2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Haklısın canım ama ezip geçiyor. Yusuf yüzünden kardeş yapamayacağız ona haberi yok sağlıklı olsun da akşama kadar da taşırım ama sürekli ağlaması bana ne var bu cocuk da diye düşündürüyor.
Cok sağ ol aynen vajina çok güçlü bir organ. Bugüne bin şükür ilk 15 gün ayağımı suruyerek yürüyebiliyordum

Canım oglum anne sütü alıyor sadece. Mama olsaydı dediğini yapardım. Yediklerime de dikkat ediyorum ama gaz ve kaka bizi bitirdi

Kızlar oğlum bu aralar çok az emiyor memeye gelince ağlıyor pozisyon değiştirsem de az emip bırakıyor (hızlı bitiriyor diye değil 1 dk bile durmuyor) napcağımı şaşırdım
Canım benim oğlan da tıpkı tarif ettiğin gibi 3 gündür. Ben de meme reddi yaşıyoruz herhalde diye düşündüm ayakta zıplayarak veriyorum o an alıyor ama canı istediği zaman hiç zorlamadan alıyor. Ben bu çocuğa istemediği bir şeyi yaptiramiyorum. Bak 3 dk emip bıraktı biraz önce daha süt bile inmemistir yani. Bu ara sürekli etrafa bakıyor duvardaki tabloya avizeye aynalara etrafa bakmaktan ememiyor bence. Korkma sakın meme reddi değildir. Gece uykusunda alıyor mesela. Aklımıza kotu bir şey getirmeyelim

Ya bugün uslu kızıma birşeyler oldu . Kucağımdan inmiyor . İnince uyanıp ağlıyor. Aksi gibi eşim nöbetçi . Diyeti de bozdum benden adam olmaz

Ağlama noktasına geldim resmen aç aç geziyoe

Ağlama noktasına geldim resmen aç aç geziyoe
Yok yok sakın ağlama. Zorlama da . Zorlayinca daha kotu oluyor. Ayakta gezerek vermeye çalış. Sonra sakinleşince otur. Bir de senceri sakinleştirmeye çalış dikkatini bir şeye çekmeye çalış. Ya da biraz uyku moduna almaya çalış tam uykuya geçmeden memeyi ver.

Ben de dr.a sormustum neden yatagina koyunca uyumuyor diye cok normal degil mi 9 ay vücudunda durdu senin kokundan ve yanindan ayrilinca huzursuz hissedebilir birak yanında yatsin dedi. Cuma gun 3 aylik olacak hala yanimda yatiyor.

Canım oglum anne sütü alıyor sadece. Mama olsaydı dediğini yapardım. Yediklerime de dikkat ediyorum ama gaz ve kaka bizi bitirdi
Sadece anne sutu alanda 1 hafta bile yapmamasini normal karşılıyor doktor ama bu bağırsakta birikince kokmayacagi anlamina gelmiyor tabi zamanla bağırsakları alisacak heralde bizde gazdan cook cekiyoruz gece gunduz uyku yok hic yuzu gulerek uyanmiyor az gozunu yumsa ciglik atarak uyaniyor nurse harveys de kullandim mommys bliss de yok hic biri isi yaramiyor 2 gundur vermeyi biraktim nasilsa olmuyor yarari

Nurse harveys şurup mu damla mı?

Hahahha zaten insan bu zorlukla ikinciyi düşünemiyor birde ne dicem Benimkide gündüz uykusuna dalmak ya ve devam ettirmekte zorlanıyor sallıyprum bıraktığım an uyanıyor bazen beyaz gürültü açıyorum o şekilde uykuyu devam ettiriyor sanırsam sese odaklanıyor ve uyku süresi uzuyor her zaman yapmıyorum ama arada yapıp işlerine vakit ayırıyorum dene bir istersen

Ahh canım beyaz gürültü bizim favorimiz. Evde eski bir telefonum vardı ona attım beyaz gürültüyü onunla uyuyor şu an bile çalıyor o falan kâr etmiyor benimkine. Bak 85 günlüğüz en iyi uyuduğu uyku 45 dk 46 dakika dediğini görmedim daha. Ama onda da mutsuz uyanıyor sonra 1 saat geçiyor yine uyku istiyor. Ben 2 saat ayakta tutmaya çalışıyorum uyku süresi uzasın diye ama yok çılgınlar gibi ağlıyor. Uyumak istiyor ama uyuyamıyor cocuk bir kısır döngü halindeyiz yani valla canım

