2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kıyamam ya
Bende diyetime uyuyorum ama başka şeylere de alerji var galiba iki gündür kan görüyorum kakada yine acaip moralim bozuk valla en sonunda sabah akşam patates yiyeceğim yani daha ne yapım bilmiyorum

Kız olsa elif istiyordu. Ben hiç hiç bir bebem olursa şu ismi koyarım diye düşünmemiştim. Ama kız olsaydı ismi koyma hakkı benimdi aynen öyle canım ya ağzı var dili yok insan bazen çok çaresiz kalıyor çok geçmiş olsun çabucak geçer insaallah

Kizlar benim grip ile başladı astım azdi nefes alamicak duruma geldim doktor antibiyotik oksuruk hapi astım için sprey ve alerjihapi verdi emzirmeye etki etmez dedi ben genede 4 saat bekliyorum sadece röntgen çektirdim süt sağ at dedi

Kızlar bebeği gündüz uyumayanlar ne çözüm buldunuz taş çatlasa 2 saat uyuyor oda yarım yarım
Yarım yarım 2 saat uyumasınada razıyım.. Ama uyumuyor. Hışırtılı kitaplar çıngırak VS hiç ilgisini çekmiyor. Kucakta gezip etrafa bakıyor.. Vücudum sızlıyor artık. Bi önerisi olan varsa bende alırım..

Atak haftası olabilir hep mi öyleydi ya da valla banyo yaptırabilirsin bazen sabah akşam banyo yaptıran var rahatlıyor ılık suyla çocuk

Kıyamam ya
Bende diyetime uyuyorum ama başka şeylere de alerji var galiba iki gündür kan görüyorum kakada yine acaip moralim bozuk valla en sonunda sabah akşam patates yiyeceğim yani daha ne yapım bilmiyorum
Doktor da bana bu patates ile ilgili bir örnek anlatmıştı
Çoklu alerjisi varmış bebeğin anne de sadece patates yiyerek emzirmis çok zor alerji işi Allah'tan benim sadece süt ve süt ürünlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…