- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.541
Kesinlikle ya çok kilolu olmasın hep fit olsun kızlar koşsun peşinden sağlıklı olsun yeterÇok şükür bin şükür arkadaşım şikayetçi değilim gerçekten sağlığı yerinde, evimizde ve koynumda olması zaten en büyük şükür sebebi. Zaten bence Bulut bu kadar kusmada ufak bir sumocu olurmuşyavrum belki de kilo almak istemiyordur hejsj
Ya napacağımı bilemiyorum bazen o beni geriyor. Emzirdikten sonra kaldırma, gaz çıkartma vs olmuyor yatması lazım yoksa hemen kusuyor. Ee bu sefer ya uyuyor ya da yatıyor. Zaten günğ geçiremiyorum ayol bu millet bu çocukları nasıl oyalıyor acaba. Üf kafaö buhranlı anlayacağın geldiler bana giderler 1-2 güne. Bide regliyim ya çok etkileniyorum herşeyden hdkdk
Anaaaammmmm yusufcum hiç öyle kendi kendine uyuyamaz teyzesiOnun oynamak istediği bir zaman var onu bilmek önemli mesela bizimki günün ilk ışıklarında uyanır emerken bile bana bakip bakıp güler oynamak için kahvaltı sonrası uyksuu gelir uyur uyanır biraz kendini gezdirtir yere yatırınca bir tepki veriyorsa bize hiciniyo mesela . oyun zamanları onunla konuşuruz en çok onunla konuşmanı cok sever .el kol hareketleri etraftaki renkli şeyleri gosteirirm tv izler mesela yerden pusetten oyle de bi bes dk durur. Sonra pusetine kızımin çilek diye bebegi var onu bağlıyorum onu birşey sanıp teklemeyip gülüp birşeyler demeye çalışıyor en kisa on dk onunlada öyle oynar sonra yine uyku düzenleri derken babasıyla da oynayıp günü bitiririz. Mutlakaa bizimkide bazen durmuyor ağlıyor hep gezip kucakalrimizda uyuduğu cook oluyor bizim günlerimiz böyle kendi kendine yattık yerden oynarken elleriyle yazmayla uyumayada başladık normalde ya sallar yada emerken uyurdu yine oylede yatırıyorum da Kendi kendine uyumasına da fırsat veriyorum suan yazmayla oynarken uyumuş kalmış mesela ben kahvaltı yaparken
Kuzum benim ilk çocukta tam 3.5 aylık iken benzer süreç yaşamıştım, inan odada zıplaya zıplaya emzirdim sonra çok şükür geçti ama bazen emmedi bende inat ettim mama falan da vermedimAyyy eyvah
Oğlumun Adaşi benim oğlan usluydu yha seninki masallah ayaklanmadan hizalamis evi. Gerçi bebekten uysal si şimdi tam bir ergen gibi trip ve dertli masallahAnaaaammmmm yusufcum hiç öyle kendi kendine uyuyamaz teyzesisadece bir yeri kesilmiş gibi beni uyku moduna al diye ağlar. Başkası görse bu çocuğun etinden et kopuyor der ama yusufun
sadece uykusu gelmiştir asla geciktirilmesini sevmez
Aman masaallah nazar değmesin ela kuşa. Tırnağı niye battı ki yazık nasıl acıyordur annesi. Yusuf lar yaramaz olur demişlerdi bana ya adını koyma dediler de dinlemedim eşimin taa çocukluk hayaliydi gerçek olduOğlumun Adaşi benim oğlan usluydu yha seninki masallah ayaklanmadan hizalamis evi. Gerçi bebekten uysal si şimdi tam bir ergen gibi trip ve dertli masallah.. aman nazar değmesin kendi kendine uyuma modu bizede yeni geldi günde iki kere falan böyledir saymadım ama ne yalan diyim bugünde sanırım tırnağı batıyor ayak baş parmağı yırttı kendini ağlaya ağlaya elletmedi falan kolanya döktüm yag sürdüm uyudu kaldı kucağımda. Evet uykusu var ve uyutmuyorsan yıkıyor ortalığı yha bende adama diyorum sustur eyle bir şekilde millet dayak yedi sanar diyorum öyle böyle degilt yaşları akıyor kıyamıyorum o yaşlarına yha
klima hasta olur diye pencere acınca iyi ama sıcak nem oranı iyi evinCanım 27 derecede üşümez merak etme. Hatta fazla sıcak bile 22 derece bebekler icin ideal sıcaklık.
İnşallah festi gerçi kızımı kimselere vermeye niyetim yok gidipte bi adamın kahrını mı çeksin valla birde yok üzer sinirini bozar yok kaynanssı birşey yapar kızıma bunları yaşatamamBende gerçekten kimseyi kınamadım. Hayat görüşümde de yoktur. Hain insanları kınarım ben birtek. O evladına ekran vermiş bu bilmem ne yapmış bunun kınanacak bir tarafı yok. Kim ne yaşıyor bilmiyoruz. Her çocuk farklı. Başka çaresi yoksa veriyor anne de ne yapsın? Vermeyi tercih etmem bende ama bazen de dirensen bile kırıyor direncini evlat farklı birşey.
