- 22 Mayıs 2012
- 11.004
- 30.578
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.441
Canım ya ağrısı sancısı ped takması Banaz eziyet gibi geliyor. Bebegimde sağ olsun beni 3 dk bile bırakmıyor bu süreçte onunla da uğraşmak istemedim. Cok sancılı olur benim dönemlerim. Ama şu an hiç ağrım yok gerçekten doğumdan sonra geçti mi acaba diyorum bakalım düzenli olursa önümüzdeki ay belli olurAdetmiş söküldü benimkideşahsen ben sevindim çünkü daha adet olmadan 2ciye hamile kalan cok gordum 4.ayda fark ettiler adet olmadim sanarken hamileymişler siz neden istemiyordunuz ki
Onunla derken regl ile yaniCanım ya ağrısı sancısı ped takması Banaz eziyet gibi geliyor. Bebegimde sağ olsun beni 3 dk bile bırakmıyor bu süreçte onunla da uğraşmak istemedim. Cok sancılı olur benim dönemlerim. Ama şu an hiç ağrım yok gerçekten doğumdan sonra geçti mi acaba diyorum bakalım düzenli olursa önümüzdeki ay belli olur
Valla zor ya Rabbim başka dert vermesin ama bu da zor yani peki düzeldi mi Bulut diyeti açtığına göre düzelme var herhaldeYavrum çok zor o ben diyeti açtığım için diyet kafalarına girebildim açamasam giremezdim allah yardımcın olsun
Valla zor ya Rabbim başka dert vermesin ama bu da zor yani peki düzeldi mi Bulut diyeti açtığına göre düzelme var herhalde
Canım valla bugün oğlan yine o kadar huzursuz ki kendimi düşünemiyorum. Ama kanamam da baya fazla bir de kıpkırmızı sanki kolunu kesmişsin gibi taze kan geliyor. Tam epizyotomi dikisleri iyileşti derken regl oldum. Kocam beyler artık çıldırmasa iyi bir şey nerdeyse 1 sene olacak. Ay ben neye üzüleceğimi şaşırdım bebeme mi kocama mi kendime mi. Hiç hayal ettiğim gibi geçmiyor bu günler oturup ağlayasım var benimdeDiykon2142 bacıım nasılsın? Bu regl beni burdu sanırsam. Psikolojim pert ya. Ağlayasım geliyor devamlı üf.
Canım valla bugün oğlan yine o kadar huzursuz ki kendimi düşünemiyorum. Ama kanamam da baya fazla bir de kıpkırmızı sanki kolunu kesmişsin gibi taze kan geliyor. Tam epizyotomi dikisleri iyileşti derken regl oldum. Kocam beyler artık çıldırmasa iyi bir şey nerdeyse 1 sene olacak. Ay ben neye üzüleceğimi şaşırdım bebeme mi kocama mi kendime mi. Hiç hayal ettiğim gibi geçmiyor bu günler oturup ağlayasım var benimde
Bizdede kan testi normal çıktıAmiin. Ikınmalar huzursuzluklar devam. Bizde kan ve döküntü hiç olmamıştı zaten. Kan testleri normal çıkmış ki bazı bebeklerde kan testi hatalı olabiliyormuş doktor da aç dedi açtık bakalım takipteyiz. Düzelme var diyemiyorum sadece geceleri çok ıkınırdı o eskisi kadar değil. Ya ben çok alıştım kusması da normal ıkınması da normal ne bileyim gürültülü kakası da normal gibi geliyor. Bıktım inan.
