- 18 Ağustos 2022
- 3.644
- 12.315
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.321
Ben de mi başlasam ya sütü etkiler mi acaba çok yorucu oluyor mu, leslie yapmadım daha önce. Hiçbi pantolonum üzerime olmuyo evde sürekli pijamayla duruyorum dışarı çıkarken de eşofman, off çok bakımsızım kafada topuz süt lekeli tişört hiç halim bile yok değiştirmeye, içimden kendime bakmak gelmiyorBurda kilo vermek için leslie konuşulmuştu. İki gündür deneyim dedim. Sencer durmadığı için onu da kucağıma alıyorum. 10.dk da uyuyakalıyor beşiğine koyup devamını yapıyorum o mutlu ben mutlu çok güzel oldu bu işekmeği aburcuburu da kestim ama özel bir diyet yapmıyorum bakalım kilo verebileceğim bugun 2. günüm güncel kilom 72
38 gördük ama Carpol verdik indi çok şükür iiyiyiz bizim doktorumuz da 3 5 ve 13 ayda olacağız dediAyy ateş yapıyor mu çok ya bizde 5. Ayda başlayscsğız ama aynı anda ikisi olmayacak her ay birini olacak
Ayyy bende başlıcam canım hadi bakalım hep birlikte verelim bu kilolarıBurda kilo vermek için leslie konuşulmuştu. İki gündür deneyim dedim. Sencer durmadığı için onu da kucağıma alıyorum. 10.dk da uyuyakalıyor beşiğine koyup devamını yapıyorum o mutlu ben mutlu çok güzel oldu bu işekmeği aburcuburu da kestim ama özel bir diyet yapmıyorum bakalım kilo verebileceğim bugun 2. günüm güncel kilom 72
Çok normal adet olmaman ama hamilede kalınabiliyor dikkat etmek lazımBende olmadım daha.. Endişeleniyorum Bi sıkıntı mı var diye.. Normal diyende var çevremde.. 2. Ye hamile kalırsın bilemezsin diyendepazartesi bi Dr gideyim artık.
Ay süpersin burcu konuşup konuşup yiyenlerdenim bende baslicam aldım başımı gidiyorumBurda kilo vermek için leslie konuşulmuştu. İki gündür deneyim dedim. Sencer durmadığı için onu da kucağıma alıyorum. 10.dk da uyuyakalıyor beşiğine koyup devamını yapıyorum o mutlu ben mutlu çok güzel oldu bu işekmeği aburcuburu da kestim ama özel bir diyet yapmıyorum bakalım kilo verebileceğim bugun 2. günüm güncel kilom 72
1 yıl olmayanda var. Korunmazsan kalma ihtimalin var arkadaşım. Dikkatli olmakta fayda var istenilmiyorsa eğer.Bende olmadım daha.. Endişeleniyorum Bi sıkıntı mı var diye.. Normal diyende var çevremde.. 2. Ye hamile kalırsın bilemezsin diyendepazartesi bi Dr gideyim artık.
Burda kilo vermek için leslie konuşulmuştu. İki gündür deneyim dedim. Sencer durmadığı için onu da kucağıma alıyorum. 10.dk da uyuyakalıyor beşiğine koyup devamını yapıyorum o mutlu ben mutlu çok güzel oldu bu işekmeği aburcuburu da kestim ama özel bir diyet yapmıyorum bakalım kilo verebileceğim bugun 2. günüm güncel kilom 72
Kendini uyandırıyo ama kollarını ata ata, biraz da ıkınıyo bazen benimkikucakta uyurken dediğin gibi hiç hareket yok.
Ne canım onlar hangi aşılarKızlar dün biz bexsero ve nimenix aşılarımızı yaptırdık baya ateş yaptı ama iyiyiz şu an
Ama napalım bütün gün sadece kendimr ayırdığım vakit bu dediğin gibi canım so ra koşarak diş fırçala ellerimi defalarca yıka
Canım onların ikisi de mi yapılacak sanki bana doktor ya o ya o dedi ya anlamadımKızlar dün biz bexsero ve nimenix aşılarımızı yaptırdık baya ateş yaptı ama iyiyiz şu an
Canım onların ikisi de mi yapılacak sanki bana doktor ya o ya o dedi ya anlamadım
Bizde bugun yaptırdık bakalim ilk 24 saat çıkarsa çıkar dimi çok agladi sonra durduKızlar dün biz bexsero ve nimenix aşılarımızı yaptırdık baya ateş yaptı ama iyiyiz şu an
Ya ben zaten hiç dayanamıyorum pff neyse yaptıracağız Allahtan rota ağızdanmış onu yaptırdınız mı canımYok o ikisinin koruyuculuğu farklıymış tamamlayıcı gibiymiş aynı anda da yapılabilirmiş teki de tercih edilebilirmiş baktım şimdi Bulut bugün bexsero oldu.
Menejitin 5 tipi var A B W Y Z diye hatırlıyorumCanım onların ikisi de mi yapılacak sanki bana doktor ya o ya o dedi ya anlamadım
En çok korkum valla diyorum kazayla kalırsak hamile aralarında bir yıl olacak tövbe1 yıl olmayanda var. Korunmazsan kalma ihtimalin var arkadaşım. Dikkatli olmakta fayda var istenilmiyorsa eğer.
Sorma icerken de gozum hep ustunde zaten iyice dalgin uykuya gecmeden icemiyorum olur da bian da uyanir da disi mi fircalayamam falan diye bazen yarida birakiyorum falan icmesem daha iyiYok yok hep bu şekilde gezmiyoruz evin ısısına havanın durumuna göre hatta bu hafta düzeldi biraz normal giyindik:))
Bende bende zaten dişler fırçalanıyor bişiler yiyorum nefesim rahatsız etmesin diye üstümü değiştiriyorum keyif sonrasında işkenceye dönüşüyor
Of of oturup hep beraber yakalım bi tane daha
Daha sonra izleye kaydettim biraz yorumlara göz gezdirdim olumlu çoğu teşekkürler
Kendini uyandırıyo ama kollarını ata ata, biraz da ıkınıyo bazen benimkikucakta uyurken dediğin gibi hiç hareket yok.
Ikınıyor mı geriniyor mu? Bunu ayırt etmek gerek.. Benimki geriniyor. Sıkıntı yaratmadığı için ağlama tıkanma morarma VS yok normal diyorum ben ama sorucam yinede Dr.Kendini uyandırıyo ama kollarını ata ata, biraz da ıkınıyo bazen benimkikucakta uyurken dediğin gibi hiç hareket yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?