2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de mi başlasam ya sütü etkiler mi acaba çok yorucu oluyor mu, leslie yapmadım daha önce. Hiçbi pantolonum üzerime olmuyo evde sürekli pijamayla duruyorum dışarı çıkarken de eşofman, off çok bakımsızım kafada topuz süt lekeli tişört hiç halim bile yok değiştirmeye, içimden kendime bakmak gelmiyor

Ayyy bende başlıcam canım hadi bakalım hep birlikte verelim bu kiloları

Bende olmadım daha.. Endişeleniyorum Bi sıkıntı mı var diye.. Normal diyende var çevremde.. 2. Ye hamile kalırsın bilemezsin diyende pazartesi bi Dr gideyim artık.
Çok normal adet olmaman ama hamilede kalınabiliyor dikkat etmek lazım

Ay süpersin burcu konuşup konuşup yiyenlerdenim bende baslicam aldım başımı gidiyorum

Oh harikaa. Ana oğul muhteşem bir aktivite bence emzirdiğin için inanılmaz güzel ve hızlı kilo vericeksin eminim

Ama napalım bütün gün sadece kendimr ayırdığım vakit bu dediğin gibi canım so ra koşarak diş fırçala ellerimi defalarca yıka

Tomris hamilelik boyunca sigara içtim doğdu kuvöz girdi bu sefer cılkı çıkartana kadar içtim eve geldi azalttım. Hamilelik öncesi günde 2 paket içip adeta yiyenlerdendim. Hiç içmemiş biri olarak konuşmuyorum ama söylemezsem içim rahat etmeyecek. Çocuk doktorumuz sigarayı öğrenince dedi ki 6 saat nefesin sigara dumanını salıyormuş öyle içtim ağzımı yıkadım fırçaladım olayı yokmuş. Gece yatarken içtin mesela bebek uyuyor diye aynı odadasın o nefesinden yayılacak 6 saat ve evladının uyuduğu odaya yayılacak gazların genleşmesi biliyosundur. Bunu duyunca bir beynimden vuruldum. İçtiğime pişman değilim yanlış olmasın ama bunu duyunca devam edemedim. Birde o videoyu izledim. 21 ağustostan beri ağzıma sürmedim. Birde bu gözle değerlendir arkadaşım seni üzmek kırmak için söylemiyorum ama bu 6 saat mevzusu beni çok gerdi birde zamanı gelmiş demek ki bırakmamın ve bıraktım. Ki dediğim gibi bağımlıydım. Uykumdan uyanır sigara içerdim öyle bir durumdan.

Yok o ikisinin koruyuculuğu farklıymış tamamlayıcı gibiymiş aynı anda da yapılabilirmiş teki de tercih edilebilirmiş baktım şimdi Bulut bugün bexsero oldu.
Ya ben zaten hiç dayanamıyorum pff neyse yaptıracağız Allahtan rota ağızdanmış onu yaptırdınız mı canım

Canım onların ikisi de mi yapılacak sanki bana doktor ya o ya o dedi ya anlamadım
Menejitin 5 tipi var A B W Y Z diye hatırlıyorum
Bexsora tek B varyantını karşılıylt ve ülkemizde en çok görülen tip buymuş.
Diğer aşı 4 tipi karşılıyor canım
Not: tip isimlerini yanlış yazmış olabilirim

Sorma icerken de gozum hep ustunde zaten iyice dalgin uykuya gecmeden icemiyorum olur da bian da uyanir da disi mi fircalayamam falan diye bazen yarida birakiyorum falan icmesem daha iyi

Kendini uyandırıyo ama kollarını ata ata, biraz da ıkınıyo bazen benimki kucakta uyurken dediğin gibi hiç hareket yok.
Ikınıyor mı geriniyor mu? Bunu ayırt etmek gerek.. Benimki geriniyor. Sıkıntı yaratmadığı için ağlama tıkanma morarma VS yok normal diyorum ben ama sorucam yinede Dr.
Birde hergün olmuyor benimkinde ve sabahları oluyor uyanmasına yakın. Tabi oğluş öyle olunca uyuyamıyorum bende.. Zor ana olmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…