2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Katılıyorum az yediğimde azalıyor farkediyorum ne yapıcaz bilmem

Canımcığım ben yemek ile süt arasında bir bağlantı olduğuna inanmıyorum. Bulut kuvözdeyken ben ancak bayılmayacak kada yedim çol şükür birşey olmadı sütüme. Ama şu var ben 2 öğün ama diyet değil. 3 öğünde yiyeceğimi 2 ye sıkıştırıcam hdjsjsj açlık süremi uzatcam amacım o. Sağlıklı beslenicem az değil.

Gu
Gündüzleri uykumuz bozuldu bizim de Temelli artık daha cok aglama modunda. Eliyle tutuyor bende oyuncak ufak bebek veriyorum bazen kendisi yastik kapıyor yatağındaki onunla oynuyor eline veridigini alıp tutuyor elinin uzanacak kadarlık mesefaye yaklastiriyorum önündeki şeylerle oynuyor. Bugün abisinin kitabı ile oynuyordu

Kızlar bizimki sol taraf sağ göre hareketsiz di çocuk nöroloji doktor aynısını dedi mr istedi hiç anestezi verilip çektiren oldumu sorun olurmu

Anladım canım sen başla bakalım bende lesliyle devam edeyim şimdilik

Ev işine vaktiniz kalıyor mu kızlar, yoksa bi tek benim evimi mi affedersiniz b.k götürüyo bi tek süpürge yapabiliyorum çocuğum slingteyken onun dışında hiçbir iş yapamıyorum her yer toz içinde, yok oyun halısı yok ana kucağı her şeyi kaldırıp atasım var, ev zaten düdük gibi anca sığıyoruz bi de kedinin kumu tüyü her yerde, kafayı yicem artık. İki kişi yapmamıza rağmen hiçbir iş yetişmiyo bi de çocuğum atakta mıdır nedir sürekli mızmız ağlıyo yere koysam ağlıyo kucağıma alsam ağlıyo bi türlü oyalayamıyorum, tam pışpışlayıp uyuttum nestte 20 dakikada uyandı ütü yarım kaldı, slingte 2 saat uyuyo o zaman da eğilip kalkamıyorum çok zor oluyo her iş yapılmıyo sırtım zaten fizik tedavilik oldu artık, eşim evden çalışıyo diye ona verdim 5 dk tuvalete saklandım bi nefes almak için yaa, evden kaçasım var çok yoruldum

Canımm yalnız değilsin. Aynı durumdayım ev işi yemek VS asla yapamıyorum.. Yemek yapayım diyorum soğanı doğradığımla kalıyorum. Uyanıyor.. Evet benim kinin de sırtı yer görmüyor. Kucağımda ancak uyuyor. Asla birşey yapamıyorum. Sırtım kollarım kopuyor gibi ağrıyor. Ayak tabanlarım evi turlamaktan yanıyor.. Artık saldım.. Tozmuş yemekmiş VS umrumda değil.. Yorgunluktan ölüyorum çünkü.. En ufak fırsatta uzanıyorum kahve içiyorum falan yoksa akıl sağlığımda gidecek.. Oğluşumun bana ihtiyacı var. İyi olmam lazım. Hayret ediyorum bebesini kalıpta gezmeler kahve içmeler falan... Ben yatağa yatırıp çorabımı giyemiyorum.

Aynısı canım ya her iş yarım kalıyor, dün tam uyudu şu salonun tozunu alayım dedim gittim bez sprey aldım geldim uyandı, hala masanın üzerinde duruyo bezler daha yapamadım. Üzerime üzerime geliyo dağınıklık, yemek falan asla yapamıyorum zaten anca kahvaltı hazırlayabiliyorum slingte uyurken o kadar, bi de kendi kendine iki dakika dursa yapabilirim bi şeyler ama hemen ağlıyo hemen mızırdanıyo illa kucak istiyo , büyüyüp kendini oyalamaya başlarsa biraz rahat ederim diye kendimi avutuyorum her gün

Kızlar bizimki sol taraf sağ göre hareketsiz di çocuk nöroloji doktor aynısını dedi mr istedi hiç anestezi verilip çektiren oldumu sorun olurmu
Bizimki de tam tersi 1 haftadir filan sol kolunu oyun halisinda yukariya oyuncaklara uzatiyor ama sag elini hic uzatmiyor. Ama mesela her iki elini de agzina goturup emiyor ve hareket ettiriyor ama uzanmiyor oluşu için ben de meraktayim seninki hic agzina da mi goturmuyordu?

3. Ayina girdiginden bu yana oyun halisinda cok daha fazla vakit geciriyor her bir hafta cok farkediyor cidden

Benim kızıma geçen hafta çektiler makattan bir ilaç veriyorlar uykuya dalınca çekiyorlar 3 aylıktı çekildiğinde

Canım benim cidden hiç ama hiç yalniz değilsin. Ben de aynı durumdayım. Ev temizliğini falan geçtim. Makineye çamaşır atabiliyorsam seviniyorum. 1 saat uğraşıyorum 20 dk ancak uyuyor. Hadi uyumuyor diyelim gel oyun oynayalım evi gezelim ona da razıyım bir süre sonra ondan da sıkılıp ağlıyor. Ev işlerini kafaya takarsak bu işin içinden çıkamayacağımı anladım. Bir 3 ay daha sabredelim bakalım söyle oturup oyuncaklarla kendi kendilerine vakit geçirirlerse belki bizde rahatlarız.

Canlar şu mommys bliss gaz damlasını kullanan var mı aranızda. Ne yapsam yusufcuğumun gaz ve kaka problemini çözemiyorum. O da ben de çok yorulduk. En çok onun mutsuz bir çocuk olmasına üzülüyorum ya

Canlar şu mommys bliss gaz damlasını kullanan var mı aranızda. Ne yapsam yusufcuğumun gaz ve kaka problemini çözemiyorum. O da ben de çok yorulduk. En çok onun mutsuz bir çocuk olmasına üzülüyorum ya
Onu da kullandim hic bir işe yaramıyor diye biraktim bir de pahali digerlerine gore ben de bir umut almistim lakin yok yani gazliysa gazli iste ama sanki bugunlerde iste oyun halisinda filan vakit geciriyor gaz yuzunden bikac hafta oncesine gore daha az krize giriyor

Kızlar birşey soracağım kakada beyaz pütürtülerin hep olması normal mi?
Google bakıyorum süt yağını sindirememis diyor , kilo alımı çok az zaten bundan dolayı mı almıyor ki

Hanimlar biraz farki bı sorum olacak kız annelerine çevap yazarsanız çok mutlu olurum.
benim de bebeğim biliyorsunz altını alırken falan özel bölgesinin çok aralamiyorrum.
Bugün iyi bı temizlik yapayım dedim gaita bulaşmasın enfeksiyon olmasın diye Arasını açınca
Büyük dudaklarin içinde ki küçük dudaklar varya oranın karardığıni gördüm daha önce öylemiydi inanın bilmiyorum. Ama ilk kez dikkstimi çekti mor gibi mı karar ma gibi mı bilmiyorum tam . Acaba hani şekli mı öyle sonradan mı oldu yoksa normal mı bilmiyorum. Doktoruma da şansa dün gitmiştim. Devlet hastanesi arayıp sorma şansım Yok. Bunu da bugün farkettim hani bilmiyorum sizce nedir?

Kaç gunluksunuz canım? Maşallah aman kalmasın gazi insaallah. Ben de bir umut deneyeyim dedim ama bilemiyorum ya çok yorucu bu gaz olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…