2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yardımcı alacak durumumuz yok canım bir de yorgunluğum fiziksel değil eşimle ailemle bir sürü sıkıntı dik duruyorum herkesin karşısında içime atıyorum biz demiştik demesinler diye
Ayy evet ya başka bebelere bakıyırum mışıl mışıl uyuyolar bnmkinde gündüz uykusu yık sürekli gezdir gezdir modunda

Sorma evet şimdi birde uyku eğitimi verme konuşuluyor, yok sallamadan beşiğe koy birkaç defa pış pış yap, kesinlikle emzirme falan diyorlar her bebek kendine özel oluyor
Benim uyuyan bebeği beşiğe koyunca bile uyanıyor ne uyku eğitimi imiş
Geçecek kuzum inan en zor zamanlar ilk 4 aydı sonrasında kolay olacak demiyorum ama en zoru zor da olsa atlattın inşallah

Kızlar dün akıntımın rengi dönüyor gibiydi, gece de öyle oldu şimdi normale dönmüş adet olanlar nasıl birden mi oldular yoksa benim gibi ilk lekelenme gibi mi oldular

Kendini niye sucluyorsun canım başkalarını haklı cikartiyorsun.herşeyin üstesinden gelecek gucteyiz biz. Bebek onlar napsin derdini ağlatarak anlatiyor bizlere. bizim gibi ne kadınlar kocasından boşananlar yanlız kalanlar nasıl bakıyor çocuklarına tek başına. Kendini motive et diyen dediği ile kalsın bu sorunda böyle söylüyorlarsa ilerde başka şeylerde yine derler tamam sen istedin diye olduysa onu tek başına yapmadın ama demi eşinin de rolü var ve bir gün oda anliycak şuan belki sana söylenmek için söyleniyordur ama büyüdükçe babasına bağlandıkca oda o düşünceden vazgeçer ve bakma ilgisi daha artar. Ağlıyor yıkıyor ortalığı biz alıştık ama üzüntümüz bebek canımı yanıyor diye kırk takla atıyoruz evde zor gazlı bebek her türlü geçicek ek gıda zamanlarına kadar benim bebek iki gündür ayrı bi dertli benimde eşim cok istedi tam ben vazgecicekken mesela bende öyleyim diyorum sen istedindi cok al kucaginda gezdir oynat diye ama sakalı benimki belki eşinde öyledir. Çocuk istemek te suçmu ama ne kadar değişik düşünce. E eve koltuk halı beyaz eşya isterken de biz istiyoruz mesela ozamandami suçlu gibi olucaz yada onlar olta araba gezme tozma isterken de onlarmi suçlu olucak böyle düşünülürse çıkılmaz işin içinden

Aynen beşiğe koyunca fal taşı gibi gözler inşallah canm ya biraz büyüsün de arkadaş olsun bana o zaman herkese karşı güçlü olurum

Bizde ilk çocukta ilk zamanlar böyle bir sıkıntı atlattık ama baba cocukt ilişkisi kurulana kadar oda nir yasina kalmadan kuruldu ilk bebek düşünsene sessiz sakın hayatın varken birden ağlayan sizlanan uyumayan bir bebek geliyor ve bütün düzeni değiştirir belki o duzene daha alışamadı zaman ver çevren önemli değil önemli olan kocanla bağın inan zamanla çok çok güçlü bağları olacaktır ikincide benden hevesliydi bakmaya şimdikinde ise görüncen alıp geceleri babasi koynunda uyutuyor acikana kadar benden iyi bakıyor ondan bana süt olmasa gelmesede olacak modunda adam her derdini anlıyor artık düşünün zamana bırak canım ama o zaman içinde kendine yüklenme hic bir zaman onların söyledikleri için

Öyle canım çok haklısın ama yapmak istediklerini yapamayınca durgunlaşıp beni suçlar gibi konuşuyor ağırıma gidiyor bi tiyatro bulmuş aa çocuk var gidemiyoruz artık diye oturmuş dertleniyor biraz büyüyünce her şeyi yaparız diyprım he he modunda çok sıkıldım

