- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.401
Burdan başka bi bilmemne analarına taşınmayalımdabende 40. Gün civarlarında bi lekelenme yasadm ama baska gelen giden olmadı hala ya . Ama normal bence
Kızlar valla benimki sabahtan beri baya baya geliyor 3. Pedi taktım akşamüstü. Birazdan 4 e geçerim. Ama sıfır karin agrisi bel ağrısı. Doğumdan sonra regl sancıları geçiyor dedikleri doğru çıktı sanırımKizlar nasilsiniz bebisler nasil
Adet olanlar az az mi basladi leke seklinde kirmiziliklar var adetmi acaba yoksa lohusalik lekelenmesimi bilemedim benim ara ara leke oluyordu daha dogumdan beri ama kahverengi idi kafam karisti
Maflor plus kullanıyoruz baya rahatladı oğluşum.Günde 5 damla biogaia kullanıyoruz ama pek bir değişiklik yok siz prebiyotik olarak ne kullanıyorsunuz? Relamax bende deniyim bari.
Merhaba, son durum nedir alerji çıktı mı ?Bebeğinde allerji olup bu nedenle diyete başlayanlar arkadaşlar özellikle sizlere soruyorum. Kakasında kan gördüğünüzde bu nasıl bir kandı? Benim bebeğimde yeni olmaya başladı direkt kan diyemem sanki sulandırılmış gibi pembelik kırmızılık oluyor. İdrardan olmadığına eminim (Doktor da sormuştu.). Çocuk doktoru allerjide olanı daha farklı tarif etti. Yine de devam ederse allerjiye gidin diyerek sistemden allerjiyi açtı.
Çiğ soğan gaz yapar yalnız!Maalesef ben kızımı emzirirken kaç kere oldum hiç birşey vermediler en basiti pastil bile kullanmama karşı gelmişti doktor
Bol sıvı tüketimi, bana iyi gelen kuru soğan ve sıcak çorba çok iyi toparlıyor
Sıcak hafif acılı kelle paça
Geçmiş olsun
Merhaba. Alerjiye gittik doktor kan istedi sonuçları henüz çıkmadı.Merhaba, son durum nedir alerji çıktı mı ?
Kızlar valla benimki sabahtan beri baya baya geliyor 3. Pedi taktım akşamüstü. Birazdan 4 e geçerim. Ama sıfır karin agrisi bel ağrısı. Doğumdan sonra regl sancıları geçiyor dedikleri doğru çıktı sanırımevlenince geçer hurafesine hiç inanmıyordum keza geçmedi lakin belki doğumla gecer diyordum öyle görünüyor şimdilik. Tek sevindirici yanı şu an bu bana göre. Ama keşke biraz daha olmasaydım yaaa @festi sen ne durumdasın canım
Emiyor da işte bu hastalık zamanları sütüm gitti o hastalandı emmedj falan azaldı yha. Bu önümüzdeki aylarda kontrol edicem olmadi mamami alsam diyorum ama onuda kafama göre veremiyorum galiba yha. Ebemiz normal doğum kilosuna göre iyi dedide iste 200 gram almış deyince bi üzüldüm nediyeyim
Çiğ soğan gaz yapar yalnız!
Umarım gelmiştir dünden beri üzgünüm valla Bi vakit bulamadım izleyecek ama izleyeceğim mutlaka teşekkür ederim festim
Son sandavicimi de yeyim de yarın başlayacağım inşallah1 mil yazıyor 2 hafta onu yapcam
Kişiden kişiye değişiyor bu gaz olayı benceÇiğ soğan gaz yapar yalnız!
Anladım inşallah sorun çıkmaz. Bende kan gördüm de geçen hafta bir defa gözle görülür şekilde taze kan vardı. Doktora götürüp gösterdim bişey olmaz tekrarlarsa getir dedi. Şimdi görünce bi sorayım dedim geçti mi diyeMerhaba. Alerjiye gittik doktor kan istedi sonuçları henüz çıkmadı.
Kızlar bende regl oldumAh festi sorma benim geliyor şu an. Hatta nereden geliyor bu kan diye bakıyorumepizyotomi yerinden mi rahimden mi diye tövbe tövbe. Hiç ağrım falan yok ama baya baya geliyor resmen ben de 1 yıl bilemedin 6 7 ay olmam herhalde diyordun çok kötü hissediyorum şu an kendimi niyeyse
Adetmiş söküldü benimkideKızlar valla benimki sabahtan beri baya baya geliyor 3. Pedi taktım akşamüstü. Birazdan 4 e geçerim. Ama sıfır karin agrisi bel ağrısı. Doğumdan sonra regl sancıları geçiyor dedikleri doğru çıktı sanırımevlenince geçer hurafesine hiç inanmıyordum keza geçmedi lakin belki doğumla gecer diyordum öyle görünüyor şimdilik. Tek sevindirici yanı şu an bu bana göre. Ama keşke biraz daha olmasaydım yaaa @festi sen ne durumdasın canım
Katılıyorum ben de olmak istiyorum düzenimi bileyim en azından takip edeyim diye ödüm patlıyor öyle olurum diyeAdetmiş söküldü benimkideşahsen ben sevindim çünkü daha adet olmadan 2ciye hamile kalan cok gordum 4.ayda fark ettiler adet olmadim sanarken hamileymişler siz neden istemiyordunuz ki
Adetmiş söküldü benimkideşahsen ben sevindim çünkü daha adet olmadan 2ciye hamile kalan cok gordum 4.ayda fark ettiler adet olmadim sanarken hamileymişler siz neden istemiyordunuz ki
Gerçekten hamileyken dengeli bi fiziğim vardıSon sandavicimi de yeyim de yarın başlayacağım inşallahHamileyken daha zayıftım ne güzel yaa
Bence kendimize bir sene vermeliyiz hamilelik uzun bir süreç karnın toplanması zaman alıyor bebeklerimiz yürüsün hareketlensin peşlerinde veririz brnde hamilelikte fazla aldım üzerimde kalan 7 kilo var şuan alerji yüzünden çoğu şeyi yemiyorum ki özellikle tatlı hastasıyım ama bakıyprum hala zayıflayamadım sebebi ne bilmiyorum ama bakalım inanıyprum vereceğimGerçekten hamileyken dengeli bi fiziğim vardı
Haftaya randevumuz var o zaman soracağım canım. Çok teşekkür ederimProbiyotik adı myflor ama bana doktor verdi şikayet lerden dolayı bizde alerji var fazla gürültülü kaka yapıyor fazla alttan gaz çıkarıyor yeşil kaka yapıyor arada
Relamax laktoz enzimi için bilgin olsun damlaların etkilerini yavaştan görmeye başladım mesela çok gürültülü yapmıyor veya ıkınmıyor artık
Yinede danış kafana göre kullanma lütfen
Doktoruna soracağım haftaya kontrolümüz var. Sab simplex i 10 sene önce oğlumda kullanmıştım çocuk çığlıklar atıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam gaz kureciklerini bir araya getirip daha büyük bir hale getirerek çıkmasını sağlıyor yazıyordu bir yerde. Doktorumuza sab simplex i de sorayımBizdede işe yaramadı o damla. Sab simplex kullanmaya başldık. Memnunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?