- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.461
Haklısın canım ama ezip geçiyor. Yusuf yüzünden kardeş yapamayacağız ona haberi yokValla zor Allah yardımcın olsun ama geçecek bak bir kaç ay sonra rahatlıcam yerde yuvarlanacak filan derken bir yaşına gelecekler hamilelik geçti geçen sene bu zamanlar hamile kalma aşamalarındaydık düşünün
Yaa çok geçmiş olsun zor olmuş senin için ama toparlar vajina ben toparlamicak sandım girişi çok açık genişti hatta bir ara normal yapmasaydım bu düzelmez diyordum ama eski halini aldı vajina gerçekten esnek kendini toparlayan birşey geçmiş olsun tekrardan
Canım oglum anne sütü alıyor sadece. Mama olsaydı dediğini yapardım. Yediklerime de dikkat ediyorum ama gaz ve kaka bizi bitirdiDiykon benim oglum da bi ara 4-5 gunde bir yapıyordu ve bagirsaklarinda kaka biriktigi icin gazi inanilmaz kotu kokuyordu sonra mama degistirdik arada 2 olcek filan mama veriyorum baby goatu birakip hipp combiotic aldik sonra duzeldi gunluk yapiyor kakasini ve artik gazi hic kokmuyor
Canım benim oğlan da tıpkı tarif ettiğin gibi 3 gündür. Ben de meme reddi yaşıyoruz herhalde diye düşündüm ayakta zıplayarak veriyorum o an alıyor ama canı istediği zaman hiç zorlamadan alıyor. Ben bu çocuğa istemediği bir şeyi yaptiramiyorum. Bak 3 dk emip bıraktı biraz önce daha süt bile inmemistir yani. Bu ara sürekli etrafa bakıyor duvardaki tabloya avizeye aynalara etrafa bakmaktan ememiyor bence. Korkma sakın meme reddi değildir. Gece uykusunda alıyor mesela. Aklımıza kotu bir şey getirmeyelimKızlar oğlum bu aralar çok az emiyor memeye gelince ağlıyor pozisyon değiştirsem de az emip bırakıyor (hızlı bitiriyor diye değil 1 dk bile durmuyor) napcağımı şaşırdım
Ağlama noktasına geldim resmen aç aç geziyoeCanım benim oğlan da tıpkı tarif ettiğin gibi 3 gündür. Ben de meme reddi yaşıyoruz herhalde diye düşündüm ayakta zıplayarak veriyorum o an alıyor ama canı istediği zaman hiç zorlamadan alıyor. Ben bu çocuğa istemediği bir şeyi yaptiramiyorum. Bak 3 dk emip bıraktı biraz önce daha süt bile inmemistir yani. Bu ara sürekli etrafa bakıyor duvardaki tabloya avizeye aynalara etrafa bakmaktan ememiyor bence. Korkma sakın meme reddi değildir. Gece uykusunda alıyor mesela. Aklımıza kotu bir şey getirmeyelim
Yok yok sakın ağlama. Zorlama da . Zorlayinca daha kotu oluyor. Ayakta gezerek vermeye çalış. Sonra sakinleşince otur. Bir de senceri sakinleştirmeye çalış dikkatini bir şeye çekmeye çalış. Ya da biraz uyku moduna almaya çalış tam uykuya geçmeden memeyi ver.Ağlama noktasına geldim resmen aç aç geziyoe
Ben de dr.a sormustum neden yatagina koyunca uyumuyor diye cok normal degil mi 9 ay vücudunda durdu senin kokundan ve yanindan ayrilinca huzursuz hissedebilir birak yanında yatsin dedi. Cuma gun 3 aylik olacak hala yanimda yatiyor.Hastalandığımdan beri çocuğumu anne yanına yatırıyorum, normalde yanımda yatıyordu, yanımda uyuyakalıyor sonra alıp yatağına koyuyorum. Öncesinde sıcak su torbasıyla yatağını örtüsünü ısıtıyorum. Yanımda sessiz sessiz uyuyan çocuk yatağa koyunca sürekli bi hareket halinde, elleri kolları bi durmuyo ha uyandı ha uyanacak derken beni uyku tutmuyo. Neden yanımda böyle hareket etmiyo da yatağında ediyo40 dakikadır gözüme uyku girmedi sürekli mızır mızır mızır uykusunda bi şeyler yapıyo …