Ya benim bebeğim sakindi ama huyu değişti mesela bıraktığım an ağlıyor şaka gibi valla illa kucağımda duracak çok sor ya yapışık ikiz gibi olduk mız mız oldu hasta mı diyorum valla bırakıpta odadan çıkamıyorum resmenCanım valla bugün oğlan yine o kadar huzursuz ki kendimi düşünemiyorum. Ama kanamam da baya fazla bir de kıpkırmızı sanki kolunu kesmişsin gibi taze kan geliyor. Tam epizyotomi dikisleri iyileşti derken regl oldum. Kocam beyler artık çıldırmasa iyi bir şey nerdeyse 1 sene olacak. Ay ben neye üzüleceğimi şaşırdım bebeme mi kocama mi kendime mi. Hiç hayal ettiğim gibi geçmiyor bu günler oturup ağlayasım var benimde
Festi bu ara benim ki memede de durmuyor önceden orada sakinlesirdi yok anam yok şimdi memeye aldığım zaman da kafayı geriye atıyor. Ağlıyor. Emzirme pozisyonuna geçerken bile bağırmaya başlıyor. Acıktığı zamanda 6 bilemedin 7 dk duruyor memede. Delirmek üzereyim. Biz de sehir değişikliği yaptık canım dün geldik bugun iyice arttı huzursuzluğu. Sürekli mizirdaniyor. Digru düzgün emmiyor uyumuyor. altı temiz karnı tok diyelim en fazla bes dakika anakucaginda falan duruyor sonra yine ihh ihh tıs tıs yusuf sürekli böyle. Tamam diyorum hadi kucakta evi gezelim en fazla 10 dakika sonra ondan da sıkılıyor. Uyku için ağlıyor o ağlamasını biliyorum bir türlü uykuya geçemiyor. Bütün tabularimi yıktım yok sallamam falan filan boş ya çocuğa her şeyi deniyorum uyutamiyorum. Yusufun tek iyi olduğu an. Sabah uyandığında 6 mi olur 7 mi olur işte o bir saat. O zaman gülüyoruz oynuyoruz konuşuyoruz video çekiyoruz. Sonra bütün gün benim kollar pert. Ayy daha çok anlatırım festicim ama kelimeler yetmiyor. Bak 40 dakikadır şu an ayağımda uyutuyorum yeterki biraz uykusunu alsın artık diye akşam oldu toplasan bu kadar uyumamıştir.Aynı dert bizde de var. Ve benim uğraşacak dermanım olmadığı için memede tutuyorum. İnmiyor memeden ya indiği gibi uyanıyor ağlıyor. Bende de oyalayacak derman yok saldım çayıra mevlam kayıra. Düzene de sokmak istemiyorum haftasonu nişan yüzünden zaten şehir değiştiricez çocuğun düseni hepten pert olcak bari döndüğümüzde kuyumcu hesabı cinsinden saatlik bir rutine sokucam gerekirse zorlayıp napayım. Bilmiyorum diykon bende iyi değilim.
Neden huzursuz acaba senin oğlan? Huzursuzluktan kastın ne napıyor?
Bence bu hikayede kocanın hiç yeri yok. Derdin başını aşmış ya. Huzursuz bebekle uğraşmaz ciddi bir kalp sızısı. Hem vicdan azabı hem saat izlemeceli.
