2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Eklentiler

• 38F9FAAE-F656-48D6-BF9F-C8AE335D8D77.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar, Allah'ın izniyle irmik süt yapıyormuş. Bugün revani yedim, artış oldu
Ben en pratik tencerede helvasini yapıyorum anlık yemelik bire bir ölçüde irmik seker su olarak . revani de cok güzel oluyor ama helvasını yapıp yediğim icin revani fazla yapmadım normal helva ve irmkle. Gomulun tatlılara

Ben olmadim dahada bi belirti yok . olamayada niyetim hiiic Yok
İyi bari tek değilmişim kızz valla bi ara dedm yoksamm ikincimi geliyor die bende de belirti yok hiç. Sanki hiç olmicakmısım gibi hissediyorm shdkf regl olmayı özlediğimden değil ama vücudum eski döngüsüne dönsn istiyorm

Bizimde öle hahsjdjd arkalar kirpi gibi önler döküldü. Şimdide ense arkalar eldenn gidiyeah ama kesemedm nedensee yumusacıkk ya kurban olurumm saçlarıınaaa
Kısaymış cnm maşallah kesme benim oğlanın bağlanıyordu kisalttim
Bende daha adet olmadım arada bı sancı yokluyor bakalım

Bizimde öle hahsjdjd arkalar kirpi gibi önler döküldü. Şimdide ense arkalar eldenn gidiyeah ama kesemedm nedensee yumusacıkk ya kurban olurumm saçlarıınaaa

Çok datlı maşallah yaaa, bayağı büyüdüler maşallah
Bende adet olmadım, belirti de yok ve olsun da istemiyorum açıkcası (ilk çocukta 40ım çıkınca olmuştum) sen hamile olabilir miyim diye şüphelenmişsin, benim o faaliyetlere de enerjim ve isteğim de yok, benim gibi de olan var mı yaa

Elbette dönecektir tabi de birazda keyfini çıkartalım ama yha her ay uğraşıyorsun bir ay gününde gelmedimi acaba mi diyorsunuz böyle iyi hiç olmasamda olur razıyım ben ,

Şükürler olsun ki kilo almışım ayy ilk defa bukadar gördüm kendimi 49.80 hamileyken anca gelmiştim bu kiloya doğumdan sonra 44 45 olmuştum vallaha is var bende yemeye devam hobidi gırtlaklamaya diyorumdum bende pijamalar neden sıkıyor

İnşallah canım hastalık bitmiyor ki tövbe yarabbim büyüğü derken küçüğü derken ortancanin geniz eti yine belli etti kendini ben hala burdayım diyor dr a götürdüm her ay kontör edilecek olmazsa ameliyat dedi bende ameliyat yazin yaparız olmazsa bir süre ilac tedavisi devam edelim dedim olur dedi bakalım hayırlısı artık yha. İsim konusunda benim adamda karışmaz di kiza da karışmadi Zaten de oğlana poyraz istemişti oda pat diye seçmişti bir aksam hava yıkılıyor du kışın bende Poyraz ka rüzgarı ayırt edemiyordum o zaman ne bu esen dedim poyraz dedi durdu durdu ahaaa buldum dedi neyi len dedim çocuğun adını dedi e kiz olursa dedim orda ses Yok tabi ve sürpriz oğlan oldu ama yinede onun düşündüğü olmadı yusuf koyun dedi doğum ebemiz yusuf oldu adı da

Bizde bukadar da yok çıkmıyor anam benden çocuk saçlı oldugunca kel çıkacaklar. Dogumda diyorlar birde saçını gördük bende dedim bu seferki baya saçlı olacak sanırım ama nerdeee saçsız olsun iyi yha saçlı doğanlar hep dökülüyor diyor böyle olmayınca cikinca dokulmuyor

Oooo J josei89 da buradaymış, kızlar sesiniz çıkmıyor herşey yolunda sanırım (Evrene olumlama yapıyorum)

Şefika şaka mısın sen, 50 bile olmamışsın birde 3 çocuk süpersin valla

Oooo J josei89 da buradaymış, kızlar sesiniz çıkmıyor herşey yolunda sanırım (Evrene olumlama yapıyorum)

Şefika şaka mısın sen, 50 bile olmamışsın birde 3 çocuk süpersin valla
Yok yha 50 de sen ona ben öyle diyorum 50 dekikce bi kilolu göründüm kendime umarım alet bozuk değilmiş tir . Vallaha üç çocukla evet güzel zayıf annelik de bana avantajları çok oluyor ama ben de bıktım yha zayıflıktan. Bugün eczanedeki kızlar beni yaşımı ve çocuk sayısını duyunca şaşırdılar tamam öyle olunca iyi hoşuma gidiyorda gelde bana sor çok zayıflıkta giydiğinde yakışmıyor yeri geliyor. Ondan kilo istiyorum yani almaya alışmışken alacam 60 kadar yolu var

ffestinalente güya bugun dr.a gidecektim malesef o prof.un randevular iptal oldu işi filan çıktı sanırım biz dün götürdük başka dr.a hem rotarix hem bexsero aşıları yapıldı hem de genel muayene yaptı. Kakasinda mukus oldugu foto gosterdim hatta cok minicik kan da vardi dedi ki hemen boyle gorunce sut diyeti vermiyoruz zira anneler icin cok zor daha sonra bebek ek gidaya gectiginde onun alışması da zor o sebeple bagirsaklari alışsın takip ederiz yine gorursen artarsa kan tekrar konusuruz dedi. Bir de makatta catlak varmış ondan da kaynaklanmis olabilir bu kucuk kan dedi 2 krem verdi karistirip sürüyoruz.

Enerji sineerjii acemiiiicim eski hayatıma dönmeye calısıyorum diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…