Ben de biraz önce X xname 'e ayni şeyi yazdım canım hiç mutlu uyandığını görmedim bebemin sag olsun heo ağlayarak kalkıyor. Ben de nurse harvey damla kullanıyorum gazını daha rahat çıkarıyor en azından sabah 5 7 arası çektiği o yoğun şansıda çok ağlamıyor yeğenim eczacı bana bir de pronight baby diye bir damla önerdi ayı 7 sinde doktor kontrolümüz var soracağım bakalım belki o iyi gelir sen de doktoruna sorabilirsin istersen canım yeğenim çok övdü

Damla olanindan kullandim colex almadim. Cuma bir profesore goturecegim neonatolog cok begeniliyor anlaticam valla cocuk surekli mutsuz bakalim ne diyecek 2 haftadir filan kakada mukus var ama kan yok ya da egzama vs.

Bulutta aynı şekilde bir bebek. Colex kullandık biz ancak 3. Gün de ishal yaptı kaka rengi yeşile döndü doktoru bıraktırdı. Aslında rahatlatmıştı eğer öyle yapmasaydı devam ederdim ama şuan sadece d vitamini kullanıyorum arada relaktaz. Onuda almış bulunduk bitene kadar kullanıp sonra almamayı planlıyorum. Kullanmadığım şey kalmadı istediğin etkiyi gösteremediğim için bende bıraktım. İnşallah doktor bir çözüm önerir size. İlaçsız birşey önerirse bize de aktarır mısın

Atağa kı girdi acaba senin günlerindeyken bulutta da aynı şey oldu. Ben sonradan anladım tabi ama ataktı. Bu huy değişimleri durup dururken olmuyor çünkü

Canım dışarıda uyuttun mu hiç? Arabasında veya sling de? Of çok zor allahım yardımcın olsun anneyiz tamam ama bazen insana bir sinir geliyor.

Canım probiyotiklere bir şans verebilirsin biz biogaia başladık önce 3 damla dedi doktorumuz ama 3 te bile çocuk çıkdırdı sanki o probiyotikler içinde horon tepiyordu yavrunun doktoru aradım dedim bırakıcam sabret dedi, 1 damla vereyim dedim yok işe yaramaz 2 ver önce sonra arttır dedi 2 gün 2, 2 gün 3 damla şeklinde 5 e çıkardık şimdi rahatladı yavrum artık probiyotik sezaryen olduğu için gerekli bağışıklığını da güçlü tutar dedi ikna etti beni düzenli kullanmazsan fayda etmezmiş şimdi de nbl probiyotik geçin dedi bakalım o nasıl olacak

Selam tatlış anneler . 2024 Mart anneleri grubundayım inşallah sağlıkla alırım kızımı kucağıma tecrübenizden yararlanarak Sling markası soracaktım ben size kanguruyu görümcem verecek ergobaby var onda . Ama ilk aylar kullanmak için Sling arayışındayım . Hangi markalar güvenilir , sizin kullanıp memnun olduğunuz varsa önerilere açığım

Canım her konusa olduğu gibi bu konuda da bir standart yok. Gittiğim 2 doktor ğrobiyotiklerin %100 işe yaradığına dair bir veri yok daha çok yeni, kullansan da olur kullanmasan da ama sezeryanden dolayı kullanılmalı denilmesi çok yanlış çünkü ikisi çok alakasız şeyler dedi. Bir tanesi ise kesinlikle kullanılmalı dedi. Seninki de öyle demiş. Bilemiyorum ben anlamadım zaten hamileliğin başından bari hep karşıt görüşler nasıl oluyor veriler ve sonuçlar nasıl oluyorsa tek olmuyor? Bilim bu demek değil mi? Kişisel bağımsız verilere dayalı olması gerekmiyor mu? Kafamda deli sorular verdim bulutu babasına karanlıkta oturuyorum elimde telefon kk da. Delirmem inşallah amin jdjsk

İlays aldım ben çok memnunum. Ağustosta doğurunca sıcak tuttu ama kış anneleri için bence çok ideal kalınlığı. Dokusu yapısı yumuşaklığı muhteşem. Yumuşatıcı koymadan yıkıyorum yine de yumuşacık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…