- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.821
2013 evlendimYani 3 çocuk musenin yaş kaç peki
2012 düğünüm olmuştuYani 3 çocuk musenin yaş kaç peki
Çok tesekkür ederim ben bunların hemen hemen hepsini yaptım. Sanırım süt alerjisi benimki 2 gündür tüm inek sütü ürünlerini kestim. Gaz sanılan alerjik durumlar çok oluyormuş. Bebeğimin kakası hep ishal ve mukuslu geliyor. Eğer geçmezse buğday alerjisi mi diye gluteni keseceğim komple. Kakası hep su gibi geliyor.Valla bende ne damlalar denedim. Masaj eğitimi bile aldım yok yani. Öyle ahım şahım geçirmeseede şöyle yapıyorum
Emzirmeye aldım artık kaç dk emiyorsa diyelim 5 dk emzirdim sağ göğsümü , gaz cıkarmaya alıyorum omzuma cıkarınca sol göğsümde devam. Baktım orda da cırpınıyor cok atıyor kendini yine gaz cıkarma ama hala açsa yine diğer göğse devam. Sıvazlayarak gazı cıkmıyorsa kucağımdayken iki ayagını aşağıdan avucumun içine topluyorum, makat açık pozisyondayken hafif hoplatıyorum onu. Alttanda gazı cıkıyor. Yada karın üstü yatırabilirsin karnı ağrıyorsada iyi gelir. Bide sıcak tutabilirsin karnını. Azıcık ısıtsan minik bi havlu karnına koysan iyi gelebilri. Yani bizde iyi gelem onlarada gelşyor illaki. Doktorm bi öay kaşığı maden suyu bile verebilirsin demişti ama ben istemedim
Bide ne bileyim çift corap giydiririm atlet giydiririm falan.Sen zaten bunlarn hepsiini yapmıssındır blkş ama işine yarar die düşündm
Bebeğinizin durumu nedir acaba? Ben de bilmeden keratin bakımı yaptırdım şuan çok korkuyorum zarar vermiş miyimdir diye dört haftalık muhtemelen şuanBen hamile olduğumu bilmeden bir kere ombre yaptırdım sonra onu beğenmedim ikinciye yaptırdım sonra üzerine keratin bakım yaptırdım sonra onun da üzerine ipek protein bakım yaptırdımd
Bizimde uykumuz Karman curman hep karışık ne zaman goz kasirsa öyle uyuyor bazen emerken bazen yıkıyor ortalığı yinede zorla uyuyor yataga yatırınca uyanıyor ve uyanmadigi zaman tas çatlasın 30 dk her uykusunda böyle bende uyku konusunda muzdaripim.Canlar Günaydın herkes iyidir umarım. Ben yine uyku problemleri ile geldim. Bebislerine tam uyku düzeni oturtabilen var mı? Gunduz uykusu kaç tane ve kaç saat uyuyorlar acaba ya? Kaç saat uyanık kalabiliyorlar? Biz beceremedik bu işi yusufcumla
Biz gündüz 3 uyku yapıyoruz canım, bi tanesi 2 saat sürüyor diğerleri genelde 40 dk 1 saat en fazla. Sabah uyanıp bez değişimi emzirme sonrası biraz oynuyoruz sonra ana kucağına koyup kahvaltı hazırlayıp yiyoruz, öyle olunca biraz yoruluyo ilk uykusuna kolay geçiyo. Saat 2-3ten sonra çok yorgun oluyor o zaman 2 saatlik uykusunu uyuyor. Bazı günler çok uykulu oluyor emzirip uyutuyorum kolayca, bazen uyumakta zorlanıyor o zaman zorlamıyorum yorulana kadar bekletiyorum ama çok fazla kaçırırsam uyku saatini bu sefer çok huysuz oluyor. 2 saatlik olan uykusunu babyneste koyup pışpışla yapıyorum, diğerlerinde kucağımda uyuttuktan sonra slinge koyuyorum. Akşam 6-9 arası asla uyutmak istemiyor o zaman ilk gece uykusuna yatırana kadar canımız çıkıyor, onu başarırsak gece kolay geçiyor. Bi de ben uygulama ile takip ediyorum uyku ve emme saatlerini, o zaman kolay oluyor. Mesela bugün 8de kalktık 10da uyuttum şu an bi saattir slingte uyuyor, burda saat 11. Bizimki uykuyu seviyor aslında sadece çoğunlukla ya kucakta ya slingte uyuyacak uyutup koyunca uyanır, o da zor oluyor. Geceleri de gazı olmazsa 5-6 saat aralıksız uyuyor. Bi de ben rüya öğünü yapıyorum o zaman 7 saat kesintisiz uyuduğu oldu.Canlar Günaydın herkes iyidir umarım. Ben yine uyku problemleri ile geldim. Bebislerine tam uyku düzeni oturtabilen var mı? Gunduz uykusu kaç tane ve kaç saat uyuyorlar acaba ya? Kaç saat uyanık kalabiliyorlar? Biz beceremedik bu işi yusufcumla
Biz de aynı canım ya ne yapacağımi şaşırdım iyiceBizimde uykumuz Karman curman hep karışık ne zaman goz kasirsa öyle uyuyor bazen emerken bazen yıkıyor ortalığı yinede zorla uyuyor yataga yatırınca uyanıyor ve uyanmadigi zaman tas çatlasın 30 dk her uykusunda böyle bende uyku konusunda muzdaripim.
