- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.521
Zorlar gerçekten yhA bu çocukta zorlandım ne yalan diyimDaha ağzına almadan ağlıyor benmki
Sonra pencerelerde kalacağız canım valla çıkalım şimdi bol bolAhh diykon bizde Anlaradayız ayazlarımız başlar yakında bende şu ara çıkarabildiğim kadar çıkarıyorum hava güzelken
Sonra pencerelerde kalacağız canım valla çıkalım şimdi bol bol
Doğru söylüyorsun festi ben çıkarırım zaten oğlan da sıcağı sevmiyor ama kar buz falan olursa biraz zor çünkü ben çok sakarım sürekli kendim düşerim her kar yağdığındaKız millet gerekli önlemleri alıp dışarda uyutuyor ankara tamam ayaz da hollanda danimarka buralarda ayaz bence hdjdjd yine de çıkartmak lazım dirençli olsunlar soğuğa yoksa çok uğraşırız bizim bebeler da nazlı biraz malum
Benimki malum 4 5 günde bir kaka yapar teyzesi o da yaparsa bekleme olurum hep. Tam ishal gibi değil de krem kıvamında olurKizlar bir şey soracam minnoslarin büyük tuvaletleri cıvık mi isal gibi
Doğru söylüyorsun festi ben çıkarırım zaten oğlan da sıcağı sevmiyor ama kar buz falan olursa biraz zor çünkü ben çok sakarım sürekli kendim düşerim her kar yağdığındaoğlanı da sefil etmeyeyim diye karda buzda çıkmam
Bizmkide aynı 3 gune bir bugün sanki cıvık gibi geldi cnm bizim burası sıcak hala kıyafetle durmak istemiyor ince uzun badi giydiriyorum acaba üşüdümü acaba ama ev 27 derece gösteriyorBenimki malum 4 5 günde bir kaka yapar teyzesi o da yaparsa bekleme olurum hep. Tam ishal gibi değil de krem kıvamında olur
Balkon buyukse olur canim. Dedigin gibi siteye de inilirBebeğim gezmezsin siteye bile insen yeter ya da balkon iş görüyor jdjdj ben direkt balkonda uyutuyorum bazen arabasını sevdiği için bazen uyuyor onda. Ya gerçekten zor bu işler hdjdj
Canım 27 derecede üşümez merak etme. Hatta fazla sıcak bile 22 derece bebekler icin ideal sıcaklık.Bizmkide aynı 3 gune bir bugün sanki cıvık gibi geldi cnm bizim burası sıcak hala kıyafetle durmak istemiyor ince uzun badi giydiriyorum acaba üşüdümü acaba ama ev 27 derece gösteriyor
Balkon buyukse olur canim. Dedigin gibi siteye de inilirCidden zor ya bebek uyutmanin ve beslemenin bu kadar zor olduğunu tahayyül dahi edememişim festi
Canim arkadaslarim beni oglum dogdugunda uyarmisti, 3 aylik olunca meme reddi olabilir sakın buna asla kafanı takmamaya calis demislerdi. 3 aylik oldugunda sütümüzün yapisi degisiyormus, yagli kivamdan daha sulu kivama geciyormus. E tadı da degisiyordur haliyle. E minnoslar da tat degisikligini eminim hemen fark ederlerKızlar oğlum bu aralar çok az emiyor memeye gelince ağlıyor pozisyon değiştirsem de az emip bırakıyor (hızlı bitiriyor diye değil 1 dk bile durmuyor) napcağımı şaşırdım
Canım günaydın. Insaallah bugün bulutcum ve senin için çok guzel bir gün olur. Ne desem anlamsız biliyorum soyle düşünmeye çalış ama bu kadar kusmasına rağmen masaallah kilo alımı gelişimi iyi. Bize de böylesi düştü ne yapalım her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Bizim için de geçecek bu günler Allahı izniyleAl benden de o kadar. Hiç kusmuk içinde boğulup, oğlumu kucağıma bile alamayacağımı düşünmemiştim. Geçtim ağlamalarını, sızlamalarını, gazını. O kusmaları beni benden aldı. Tüm nevresimler tüm tişörtler lekelendi, çıkmıyor. Canı sağolsun sıkıntı değil ama öksürmesi ve ög ög diye çıkarttığı o sesler ah kalbim. Bilemiyorum Diykon. Hayallerimiz başkaydı ama hayırlı olan böylesiydi demek ki
