uyku girmedi sürekli mızır mızır mızır uykusunda bi şeyler yapıyo …
Canım benim doktorum 3-6 ay beklemeyiz dedi rahim duvarın hala kalın dedi 40 gün sonra yapılan kontrolde bir de süt hormonu yüzünden daha uzun süre olmayanlarda var dedi ancak sen korunmalısın kesinlikle dediBende olmadım daha.. Endişeleniyorum Bi sıkıntı mı var diye.. Normal diyende var çevremde.. 2. Ye hamile kalırsın bilemezsin diyendepazartesi bi Dr gideyim artık.
Ayy ateş yapıyor mu çok ya bizde 5. Ayda başlayscsğız ama aynı anda ikisi olmayacak her ay birini olacakKızlar dün biz bexsero ve nimenix aşılarımızı yaptırdık baya ateş yaptı ama iyiyiz şu an
Kendini uyandırıyo ama kollarını ata ata, biraz da ıkınıyo bazen benimkiDoğdu doğalı böylekucağıma alıyorum bişi yok. Yatağında durduğu yok. Hem uyuyor gibi hem uyumuyor gibi. Geriniyor, kollar bacaklar durmuyor falan.. Ama sancılı ağrılı Bi durumda değil gibi. Çünkü kızarma ağlama VS yok.. Anneme sordum hiç mi hareket etmesin rahat bırak çocuğu herşeyine bişi bulma dedi bende herşeyini sıkıntı yapmıyorum. Ama pazartesi doktoruna Bi soracağım. ( hergün olan Bi durum değil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?