- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.601
Dokuluyormus nasılsa annesi hiç dokanma uzasın uzadığı kadar yazin kesersin kısa giriyoruz artık yazın kesersin bi rahatlar hem yavrum sıcaklarda terlemezS Sefika053ffestinalente çok döküldü kısaltsam mı ki diye düşündüm uzasın bakalım kirpi gibi bir acayip
Bizimde öle hahsjdjd arkalar kirpi gibi önler döküldü. Şimdide ense arkalar eldenn gidiyeahS Sefika053ffestinalente çok döküldü kısaltsam mı ki diye düşündüm uzasın bakalım kirpi gibi bir acayip
Ben en pratik tencerede helvasini yapıyorum anlık yemelik bire bir ölçüde irmik seker su olarak . revani de cok güzel oluyor ama helvasını yapıp yediğim icin revani fazla yapmadım normal helva ve irmkle. Gomulun tatlılaraKızlar, Allah'ın izniyle irmik süt yapıyormuş. Bugün revani yedim, artış oldu
Ben olmadim dahada bi belirti yok . olamayada niyetim hiiic YokYaaa cağnm analarm hala regl olmayan var mı benim gibi ya ?cts kadın doğumcuma gidicem zaten ama önden bi size sorayyım dedm
İyi bari tek değilmişimBen olmadim dahada bi belirti yok . olamayada niyetim hiiic Yok
Kısaymış cnm maşallah kesme benim oğlanın bağlanıyordu kisalttimBizimde öle hahsjdjd arkalar kirpi gibi önler döküldü. Şimdide ense arkalar eldenn gidiyeahama kesemedm nedensee yumusacıkk ya kurban olurumm saçlarıınaaa
Bizimde öle hahsjdjd arkalar kirpi gibi önler döküldü. Şimdide ense arkalar eldenn gidiyeahama kesemedm nedensee yumusacıkk ya kurban olurumm saçlarıınaaa
Elbette dönecektir tabi de birazda keyfini çıkartalım ama yha her ay uğraşıyorsun bir ay gününde gelmedimi acaba mi diyorsunuz böyle iyiİyi bari tek değilmişimkızz valla bi ara dedm yoksamm ikincimi geliyor die bende de belirti yok hiç. Sanki hiç olmicakmısım gibi hissediyorm shdkf regl olmayı özlediğimden değil ama vücudum eski döngüsüne dönsn istiyorm
İnşallah canım hastalık bitmiyor ki tövbe yarabbim büyüğü derken küçüğü derken ortancanin geniz eti yine belli etti kendini ben hala burdayım diyor dr a götürdüm her ay kontör edilecek olmazsa ameliyat dedi bende ameliyat yazin yaparız olmazsa bir süre ilac tedavisi devam edelim dedim olur dedi bakalım hayırlısı artık yha. İsim konusunda benim adamda karışmaz di kiza da karışmadi Zaten de oğlana poyraz istemişti oda pat diye seçmişti bir aksam hava yıkılıyor du kışın bende Poyraz ka rüzgarı ayırt edemiyordum o zaman ne bu esen dedim poyraz dedi durdu durdu ahaaa buldum dedi neyi len dedim çocuğun adını dediKız olsa elif istiyordu. Ben hiç hiç bir bebem olursa şu ismi koyarım diye düşünmemiştim. Ama kız olsaydı ismi koyma hakkı benimdiaynen öyle canım ya ağzı var dili yok insan bazen çok çaresiz kalıyor çok geçmiş olsun çabucak geçer insaallah
Bizde bukadar da yokBizimde öle hahsjdjd arkalar kirpi gibi önler döküldü. Şimdide ense arkalar eldenn gidiyeahama kesemedm nedensee yumusacıkk ya kurban olurumm saçlarıınaaa
Şükürler olsun ki kilo almışımayy ilk defa bukadar gördüm kendimi 49.80 hamileyken anca gelmiştim bu kiloya doğumdan sonra 44 45 olmuştum vallaha is var bende yemeye devam hobidi gırtlaklamaya diyorumdum bende pijamalar neden sıkıyor
Yok yha 50 de sen ona ben öyle diyorum 50 dekikce bi kilolu göründüm kendime
Enerji sineerjii acemiiiicimÇok datlı maşallah yaaa, bayağı büyüdüler maşallah
Bende adet olmadım, belirti de yok ve olsun da istemiyorum açıkcası (ilk çocukta 40ım çıkınca olmuştum) sen hamile olabilir miyim diye şüphelenmişsin, benim o faaliyetlere de enerjim ve isteğim de yok, benim gibi de olan var mı yaa
Bende bu sorunun cevabını merak editorm bebegm ya, geçen koymayı denedm sanki bacaklaeı cok açılıyor ya kıyamadım bi içim gittiKızlar kanguru kullanmaya kaçıncı ayda başlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?