2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hepinize İyi geceler Ağustos anneleri 2.ay aşıları hakkında Bilgi almak istiyorum.
Nasıl geçti? Ateş huzursuzluk oldu mu. Bizim bu hafta içi korkuyorum bende..

Hepinize İyi geceler Ağustos anneleri 2.ay aşıları hakkında Bilgi almak istiyorum.
Bizde cuma günü olduk 2. Ay aşısını biri kola diğeri bacaklara toplam 3 aşı vurdular. Ateşi çıkmadı cok sukur biraz huzursuzluk yaptı o kadar.

Şu an Bi kaldım ben 1.5 saatte vücut atıyor diye biliyordum video yu izleyemedim uzun diye tekrar Bi link atarmısın festicim çok canım sıkıldı

Bende olmadım 19 ağustosta doğum yaptım. Adet olmadım hala normal diye düşünüyorum normal değil midir? bi tırstım şimdi
Peki 40 çıkınca hemen bir kanama oldun mu benim 40 ı'm çıktı ertesi günü kırmızı kanama oldum sonrası leke gibi 4 gün sürdü o adet mi acaba ondan sonra daha olmadım ama korkmuyorda değilim

Peki 40 çıkınca hemen bir kanama oldun mu benim 40 ı'm çıktı ertesi günü kırmızı kanama oldum sonrası leke gibi 4 gün sürdü o adet mi acaba ondan sonra daha olmadım ama korkmuyorda değilim
Valla ben kanama gördüm baya ama adet değildi sanki ya hatta kanama gördükce zayıfladım rahatladım. Smdi tekrar kilo almaya basladım sanki adet göremiyorum. Süt yüzünden oldugunu düşünüyordum burda herkes adet gördü mü ya korktum şimdi korunuyoruz da ihtimal varmıdır ne bileyim

Çoğu kişi adet görmemiş ben de görmedim daha acaba adet olmadan yumurtlama oluyor mu bilemedim

Şu an Bi kaldım ben 1.5 saatte vücut atıyor diye biliyordum video yu izleyemedim uzun diye tekrar Bi link atarmısın festicim çok canım sıkıldı

Canım vücuttan nefes yoluyla atabilir ancak 1.5 saatte olsa 6 saatte olsa adeta bir baca gibi veriyoruz nefesimizi. Odanın bir köşesinde olsan ne olur? Yayılıyor. Üzülme bende içtim ama artık içmiyorum benim için zamanı gelmiş bırakmanın senin için de gelmiştir umarım

Allen Car Method

Hala moro refleksi aktif olduğu İçin kendi kendini uyandırıyor olabilir canım. Kundak yapmayı denedin mi?
Burcumsu süpersin. Bende dün eşimle diyetisyene gittik . Bugün başladık diyete. Beraber yaparsak kolay olur dedim . Hergün 4@ dk nehir ile yürüyüş yapıyoruz. Umarım veririz . Ben de 70 kg yum. Hedef 56 .
biz cuma günü olduk 2 gündür sürekli uyuyor akşamlar 38 e yakın ateş oldu calpol ile rahatladı ateşi . Aşı ateşi inatçı değildir dedi hemşire

Burdan başka bi bilmemne analarına taşınmayalımda bende 40. Gün civarlarında bi lekelenme yasadm ama baska gelen giden olmadı hala ya . Ama normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…