- 22 Mayıs 2012
- 11.004
- 30.578
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.361
Keşke bende başlayabilsem hamilelikte 4 kilo aldım hamile kaldığım kilo düştüm 2 ayda 8 kilo aldım
Hepinize İyi geceler Ağustos anneleri2.ay aşıları hakkında Bilgi almak istiyorum.
Nasıl geçti? Ateş huzursuzluk oldu mu. Bizim bu hafta içi korkuyorum bende..
Bende olmadım 19 ağustosta doğum yaptım. Adet olmadım hala normal diye düşünüyorum normal değil midir? bi tırstım şimdiArkadaşlar regl olmayan var mı?
Bizde cuma günü olduk 2. Ay aşısını biri kola diğeri bacaklara toplam 3 aşı vurdular. Ateşi çıkmadı cok sukur biraz huzursuzluk yaptı o kadar.Hepinize İyi geceler Ağustos anneleri2.ay aşıları hakkında Bilgi almak istiyorum.
Canım menenjit aşılarıNe canım onlar hangi aşılar
Şu an Bi kaldım ben 1.5 saatte vücut atıyor diye biliyordumTomris hamilelik boyunca sigara içtim doğdu kuvöz girdi bu sefer cılkı çıkartana kadar içtim eve geldi azalttım. Hamilelik öncesi günde 2 paket içip adeta yiyenlerdendim. Hiç içmemiş biri olarak konuşmuyorum ama söylemezsem içim rahat etmeyecek. Çocuk doktorumuz sigarayı öğrenince dedi ki 6 saat nefesin sigara dumanını salıyormuş öyle içtim ağzımı yıkadım fırçaladım olayı yokmuş. Gece yatarken içtin mesela bebek uyuyor diye aynı odadasın o nefesinden yayılacak 6 saat ve evladının uyuduğu odaya yayılacak gazların genleşmesi biliyosundur. Bunu duyunca bir beynimden vuruldum. İçtiğime pişman değilim yanlış olmasın ama bunu duyunca devam edemedim. Birde o videoyu izledim. 21 ağustostan beri ağzıma sürmedim. Birde bu gözle değerlendir arkadaşım seni üzmek kırmak için söylemiyorum ama bu 6 saat mevzusu beni çok gerdi birde zamanı gelmiş demek ki bırakmamın ve bıraktım. Ki dediğim gibi bağımlıydım. Uykumdan uyanır sigara içerdim öyle bir durumdan.
Canım menenjit çeşitleri varmış bu şekilde yapılması daha sağlıklı dedi doktorumuz biz ikisininde yaptırdıkCanım onların ikisi de mi yapılacak sanki bana doktor ya o ya o dedi ya anlamadım
Ateşi çıkacak gibi oldu çıkmadı. O gün nazlıydı biraz.Hepinize İyi geceler Ağustos anneleri2.ay aşıları hakkında Bilgi almak istiyorum.
Gayet rahat geçti ateş olmadı huzursuzluk olmadı uyku halide olmadı normalde nasılss öyleydi benimkisiHepinize İyi geceler Ağustos anneleri2.ay aşıları hakkında Bilgi almak istiyorum.
Peki 40 çıkınca hemen bir kanama oldun mu benim 40 ı'm çıktı ertesi günü kırmızı kanama oldum sonrası leke gibi 4 gün sürdü o adet mi acaba ondan sonra daha olmadım ama korkmuyorda değilimBende olmadım 19 ağustosta doğum yaptım. Adet olmadım hala normal diye düşünüyorum normal değil midir? bi tırstım şimdi
Ala ala bizim doktor da banyo yapabilir dedi hiç Bi sıkıntı olmaz dediEvet 24 saat hem doktor dedi hem igne yapan hemsire cnm doktor doktor değişiyor nette yaptırabilirsiniz diyor
Valla ben kanama gördüm baya ama adet değildi sanki yaPeki 40 çıkınca hemen bir kanama oldun mu benim 40 ı'm çıktı ertesi günü kırmızı kanama oldum sonrası leke gibi 4 gün sürdü o adet mi acaba ondan sonra daha olmadım ama korkmuyorda değilim
Çoğu kişi adet görmemiş ben de görmedim daha acaba adet olmadan yumurtlama oluyor mu bilemedimValla ben kanama gördüm baya ama adet değildi sanki yahatta kanama gördükce zayıfladım rahatladım. Smdi tekrar kilo almaya basladım sanki adet göremiyorum. Süt yüzünden oldugunu düşünüyordum burda herkes adet gördü mü ya korktum şimdi korunuyoruz da ihtimal varmıdır ne bileyim
Şu an Bi kaldım ben 1.5 saatte vücut atıyor diye biliyordumvideo yu izleyemedim uzun diye tekrar Bi link atarmısın festicim çok canım sıkıldı
Evet öyleymiş ama doktor sıkışma çok düşük ihtimal dikkat edin sadece dedi elle bastıyz hafifçe şişinceÇok geçmiş olsun
Fıstıkta bekleyede bilirsin ama sıkışırsa o an hemen ameliyat olmalı
Olabilir nette öyle diyor doktor doktor değişebilir bir bacağında sorun yok diğer bacağı kızardı şişdide sizde de oldumuAla ala bizim doktor da banyo yapabilir dedi hiç Bi sıkıntı olmaz dedi
Hala moro refleksi aktif olduğu İçin kendi kendini uyandırıyor olabilir canım. Kundak yapmayı denedin mi?Hastalandığımdan beri çocuğumu anne yanına yatırıyorum, normalde yanımda yatıyordu, yanımda uyuyakalıyor sonra alıp yatağına koyuyorum. Öncesinde sıcak su torbasıyla yatağını örtüsünü ısıtıyorum. Yanımda sessiz sessiz uyuyan çocuk yatağa koyunca sürekli bi hareket halinde, elleri kolları bi durmuyo ha uyandı ha uyanacak derken beni uyku tutmuyo. Neden yanımda böyle hareket etmiyo da yatağında ediyo40 dakikadır gözüme uyku girmedi sürekli mızır mızır mızır uykusunda bi şeyler yapıyo …
Burcumsu süpersin. Bende dün eşimle diyetisyene gittik . Bugün başladık diyete. Beraber yaparsak kolay olur dedim . Hergün 4@ dk nehir ile yürüyüş yapıyoruz. Umarım veririz . Ben de 70 kg yum. Hedef 56 .Burda kilo vermek için leslie konuşulmuştu. İki gündür deneyim dedim. Sencer durmadığı için onu da kucağıma alıyorum. 10.dk da uyuyakalıyor beşiğine koyup devamını yapıyorum o mutlu ben mutlu çok güzel oldu bu işekmeği aburcuburu da kestim ama özel bir diyet yapmıyorum bakalım kilo verebileceğim bugun 2. günüm güncel kilom 72
biz cuma günü olduk 2 gündür sürekli uyuyor akşamlar 38 e yakın ateş oldu calpol ile rahatladı ateşi . Aşı ateşi inatçı değildir dedi hemşireHepinize İyi geceler Ağustos anneleri2.ay aşıları hakkında Bilgi almak istiyorum.
Burdan başka bi bilmemne analarına taşınmayalımdaPeki 40 çıkınca hemen bir kanama oldun mu benim 40 ı'm çıktı ertesi günü kırmızı kanama oldum sonrası leke gibi 4 gün sürdü o adet mi acaba ondan sonra daha olmadım ama korkmuyorda değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?