İnşallah canım

Bizim koca değilmiş tek telde video izleyip zaman geçiren oylet oldumu bebek dursada bakıyorum hala telde gözü ayy al seni istiyormuş deyip kucağına veriyorum bebegit ben kaçıyorum is guct yapmaya ozamanda acikmadikca vermiyor bana bazen alıp teli elinden gidiyorum alıştı artık bana gözümle yiyecek gibi baktım mi yada offf offf cektimmi hemen attırıyor elinden hele atmasın mahalleyi yıkarım ben alıp zaman geçiremiyorsam bebeğin bu günleri geri gelmeyecek telle her zaman oynarsın uyurken falan ama uyanıkken seni istiyor bebek emerken yada geceleri oynuyorum bende telle. O bacağa dize yatırma bizdede var bir yandan yine de bakıyor tele ahaha bebek ağlayıp yikana kadar kalkıp gezdirip gaz çıkartıp bahçeye indiriyor uykusu açılmasın gelene kadar doyurup yine veriyorum o uyutsun diye. Bugün ise gidecekmiş Allah'tan gitmedi gitmeeee diyorum alıştım sana çocuk bakitmaya

Aynen beşiğe koyunca fal taşı gibi gözler inşallah canm ya biraz büyüsün de arkadaş olsun bana o zaman herkese karşı güçlü olurum
Benim büyük kizi gorceniz tam arkadaş oldu bana benimle mutfakta zaman geçirir düğünlerde oyun arkadasim olur hadi kalk gel oynayalım anne der bu zamanları ne kadar zorlu olsada sonu zafer bu günlerini onun için güzel geçirelim büyüdüklerinde koca koca insan gibi oluyorlar bazen bebek kalsalar diyorum hep

Hepimizde var canım o dert daha el kadar bebe biraksan birakamzdsin bir yere seni ve evini istiyor bebe daha buyusede biraksa desen hadi diyelim de. Asıl tiyatro evde Bebekle. Gitmeyi versin biraz. Bizde çarşıya işlerimize diye çıkıyoruz ağlıyor yıkıyor ortalığı hemen halledip kaçıyoruz bazen alacaklarımi almadan kaçıyorum. Hayatımız aksiyonli oldu. Büyücek ve evladınla gidicekin tiyatroya daha keyifli olacak. He he diyor ama herşeyin tati evladın büyüdükçe daha keyifli olacak yediğin yemek gezdiğin yer herşey öyle düşün bende eşime öyle diyorum hep daha güzel olacak ilerde herşey diyerek sonra bizimki oğlan olmus 10 yas ayyy diyorum dun bu askere gidecek sonra ise girecek evlenecek. Kızları nasıl vercez kocaya diyorum benimki düşünüyor şöyle bi dalıyor evimizden günü geldimi kuş gibi uçup gidecekler ve biz yine iki kişi kalcaz.

Merhaba arkadaslar, bebeğim 3 aylık. Doğduğundan beri vücudunda pütürlükler vardı yıkarken falan elime geliyordu. Doktora götürdüm atopik dermatite benziyor dedi. Alerjiye yönlendirdi. Randevu aldım ama 24ünde bulabildim. 2 gündür kırmızılıklar artmış durumda vücudunun farklı bölgelerinde de cıkmaya basladı.acile götürdüm dayanamayıp kurdeşene benziyor dedi küçük oldugu için bir sey yapamayız dedi yolladı. Anne sütü yanında mama da veriyorum yetmiyor diye. Holle markayı kullanıyordum keçi sütlü mama bu. Ancak kilo alımı az diye baska mamaya geceyim dedim aptamile gectim acaba bu alerjisini tetiklemiş olabilir mi? Mama değişikliği bu durumu yapar mı?

Bu uyku eğitimi beni de düşündürüyor ya. Benim oğlan da uyutup beşiğe koyuyorum çılgınlar gibi uyanıyor hemen. Uykusu geldiğinde bile ağlıyor ağlıyor hemen yatiriyorum ama kendi kendine mümkün değil yani

Kızlar dün akıntımın rengi dönüyor gibiydi, gece de öyle oldu şimdi normale dönmüş adet olanlar nasıl birden mi oldular yoksa benim gibi ilk lekelenme gibi mi oldular
Benimki direkt kıpkırmızı geldi canım. Hiç ağrısız geçti insaallah hep böyle devam eder gelecek aylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…