2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Poyraz da güzel isim olabilirdi yani. Yusufcuk da adıyla yaşasın inşallah. Senin yusuf gibi oğluşum da sakinlesir insallah çok çok amin yarabbim
Aman Canım hepsi kendi huyu suyuna has özel olsun . Benimki büyüdükçe kudurdu senin ufaklık sakin uysal olur inşallah ufaklığı bire bir masllahi vardida 3. 4. Sınıfta geçince büyüdüğüne biz kanıtlanamadik galiba hala o ufaklığı kaldi bizde

Tahmin edebiliyorum sanki yasaklaninca hersey sutten yapılıyormuş gibi yiyecek bisey akla gelmeyecek gibi oluyor. Peki kakasi nasıl senin bebeginin ben arada mama veriyorum beyaz puturcukler cok oluyo içinde ve mama inek sutunden

Maaş ödemesi olmadı canım sadece SGK tarafından 33 bin yattı. Başvuru yapmadım iş başı yaptığım gün SGK'dan mesaj geldi banka hesabıma yatırılacağına dair.
Aa ilk defa duydum hem maaş yattı hem de bu para mı yattı?
Yok kuzum maaş yatmadı malesef bazı firmalar maaşı asgarîden gösterince haksızlık olmasın diye maaşı da ödüyormuş o yüzden kafam karışmıştı.
Evet kuzum bana da öyle oldu Haziran ayındaki maaş üzerinden hesaplanıp yattı, çalıştığımız günleri hesaplamışlar hamilelikte kullandığımız izinler de olunca hayli düşük çıktı işte.
Neyse buna da şükür diyelim

Kızlar bu arada Yalın oğlum iki gündür Cook tıkanık. Serum fizyolojik ile sık sık temizliyorum burnunu. Mukusu nasıl söylesem afedersiniz katı değil basbayağı sıvı şeklinde çıkıyor. Tam olarak sümüksü kıvam işte. Yeşil iltihap rengi değil ama. Arada birkaç kez öksürüyor. Doktora yazdım burun spreyi verdi günde 3 kez 1 puf şeklinde ama 2 yaşından küçük çocuklarda kullanılamaz yazıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kalabalığa asla sokmuyorum çocuğu. Hatta özel aşısını yaptırdık hastanede, doktor ciğerlerini de dinledi hiçbir şey yoktu. Eve geldik sonraki gün böyle oldu. Hastaneye sağlam girdik çürük çıktık ya acaba salgın da var ya hastanede asansörde sağda solda bir yerden mi kaptı hastalığı ne olduysa. Doktoru çok titiz her muayene öncesi ellerini dezenfekte ediyor.
Oğlum da huzursuz uyuyor ben de öyle. Var mı acaba böyle bir durumda olan ?

Hırıltı ile başlayıp akıntı ile devam bizim de burun sorunumuz var bazen çok tikaninca emerken zorluk oluyor bende burnunu çekiyorum cok tıkalı olduğu zaman. Dışarıya çıkarken biraz daha özenli çıkarın kızlar bebisleri bizden daha çabuk usuyup kaparlar. Zıbın uzun üst kazak iki patikli don ve çorapla çıkarttım bugün. Gecede öyle giydiriyorum. Şapka sevmiyor malesef kundağıni kafasına kapatıyorum biraz

Tahmin edebiliyorum sanki yasaklaninca hersey sutten yapılıyormuş gibi yiyecek bisey akla gelmeyecek gibi oluyor. Peki kakasi nasıl senin bebeginin ben arada mama veriyorum beyaz puturcukler cok oluyo içinde ve mama inek sutunden
Ben mama kullanmıyorum ilk doğduğunda sarılık olunca kullanmıştım p zaman oluyordu o beyazlıklar
Benim en büyük şikayetim günde 10 kere filan kaka yapması işte gürültülü kaka yapması kaka yaparken çok ıkınması gün içinde arada yeşil kaka mukus zaten vardı birde kan görünce şimdi çoğu şikayetim azaldı öncelikle laktoz enzim için damla kullanıyorhm birde probiyotik kullanıyorum yeşil kaka ikınma ve kaka sayısı azaldı
Ben sadece süt ürünlerine diyet yapmıyorum sms sığır eti tavuk tahin kuruyemiş ler bazı meyveler yasak ayrıca yediğimde şikayet oluşursa onlarıda kesmemi istedi doktor mesela kabak ve patlicanıda kestim
Evet herşey süt ürünleri değil ama sebze de yiyememek zor birde birşey yiyince acaba kan olacak mı tereddütü beni yordu laka bezi incelemekten yoruldum birde emzirirken insan yemek istiyor ki ben tatlı hastasıyım şimdi patates ve ekmek yiyorum kilo veririm diyordum ama iki karbonditratı yersen kiloda veremiyorsun

Gemiş olsun canım. Diyet vermiyor ama insan evladını öyle görünce zaten yemiyor dopsl bşr diyet gibi adeta aaa nasıl çatlak doştam görünüyor mu?

burcumsu12

Canım sen ne desen 2-3 gğn sonra aynısını yaşıyorum ben. Şimdi elim yüreğimde kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Ataksa nu uzunda sürüyormuş
Zaten aralarında birlaç gün var hepsi aynı süreçlerden geçiyor demek ki
Tecrübeli olsak ne zamman nasıl geçer bilir rahat ederdik

1 aylık Ken ablasından geçti daha hala burunda geniz akıntısı oluyor
Aynı şekilde bende biryere doğru düzgün gitmiyorum benim 2 yaşında ki kızım geceden beri ateşli bakalım ne çıkacak bu ateşin altından inşallah oğluma geçmez
Soğanı ikiye bölüp baş ucuna yakın koyuyorum gece tıkanmıyot
Geçmiş olsun

Evet ben de soğan koydum bir kez devamlı yapayım teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun

Kizlar kafamızda böyle bur şey oldu bilen varmi

Eklentiler

• Screenshot_20231104_130009_Gallery.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 77
Gemiş olsun canım. Diyet vermiyor ama insan evladını öyle görünce zaten yemiyor dopsl bşr diyet gibi adeta aaa nasıl çatlak doştam görünüyor mu?
Aynen öyle resmen peynir yogurt sütü vicdan yaptığım icin tuketemiyorum. Catlak icin poposunu soyle birazcik açıp baktı içine dogru kremleri sürüyoruz bakalım X xname İn dedigi gibi kaka incelemekten yoruluyor insan

Çok teşekkür ederim canım ⚘

burcumsu12

Canım sen ne desen 2-3 gğn sonra aynısını yaşıyorum ben. Şimdi elim yüreğimde kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Ataksa nu uzunda sürüyormuş

Temmuz grubu da ataklardan muzdarip bu aralar, geliyor gelmekte olan Festiimmm
Benim Miray kuş aşıdan sonra zaten bir atak gibi birşey geçirdi, sağ memeyi emmek isteniyor özellikle fsrkediyorum huysuz, uyumakta zorlanıyor ama 3. 5ay yatağını ben ilk bebeğimde yaşamıştım biraz sıkıntılı bir durum idi kesin emmeyi bırakacak diye düşünmüştüm düşün, inşallah bu sefer yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…