2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günde 5 damla biogaia kullanıyoruz ama pek bir değişiklik yok siz prebiyotik olarak ne kullanıyorsunuz? Relamax bende deniyim bari.
Biz de biogaia kullandık 3 ay kadar ama bizde de etkisi hiç olmadı. 3 aylık kontrolünde hem probiyotik hem d vitaminini değiştirdi doktorumuz ve zeytinyağı içerikli ilaç verdi bu kez. Çok şükür şimdi hergün kaka yapıyor. Ocean vitamin d3 ve enterogis kullanıyorum

Bizim doğdugumuzdan beri hiriltimiz vardi doktor geniz eti olabilir dedi bir şey yapamayız 1.5 2 yaşını bekliceksiniz dedi geniz eti olan oldumu çocuğu acaba

Kızlar birde bebek arabasını pusetle kullanıyoruz puset küçük gelmeye başladı rahat edemiyor ne zaman bebek arabasını kullanabiliriz

Kızlar birde bebek arabasını pusetle kullanıyoruz puset küçük gelmeye başladı rahat edemiyor ne zaman bebek arabasını kullanabiliriz
Tam yatar pozisyonda kullanabilirsin canım. Ben de başlayacağım 3 ay 10 günlük Şuan kızım ama puset bize de küçük gelmeye başladı ayaklar biraz dışarda kalıyor. 7 kilo 64 cm benim kızım

Tam yatar pozisyonda kullanabilirsin canım. Ben de başlayacağım 3 ay 10 günlük Şuan kızım ama puset bize de küçük gelmeye başladı ayaklar biraz dışarda kalıyor. 7 kilo 64 cm benim kızım

Masallah bizde 6 kilo 58 cm 3 ay 13 gunluguz
Ben ilk günden beri normal bebek arabası kullanıyorum. Tam yatar olarak ayarlanırsa kullanılabiliyor.

Çatladı sancıdan bu akşam çocuğum ya, pilates topunda zıplaya zıplaya biraz rahatladı uyudu gaz problemimiz yok normalde ama bazı günler böyle sancıdan kendini yırtıyo yavrum

Tesekkurler cnm arkadas daha yapma dedi dursun biraz dedi anlamdım üşür falan dedi

İnan daha 1 hafta olmadı ben yaptım, 1 tane bile kalmadı çok uzun süren bir işlem değil zaten ben üzeri giyli iken yaptım hemen yumuşadı eşimin eskiden kalma taragı vardı bilirsin arka ceplerinde taşıdıkları çekmecede boş boş duruyordu hemen çıktı zaten saçı olmadogı için mi üşür dedi acaba arkadaşın bilemedim, kaşlara falan da yayılıyor bende ondan yaptım

Bizim doğdugumuzdan beri hiriltimiz vardi doktor geniz eti olabilir dedi bir şey yapamayız 1.5 2 yaşını bekliceksiniz dedi geniz eti olan oldumu çocuğu acaba
Benim bebekte yok ama 5 yaşındaki kızımda var alerjik ve büyük ilaç tedavisi var her ay düzenli kontrollü geçmezse ameliyat dedi. Alerjik hap ve Burun spreyi kullanıyoruz. Horlama gündüzleri nefes alirken de nefesini evde hepimiz duyuyoruz derin alıyor ağızda köpürme ve içerde geniz akıntısı oluyormuş sanırım ağzı kokuyor çünkü sabaha karşı. İlaçlar fayda etmişti bende bilmiyordum ilaçlarla geçti gitti sandım almamıştım hastalanınca geçenlerde yine çıktı ortaya Zor yha hırıltılı bebek çocuk

Tesekkurler cnm arkadas daha yapma dedi dursun biraz dedi anlamdım üşür falan dedi
Bende yapmadım daha bekliyorum bir zararı yoktur diyerekten uğraştıran birşey bebek o sırada üşür kafası falan. Cesaret edemedim Zaten banyo sonrası hep bi hastalık moduna giriyor artık kokmasa onuda yaptırmak bile istemiyorum yha hastalıktan gina gelmiş durumdayım hasta olmayan biz bu sene dökülecez sanırım nedense yha. Vücudumuz soğuğa dirençli dayanıklıydi bizim ama bu sene noluysa daha kış gelmeden öksürükle burun akıntısı bebekte hırıltı ve öksürükle savaşıyorum. Hala öksürüyor bebiş benim yha

Kıyafetle yapmak en mantıklısı yazın olsa neysede hava değişimi zor bende güneşli günde güneşe doğru dogru öğlen saatinde yapicam bir ara ki bir ara bakalım. Ay kaşinda da var bizim cibinin kafasındaki yetmiyormus gibi.

Kuzu bak yapalı 1 hafta olmadı diyorum, zor birşey değil
Benim kızın tam üst kısımda vardı aldım elime pamuğu zeytinyağına bandırdım dogrudan kafasına sürdüm, ince dişli bir tarak ile birkaç kez tarar gibi yaptım bastırmadan 1dk ya çıktı, öyle zor birşey değil, çoğarlırsa belki daha meşakkatli olur, sonra da normal banyosunu yaptırdım
Sen eski acemi şimdilerin 2 bebeli annesini dinle

Yapacam yha kafasındaki değilde kasindaki gözüme batıyor benim surtundukce oradan soyulma izi gibi görünüyor onu halledecem bi su yağmurlu günleri atlatalimda bakacam artık teşekkürler acemianne

Uykular haram oldu.
Günlerim çorba oldu.
Zalim gazlar...

Gözümün önünden kakali bezler geçiyor artık bi uyusaydik iyiydi de ne bileyim bize uğrar mı

(3 ten beridir uyanığız ve 5 e kadar da yolu var gibi olmadı uyumam artık gerisinide işe ugurlayacam adami )

Gecmis olsun cnm Benimkide doktorumuz oksuruk şurubu olursa diye verdi almadik dünya yenidogan itibaren kullanıyormuş zararsız dedi burda yavaş yavaş soğumaya başladı hafta 1 yaptırırım banyosunuda

Geçmiş olsun duzelirler bir an önce inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…