Sadece anne sutu alanda 1 hafta bile yapmamasini normal karşılıyor doktor ama bu bağırsakta birikince kokmayacagi anlamina gelmiyor tabi zamanla bağırsakları alisacak heralde bizde gazdan cook cekiyoruz gece gunduz uyku yok hic yuzu gulerek uyanmiyor az gozunu yumsa ciglik atarak uyaniyor nurse harveys de kullandim mommys bliss de yok hic biri isi yaramiyor 2 gundur vermeyi biraktim nasilsa olmuyor yarariCanım oglum anne sütü alıyor sadece. Mama olsaydı dediğini yapardım. Yediklerime de dikkat ediyorum ama gaz ve kaka bizi bitirdi
Sadece anne sutu alanda 1 hafta bile yapmamasini normal karşılıyor doktor ama bu bağırsakta birikince kokmayacagi anlamina gelmiyor tabi zamanla bağırsakları alisacak heralde bizde gazdan cook cekiyoruz gece gunduz uyku yok hic yuzu gulerek uyanmiyor az gozunu yumsa ciglik atarak uyaniyor nurse harveys de kullandim mommys bliss de yok hic biri isi yaramiyor 2 gundur vermeyi biraktim nasilsa olmuyor yarari
HahahhaHaklısın canım ama ezip geçiyor. Yusuf yüzünden kardeş yapamayacağız ona haberi yoksağlıklı olsun da akşama kadar da taşırım ama sürekli ağlaması bana ne var bu cocuk da diye düşündürüyor.
Cok sağ ol aynen vajina çok güçlü bir organ. Bugüne bin şükür ilk 15 gün ayağımı suruyerek yürüyebiliyordum
Ahh canım beyaz gürültü bizim favorimiz. Evde eski bir telefonum vardı ona attım beyaz gürültüyü onunla uyuyor şu an bile çalıyorHahahhazaten insan bu zorlukla ikinciyi düşünemiyor birde ne dicem Benimkide gündüz uykusuna dalmak ya ve devam ettirmekte zorlanıyor sallıyprum bıraktığım an uyanıyor bazen beyaz gürültü açıyorum o şekilde uykuyu devam ettiriyor sanırsam sese odaklanıyor ve uyku süresi uzuyor her zaman yapmıyorum ama arada yapıp işlerine vakit ayırıyorum dene bir istersen
Damla olanindan kullandim colex almadim. Cuma bir profesore goturecegim neonatolog cok begeniliyor anlaticam valla cocuk surekli mutsuz bakalim ne diyecek 2 haftadir filan kakada mukus var ama kan yok ya da egzama vs.Nurse harveys şurup mu damla mı?
Ben de biraz önce X xname 'e ayni şeyi yazdım canım hiç mutlu uyandığını görmedim bebemin sag olsun heo ağlayarak kalkıyor. Ben de nurse harvey damla kullanıyorum gazını daha rahat çıkarıyor en azından sabah 5 7 arası çektiği o yoğun şansıda çok ağlamıyor yeğenim eczacı bana bir de pronight baby diye bir damla önerdi ayı 7 sinde doktor kontrolümüz var soracağım bakalım belki o iyi gelir sen de doktoruna sorabilirsin istersen canım yeğenim çok övdüSadece anne sutu alanda 1 hafta bile yapmamasini normal karşılıyor doktor ama bu bağırsakta birikince kokmayacagi anlamina gelmiyor tabi zamanla bağırsakları alisacak heralde bizde gazdan cook cekiyoruz gece gunduz uyku yok hic yuzu gulerek uyanmiyor az gozunu yumsa ciglik atarak uyaniyor nurse harveys de kullandim mommys bliss de yok hic biri isi yaramiyor 2 gundur vermeyi biraktim nasilsa olmuyor yarari
Damla olanindan kullandim colex almadim. Cuma bir profesore goturecegim neonatolog cok begeniliyor anlaticam valla cocuk surekli mutsuz bakalim ne diyecek 2 haftadir filan kakada mukus var ama kan yok ya da egzama vs.
