2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
havinia Kızım dün tam 7 gündür kaka yapmıyordu ve bugün özel bir hastane başka bir çocuk doktoruna götürecektik. Akşam saatlerinde bir kaka yaptı bezde boş alan kalmamiş ve üst baş yatak çarşaf ne varsa çıktı gelde sarı lekeyi çıkar şimdi

Aynı benim oğlumda öyle alıştık artık doktor kabız değil düzeni böyle seyrek kaka diyoruz biz buna dedi bazen 6 günde bazen 3 günde bazen 2 günde bir yapıyor dolu dolu oluyor bezi. Keyfi emmesi yerindeyse çok takıp stres yapmamamanızı öneririm ben çok yaptım çünkü ilk ay habire fitille yaptırmaya çalışıyordum doktor öyle deyince bekledim ve 1 hafta sonunda zorlanmadan kendiliğinden yaptı

Bh zamana kadar güzel kilosunda ilerlerken birden alamayınca kendime kızdım ne yalan diyim hastalıktan yiyip içmedim birşey ve sütümü etkiledi giden sütü getirmek uc günümü aldı onada emzirdim ettim derken anca almışız önümüzdeki ayları kontrol edicem bakaljm. Sütümun yaradığını bende eminim o inanç var. Evet mamaya bende acabami diye baslamaya karşıyım. Neyse surda ek gıda zamanlarına az kaldı ozaman süt artı yemek suyu ek gıdala faln desteklerim ben

Pedsiz yaşam harikaydı be lulu.
Gerçekten öyle yha gebelikte de güzeldi onca ay ped yoktu hayatımızda doğuma kadar (okadar da uzun süre takmayınca pişik bile oluyordum o sıcakta tahriş etmişti)şimdi acaba ne zaman diye bekliyorum olmak bende istemiyorum oldum olalı hiç sevmedim alışamadım hala ped kullanmaya Çok rahatsız edici birşey

Kuzum yemeklerin suyunu mu vereceksin

Dün diyetin ilk günüydü . Umarım aynı istikrar devam ederim . Geçen sene bugün olan fotoğraflara bakıyorum 36 beden tekrar olur muyum ki
Nasıl bir diyete başladın ban 2022 de emzirirken bir diyet listesi almışım hastahaneden yoğurt süt var hep hiç yapamam şuan

1 tam ekmek yemiş olabilirim ama 1 saat yürüyüşümü yaptım oğlumla kademe kademe. Diyete de haftaya pazartesi başlıyorum hem diyerek hem yürüyüş zorlardı bari yürüyüşe alışayım da..

İf yapıcam ben diyet en hızlı ce güzel verdiren bence o hem dw hayat düzenime uygun

Kesinlikle ıf acaip güzel verdiriyor bende ileride yapacağım
Kızlar yeşil kabak yediğinizde bebeğiniz de ishaş gözlemlediniz mi herhalde yeşil kabak bebeğime alerji yapıyor
Birde b12 takviyesi alıyor ağızdan ve kırmızı renk vitamin. Kakada ince kırmızılık gördüm vitamindrn olabilir mi ya da alerjiden yine off

İf ı neden sonra canım?
Yeşil kabak Bulutu da çok etkilemişti.

Evet ek gıdaya baslama zamanı öyle yapicam yavas yavaş
Anladım cnm senin 4. Çocuk iyi bilirsin ek gıda olaylarını
Ama ben yemek suyu verme taraftarı değilim özellikle bizim yediğimiz yemekler tüm tuz o suda 1 yaş öncesi vermiyorum tuz bal şeker vs
Tadım yaparak ilerleyeceğiz inşallahonce sebzeler sonra meyve yoğurt ile başlayami yorum alerjiden

İf ı neden sonra canım?
Yeşil kabak Bulutu da çok etkilemişti.
Ya şuan akşamları acıkıyorum belirli saaten sonra yememem lazım zaten çok şey yiyemiyorum aç uyuyamam valla bazen akşam yemiyorum çok sabah çok aç uyanıyorum diyet yapınca aperatif yiyemiyorum zor anam zor ama bir dönem ıf yapmıştım hemen verdiriyor akşam 7 den sabah 10 a kadar yemiyordum çok etkili

Kesinlikle çokta toparlıyor yağ verdiriyor. Bende bir denicem ilk zorlanırım da sonra alışırım. Ben 13-21 yapıyodum. Şimdi o kadar geçe bırakmam ama evdeyim nasılsa bu sefer belki kocamı beklerim o zaman yine de 13-20 gibi olur. Hızlı verdireceğine eminim

Kesinlikle acaip inceltiyor yani dene bakalım yaparsın sen ben bi psikolojik toparlanayım şu alerji diyeti beni etkiliyor gerçi alıştımda kan görmek arada moralimi bozuyor gerçi çatlakta var bizde neyden oluyor kanama anlayamıyorum

Yavrum çok zor o ben diyeti açtığım için diyet kafalarına girebildim açamasam giremezdim allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…