- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.910
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.581
İrmik bilmiyordum bende denetim inşallahKızlar, Allah'ın izniyle irmik süt yapıyormuş. Bugün revani yedim, artış oldu
Vizecim cidden tam bey olmuş Mete Bey maşallah, ben olsam azcık keserdimGünaydın güzel anneler
Size birşey danışıyım Mete beyin saçları bir acayip havadabiraz keseyim diyorum sizce de kesem mi kıyamıyorum da
Çok geçmiş olsun kuzum ya, bu ara yine salgılar başladı Rabbim tez zamanda şifa versin inşallahKizlar benim grip ile başladı astım azdi nefes alamicak duruma geldim doktor antibiyotik oksuruk hapi astım için sprey ve alerjihapi verdi emzirmeye etki etmez dedi ben genede 4 saat bekliyorum sadece röntgen çektirdim süt sağ at dedi
Benimkisinde çoklu kabak ve patlicanıda çıkarttım bakalımDoktor da bana bu patates ile ilgili bir örnek anlatmıştı
Çoklu alerjisi varmış bebeğin anne de sadece patates yiyerek emzirmis çok zor alerji işi Allah'tan benim sadece süt ve süt ürünlerine
Kestim acemiVizecim cidden tam bey olmuş Mete Bey maşallah, ben olsam azcık keserdim
Çok geçmiş olsun kuzum ya, bu ara yine salgılar başladı Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Çatlak için krem vermedi miBenimkisinde çoklu kabak ve patlicanıda çıkarttım bakalım
Çatlakta var makatta kan belki ondan ama anlayamıyoruz işte işimizzor sanada kolay gelsin
Çok tatlı ya maşallah
Erkek milleti birşey demesen belki anlamaz bileKestim acemibanyo ettirmeden önce ipek gibi saçları benden de iyi kuaför olurmus bakalım babası ne diyecek
Sakladım cnm bu da öndenErkek milleti birşey demesen belki anlamaz bilegüle güle uzasın saçları inşallah, kızımın saçını kendim kesmiştim ve saklamıştım, sende sakla istersen
Atak matak hikaye 40 ondan sonra hep böyle.. Memede uyuyor.. Başka yerde uyumuyor. Memede uyutayım diyorum Bi süre sonra kollarım dayanmıyor. Banyo yatırdığım zamanlarda da uykuya daldığı yok. Banyodan sonra giydirmek ayrı bir mesele zaten. Acaip yoruluyorum.Atak haftası olabilir hep mi öyleydi ya da valla banyo yaptırabilirsin bazen sabah akşam banyo yaptıran var rahatlıyor ılık suyla çocuk
Banyodan sonra giydirmek gerçekten bizde de sıkıntı ben çözümü yüksek ses beyaz gürültü ile çözdüm bir nebze erkek mi bebeğin erkek bebekler hiç sevmiyor ya giyinmeyiAtak matak hikaye 40 ondan sonra hep böyle.. Memede uyuyor.. Başka yerde uyumuyor. Memede uyutayım diyorum Bi süre sonra kollarım dayanmıyor. Banyo yatırdığım zamanlarda da uykuya daldığı yok. Banyodan sonra giydirmek ayrı bir mesele zaten. Acaip yoruluyorum.
Ayy vizeci canım aynı şeyi düşündüm ya erkek hic sevmiyor giyinmeyi çıkarmayı yusuf da ayniBanyodan sonra giydirmek gerçekten bizde de sıkıntı ben çözümü yüksek ses beyaz gürültü ile çözdüm bir nebze erkek mi bebeğin erkek bebekler hiç sevmiyor ya giyinmeyi
Evet erkek.. Giydirirken çıngırak falan eşim oyalıyor anca giydirebiliyorum bendeBanyodan sonra giydirmek gerçekten bizde de sıkıntı ben çözümü yüksek ses beyaz gürültü ile çözdüm bir nebze erkek mi bebeğin erkek bebekler hiç sevmiyor ya giyinmeyi
Verdi iki tane krem kullanıyoruz birde sabah akşam sıcak su banyosu yapıyoruz inşallah geçerÇatlak için krem vermedi mi
Allah yardımcın olsun yatarak memede uyusa sende yatsan yanında belki daha rahat edersinAtak matak hikaye 40 ondan sonra hep böyle.. Memede uyuyor.. Başka yerde uyumuyor. Memede uyutayım diyorum Bi süre sonra kollarım dayanmıyor. Banyo yatırdığım zamanlarda da uykuya daldığı yok. Banyodan sonra giydirmek ayrı bir mesele zaten. Acaip yoruluyorum.