Atağa kı girdi acaba senin günlerindeyken bulutta da aynı şey oldu. Ben sonradan anladım tabi ama ataktı. Bu huy değişimleri durup dururken olmuyor çünküYa benim bebeğim sakindi ama huyu değişti mesela bıraktığım an ağlıyor şaka gibi valla illa kucağımda duracak çok sor ya yapışık ikiz gibi olduk mız mız oldu hasta mı diyorum valla bırakıpta odadan çıkamıyorum resmen
Birde Dikişlerim neden çok geç iyileşti benim epizyotomi çabuk iyileşti
Festi bu ara benim ki memede de durmuyor önceden orada sakinlesirdi yok anam yok şimdi memeye aldığım zaman da kafayı geriye atıyor. Ağlıyor. Emzirme pozisyonuna geçerken bile bağırmaya başlıyor. Acıktığı zamanda 6 bilemedin 7 dk duruyor memede. Delirmek üzereyim. Biz de sehir değişikliği yaptık canım dün geldik bugun iyice arttı huzursuzluğu. Sürekli mizirdaniyor. Digru düzgün emmiyor uyumuyor. altı temiz karnı tok diyelim en fazla bes dakika anakucaginda falan duruyor sonra yine ihh ihh tıs tıs yusuf sürekli böyle. Tamam diyorum hadi kucakta evi gezelim en fazla 10 dakika sonra ondan da sıkılıyor. Uyku için ağlıyor o ağlamasını biliyorum bir türlü uykuya geçemiyor. Bütün tabularimi yıktım yok sallamam falan filan boş ya çocuğa her şeyi deniyorum uyutamiyorum. Yusufun tek iyi olduğu an. Sabah uyandığında 6 mi olur 7 mi olur işte o bir saat. O zaman gülüyoruz oynuyoruz konuşuyoruz video çekiyoruz. Sonra bütün gün benim kollar pert. Ayy daha çok anlatırım festicim ama kelimeler yetmiyor. Bak 40 dakikadır şu an ayağımda uyutuyorum yeterki biraz uykusunu alsın artık diye akşam oldu toplasan bu kadar uyumamıştir.
Canım probiyotiklere bir şans verebilirsin biz biogaia başladık önce 3 damla dedi doktorumuz ama 3 te bile çocuk çıkdırdı sanki o probiyotikler içinde horon tepiyordu yavrunun doktoru aradım dedim bırakıcam sabret dedi, 1 damla vereyim dedim yok işe yaramaz 2 ver önce sonra arttır dedi 2 gün 2, 2 gün 3 damla şeklinde 5 e çıkardık şimdi rahatladı yavrum artık probiyotik sezaryen olduğu için gerekli bağışıklığını da güçlü tutar dedi ikna etti beni düzenli kullanmazsan fayda etmezmiş şimdi de nbl probiyotik geçin dedi bakalım o nasıl olacakBulutta aynı şekilde bir bebek. Colex kullandık biz ancak 3. Gün de ishal yaptı kaka rengi yeşile döndü doktoru bıraktırdı. Aslında rahatlatmıştı eğer öyle yapmasaydı devam ederdim ama şuan sadece d vitamini kullanıyorum arada relaktaz. Onuda almış bulunduk bitene kadar kullanıp sonra almamayı planlıyorum. Kullanmadığım şey kalmadı istediğin etkiyi gösteremediğim için bende bıraktım. İnşallah doktor bir çözüm önerir size. İlaçsız birşey önerirse bize de aktarır mısın
Canım probiyotiklere bir şans verebilirsin biz biogaia başladık önce 3 damla dedi doktorumuz ama 3 te bile çocuk çıkdırdı sanki o probiyotikler içinde horon tepiyordu yavrunun doktoru aradım dedim bırakıcam sabret dedi, 1 damla vereyim dedim yok işe yaramaz 2 ver önce sonra arttır dedi 2 gün 2, 2 gün 3 damla şeklinde 5 e çıkardık şimdi rahatladı yavrum artık probiyotik sezaryen olduğu için gerekli bağışıklığını da güçlü tutar dedi ikna etti beni düzenli kullanmazsan fayda etmezmiş şimdi de nbl probiyotik geçin dedi bakalım o nasıl olacak
Selam tatlış anneler . 2024 Mart anneleri grubundayım inşallah sağlıkla alırım kızımı kucağımatecrübenizden yararlanarak Sling markası soracaktım ben size kanguruyu görümcem verecek ergobaby var onda . Ama ilk aylar kullanmak için Sling arayışındayım . Hangi markalar güvenilir , sizin kullanıp memnun olduğunuz varsa önerilere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?