- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.561
Ama kiyilmazki annesi o saçlara yhaGünaydın güzel anneler
Size birşey danışıyım Mete beyin saçları bir acayip havadabiraz keseyim diyorum sizce de kesem mi kıyamıyorum da
Günaydın güzel anneler
Size birşey danışıyım Mete beyin saçları bir acayip havadabiraz keseyim diyorum sizce de kesem mi kıyamıyorum da
S Sefika053ffestinalente çok döküldü kısaltsam mı ki diye düşündüm uzasın bakalım kirpi gibi bir acayip
Bulut beyin sünneti iyileşti mi cnmÇok özel saçları fındığımın
Uzasın tabii annesi maşallah 41 kere
Bulut beyin sünneti iyileşti mi cnm
Maşallah bakalım Bizim nasıl olacakÇok şükür iyi canım. Hafif renk değişimi devam ediyor ama dikişleri düştü. Biz dikişli yöntemi tercih etmiştik gayette memnun kaldık.
Çok heyecanlııMaşallah bakalım Bizim nasıl olacak20 Kasım'da
Kıyamam yaBenim yine boğazım durmadı akşam dayanamadım 2 kasık yoğurt yedim belki geçmiştir alerji diye bir ümit , aman Allahım bir daha yemem çocuk çıldırdı hala da çılgın gibi bağırıyor tepiniyor terin suyun içinde kaldı yavrum ya
Sıkıldım gerçekten ya yemicem bir daha soğudum iyice zaten bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim fırınlanmışta vs birşey olmuyor
Biz vermicez de bunlar gidecek yine aman yaaBende oğlumu kimselere veremem no jdjdj
İstemeye gelirlerse belki ben gidemem kimselere
Biz vermicez de bunlar gidecek yine aman yaa
Kız olsa elif istiyordu. Ben hiç hiç bir bebem olursa şu ismi koyarım diye düşünmemiştim. Ama kız olsaydı ismi koyma hakkı benimdiKız olsaydı varmıydi bir hayali. Erkekler genelde erkekci olduğu için ilk buldukları isim erkek ismi oluyor kiz az gibi benim gördüğüm ama..bilemdim yha dun birşey yoktu tirnak aralarını temizlerim hep görmedim bugün gördüm esim baktı tırnakdan doyali dedi sanırım ayaklı altlar sıktı tırnağını sabahtan peri normal donla duruyoruz.. acıridir mutlakaa tabi dokandikca ağlıyor cani yanarmiscasina ama iltihap yok kızarmış hafif dibi şişmiş geçmezse dr a gitcektim cuma günü artık acilde bir bakitirim ama geçecek gibi. Ağzı var dili.var ama derdini anlatamıyor bizim anlamamız da güç ve büyük çaba isteyen iş bu savaşıda atlatacaz sonunda zafer ve güzellikler var
Çözümsüz canım. Yani biz de öyleyiz varsa önerisi olan alalımKızlar bebeği gündüz uyumayanlar ne çözüm buldunuz taş çatlasa 2 saat uyuyor oda yarım yarım
Çözüm yok canım benimki de uyumuyorKızlar bebeği gündüz uyumayanlar ne çözüm buldunuz taş çatlasa 2 saat uyuyor oda yarım yarım
Yarım yarım 2 saat uyumasınada razıyım.. Ama uyumuyor. Hışırtılı kitaplar çıngırak VS hiç ilgisini çekmiyor. Kucakta gezip etrafa bakıyor.. Vücudum sızlıyor artık. Bi önerisi olan varsa bende alırım..Kızlar bebeği gündüz uyumayanlar ne çözüm buldunuz taş çatlasa 2 saat uyuyor oda yarım yarım
Atak haftası olabilir hep mi öyleydi ya da valla banyo yaptırabilirsin bazen sabah akşam banyo yaptıran var rahatlıyor ılık suyla çocukYarım yarım 2 saat uyumasınada razıyım.. Ama uyumuyor. Hışırtılı kitaplar çıngırak VS hiç ilgisini çekmiyor. Kucakta gezip etrafa bakıyor.. Vücudum sızlıyor artık. Bi önerisi olan varsa bende alırım..
Doktor da bana bu patates ile ilgili bir örnek anlatmıştıKıyamam ya
Bende diyetime uyuyorum ama başka şeylere de alerji var galiba iki gündür kan görüyorum kakada yine acaip moralim bozuk valla en sonunda sabah akşam patates yiyeceğim yani daha ne yapım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?