3 canım da bende verme derken öyle bola sala değil tadımlık herşeyin tadini alıştırmak icin değilse bizde normal ek gıdaya geçişte nelereverilirse onlardan pirinç unu bebe bisküvisi kaşık mamaları meyveler den yoğurtlar falan tam yemekleri yeme anlama zamanı yaza denke gelcek ozaman dahada iyi olur herşey yazın herşey daha bol oluyorAnladım cnm senin 4. Çocuk iyi bilirsin ek gıda olaylarını
Ama ben yemek suyu verme taraftarı değilim özellikle bizim yediğimiz yemekler tüm tuz o suda 1 yaş öncesi vermiyorum tuz bal şeker vs
Tadım yaparak ilerleyeceğiz inşallahonce sebzeler sonra meyve yoğurt ile başlayami yorum alerjiden
Benim bebegim doğduğu günden beri biyl3 canım 5 dk sırtı yer gördüğü zaman dünyayı yıkıyor. Sürekli doktora götürüyorum neyi var bu çocuğun diye. Niye bu kadar mutsuz. Artık me hastalığı var diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ama çocuk zor bir çocuk geçen hafta memleketteydim gören anladı çocuk çöl eziyeti dediler. Benim abarttigimi düşünenler bile. Epizyotomi dikislerim açıldı canım benim. Baya 5 dikişli yer açıldı. Kabız olmuştum afedersin. Bir de yumruk büyüklüğünde ödem oluştu. Klitoris daha 1 hafta oncesine kadar tuvaletimi yaparken dahi çok aciyordu neysek geçti çok şükür. Baya cektim yani hala vajinanin girişinde ufak bir açıklık kaldı yani kapanmasını bekliyorumYa benim bebeğim sakindi ama huyu değişti mesela bıraktığım an ağlıyor şaka gibi valla illa kucağımda duracak çok sor ya yapışık ikiz gibi olduk mız mız oldu hasta mı diyorum valla bırakıpta odadan çıkamıyorum resmen
Birde Dikişlerim neden çok geç iyileşti benim epizyotomi çabuk iyileşti
Valla zor Allah yardımcın olsun ama geçecek bak bir kaç ay sonra rahatlıcam yerde yuvarlanacak filan derken bir yaşına gelecekler hamilelik geçti geçen sene bu zamanlar hamile kalma aşamalarındaydık düşününBenim bebegim doğduğu günden beri biyl3 canım 5 dk sırtı yer gördüğü zaman dünyayı yıkıyor. Sürekli doktora götürüyorum neyi var bu çocuğun diye. Niye bu kadar mutsuz. Artık me hastalığı var diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ama çocuk zor bir çocuk geçen hafta memleketteydim gören anladı çocuk çöl eziyeti dediler. Benim abarttigimi düşünenler bile. Epizyotomi dikislerim açıldı canım benim. Baya 5 dikişli yer açıldı. Kabız olmuştum afedersin. Bir de yumruk büyüklüğünde ödem oluştu. Klitoris daha 1 hafta oncesine kadar tuvaletimi yaparken dahi çok aciyordu neysek geçti çok şükür. Baya cektim yani hala vajinanin girişinde ufak bir açıklık kaldı yani kapanmasını bekliyorum
Meme reddi olabilir ayakta zıplayarak emzirmek en doğru yöntem miş bu durumdaKızlar oğlum bu aralar çok az emiyor memeye gelince ağlıyor pozisyon değiştirsem de az emip bırakıyor (hızlı bitiriyor diye değil 1 dk bile durmuyor) napcağımı şaşırdım
Ayyy eyvahMeme reddi olabilir ayakta zıplayarak emzirmek en doğru yöntem miş bu durumda
Diykon benim oglum da bi ara 4-5 gunde bir yapıyordu ve bagirsaklarinda kaka biriktigi icin gazi inanilmaz kotu kokuyordu sonra mama degistirdik arada 2 olcek filan mama veriyorum baby goatu birakip hipp combiotic aldik sonra duzeldi gunluk yapiyor kakasini ve artik gazi hic kokmuyorAhh sefikacim cok haklısın. Kesinlikle çok sağ salim yanımızda ama insan yaşarken sıkıntıyı o an öyle dusunemiyor. Buraya yazmamdaki amaç sizleri üzmek değil gerçekten destek gördüğüm için yazıyorum insan bazen en yakınındakine bile anlatamıyor. Nasıl cocuk bu diyorlar. Bir eşim bir de ben biliyoruz. Nasıl alistirmissiniz deyip duruyorlar 2 aylık bebe neyi alistirayim ben ama konuşup dursunlar inan umrumda değil. Bebeğim iyi olsun bana yeter. Bu ara kaka yapamadığı için mi bilmiyorum gazi çok kötü kokuyor. Sürekli bir rahatsızlık arıyorum ayı dolmadan doktorlara gidiyoruz şimdi de bunu söylemek için gideceğim bakalım insaallah bir şey çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?