Canım günaydın. Insaallah bugün bulutcum ve senin için çok guzel bir gün olur. Ne desem anlamsız biliyorum soyle düşünmeye çalış ama bu kadar kusmasına rağmen masaallah kilo alımı gelişimi iyi. Bize de böylesi düştü ne yapalım her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Bizim için de geçecek bu günler Allahı izniyle
Uykusunda bile ög deyip öksürse yataktan nasıl kalkıyorum hiç bilemem birden sıçrayıp atıyorum kendimi çocuk olunca derin uykum birdenbire kus uykusuna dönüyor annelik işte halada koca şeylerde hasta olsun öksürsun uykuda hemen uyanırım birseymi oldu diye.once biz sonra Allah korusun yavrularımızı evlat bu canindan can daha tatlıAl benden de o kadar. Hiç kusmuk içinde boğulup, oğlumu kucağıma bile alamayacağımı düşünmemiştim. Geçtim ağlamalarını, sızlamalarını, gazını. O kusmaları beni benden aldı. Tüm nevresimler tüm tişörtler lekelendi, çıkmıyor. Canı sağolsun sıkıntı değil ama öksürmesi ve ög ög diye çıkarttığı o sesler ah kalbim. Bilemiyorum Diykon. Hayallerimiz başkaydı ama hayırlı olan böylesiydi demek ki
Onun oynamak istediği bir zaman var onu bilmek önemli mesela bizimki günün ilk ışıklarında uyanır emerken bile bana bakip bakıp güler oynamak için kahvaltı sonrası uyksuu gelir uyur uyanır biraz kendini gezdirtir yere yatırınca bir tepki veriyorsa bize hiciniyo mesela . oyun zamanları onunla konuşuruz en çok onunla konuşmanı cok sever .el kol hareketleri etraftaki renkli şeyleri gosteirirm tv izler mesela yerden pusetten oyle de bi bes dk durur. Sonra pusetine kızımin çilek diye bebegi var onu bağlıyorum onu birşey sanıp teklemeyip gülüp birşeyler demeye çalışıyor en kisa on dk onunlada öyle oynar sonra yine uyku düzenleri derken babasıyla da oynayıp günü bitiririz. Mutlakaa bizimkide bazen durmuyor ağlıyor hep gezip kucakalrimizda uyuduğu cook oluyor bizim günlerimiz böyle kendi kendine yattık yerden oynarken elleriyle yazmayla uyumayada başladık normalde ya sallar yada emerken uyurdu yine oylede yatırıyorum da Kendi kendine uyumasına da fırsat veriyorum suan yazmayla oynarken uyumuş kalmış mesela ben kahvaltı yaparkenÇok şükür bin şükür arkadaşım şikayetçi değilim gerçekten sağlığı yerinde, evimizde ve koynumda olması zaten en büyük şükür sebebi. Zaten bence Bulut bu kadar kusmada ufak bir sumocu olurmuşyavrum belki de kilo almak istemiyordur hejsj
Ya napacağımı bilemiyorum bazen o beni geriyor. Emzirdikten sonra kaldırma, gaz çıkartma vs olmuyor yatması lazım yoksa hemen kusuyor. Ee bu sefer ya uyuyor ya da yatıyor. Zaten günğ geçiremiyorum ayol bu millet bu çocukları nasıl oyalıyor acaba. Üf kafaö buhranlı anlayacağın geldiler bana giderler 1-2 güne. Bide regliyim ya çok etkileniyorum herşeyden hdkdk
Çocuk doktoru ultrasona yolluyor.Arkadaşlar Kalça ultrasonu için hangi bölüme gitmem gerek yok sa çocuk doktoru yönlendiriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?