- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.641
Evet doktor dedi günde iki kez hemdeSıcak su oturtması bebeğe mi yaptırıyorsun
Benim moralim bozuluyor burda asılSefika morelimi bozuyorsun
Aman Canım hepsi kendi huyu suyuna has özel olsun . Benimki büyüdükçe kudurduPoyraz da güzel isim olabilirdi yani. Yusufcuk da adıyla yaşasın inşallah. Senin yusuf gibi oğluşum da sakinlesir insallah çok çok amin yarabbim
Tahmin edebiliyorum sanki yasaklaninca hersey sutten yapılıyormuş gibi yiyecek bisey akla gelmeyecek gibi oluyor. Peki kakasi nasıl senin bebeginin ben arada mama veriyorum beyaz puturcukler cok oluyo içinde ve mama inek sutundenBu benim olayım kakada kab gördüm doktora gidene kadar 4 kere gördüm diyet yapıyorum ayrıca makatta çatlak var bizde 2 krem kullanıyorhz sabah akşam birde günde iki kez sıca su oturması yaptırıyoruz kan çatlaktan da olabilir alerjiden de dedi doktor bakalım ama alerji var yani bence benimkinde diyet çok zor gerçekten
Kaç saat aralıklarla cnm
Maaş ödemesi olmadı canım sadece SGK tarafından 33 bin yattı. Başvuru yapmadım iş başı yaptığım gün SGK'dan mesaj geldi banka hesabıma yatırılacağına dair.Ay maşallahbenim kızda bir cilveler yapıyor gülüyor günüm güzelleşiyor vallahi. Büyümüşler biz fark etmeden
Orapunzel 4 aylık maaş ödemesi dışında SGK 33 bin mi yatırdı? Onun İçin herhangi bir yere başvurmuş muydun?
Yok kuzum maaş yatmadı malesefAa ilk defa duydum hem maaş yattı hem de bu para mı yattı?
Evet kuzum bana da öyle oldu Haziran ayındaki maaş üzerinden hesaplanıp yattı, çalıştığımız günleri hesaplamışlarMerhaba canım. Ben ik da calısmıyorum ama banada 36 bin civarlarında yattı. İş yerim sadece doğum parası yatırmıstı doğurdugımda 2 bin tl. Onun dısında emzirme diye bi para yatıyor sgk dan 500 tl. Baskada birşey yoktu sanirim. Banada clk az geldi ama 1 yıldaki maaşını toplayı bişilerle çarpıp bölüp buluyorlarmıl bu 30 binleri. Benim en son ki maaşım baz alınsa baya iyi alırdım ama seene basında malum maaşlar düşümtü
Ben mama kullanmıyorum ilk doğduğunda sarılık olunca kullanmıştım p zaman oluyordu o beyazlıklarTahmin edebiliyorum sanki yasaklaninca hersey sutten yapılıyormuş gibi yiyecek bisey akla gelmeyecek gibi oluyor. Peki kakasi nasıl senin bebeginin ben arada mama veriyorum beyaz puturcukler cok oluyo içinde ve mama inek sutunden
Gemiş olsun canım. Diyet vermiyor ama insan evladını öyle görünce zaten yemiyorffestinalente güya bugun dr.a gidecektim malesef o prof.un randevular iptal oldu işi filan çıktı sanırım biz dün götürdük başka dr.a hem rotarix hem bexsero aşıları yapıldı hem de genel muayene yaptı. Kakasinda mukus oldugu foto gosterdim hatta cok minicik kan da vardi dedi ki hemen boyle gorunce sut diyeti vermiyoruz zira anneler icin cok zor daha sonra bebek ek gidaya gectiginde onun alışması da zor o sebeple bagirsaklari alışsın takip ederiz yine gorursen artarsa kan tekrar konusuruz dedi. Bir de makatta catlak varmış ondan da kaynaklanmis olabilir bu kucuk kan dedi 2 krem verdi karistirip sürüyoruz.
Zaten aralarında birlaç gün var hepsi aynı süreçlerden geçiyor demek kiburcumsu12
Canım sen ne desen 2-3 gğn sonra aynısını yaşıyorum ben. Şimdi elim yüreğimde kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Ataksa nu uzunda sürüyormuş
1 aylık Ken ablasından geçti daha hala burunda geniz akıntısı oluyorKızlar bu arada Yalın oğlum iki gündür Cook tıkanık. Serum fizyolojik ile sık sık temizliyorum burnunu. Mukusu nasıl söylesem afedersiniz katı değil basbayağı sıvı şeklinde çıkıyor. Tam olarak sümüksü kıvam işte. Yeşil iltihap rengi değil ama. Arada birkaç kez öksürüyor. Doktora yazdım burun spreyi verdi günde 3 kez 1 puf şeklinde ama 2 yaşından küçük çocuklarda kullanılamaz yazıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kalabalığa asla sokmuyorum çocuğu. Hatta özel aşısını yaptırdık hastanede, doktor ciğerlerini de dinledi hiçbir şey yoktu. Eve geldik sonraki gün böyle oldu. Hastaneye sağlam girdik çürük çıktık ya acaba salgın da var ya hastanede asansörde sağda solda bir yerden mi kaptı hastalığı ne olduysa. Doktoru çok titiz her muayene öncesi ellerini dezenfekte ediyor.
Oğlum da huzursuz uyuyor ben de öyle. Var mı acaba böyle bir durumda olan ?
Evet ben de soğan koydum bir kez devamlı yapayım teşekkür ederim1 aylık Ken ablasından geçti daha hala burunda geniz akıntısı oluyor
Aynı şekilde bende biryere doğru düzgün gitmiyorum benim 2 yaşında ki kızım geceden beri ateşli bakalım ne çıkacak bu ateşin altından inşallah oğluma geçmez
Soğanı ikiye bölüp baş ucuna yakın koyuyorum gece tıkanmıyot
Geçmiş olsun
Aynen öyle resmen peynir yogurt sütü vicdan yaptığım icin tuketemiyorum. Catlak icin poposunu soyle birazcik açıp baktı içine dogru kremleri sürüyoruz bakalım X xname İn dedigi gibi kaka incelemekten yoruluyor insanGemiş olsun canım. Diyet vermiyor ama insan evladını öyle görünce zaten yemiyordopsl bşr diyet gibi adeta aaa nasıl çatlak doştam görünüyor mu?
Konak bu cnmKizlar kafamızda böyle bur şey oldu bilen varmi
Çok teşekkür ederim canım ⚘Merhaba canım. İzmirin neresinde oturuyorsun bilmiyorum ama benim kadın doğum doktorum medifema hastanesinde emrah beyan. 10 tanede doğurcak olsam ona giderim mükemmel bi doktor. Biraz uzak ayrancılarda ama ben te çeşmeden gittiysem herkes gidebilir die düşüniyorum
Cocuk doktorumuz ise özel poliklinik. Tercihin değil ama yinede söyleyeym dr bahattin ören.
Konak diyorlar canım buna, banyodan önce zeytinyağı sür oraya ince dişli tarak ile tara, tararken yavaş yavaş çıkacak hepsi onların sonra da normal duşunu aldırKizlar kafamızda böyle bur şey oldu bilen varmi
burcumsu12
Canım sen ne desen 2-3 gğn sonra aynısını yaşıyorum ben. Şimdi elim yüreğimde kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Ataksa nu uzunda sürüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?