- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.621
Sefika morelimi bozuyorsunYok yha 50 de sen ona ben öyle diyorum 50 dekikce bi kilolu göründüm kendimeumarım alet bozuk değilmiş tir . Vallaha üç çocukla evet güzel zayıf annelik de bana avantajları çok oluyor ama ben de bıktım yha zayıflıktan. Bugün eczanedeki kızlar beni yaşımı ve çocuk sayısını duyunca şaşırdılar tamam öyle olunca iyi hoşuma gidiyorda gelde bana sor çok zayıflıkta giydiğinde yakışmıyor yeri geliyor. Ondan kilo istiyorum yani almaya alışmışken alacam 60 kadar yolu var
Kızlar kanguru kullanmaya kaçıncı ayda başlanır
Enerji sineerjii acemiiiicimeski hayatıma dönmeye calısıyorum diyelim
Bende bu sorunun cevabını merak editorm bebegm ya, geçen koymayı denedm sanki bacaklaeı cok açılıyor ya kıyamadım bi içim gitti
Ben de denedim bacakları çok açıldı rahat olmadı. Yenidoğan aparatı da almak istemiyorum iki ay için. Slingden devam o zamaneceeaap Ben 4.ay diye biliyorum ama unutmuş da olabilirim, ben kullanmadım daha ama eşime taktım ayakları çok ayrılmasın diye yeni doğan aparatı da koydum bacak arasına Miray kuşumun, kafasını tutsa çok rahat edecektik ama yine de işimizi gördü
Bu benim olayım kakada kab gördüm doktora gidene kadar 4 kere gördüm diyet yapıyorum ayrıca makatta çatlak var bizde 2 krem kullanıyorhz sabah akşam birde günde iki kez sıca su oturması yaptırıyoruz kan çatlaktan da olabilir alerjiden de dedi doktor bakalım ama alerji var yani bence benimkinde diyet çok zor gerçektenffestinalente güya bugun dr.a gidecektim malesef o prof.un randevular iptal oldu işi filan çıktı sanırım biz dün götürdük başka dr.a hem rotarix hem bexsero aşıları yapıldı hem de genel muayene yaptı. Kakasinda mukus oldugu foto gosterdim hatta cok minicik kan da vardi dedi ki hemen boyle gorunce sut diyeti vermiyoruz zira anneler icin cok zor daha sonra bebek ek gidaya gectiginde onun alışması da zor o sebeple bagirsaklari alışsın takip ederiz yine gorursen artarsa kan tekrar konusuruz dedi. Bir de makatta catlak varmış ondan da kaynaklanmis olabilir bu kucuk kan dedi 2 krem verdi karistirip sürüyoruz.
Ben de denedim bacakları çok açıldı rahat olmadı. Yenidoğan aparatı da almak istemiyorum iki ay için. Slingden devam o zaman
Bu benim olayım kakada kab gördüm doktora gidene kadar 4 kere gördüm diyet yapıyorum ayrıca makatta çatlak var bizde 2 krem kullanıyorhz sabah akşam birde günde iki kez sıca su oturması yaptırıyoruz kan çatlaktan da olabilir alerjiden de dedi doktor bakalım ama alerji var yani bence benimkinde diyet çok zor gerçekten
Bizim kanguru ergobaby kendi yenidoğan aparatı var ama benim alasım yok, pahalıYeni doğan aparatı öyle abartılı birşey değil, başka bşrkey ile de çözebilirsin sanki
İnanırmısın instagramda önüme reklamı çıkıp duruyor acaba emzirenler aralıklı oruç yapabilir mi diye düşündümBugün itibariyle aralıklı oruca başladım kızlar, üzerime olmayan tüm pantolonları kışlıkları çıkardım motivasyon içinekmeği tamamen kesip karbonhidratı azaltıcam. Gece emzirirken midem çok kazındı ama sadece su içip yattım, bakalım devamı gelecek mi
