- 5 Ekim 2022
- 5.360
- 10.070
- 178
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.341
Bende molfix kullaniyorum internetten gelenle market aldığım farklıydıKızlar ben prima premium care kullanıyorum. En son internetten 2 paket 37li aldım.. birini kullandım her zamanki bezdi. 2. Paketi şimdi açtım. İç deseni farklı çıktı her zamankinden. Normal midir? Yoksa çakma mıdır?
Ya ben zaten hiç dayanamıyorum pff neyse yaptıracağız Allahtan rota ağızdanmış onu yaptırdınız mı canım
Bende molfix kullaniyorum internetten gelenle market aldığım farklıydı
En çok korkum valla diyorum kazayla kalırsak hamile aralarında bir yıl olacak tövbe
Aynen dolup dolmadigini bilmiyorum 3 - 4 saate bir değiştiriyorum almışta bulundumBenim e bebekten aldığımda ne sıvı göstergesi var ne birşey içi beyaz. Amazondan sipariş verdim içi yeşil sıvı göstergesi var ve muhteşem. Anlamıyorum dışında da belirtmiyorlar biri eski biri yeni seviye ama hangisi hangisi
Valla bebeğe de yazık bizede yazık yaa bu ikinci işi çok zor bir yanım hep kardeşi olmalı diyordum doğurduktan sonra çok zor tekrar bakabilir miyim diyorum ki bu bencillik oluyo yavrumu düşünürsem yapmalıyım ee yaş gidiyor çok geçe kalmak istemiyorum amaaaan beee valla ya yapıp kafama huni takıp gezicem ilk zamanlar sonra rahat edeceğimBen bulut kuşuma üzülürüm ya öyle birşey olursa o yüzden spiral mi yaptırsam diye bile düşünüyorum. Tekrar düşünene kadar ekstra korunmayı tercih edeceğim sanırım.
Bu bez işi sıkıntı bende Sleepy kullanıyprum şuan her pakette yapısı bile farklı çıkıyor görüntüsü aynı ama elimle tuttuğumda farklılığını hissediyorum ya üretim hatası oluyor ya da çakma mal satıyorlar marketten aldığımda bile oldu yaniKızlar ben prima premium care kullanıyorum. En son internetten 2 paket 37li aldım.. birini kullandım her zamanki bezdi. 2. Paketi şimdi açtım. İç deseni farklı çıktı her zamankinden. Normal midir? Yoksa çakma mıdır?
Ben de kötü durumdayım silkelenip kendime gelmem lazım dedim eşim şaka yapıyor kilom konusunda ama her şakanın altında bir gerçek vardırBen de mi başlasam ya sütü etkiler mi acaba çok yorucu oluyor mu, leslie yapmadım daha önce. Hiçbi pantolonum üzerime olmuyo evde sürekli pijamayla duruyorum dışarı çıkarken de eşofman, off çok bakımsızım kafada topuz süt lekeli tişört hiç halim bile yok değiştirmeye, içimden kendime bakmak gelmiyor
Hadi inşallahAyyy bende başlıcam canım hadi bakalım hep birlikte verelim bu kiloları
Bakalım yavaş yavaş başladım ben de bebekle çok zorAy süpersin burcu konuşup konuşup yiyenlerdenim bende baslicam aldım başımı gidiyorum
İnşallah canım doğumdan kısa süre sonra daha iyiydi fiziğim şimdi inanılmaz yayıldıOh harikaa. Ana oğul muhteşem bir aktivite benceemzirdiğin için inanılmaz güzel ve hızlı kilo vericeksin eminim
Ben de qynı durumdayım bugun bir taradım ağlayacaktım nerdeyse bi anda başladı geçen haftadan önce hiç yoktuSelamlarCumhuriyet’in 100. Yılı, Masal’ımın 100. Günü kutlu olsun diyorum. Uzun zamandır giremiyorum bile. Umarım bütün annişler ve yavru kuşlar iyidir Büyüğün okulu ve okuldan taşıdığı hastalıkları. Küçüğün gazları derken 3 ayı devirdik çok şükür. şimdi bebeler rayında ama anneleri kel kalma tehlikesi ile karşı karşıya yok böyle saç dökülmesi yaa. Napıcaz?
Ikınıyor canım gazı oluyor biraz bizim miniğin ben de çıkaramıyorum masajla falan kendi kendine çıkarıyo illa. Aynen ben de uyuyamıyorum o öyle uykusunda kıvranırkenIkınıyor mı geriniyor mu? Bunu ayırt etmek gerek.. Benimki geriniyor. Sıkıntı yaratmadığı için ağlama tıkanma morarma VS yok normal diyorum ben ama sorucam yinede Dr.
Birde hergün olmuyor benimkinde ve sabahları oluyor uyanmasına yakın. Tabi oğluş öyle olunca uyuyamıyorum bende.. Zor ana olmak zor
Kuzum olmaman normal benim ablamlar 6.aydaj önce olmazdı, yengem 20.ayında olduBende olmadım daha.. Endişeleniyorum Bi sıkıntı mı var diye.. Normal diyende var çevremde.. 2. Ye hamile kalırsın bilemezsin diyendepazartesi bi Dr gideyim artık.
SelamlarCumhuriyet’in 100. Yılı, Masal’ımın 100. Günü kutlu olsun diyorum. Uzun zamandır giremiyorum bile. Umarım bütün annişler ve yavru kuşlar iyidir Büyüğün okulu ve okuldan taşıdığı hastalıkları. Küçüğün gazları derken 3 ayı devirdik çok şükür. şimdi bebeler rayında ama anneleri kel kalma tehlikesi ile karşı karşıya yok böyle saç dökülmesi yaa. Napıcaz?
Calpol verdiysen en az 4 saat bekle. Devam ediyorsa önce ılık bir duş aldır. Eklem yerlerine yine ılık bez koyabilirsin.Kızlar ateş 38.5 calpol verdim fitil kullanabilirsin dedi onuda hemen verimmi doktor ulasamadim
Duş aldırmam 24 saat menenjit aşısı oldukCalpol verdiysen en az 4 saat bekle. Devam ediyorsa önce ılık bir duş aldır. Eklem yerlerine yine ılık bez koyabilirsin.
Bizim doktor duş alabileceğini söyledi. Sana alamaz mı dedi doktorun?Duş aldırmam 24 saat menenjit aşısı olduk
Evet 24 saat hem doktor dedi hem igne yapan hemsire cnm doktor doktor değişiyor nette yaptırabilirsiniz diyorBizim doktor duş alabileceğini söyledi. Sana alamaz mı dedi doktorun?
Bende festiyle aynı anda 6 sında başlıyorummm. Verelim bakalım şu kilocukları yaaKızlar bende 6 kasın itibariyle başlıyorum sağlıklı beslenmeye. Size 6 kasımda katılacağım
Keşke bende başlayabilsem hamilelikte 4 kilo aldım hamile kaldığım kilo düştüm 2 ayda 8 kilo aldımKızlar bende 6 kasın itibariyle başlıyorum sağlıklı beslenmeye. Size 6 kasımda katılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?