Hamilelik bence de zordu ben bitsin diye dua ediyordum. Ancak hareketlerini çok özlüyorum gerçekten
Görürüz kız öyle deme daha genciz gajks
Allah yardomcın olsun ya zor seninki ama geçecek böyle bebekken zor olup çok uslu çocuk olanlar var öyle olur inşallah ☺Canım zaten 45 dk uyuyunca seviniyorum dediğin gibi arada salliyorum. Ama yol benimki odadan çıkmama bile izin vermeden uyanıyor. Ve mutsuz uyaniyor ya uykusunu alamadığı için oluyor bence çünkü aradan 1bsaat geçmiyor yusuf tekrar uyumak istiyor. Ağlaması gözlerini çıkaracak gibi ovması bunu gösteriyor. Tamam len diyorsun hadi gidip uyutayım 10 dk içinde falan dalıyor uykuya ama bıraktığın an uyaniyor. Uyku şu an çok zorluyor bizi gazın bile önüne geçti çünkü emerken falan rahat yüzüme baka baka gazını çıkarıyor alttan
Ay maşallahBiz artık ufak Ufak kahkahalar atıyoruzellerini alkış yapıyorum kisa çaplı kahkaha atıyor ama sonu hıçkırıkla bitiyor gülmekten önce gülsün diye uğraşırken sonrada o hıçkırık geçsin diye uğraşıyorum
Orapunzel 4 aylık maaş ödemesi dışında SGK 33 bin mi yatırdı? Onun İçin herhangi bir yere başvurmuş muydun?Kızlar merhabalarrr
Hepinize gazsız, bol uykulu ya da dinlenmeli günler dilerim
Aranızda çalışmaya başlayanlar oldu mu acaba ? Grupta biri İK'da çalışıyordu bana bilgi verebilir mi ya?
SGK tarafından bana yatan 33 bin lira bir para oldu ama.
Bu benim rapor param mı acaba emin olamadım, açıklama olarak analık yazıyor.
Çalışan annelere tek yapılan yardım bu mu ya daha fazla bekliyordum ben. SGK'yı arıyorum 10 dakika bekledim açan yok.
4 ay boyunca çalışmadığım için maaş ödememi almam gerekiyor, ama bu ödenen maaş ödemesi değil gibi..
Kafam çok karıştı
Amin canım Allah razı olsun. İnşallah dediğin gibi olurAllah yardomcın olsun ya zor seninki ama geçecek böyle bebekken zor olup çok uslu çocuk olanlar var öyle olur inşallah ☺
Kızlar merhabalarrr
Hepinize gazsız, bol uykulu ya da dinlenmeli günler dilerim
Aranızda çalışmaya başlayanlar oldu mu acaba ? Grupta biri İK'da çalışıyordu bana bilgi verebilir mi ya?
SGK tarafından bana yatan 33 bin lira bir para oldu ama.
Bu benim rapor param mı acaba emin olamadım, açıklama olarak analık yazıyor.
Çalışan annelere tek yapılan yardım bu mu ya daha fazla bekliyordum ben. SGK'yı arıyorum 10 dakika bekledim açan yok.
4 ay boyunca çalışmadığım için maaş ödememi almam gerekiyor, ama bu ödenen maaş ödemesi değil gibi..
Kafam çok karıştı
İnşallah festi gerçi kızımı kimselere vermeye niyetim yok gidipte bi adamın kahrını mı çeksin valla birde yok üzer sinirini bozar yok kaynanssı birşey yapar kızıma bunları yaşatamam
Maşallah canım ben bugün uyusun diye çabalarken o bana bakıp bakip gülüyor bir an ağzı öyle kala kaldı sandımAy maşallahbenim kızda bir cilveler yapıyor gülüyor günüm güzelleşiyor vallahi. Büyümüşler biz fark etmeden
Orapunzel 4 aylık maaş ödemesi dışında SGK 33 bin mi yatırdı? Onun İçin herhangi bir yere başvurmuş muydun?
Kız olsaydı varmıydi bir hayali. Erkekler genelde erkekci olduğu için ilk buldukları isim erkek ismi oluyor kiz az gibi benim gördüğüm ama..Aman masaallah nazar değmesin ela kuşa. Tırnağı niye battı ki yazık nasıl acıyordur annesi. Yusuf lar yaramaz olur demişlerdi bana ya adını koyma dediler de dinlemedim eşimin taa çocukluk hayaliydi gerçek oldu
Yarın 100 gün oluyormuşsunuz ffesti canım bi hatıra resmi çekersin artık bulut pasamizin..Bende oğlumu kimselere veremem no jdjdj
İstemeye gelirlerse belki ben gidemem kimselere
Bende iyiki sitede değildik diyorm yoksa sokakta kalirmisiz ah sizde bizim evi bir görseniz köyde sesleri yankı yapıyor kapı pencere açıkken kapalıyken bizim beynimizde birde kuzenleri gelinceki sesler eklenince ooooo ev kreşe dönüyorValla festicim gerçekten öyle ne yapacağımı bilmiyorum bu cocukla. Asla rahatı bozulsun istemiyor. Cok sıcağa kalabalık ortamlara gelemiyor. Kanguruyu bağlamaya başladığım an dışarı gidecegini anlıyor susuyor resmen. O agladiginda onun sesini bastirmak icin ben de daha cok bagirarak oyy oyy diye turku soylemeye basliyorum anlayip susuyoryakında bizi siteden atacaklar nasıl bu kadar anlayabiliyor ya bit kadar bebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?