zaten akşam belli bir saatten sonra yememek lazım, yeme saatlerini uzun tutarak yapılabilir benceİnanırmısın instagramda önüme reklamı çıkıp duruyor acaba emzirenler aralıklı oruç yapabilir mi diye düşündüm
İnanırmısın instagramda önüme reklamı çıkıp duruyor acaba emzirenler aralıklı oruç yapabilir mi diye düşündüm
Ne zaman kullanmaya başladınız piyanolu halıyı? Benim bebişim daha yeni 2 aylık oldu sanki alsam kullanamaz şu an, çıngırağa bile tepki vermiyo doğru düzgünKızlarr eğer gaz problemi devam eden bebişlerimiz varsa bu oyun halıları var ya müzikli onlar çok işe yarıyor ne kadar çok bacak hareketi o kadar güzel gaz çıkıyor
Bekliyorum canım gel de beni motive etCanım ben hamileyken bile yapıyodun diyetisyen önerisiyle. Ben pazartesi en geç salı başlayacağım. En hızlı ve sağlıklı kiloyu öyle veririz. Ayrıca ben inanmıyorum yemekle sütün alakalı olduğuna.
kikelomo ohh iyi yapmışsın bende katılıcam sana haftaya inşallah şu nişanı stlatayım da
Kaç saat aralıklarla cnmCanım ben hamileyken bile yapıyodun diyetisyen önerisiyle. Ben pazartesi en geç salı başlayacağım. En hızlı ve sağlıklı kiloyu öyle veririz. Ayrıca ben inanmıyorum yemekle sütün alakalı olduğuna.
kikelomo ohh iyi yapmışsın bende katılıcam sana haftaya inşallah şu nişanı stlatayım da
Bizimki 2.5 aylıkken bacakları kıpır kıpır olmaya başlayınca yatırdık ses tuhafına gidince bilinçli vurmaya başladı artık şuan 3 ayını bitireli 1 hafta oluyorNe zaman kullanmaya başladınız piyanolu halıyı? Benim bebişim daha yeni 2 aylık oldu sanki alsam kullanamaz şu an, çıngırağa bile tepki vermiyo doğru düzgün
Ben 1 aydır kullanıyorum canim. Neko start kanguru. Yenidogandan itibaren kullanılıyor. Bacak arası ayarlanabiliyorKızlar kanguru kullanmaya kaçıncı ayda başlanır
Poyraz da güzel isim olabilirdi yani. Yusufcuk da adıyla yaşasın inşallah. Senin yusuf gibi oğluşum da sakinlesir insallah çok çok amin yarabbimİnşallah canım hastalık bitmiyor ki tövbe yarabbim büyüğü derken küçüğü derken ortancanin geniz eti yine belli etti kendini ben hala burdayım diyor dr a götürdüm her ay kontör edilecek olmazsa ameliyat dedi bende ameliyat yazin yaparız olmazsa bir süre ilac tedavisi devam edelim dedim olur dedi bakalım hayırlısı artık yha. İsim konusunda benim adamda karışmaz di kiza da karışmadi Zaten de oğlana poyraz istemişti oda pat diye seçmişti bir aksam hava yıkılıyor du kışın bende Poyraz ka rüzgarı ayırt edemiyordum o zaman ne bu esen dedim poyraz dedi durdu durdu ahaaa buldum dedi neyi len dedim çocuğun adını dedie kiz olursa dedim orda ses Yok tabi ve sürpriz oğlan oldu ama yinede onun düşündüğü olmadı yusuf koyun dedi doğum ebemiz yusuf oldu adı da
Sağol canım, ben de yavaştan alayım belki ilgisini çekerBizimki 2.5 aylıkken bacakları kıpır kıpır olmaya başlayınca yatırdık ses tuhafına gidince bilinçli vurmaya başladı artık şuan 3 ayını bitireli 1 hafta oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?