Aminnn.. Yatarak emzirmeyi denedim onu pek sevmiyor uykuyada dalmıyor. Memede uyutup yatağa koyup emzirmeye devam etmeyide denedim. Yok olmuyor.Allah yardımcın olsun yatarak memede uyusa sende yatsan yanında belki daha rahat edersin
Giydirirken ağlıyor mu çok o yüzden mi zorlanıyorsun
Hiçbi çözüm bulamadm ahskdjdjf öyle koyayımda 1-2 saat yatsın hiç olmuyor gündüzleri ya. Neden böyle acaba? Gece yaptıgım aynı şeyleri yapıyorum. Benimki ışıktan rahatsız oluyor sanirim ama gece gündğzü bilsin diyese gündüz kapatmıyorum perde ya da kepenkleriKızlar bebeği gündüz uyumayanlar ne çözüm buldunuz taş çatlasa 2 saat uyuyor oda yarım yarım
Merhaba canım. Ben ik da calısmıyorum ama banada 36 bin civarlarında yattı. İş yerim sadece doğum parası yatırmıstı doğurdugımda 2 bin tl. Onun dısında emzirme diye bi para yatıyor sgk dan 500 tl. Baskada birşey yoktu sanirim. Banada clk az geldi ama 1 yıldaki maaşını toplayı bişilerle çarpıp bölüp buluyorlarmıl bu 30 binleri. Benim en son ki maaşım baz alınsa baya iyi alırdım ama seene basında malum maaşlar düşümtüKızlar merhabalarrr
Hepinize gazsız, bol uykulu ya da dinlenmeli günler dilerim
Aranızda çalışmaya başlayanlar oldu mu acaba ? Grupta biri İK'da çalışıyordu bana bilgi verebilir mi ya?
SGK tarafından bana yatan 33 bin lira bir para oldu ama.
Bu benim rapor param mı acaba emin olamadım, açıklama olarak analık yazıyor.
Çalışan annelere tek yapılan yardım bu mu ya daha fazla bekliyordum ben. SGK'yı arıyorum 10 dakika bekledim açan yok.
4 ay boyunca çalışmadığım için maaş ödememi almam gerekiyor, ama bu ödenen maaş ödemesi değil gibi..
Kafam çok karıştı
Valla bende ne damlalar denedim. Masaj eğitimi bile aldım yok yani. Öyle ahım şahım geçirmeseede şöyle yapıyorumHerkese selamlar 16 ağustosta kızımı kucağıma aldım ve tam 2 buçuk aylık oldu. İlk günden beri emmesi hep problemli ilk günler uyumaktan şimdi de gazdan çok zor emiyor özellikle gece uyumadan önce kafasını sürekli arkaya atıyor. Bugün gün boyu ağladı gerçekten çok zorlanıyorum. Emerken göğsümü gaz olsun olmasın boşaltabildiğini düşünmüyorum o nedenle hep sağdığımı bi iki kere gün içinde verme ihtiyacı duyuyorum. Sizlerde de bu şekilde emme sorunu olan var mı? Reflüsü de var yavrumun. Umarım gaz ve reflü çabucak geçer. Hiçbir damla işe yaramıyor.
Merhaba canım. İzmirin neresinde oturuyorsun bilmiyorum ama benim kadın doğum doktorum medifema hastanesinde emrah beyan. 10 tanede doğurcak olsam ona giderim mükemmel bi doktor. Biraz uzak ayrancılarda ama ben te çeşmeden gittiysem herkes gidebilir die düşüniyorumArkadaşlar merhaba.Ara ara girip yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.Guzel annelerin bebişleri ile sağlıcakla yol almalarına çok sevindim. Bende tayinle İstanbuldan İzmire geldim.13 günlük benimle yollara koyulduk.O bana ben hem ona hem İzmire alışmaya çalışıyorum.Izmirli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Hem kadın doğum hem çocuk doktoru önerisinde lbulanabiliseniz memnun olurum Özel muayene yerine hastane tercihim olur.Doğum sonrası rapor almam gerekli.yardımcı olabilirseniz memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?