2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günaydın güzel anneler
Size birşey danışıyım Mete beyin saçları bir acayip havada biraz keseyim diyorum sizce de kesem mi kıyamıyorum da
Vizecim cidden tam bey olmuş Mete Bey maşallah, ben olsam azcık keserdim
Çok geçmiş olsun kuzum ya, bu ara yine salgılar başladı Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Doktor da bana bu patates ile ilgili bir örnek anlatmıştı
Çoklu alerjisi varmış bebeğin anne de sadece patates yiyerek emzirmis çok zor alerji işi Allah'tan benim sadece süt ve süt ürünlerine
Benimkisinde çoklu kabak ve patlicanıda çıkarttım bakalım
Çatlakta var makatta kan belki ondan ama anlayamıyoruz işte işimizzor sanada kolay gelsin

Vizecim cidden tam bey olmuş Mete Bey maşallah, ben olsam azcık keserdim

Çok geçmiş olsun kuzum ya, bu ara yine salgılar başladı Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Kestim acemi banyo ettirmeden önce ipek gibi saçları benden de iyi kuaför olurmus bakalım babası ne diyecek

Eklentiler

• IMG_20231102_195649.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 80
Erkek milleti birşey demesen belki anlamaz bile güle güle uzasın saçları inşallah, kızımın saçını kendim kesmiştim ve saklamıştım, sende sakla istersen
Sakladım cnm bu da önden
Kipri gibi havada değil en azından

Eklentiler

• IMG_20231102_200544.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 83
Atak haftası olabilir hep mi öyleydi ya da valla banyo yaptırabilirsin bazen sabah akşam banyo yaptıran var rahatlıyor ılık suyla çocuk
Atak matak hikaye 40 ondan sonra hep böyle.. Memede uyuyor.. Başka yerde uyumuyor. Memede uyutayım diyorum Bi süre sonra kollarım dayanmıyor. Banyo yatırdığım zamanlarda da uykuya daldığı yok. Banyodan sonra giydirmek ayrı bir mesele zaten. Acaip yoruluyorum.

Banyodan sonra giydirmek gerçekten bizde de sıkıntı ben çözümü yüksek ses beyaz gürültü ile çözdüm bir nebze erkek mi bebeğin erkek bebekler hiç sevmiyor ya giyinmeyi

Banyodan sonra giydirmek gerçekten bizde de sıkıntı ben çözümü yüksek ses beyaz gürültü ile çözdüm bir nebze erkek mi bebeğin erkek bebekler hiç sevmiyor ya giyinmeyi
Ayy vizeci canım aynı şeyi düşündüm ya erkek hic sevmiyor giyinmeyi çıkarmayı yusuf da ayni

Allah yardımcın olsun yatarak memede uyusa sende yatsan yanında belki daha rahat edersin
Giydirirken ağlıyor mu çok o yüzden mi zorlanıyorsun

Allah yardımcın olsun yatarak memede uyusa sende yatsan yanında belki daha rahat edersin
Giydirirken ağlıyor mu çok o yüzden mi zorlanıyorsun
Aminnn.. Yatarak emzirmeyi denedim onu pek sevmiyor uykuyada dalmıyor. Memede uyutup yatağa koyup emzirmeye devam etmeyide denedim. Yok olmuyor.
Giydirmek işkence ağlıyor.. Soyduğumda fazlasıyla mutlu ama

Kızlar bebeği gündüz uyumayanlar ne çözüm buldunuz taş çatlasa 2 saat uyuyor oda yarım yarım
Hiçbi çözüm bulamadm ahskdjdjf öyle koyayımda 1-2 saat yatsın hiç olmuyor gündüzleri ya. Neden böyle acaba? Gece yaptıgım aynı şeyleri yapıyorum. Benimki ışıktan rahatsız oluyor sanirim ama gece gündğzü bilsin diyese gündüz kapatmıyorum perde ya da kepenkleri napcaz böle bilmiyorum dalsa bile en ufak bi sese kalkıyo

Merhaba canım. Ben ik da calısmıyorum ama banada 36 bin civarlarında yattı. İş yerim sadece doğum parası yatırmıstı doğurdugımda 2 bin tl. Onun dısında emzirme diye bi para yatıyor sgk dan 500 tl. Baskada birşey yoktu sanirim. Banada clk az geldi ama 1 yıldaki maaşını toplayı bişilerle çarpıp bölüp buluyorlarmıl bu 30 binleri. Benim en son ki maaşım baz alınsa baya iyi alırdım ama seene basında malum maaşlar düşümtü

Valla bende ne damlalar denedim. Masaj eğitimi bile aldım yok yani. Öyle ahım şahım geçirmeseede şöyle yapıyorum
Emzirmeye aldım artık kaç dk emiyorsa diyelim 5 dk emzirdim sağ göğsümü , gaz cıkarmaya alıyorum omzuma cıkarınca sol göğsümde devam. Baktım orda da cırpınıyor cok atıyor kendini yine gaz cıkarma ama hala açsa yine diğer göğse devam. Sıvazlayarak gazı cıkmıyorsa kucağımdayken iki ayagını aşağıdan avucumun içine topluyorum, makat açık pozisyondayken hafif hoplatıyorum onu. Alttanda gazı cıkıyor. Yada karın üstü yatırabilirsin karnı ağrıyorsada iyi gelir. Bide sıcak tutabilirsin karnını. Azıcık ısıtsan minik bi havlu karnına koysan iyi gelebilri. Yani bizde iyi gelem onlarada gelşyor illaki. Doktorm bi öay kaşığı maden suyu bile verebilirsin demişti ama ben istemedim
Bide ne bileyim çift corap giydiririm atlet giydiririm falan.Sen zaten bunlarn hepsiini yapmıssındır blkş ama işine yarar die düşündm

Merhaba canım. İzmirin neresinde oturuyorsun bilmiyorum ama benim kadın doğum doktorum medifema hastanesinde emrah beyan. 10 tanede doğurcak olsam ona giderim mükemmel bi doktor. Biraz uzak ayrancılarda ama ben te çeşmeden gittiysem herkes gidebilir die düşüniyorum
Cocuk doktorumuz ise özel poliklinik. Tercihin değil ama yinede söyleyeym dr bahattin ören.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…