2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kesinlikle ya çok kilolu olmasın hep fit olsun kızlar koşsun peşinden sağlıklı olsun yeter benim de yarın iş yerinden arkadaşlarim gelecek eller havaya modunda bir poğaça kurabiye yapıp çıkamadım yusufla bari regl bitse şaka maka 1 sene sonra regl olmak da garip geldi.

Anaaaammmmm yusufcum hiç öyle kendi kendine uyuyamaz teyzesi sadece bir yeri kesilmiş gibi beni uyku moduna al diye ağlar. Başkası görse bu çocuğun etinden et kopuyor der ama yusufun
sadece uykusu gelmiştir asla geciktirilmesini sevmez

Kızlar merhabalarrr
Hepinize gazsız, bol uykulu ya da dinlenmeli günler dilerim
Aranızda çalışmaya başlayanlar oldu mu acaba ? Grupta biri İK'da çalışıyordu bana bilgi verebilir mi ya?
SGK tarafından bana yatan 33 bin lira bir para oldu ama.
Bu benim rapor param mı acaba emin olamadım, açıklama olarak analık yazıyor.
Çalışan annelere tek yapılan yardım bu mu ya daha fazla bekliyordum ben. SGK'yı arıyorum 10 dakika bekledim açan yok.
4 ay boyunca çalışmadığım için maaş ödememi almam gerekiyor, ama bu ödenen maaş ödemesi değil gibi..
Kafam çok karıştı

Selam kızlar, hafta sonu Sakarya ya dayımızı ziyarete girmiştik havalar tam da soğumadan gezelim dedik, Orda meğer yeğenim hasta imiş ishal karın ağrısı benim büyük kıza da bulaştı, sonra sağlık ocağı aradı 2. Ay aşısı için daha yeni yaptırdık 2.ay aşısını 2 gündür huysuz hafif ateşi var ama ilaç verecek kadar olmadı, şifa olsun Miray kuşuma
Diyet konuşulmaya başlanmış, bende şuan için diyet yapacak enerji yok kızlar ya biraz daha koca göbek devam
Adet olanlar da olmuş benim ilk bebekte 40 çıkmıştı 2 aya girmeden adet olmuştum bu sefer şimdilik adet yok hatta neredeyse akıntım da yok anlamadım bu işi (akıntı olmayınca kadınlık hormonlarım mı söndü diye sürünmeye başladım )

Kuzum benim ilk çocukta tam 3.5 aylık iken benzer süreç yaşamıştım, inan odada zıplaya zıplaya emzirdim sonra çok şükür geçti ama bazen emmedi bende inat ettim mama falan da vermedim
Allah yardımcın olsun zor bir süreç

Oğlumun Adaşi benim oğlan usluydu yha seninki masallah ayaklanmadan hizalamis evi. Gerçi bebekten uysal si şimdi tam bir ergen gibi trip ve dertli masallah .. aman nazar değmesin kendi kendine uyuma modu bizede yeni geldi günde iki kere falan böyledir saymadım ama ne yalan diyim bugünde sanırım tırnağı batıyor ayak baş parmağı yırttı kendini ağlaya ağlaya elletmedi falan kolanya döktüm yag sürdüm uyudu kaldı kucağımda. Evet uykusu var ve uyutmuyorsan yıkıyor ortalığı yha bende adama diyorum sustur eyle bir şekilde millet dayak yedi sanar diyorum öyle böyle degilt yaşları akıyor kıyamıyorum o yaşlarına yha

Aman masaallah nazar değmesin ela kuşa. Tırnağı niye battı ki yazık nasıl acıyordur annesi. Yusuf lar yaramaz olur demişlerdi bana ya adını koyma dediler de dinlemedim eşimin taa çocukluk hayaliydi gerçek oldu

İnşallah festi gerçi kızımı kimselere vermeye niyetim yok gidipte bi adamın kahrını mı çeksin valla birde yok üzer sinirini bozar yok kaynanssı birşey yapar kızıma bunları yaşatamam

Allah yardomcın olsun ya zor seninki ama geçecek böyle bebekken zor olup çok uslu çocuk olanlar var öyle olur inşallah ☺

Ay maşallah benim kızda bir cilveler yapıyor gülüyor günüm güzelleşiyor vallahi. Büyümüşler biz fark etmeden
Orapunzel 4 aylık maaş ödemesi dışında SGK 33 bin mi yatırdı? Onun İçin herhangi bir yere başvurmuş muydun?

Aa ilk defa duydum hem maaş yattı hem de bu para mı yattı?

Benim yine boğazım durmadı akşam dayanamadım 2 kasık yoğurt yedim belki geçmiştir alerji diye bir ümit , aman Allahım bir daha yemem çocuk çıldırdı hala da çılgın gibi bağırıyor tepiniyor terin suyun içinde kaldı yavrum ya
Sıkıldım gerçekten ya yemicem bir daha soğudum iyice zaten bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim fırınlanmışta vs birşey olmuyor

Maşallah canım ben bugün uyusun diye çabalarken o bana bakıp bakip gülüyor bir an ağzı öyle kala kaldı sandım alıştı lafima tam çenebaz olacak ben yalandan hapsirsam gülüyor konuşsam gülüyor ona bakmasam bile beni gördükçe gülüyor len git isine yat uyu diyorum hııı hııı diyor. Büyüyorlar yha gerçekten zaman akıp gidiyor ne zaman dogacak ne zaman bitecek gebelik derken her gebelik sonrası keşke buyumeselerde hep içimde kalsalar derim mutlakaa buda onlardan biri oldu

Kız olsaydı varmıydi bir hayali. Erkekler genelde erkekci olduğu için ilk buldukları isim erkek ismi oluyor kiz az gibi benim gördüğüm ama.. bilemdim yha dun birşey yoktu tirnak aralarını temizlerim hep görmedim bugün gördüm esim baktı tırnakdan doyali dedi sanırım ayaklı altlar sıktı tırnağını sabahtan peri normal donla duruyoruz.. acıridir mutlakaa tabi dokandikca ağlıyor cani yanarmiscasina ama iltihap yok kızarmış hafif dibi şişmiş geçmezse dr a gitcektim cuma günü artık acilde bir bakitirim ama geçecek gibi. Ağzı var dili.var ama derdini anlatamıyor bizim anlamamız da güç ve büyük çaba isteyen iş bu savaşıda atlatacaz sonunda zafer ve güzellikler var

Bende oğlumu kimselere veremem no jdjdj
İstemeye gelirlerse belki ben gidemem kimselere
Yarın 100 gün oluyormuşsunuz ffesti canım bi hatıra resmi çekersin artık bulut pasamizin... E tabikide Şabanın vardı bir filmi sanırım onu istemistiler di en sonunda da kendini nazlana nazlana vermişti diye kalmış aklımda Rabb'im o güzel günleri göstersin cümlemize de konuşalım

Bende iyiki sitede değildik diyorm yoksa sokakta kalirmisiz ah sizde bizim evi bir görseniz köyde sesleri yankı yapıyor kapı pencere açıkken kapalıyken bizim beynimizde birde kuzenleri gelinceki sesler eklenince ooooo ev kreşe dönüyor büyükler heleki bir bagris cigris kikirdemeli.oyunlar var len gidin diger odada hoplayıp yıkın ortalığı diyorum yok tamam tamam deyip bir iki dk uslu durmalari için saygi duruşuna geçiyorlar ondan sonra birden yastıklar bebekler toplar bagirislar havada uçuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…