2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tesekkur ederim bi gidelim bakalim cuma şu doktora durumlari anlatayim ne öneriyor

Tabi kii yazarim buraya da bakalim neler diyecek

Kızlar kendimi durduramıyorum resmen aşerir gibi aynı anda tatlı tuzlu ekşi yedikçe yiyesim geliyor ya 9 ay yemedim onun acısı mı iyice şiştim , bir öğün dikkat ediyorum diğer öğünde tutamıyorum kendimi kıtlıktan çıkmış gibi
Nolcak bu halim sizlerde de durum böyle mi
Diyorum acaba adet mi olacağım

2 ekmek yedim bugün. Abur cuburları saymak istemem. Emziren halimle 6 kg almışım iyiki nişana kadar azıcık vereyim desim elbisenin içine olmicam nerdeyse zar zor buldum ona da sığmicam. Yami yalnız değilsin.

Diykon simdi bi bakayim neymis icerigi bu pronightın digerlerinden farkli bisey var mi dedim prospektusunu buldum nette baksana 4-10 yas cocuk grubu kullanımı icin diyor

Eklentiler

• Screenshot_20231031-000701_Samsung Internet.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 40
2 ekmek yedim bugün. Abur cuburları saymak istemem. Emziren halimle 6 kg almışım iyiki nişana kadar azıcık vereyim desim elbisenin içine olmicam nerdeyse zar zor buldum ona da sığmicam. Yami yalnız değilsin.
Niye böyle olduk ya acaba bir vitamin eksikliği mi yaşıyoruz ilaç kullanmaktan bıktım vallaha

bence strese girdik nirde vizeci senle benim kısıtlamalarım gerçekten can sıkıcıydı ee bizde insanız azıcık yiyelim istiyoruz bence tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum
Ay doğru diyorsun neredeyse 2 ay birşey yemedim şimdi de ipi kopardım bakalım nasıl tutacam ama bana kilo yakışmıyor ya simitlerim var neden öyle çıkıyor ki yani popo hiç hoş durmuyor patlamış Mısır'a benziyorum ayol

Bir kere biz her halimizle güzeliz evet saha güzel hallerimiz kesinlikle vardı ama 2 gram simitcik bizi patlamış mısıra çevirmez bebişim. ( sen bide beni kıyafetim olmadığında gör gajsjsjjsdj)

Evett peynirsiz yaşayamam diyodun şimdi yiyeniliyor musun? Benim ondan bile keyfim geçmiş. Düşün damağım tadını unutmuş öyle bir dönemden geçtik azıcıkta sefamız olsun ama ben 6 kasıma kafar sefa yaparım6 kasım 00.00 da ben diyete gireriö bacım

Az az ye dedi kan geldi yine huzursuzluk başladı bıraktım peyniri , bugün yoğurt çorbası yaparken yoğurdun tadına baktım iyi mi diye saman gibi resmen soğumuşum
Ay ben 6 Kasım'da başlamak isterim ama 2 hafta annem bende kalacak imkansız diyet yapmam annem gidene kadar alırım yine

Aynen bende ayransız peynirsiz yapamam derdim öyle bir unutmuşum kii darısı ekmeğin başına.

Kuzum annen gelecekse yapma zaten sarmalar börekler çörekler kısırlar ohh nefis. Gün belirle sende kendine o gün başla acelesi yok hiiiç. Vericez elbet. eceeaap ile ben 6 kasımda başlıyoruz sende hazır hissedince katılırsın bizlere

Canım dışarıda uyuttun mu hiç? Arabasında veya sling de? Of çok zor allahım yardımcın olsun anneyiz tamam ama bazen insana bir sinir geliyor.
Dışarıda bir süre sonra uyuyor festi kanguruda. Çok dışarı çıktım gelince uykusu bölünmesin diye evde de kanguru ile gezdim oturdum. Ama bunu en fazla bir uyku saatinde yapabiliyorum. Yusuf gunde 5 kez en az uykuya gecmek istiyor. Ama gecemiyor. 1 saat ugrasmam gerekiyor Ankaradayz hava buz gibi olacak evde uyumasını da öğrenmemiz lazım dimi ama yani bazen sinir geliyor dediğin gibi sonra da oturup ben nepçim anneyim diye buna üzülüyorum

Diykon simdi bi bakayim neymis icerigi bu pronightın digerlerinden farkli bisey var mi dedim prospektusunu buldum nette baksana 4-10 yas cocuk grubu kullanımı icin diyor
Canım ben de okudum ilk yeğenime söyledim. Teyze dünya Sağlık örgütü standartlarına göre öyle yazmak zorundalar dedi. Zaten 4 yaşındaki çocuğa kim gaz damlası veriyor ben yusufun sağlığını tehlikeye atar miyim dedi. Tabi ben daha vermedim var elimde ama doktora soracağım. Sen de sorarsan buraya yazar mısın canım

Atağa kı girdi acaba senin günlerindeyken bulutta da aynı şey oldu. Ben sonradan anladım tabi ama ataktı. Bu huy değişimleri durup dururken olmuyor çünkü
Aa olabilir hiç atağı düşünmedim dedim büyüdükçe değişiyor herhalde hep bu şekilde olacağız diye korktum ya duş almak lüks oldu ya dün yıkadım akşam güzelce emzirdiğini babası uyutuyordu kendim duşa giricektim koltukta uyumuşum bazen kendime bakamıyorum valla üzülüyorum yaa

Kız Benimkide hiç o kadar uzun uyumuyor ki gündüz 1 saati gördüğümüz çok nadirdir ki uzun uykularının çoğunda sallamaya devam ediyorum yoksa uyanıyor normal yani ama mutsuz uyanma yok tabi o farklı ama erkek çocukları hep daha zor oluyor ya gözlemlediğim bu

Canım öyle dönemlerde olacak üzülme buna her geçen gün daha fazla alışıyoruz daha güzel olucak inşallah ama bu uykular, huzursuzluklar, gazlar, kusmalar bizi bizden aldı napıcaz bilmiyorum. Uyutmak ciddi sorun. Uyutalım diye devamlı sallıyoruz ya mesela eee bu çocuk onu öğreniyor bu sefer onu istiyor biz derin bir kısır döngüye giriyoruz. Bizimki de meme ağızda uyumaya alıştı. Memeyi çekince çipil çipil bakıyor sanki hiç uykusu yokmuşçasına. Bilemiyorum gerçekten zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…