- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.681
Ayy o sabaha karşı zaten ıkınmalar ses çıkarmalar beni bitiriyor emzirip yatırıyorum Benimkide kafasını pat pat sağa sola çeviriyor o kadar sert yapıyorki kafası acıyacak o sese uyanıyorum yaa resmen kafasını vuruyor sağa sola yani birde gazı varsa ya da dışkısı ayaklarını çok çekiyor karnına bu sabah öyleydi az önce çıkarabildi şimdi uyuttum anca tekrardanKızlar sizin de bebekleriniz uykudayken poposunu kaldırıp bacaklarını pat diye atıyor mu? Bakıyorum uyuyor gibş gözleri kapalı ama pat pat bacak atma sesiyle uyanıyorum o an uyuyo oluyor mu ben emzirip tekrar uykuya geçiriyorum ama doğrj mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum çünkü sabaha doğru saat başı kalkar ıldu
Gözleri kapalı oluyor beklemeli miyim kendi dalması için onu anlamıyorum yoksa bekledikçe uykusu mu açılıdAyy o sabaha karşı zaten ıkınmalar ses çıkarmalar beni bitiriyor emzirip yatırıyorum Benimkide kafasını pat pat sağa sola çeviriyor o kadar sert yapıyorki kafası acıyacak o sese uyanıyorum yaa resmen kafasını vuruyor sağa sola yani birde gazı varsa ya da dışkısı ayaklarını çok çekiyor karnına bu sabah öyleydi az önce çıkarabildi şimdi uyuttum anca tekrardan
Benim oğlumda öyle.. Bazı geceler yada sabaha doğru genelde kıpır kıpır ama uyuyor gibi.. Hareketlerinde artış olursa emziriyorum rahatlıyor hem biraz ama bende uyku kalmıyor tabi.. Eller ağızda şapır şupur yada ayaklar kıpır kıpır kalkıyorum emzirmeye uykuya geçiyo.. Uyandığımla kalıyorum.Gözleri kapalı oluyor beklemeli miyim kendi dalması için onu anlamıyorum yoksa bekledikçe uykusu mu açılıd
Çok ilginç gelşyorBenim oğlumda öyle.. Bazı geceler yada sabaha doğru genelde kıpır kıpır ama uyuyor gibi.. Hareketlerinde artış olursa emziriyorum rahatlıyor hem biraz ama bende uyku kalmıyor tabi.. Eller ağızda şapır şupur yada ayaklar kıpır kıpır kalkıyorum emzirmeye uykuya geçiyo.. Uyandığımla kalıyorum.
Aynen böyleyiz canım pat pat ses yapıyo tamam uyandı diyorum bi bakıyorum uyuyo saat başı kalkıyor sonra daburcumsu12 nurkeri X xname kızlar ya bu bebisler hep mi aynı sabaha karşı saat 4 ten sonra benim oglan da kıpır kıpır sürekli ihh ihh deyip duruyor tepine tepine üstünü açıyor. Tam kalkıyorum besigine eğiliyorum yusuftan ses kesiliyor. Tekrar uykuya dalıyor tamam diyorum uyudu 1 dk geçmeden yine ihh ihh. Sonra alıyorum biraz emziriyorum 40 dk 1 saat sonra yine aynı. Böyle böyle sabah 7 yi yapıyoruz. O uyuyor ben uyuyamıyorum doğal olarak
Aynılar ya tam kalkıyorum susuyor yatıyorum başlıyor valla neden acaba böyleler uyanıklıkla uyuma arasında kalıyorlar galibaburcumsu12 nurkeri X xname kızlar ya bu bebisler hep mi aynı sabaha karşı saat 4 ten sonra benim oglan da kıpır kıpır sürekli ihh ihh deyip duruyor tepine tepine üstünü açıyor. Tam kalkıyorum besigine eğiliyorum yusuftan ses kesiliyor. Tekrar uykuya dalıyor tamam diyorum uyudu 1 dk geçmeden yine ihh ihh. Sonra alıyorum biraz emziriyorum 40 dk 1 saat sonra yine aynı. Böyle böyle sabah 7 yi yapıyoruz. O uyuyor ben uyuyamıyorum doğal olarak
Benimde aynıburcumsu12 nurkeri X xname kızlar ya bu bebisler hep mi aynı sabaha karşı saat 4 ten sonra benim oglan da kıpır kıpır sürekli ihh ihh deyip duruyor tepine tepine üstünü açıyor. Tam kalkıyorum besigine eğiliyorum yusuftan ses kesiliyor. Tekrar uykuya dalıyor tamam diyorum uyudu 1 dk geçmeden yine ihh ihh. Sonra alıyorum biraz emziriyorum 40 dk 1 saat sonra yine aynı. Böyle böyle sabah 7 yi yapıyoruz. O uyuyor ben uyuyamıyorum doğal olarak
Zaten yorgunuz.. Böyle olunca uykumdada dinlenemiyorum.. Sanki gündüz çok uyuyor beyefendi..burcumsu12 nurkeri X xname kızlar ya bu bebisler hep mi aynı sabaha karşı saat 4 ten sonra benim oglan da kıpır kıpır sürekli ihh ihh deyip duruyor tepine tepine üstünü açıyor. Tam kalkıyorum besigine eğiliyorum yusuftan ses kesiliyor. Tekrar uykuya dalıyor tamam diyorum uyudu 1 dk geçmeden yine ihh ihh. Sonra alıyorum biraz emziriyorum 40 dk 1 saat sonra yine aynı. Böyle böyle sabah 7 yi yapıyoruz. O uyuyor ben uyuyamıyorum doğal olarak
Bir çoğumuzun bebisi aynı demekki burcumsu ben de sürekli bu çocuğun neyi var ağrısı mi sancısı mi var deyip duruyorumAynen böyleyiz canım pat pat ses yapıyo tamam uyandı diyorum bi bakıyorum uyuyo saat başı kalkıyor sonra da
Bazen benimle dalga geçtiğini düşünüyorum. Çünkü gece uykusunda arada da gülüyor banaAynılar ya tam kalkıyorum susuyor yatıyorum başlıyor valla neden acaba böyleler uyanıklıkla uyuma arasında kalıyorlar galiba
Aaa öyle deme bak yiğidi öldür hakkını yeme demişler bugün benim oğlan sağ olsun 35 dakika uyudu.Zaten yorgunuz.. Böyle olunca uykumdada dinlenemiyorum.. Sanki gündüz çok uyuyor beyefendi..
