2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aaa aynısı. Devamı gelecek mi diye beklemedeyim. Biraz üzüldüm 1 yıl olmamayı planlıyordum
Ah festi sorma benim geliyor şu an. Hatta nereden geliyor bu kan diye bakıyorum epizyotomi yerinden mi rahimden mi diye tövbe tövbe. Hiç ağrım falan yok ama baya baya geliyor resmen ben de 1 yıl bilemedin 6 7 ay olmam herhalde diyordun çok kötü hissediyorum şu an kendimi niyeyse

Korse kullanan var mı? İşe yarıyorsa ben de alıcam. Doğum öncesi kiloma yakınım aslında ama göbeğim inanılmaz sarktı çok daha kilolu gözüküyorum, pantolonlar da kapanmıyo. Nasıl sıkılaşcak bu göbek, spor yapmaya ne vaktim ne enerjim var zaten şu aralar

Leslinin hangi videosunu başladınız acaba ben 30 dakikalıkla başlamıştım sonra yorgunluktan 15 dakika da bıraktım güncel kilom 60 ( doğumdan 55le çıkmıştım (

Kizlar nasilsiniz bebisler nasil
Adet olanlar az az mi basladi leke seklinde kirmiziliklar var adetmi acaba yoksa lohusalik lekelenmesimi bilemedim benim ara ara leke oluyordu daha dogumdan beri ama kahverengi idi kafam karisti

Leslinin hangi videosunu başladınız acaba ben 30 dakikalıkla başlamıştım sonra yorgunluktan 15 dakika da bıraktım güncel kilom 60 ( doğumdan 55le çıkmıştım (
Valla ben gün içinde çok yoruluyorum dışarıda yürüyüşe çıkıyorum partim çıkıyor birde benim belim çok ağrıyor ya tutulcak diye korkuyorum şuan evde spor yapamam zaten alerji diyetin deyim canım neler çekiyor neler

Artık her ay 1 kg alamayacak herhalde ilk iki ay 1 kilo alınması bekleniyor diye biliyorum. Birşey dediler mi almamasıyla ilgili belki boyuna gitmiştir içtikleri
Bu ayın 5 indr ölçülmüştü enson kilosu ozaman 5.200 Muş şimdi 5.400 dedi ebemiz. Hastalık atlattık bir ara ondan sütüm azaldi emmedi falan dedim ozmaan normal dedi.. normalde ne kadar almasi lazim dedim 500 almasi lazim dedi. Birde benim bebek 2.500 doğduğu için bu kilosu iyi dedi ama iste 200 duyunca üzüldüm açmı dedim. Takip et almazsa dr a bi gosterisin demişti. Önümüzdeki ay da olmadı bir bakitirim aralığa cok var daha

Kuzum emiyordu beslenmesi yerindeydi diye hatırlıyorum neden öyle olmuş ki? Bence üzülme Şefika. Genel kilosu ayıyla uyumlu mu o önemli. Sonuçta her ay yüksek alamaz biz alıştık 1 kg 1 kg.
Emiyor da işte bu hastalık zamanları sütüm gitti o hastalandı emmedj falan azaldı yha. Bu önümüzdeki aylarda kontrol edicem olmadi mamami alsam diyorum ama onuda kafama göre veremiyorum galiba yha. Ebemiz normal doğum kilosuna göre iyi dedide iste 200 gram almış deyince bi üzüldüm nediyeyim

Üzülme bak kilosuna iyi demiş hem hastalık atlatmışsınız bence bormal bir ay daha bekle almazsa gidersin niye almıyor diye

Üzülme bak kilosuna iyi demiş hem hastalık atlatmışsınız bence bormal bir ay daha bekle almazsa gidersin niye almıyor diye
Sütüm mu yetersiz dedim de bakalim benim adam da mama almaya yanaşmıyor dr demedigi sürece bol bol ye dur diyor bana o sütün kadar sağlıklı değil diyor bende öyle düşünüyorum Zaten de iste annelik ic güdüsü giriyor devreye arada bi görüntürucem tekrar kilosu için gelişimi herşeyi iyi bir sıkıntı bulunmuyor

Hepinize İyi geceler Ağustos anneleri 2.ay aşıları hakkında Bilgi almak istiyorum.
Nasıl geçti? Ateş huzursuzluk oldu mu. Bizim bu hafta içi korkuyorum bende..
İlaç vericem öyle gidicem deyip durdum ama sabah vermeyi unuttum Allah'a şükür ne ateşi ne de huysuzlugu çok abartılı oldu Normal geçirdik o süreci. Umarım sizinde sıkıntısız bir şekilde olur biter canım

Bu mesaja +1 diyorum, harfi harfine herbir kelimene katılıyorum

Umarım gelmiştir dünden beri üzgünüm valla Bi vakit bulamadım izleyecek ama izleyeceğim mutlaka teşekkür ederim festim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…