2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sefika morelimi bozuyorsun

Kızlar kanguru kullanmaya kaçıncı ayda başlanır

eceeaap Ben 4.ay diye biliyorum ama unutmuş da olabilirim, ben kullanmadım daha ama eşime taktım ayakları çok ayrılmasın diye yeni doğan aparatı da koydum bacak arasına Miray kuşumun, kafasını tutsa çok rahat edecektik ama yine de işimizi gördü

Bende bu sorunun cevabını merak editorm bebegm ya, geçen koymayı denedm sanki bacaklaeı cok açılıyor ya kıyamadım bi içim gitti

Ben de denedim bacakları çok açıldı rahat olmadı. Yenidoğan aparatı da almak istemiyorum iki ay için. Slingden devam o zaman

Bu benim olayım kakada kab gördüm doktora gidene kadar 4 kere gördüm diyet yapıyorum ayrıca makatta çatlak var bizde 2 krem kullanıyorhz sabah akşam birde günde iki kez sıca su oturması yaptırıyoruz kan çatlaktan da olabilir alerjiden de dedi doktor bakalım ama alerji var yani bence benimkinde diyet çok zor gerçekten

Sıcak su oturtması bebeğe mi yaptırıyorsun

Kızlarr eğer gaz problemi devam eden bebişlerimiz varsa bu oyun halıları var ya müzikli onlar çok işe yarıyor ne kadar çok bacak hareketi o kadar güzel gaz çıkıyor

İnanırmısın instagramda önüme reklamı çıkıp duruyor acaba emzirenler aralıklı oruç yapabilir mi diye düşündüm

İnanırmısın instagramda önüme reklamı çıkıp duruyor acaba emzirenler aralıklı oruç yapabilir mi diye düşündüm

Canım ben hamileyken bile yapıyodun diyetisyen önerisiyle. Ben pazartesi en geç salı başlayacağım. En hızlı ve sağlıklı kiloyu öyle veririz. Ayrıca ben inanmıyorum yemekle sütün alakalı olduğuna.

kikelomo ohh iyi yapmışsın bende katılıcam sana haftaya inşallah şu nişanı stlatayım da

Kızlarr eğer gaz problemi devam eden bebişlerimiz varsa bu oyun halıları var ya müzikli onlar çok işe yarıyor ne kadar çok bacak hareketi o kadar güzel gaz çıkıyor
Ne zaman kullanmaya başladınız piyanolu halıyı? Benim bebişim daha yeni 2 aylık oldu sanki alsam kullanamaz şu an, çıngırağa bile tepki vermiyo doğru düzgün

Bekliyorum canım gel de beni motive et

Kaç saat aralıklarla cnm

Ne zaman kullanmaya başladınız piyanolu halıyı? Benim bebişim daha yeni 2 aylık oldu sanki alsam kullanamaz şu an, çıngırağa bile tepki vermiyo doğru düzgün
Bizimki 2.5 aylıkken bacakları kıpır kıpır olmaya başlayınca yatırdık ses tuhafına gidince bilinçli vurmaya başladı artık şuan 3 ayını bitireli 1 hafta oluyor

Poyraz da güzel isim olabilirdi yani. Yusufcuk da adıyla yaşasın inşallah. Senin yusuf gibi oğluşum da sakinlesir insallah çok çok amin yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…