2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Burdan başka bi bilmemne analarına taşınmayalımda bende 40. Gün civarlarında bi lekelenme yasadm ama baska gelen giden olmadı hala ya . Ama normal bence

Kizlar nasilsiniz bebisler nasil
Adet olanlar az az mi basladi leke seklinde kirmiziliklar var adetmi acaba yoksa lohusalik lekelenmesimi bilemedim benim ara ara leke oluyordu daha dogumdan beri ama kahverengi idi kafam karisti
Kızlar valla benimki sabahtan beri baya baya geliyor 3. Pedi taktım akşamüstü. Birazdan 4 e geçerim. Ama sıfır karin agrisi bel ağrısı. Doğumdan sonra regl sancıları geçiyor dedikleri doğru çıktı sanırım evlenince geçer hurafesine hiç inanmıyordum keza geçmedi lakin belki doğumla gecer diyordum öyle görünüyor şimdilik. Tek sevindirici yanı şu an bu bana göre. Ama keşke biraz daha olmasaydım yaaa @festi sen ne durumdasın canım

Merhaba, son durum nedir alerji çıktı mı ?

Çiğ soğan gaz yapar yalnız!

Canım benim çok yoğun gelmiyor ama lekelenme kıvamında da değil. Regl bence kesin bu. Rengi kırmızı ama. Bilemiyorum Diykon çok üzgünüm o pedi takmak o kadar zor geldi ki anlatamam

Canım sen bir memelere güven. Hep azaldı azalacak modunda takılıp üzme memikleri.

Başta hızlı alıp, olması gereken kiloya 200 gram kaldıysa o kadar da almış olabilir. Ne güzel sütün var. Gayette bebeğine yarıyor. Mama gerekirse karşı değilim ama acabalarla başlanmasına karşıyım bence doktor yönlendirmeli gerek görürse.

Bu arada süt ile yemek yemenin hiç alakası yok. Su uyku ve huzur. Bundan o kadar eminim ki çünkü bulut kuvözdeyken ağzıma bayılmayacak kadar lokma koydum ama suyumu içtim, olabildiğince uykumu uyudum ve ağlayıp sızlanıp kendimi üzmedim hep oğlumun sağlıkla bize kavuşacağına inandım. Çok şükür sütüm de geldi oğluma da yetti. Sende üzülme bebeğim Ela balım gayet sağlıklı önemli olan o.

Merhaba. Alerjiye gittik doktor kan istedi sonuçları henüz çıkmadı.
Anladım inşallah sorun çıkmaz. Bende kan gördüm de geçen hafta bir defa gözle görülür şekilde taze kan vardı. Doktora götürüp gösterdim bişey olmaz tekrarlarsa getir dedi. Şimdi görünce bi sorayım dedim geçti mi diye

Kızlar bende regl oldum

Adetmiş söküldü benimkide şahsen ben sevindim çünkü daha adet olmadan 2ciye hamile kalan cok gordum 4.ayda fark ettiler adet olmadim sanarken hamileymişler siz neden istemiyordunuz ki

Adetmiş söküldü benimkide şahsen ben sevindim çünkü daha adet olmadan 2ciye hamile kalan cok gordum 4.ayda fark ettiler adet olmadim sanarken hamileymişler siz neden istemiyordunuz ki
Katılıyorum ben de olmak istiyorum düzenimi bileyim en azından takip edeyim diye ödüm patlıyor öyle olurum diye adet olmuyorum sanıp hamile kalmaktan

Gerçekten hamileyken dengeli bi fiziğim vardı
Bence kendimize bir sene vermeliyiz hamilelik uzun bir süreç karnın toplanması zaman alıyor bebeklerimiz yürüsün hareketlensin peşlerinde veririz brnde hamilelikte fazla aldım üzerimde kalan 7 kilo var şuan alerji yüzünden çoğu şeyi yemiyorum ki özellikle tatlı hastasıyım ama bakıyprum hala zayıflayamadım sebebi ne bilmiyorum ama bakalım inanıyprum vereceğim

Haftaya randevumuz var o zaman soracağım canım. Çok teşekkür ederim

Bizdede işe yaramadı o damla. Sab simplex kullanmaya başldık. Memnunuz
Doktoruna soracağım haftaya kontrolümüz var. Sab simplex i 10 sene önce oğlumda kullanmıştım çocuk çığlıklar atıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam gaz kureciklerini bir araya getirip daha büyük bir hale getirerek çıkmasını sağlıyor yazıyordu bir yerde. Doktorumuza sab simplex i de sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…