2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Atak konusunda hiçbir zorluğu kaçırmaz bizimki elini uzatma meselesini ben de merak ediyorum bizimki de uzanmıyor
Gözüyle takip etme meselesi önemli diye biliyorum canım

Atak konusunda hiçbir zorluğu kaçırmaz bizimki elini uzatma meselesini ben de merak ediyorum bizimki de uzanmıyor
Gözüyle takip etme meselesi önemli diye biliyorum canım

Benimki de hala elini uzatmıyor ama bazen önüne birşey koymuş oluyorum oyalansın diye bir şekilde eline almış olabiliyor, demekki diyorum çoook az da uzanıyor belirgin bir şekilde elini uzatma durumu yok ama
Burcumm seninki zaten huysuz bir bebekti, 3.5aylık oldunuz sayılır ekstra bir atak durumu var mı?

Benim oğlum uzun süredir böyle. Bir de son zamanlarda elini yalama çıkarttı. Ellerini yalamak için emziği atıyor, ellerden sıkılınca emzik için ağlıyor.

Benim oğlum uzun süredir böyle. Bir de son zamanlarda elini yalama çıkarttı. Ellerini yalamak için emziği atıyor, ellerden sıkılınca emzik için ağlıyor.
Sağlıklı olduğunu gösteriyormuş canim ellerini yalaması. Ellerini keşfediyor ek gıda dönemine hazırlık yeterki onlar sağlıklı olsun da biz uykusuz da kalırız napalim.

sürekli kucakta gezme olayı var bizimkinin yoruldum artık mecalim kalmıyor kendi kendine oyalanmak oyuncakla oyalanmak falan diye bir şey yok meme reddiyle savaştık geçti çok şükür umarım gelmez uykuları zaten kısa vs vs her türlü gelişim özelliği mevxut

Kızlar sizinde sezeryan yeriniz hala uyuşuk gibi mi birde ara ara yataktan kalkarken ağrım oluyor sizde de oluyor mu?

Uyku tulumu kullanan var mı kızlar, kaç tog kullanıyorsunuz?? 2.5 tog kalın mı olur

1.6 tof kullanıyorum 1 bulamadım istediğim onu da alsam olurmuş. 2.5 tog çok kalın olduğunu düşünüyorum 16 dereceler vs ama öyle oluyorsa evin kalında değil. Dışarıda kullanacaksan da kalın değil. Tamamen derecelerine bağlı.

kaç derecede 1.6 tog kullanıyorsun canım? Kışın bizim ev en fazla 21 derece olur

Kızlar sizinde sezeryan yeriniz hala uyuşuk gibi mi birde ara ara yataktan kalkarken ağrım oluyor sizde de oluyor mu?

Uyuşukluk hepimiz de vardır ve mesela ben ilk operasyonumun uyuşukluk hissinin öyle kolay geçmemişti diye hatırlıyorum, sanki 1 yılı geçmişti daha da uzundu sanki

Lcw nin 1.6 sını kullanyoruz şu an memnunum hava soğursa da zaten doğalgazı fazlalaştırırx
Kaç derece oluyor eviniz kışları canım, ben sıcakta oturamam kışın çok bunalıyorum yatak odası soğuk olur bizim genelde, 1.6 yeter mi 19-21 derecelere

ffestinalente ee başlıyo muyuz diyete kız pzt salı demiştin

Bebiş dün gece 2 de eve geldik yol biraz açıktırmıştı beni yarım ekmek yedim ama olsun başlıyoruz bugün ben if yapıcam 14-20 yemeyi planlıyorum. Bol su zaten hep hayatımda. Birde yapabilirsem zorlamadan açıkcası min 30 dk yürüyeceğim.

Afiyet olsun canım öğlen 2 akşam 8 mi demek istedin 14-20 ne oluyo, ben normalde 16 saat açlık 8 saat yeme yapıyorum bakalım iyi gidiyodu ama dün çok zorladı acıkıyorum geceleri cuma günü tartılcam

Festim peki yemediğinde sütünde azalma olmuyor mu? Ben azıcık azaltınca azaldığını ben hissediyorum artı Bi de Karan vuruyor gögüsüme dün mecburen mama verdik nasıl diyet yapcam ben bilmiyorum ama bende bugun lesli yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…