Canım tam olarak ne bilmiyorum ama benim oğlanı da yüzünde sürekli gecede sabaha bir şey çıkıyor sonra gün içinde kayboluyor. Dün gece mesela sol yanağında Sivilce gibi bir şey çıkmış sabah şok oldum hatta bu ne böyle kocaman diye. Sonra gün içerisinde geçti akşama doğru. Böyle şeyler olunca genelde anne sütü damlatiyorum oraya. Kendini çizdiğinde falan da hemen geçiyor. İnşallah hemen geçer sizindeKızlar gözümüzde bugün böyle birşey çıktı, ne olabilir fikri olan var mı?
Birimde 6-8 arası aynı durumburcumsu12 nurkeri X xname kızlar ya bu bebisler hep mi aynı sabaha karşı saat 4 ten sonra benim oglan da kıpır kıpır sürekli ihh ihh deyip duruyor tepine tepine üstünü açıyor. Tam kalkıyorum besigine eğiliyorum yusuftan ses kesiliyor. Tekrar uykuya dalıyor tamam diyorum uyudu 1 dk geçmeden yine ihh ihh. Sonra alıyorum biraz emziriyorum 40 dk 1 saat sonra yine aynı. Böyle böyle sabah 7 yi yapıyoruz. O uyuyor ben uyuyamıyorum doğal olarak
Tabi canim öyle. Saat 7 de güne başlıyoruz ama 8 de tekrar uyumak istiyor. Uykuya dalıncaya kadar ben 1 saat uğraşıyorum. O uğraşın sonu 20 dk uyuyup uyanıyorBirimde 6-8 arası aynı durumen son pes edip kalkıyorum bu sefer 9.30 10 a kadar uyuyor sinirim bozuluyor
İlaç içmeden 2 gün vardı diyorsunuz bence geciktirmemiştir test yaptınız mı?Iyi akşamlar kızlar benim oğlan 1 yaşında geçen sene 9 ağustosta doğdu diyeceğim oki ben disim agriyordu doktora gittim ıltihap ilacı verdi geçen ayın 2sinde hasta olmuştum hala olmadım acaba ilaçlar geciktirmis olabilir mi ben suan cocuk hiç istemiyorum valla ya iki kız bir oğlum var kızım 1.sınıf ortanca kız 4 bucuk yaşında oglanda 1 yasinda ne yapicam bilmiyorum ne olur yorumlarinizi bekliyorum acaba ilaç antibiyotik geciktirme yapmış olabilir mi bu arada hasta olmama 2 gün vardı hastaneye gitmistim
Benimki 80 günlük elini uzatmıyor ama oyun halısındaki oyuncakları eliyle yakalıyor arada bakıyorum tutmuş çekiyor cisim uzattığımda uzanmıyor kafasını tutmaya çalışıyor arada kaldırmayada çalışıyor4. Ay itibari ile uyku gerilemesi yada atak vb yaşayan var mı acaba? Birde bebişlerinizde ne gibi gelişimler var..
Benim bebem sürekli kalkmak istiyor gibi kafasını yukarı doğru kaldırıyor. Sanki oturmak istiyor gibi ama daha beceremiyor tabi kucaktayken bile sürekli olarak kafayı dengeli tutamıyor. Normal mi geriden mi geliyor anlayamıyorum. Elini bişey lere uzatmıyor mesela daha. Biyerlere odaklı bakıyor ama oyuncak veya kart vb şeyleri takibi yok. Ama oyuncakları rafta iken onlara bakıp kahkaha atıyor sadece yakınında iken bakmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?