- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.701
Atak konusunda hiçbir zorluğu kaçırmaz bizimki4. Ay itibari ile uyku gerilemesi yada atak vb yaşayan var mı acaba? Birde bebişlerinizde ne gibi gelişimler var..
Benim bebem sürekli kalkmak istiyor gibi kafasını yukarı doğru kaldırıyor. Sanki oturmak istiyor gibi ama daha beceremiyor tabi kucaktayken bile sürekli olarak kafayı dengeli tutamıyor. Normal mi geriden mi geliyor anlayamıyorum. Elini bişey lere uzatmıyor mesela daha. Biyerlere odaklı bakıyor ama oyuncak veya kart vb şeyleri takibi yok. Ama oyuncakları rafta iken onlara bakıp kahkaha atıyor sadece yakınında iken bakmıyor.
Atak konusunda hiçbir zorluğu kaçırmaz bizimkielini uzatma meselesini ben de merak ediyorum bizimki de uzanmıyor
Gözüyle takip etme meselesi önemli diye biliyorum canım
Benim oğlum uzun süredir böyle. Bir de son zamanlarda elini yalama çıkarttı. Ellerini yalamak için emziği atıyor, ellerden sıkılınca emzik için ağlıyor.burcumsu12 @nurkeri @xname kızlar ya bu bebisler hep mi aynı sabaha karşı saat 4 ten sonra benim oglan da kıpır kıpır sürekli ihh ihh deyip duruyor tepine tepine üstünü açıyor. Tam kalkıyorum besigine eğiliyorum yusuftan ses kesiliyor. Tekrar uykuya dalıyor tamam diyorum uyudu 1 dk geçmeden yine ihh ihh. Sonra alıyorum biraz emziriyorum 40 dk 1 saat sonra yine aynı. Böyle böyle sabah 7 yi yapıyoruz. O uyuyor ben uyuyamıyorum doğal olarak
Sağlıklı olduğunu gösteriyormuş canim ellerini yalaması. Ellerini keşfediyor ek gıda dönemine hazırlıkBenim oğlum uzun süredir böyle. Bir de son zamanlarda elini yalama çıkarttı. Ellerini yalamak için emziği atıyor, ellerden sıkılınca emzik için ağlıyor.
Bunu bana dr da dedi de daha uygulamadim tam derin değil gibi sıcak tutuncada geçti öksürüğü sanirirm
sürekli kucakta gezme olayı var bizimkinin yoruldum artık mecalim kalmıyor kendi kendine oyalanmak oyuncakla oyalanmak falan diye bir şey yok meme reddiyle savaştık geçti çok şükür umarım gelmez uykuları zaten kısa vs vs her türlü gelişim özelliği mevxutBenimki de hala elini uzatmıyor ama bazen önüne birşey koymuş oluyorum oyalansın diye bir şekilde eline almış olabiliyor, demekki diyorum çoook az da uzanıyorbelirgin bir şekilde elini uzatma durumu yok ama
Burcumm seninki zaten huysuz bir bebekti, 3.5aylık oldunuz sayılır ekstra bir atak durumu var mı?
Uyku tulumu kullanan var mı kızlar, kaç tog kullanıyorsunuz?? 2.5 tog kalın mı olur
kaç derecede 1.6 tog kullanıyorsun canım? Kışın bizim ev en fazla 21 derece olur1.6 tof kullanıyorum 1 bulamadım istediğim onu da alsam olurmuş. 2.5 tog çok kalın olduğunu düşünüyorum 16 dereceler vs ama öyle oluyorsa evin kalında değil. Dışarıda kullanacaksan da kalın değil. Tamamen derecelerine bağlı.
Kızlar sizinde sezeryan yeriniz hala uyuşuk gibi mi birde ara ara yataktan kalkarken ağrım oluyor sizde de oluyor mu?
Lcw nin 1.6 sını kullanyoruz şu an memnunum hava soğursa da zaten doğalgazı fazlalaştırırxUyku tulumu kullanan var mı kızlar, kaç tog kullanıyorsunuz?? 2.5 tog kalın mı olur
Kaç derece oluyor eviniz kışları canım, ben sıcakta oturamam kışın çok bunalıyorum yatak odası soğuk olur bizim genelde, 1.6 yeter mi 19-21 derecelereLcw nin 1.6 sını kullanyoruz şu an memnunum hava soğursa da zaten doğalgazı fazlalaştırırx
kaç derecede 1.6 tog kullanıyorsun canım? Kışın bizim ev en fazla 21 derece olur
Sağol kuşum 1.6 lara bakayım o zamanCanım bak tablo bu. Gayet yeterli ben 1.6 yı kullanıyorum.
Afiyet olsun canımBebiş dün gece 2 de eve geldik yol biraz açıktırmıştı beni yarım ekmek yedimama olsun başlıyoruz bugün ben if yapıcam 14-20 yemeyi planlıyorum. Bol su zaten hep hayatımda. Birde yapabilirsem zorlamadan açıkcası min 30 dk yürüyeceğim.
Festim peki yemediğinde sütünde azalma olmuyor mu? Ben azıcık azaltınca azaldığını ben hissediyorum artı Bi de Karan vuruyor gögüsümeBebiş dün gece 2 de eve geldik yol biraz açıktırmıştı beni yarım ekmek yedimama olsun başlıyoruz bugün ben if yapıcam 14-20 yemeyi planlıyorum. Bol su zaten hep hayatımda. Birde yapabilirsem zorlamadan açıkcası min 30 dk yürüyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?