Masaallah canım benimki öyle pispis yaparak falan uyumaz yaBiz gündüz 3 uyku yapıyoruz canım, bi tanesi 2 saat sürüyor diğerleri genelde 40 dk 1 saat en fazla. Sabah uyanıp bez değişimi emzirme sonrası biraz oynuyoruz sonra ana kucağına koyup kahvaltı hazırlayıp yiyoruz, öyle olunca biraz yoruluyo ilk uykusuna kolay geçiyo. Saat 2-3ten sonra çok yorgun oluyor o zaman 2 saatlik uykusunu uyuyor. Bazı günler çok uykulu oluyor emzirip uyutuyorum kolayca, bazen uyumakta zorlanıyor o zaman zorlamıyorum yorulana kadar bekletiyorum ama çok fazla kaçırırsam uyku saatini bu sefer çok huysuz oluyor. 2 saatlik olan uykusunu babyneste koyup pışpışla yapıyorum, diğerlerinde kucağımda uyuttuktan sonra slinge koyuyorum. Akşam 6-9 arası asla uyutmak istemiyor o zaman ilk gece uykusuna yatırana kadar canımız çıkıyor, onu başarırsak gece kolay geçiyor. Bi de ben uygulama ile takip ediyorum uyku ve emme saatlerini, o zaman kolay oluyor. Mesela bugün 8de kalktık 10da uyuttum şu an bi saattir slingte uyuyor, burda saat 11. Bizimki uykuyu seviyor aslında sadece çoğunlukla ya kucakta ya slingte uyuyacak uyutup koyunca uyanır, o da zor oluyor. Geceleri de gazı olmazsa 5-6 saat aralıksız uyuyor. Bi de ben rüya öğünü yapıyorum o zaman 7 saat kesintisiz uyuduğu oldu.
Benimki de çok nadir pışpışla uyuyor canım, bazen kucağımda çok çırpınıyor huysuzlanıyor ama uykusu olduğunu biliyorum o zaman neste koyup emzik pışpış yapıyorum bi de ninnisini açıyorum uyuyor, tabi her zaman böyle kolay olmuyorMasaallah canım benimki öyle pispis yaparak falan uyumaz yasling de zor olmuyor mu canım peki sen hareketsiz ne yapıyorsun mesela 2 saat. Bir de hangi uygulandı kullanıyorsun ben de indireyim saate bakmaktan gına geldi kaçta emzirmistim falan diye. Beslenme aralığınız nasıl peki
Gündüz en rahatı iki belki üç saatte uyanık kalabiliyor rahat vardır ama iki saati emer ama uyumaz. Emmek zaten basli başlına hala bizde çileye döndü. Gece emiyor gündüz emmek istemiyor resmen ya solu zaten sag gibi falza emmiyor napicam bilmiyorum yha asi zamanı kilosu düşük cikar be hala emmezse bir dr a görüntürucem. Şu sıra siyah çay çok içiyordum dün görümcem geldi çaya od ahuzursuz edebilir dedi sakinleştirici yatıştırıcı caylar icicem kendime ki suttun onada geçsin..Biz de aynı canım ya ne yapacağımi şaşırdım iyice
Uyku konusunda bi istikrar yok canım ya o an canı ne isterse öyle uyuyor mesela göğsümde uyumayı çok severdi gazı olunca özellikle, kaç gecedir göğsüme yatırınca çırpınıyor yatağa bırakınca uyuyor, bazen kendisi belli ediyor beni bırak diye kucakta uyumak istemiyor. Bazen uyutup koyuyorum neste uyanmıyor bazen de hemen gözlerini açıyor cin gibi. Ben her şeyi deniyorum hangisi tutarsa. Sling olayını da ilk ay hiç durmazdı slingte uyanık koyuyordum hep , ikinci aya doğru uyutup koymaya başladım, ceket gibi giyilen bi tane aldım, uyutmadan giyiyorum omzumda uyuyakalınca yavaş yavaş slinge sokuyorum sallaya sallaya. En azından ellerim serbest oluyor. ayakta geze geze kilo veririm inşMasaallah canım benimki öyle pispis yaparak falan uyumaz yasling de zor olmuyor mu canım peki sen hareketsiz ne yapıyorsun mesela 2 saat. Bir de hangi uygulandı kullanıyorsun ben de indireyim saate bakmaktan gına geldi kaçta emzirmistim falan diye. Beslenme aralığınız nasıl peki
Canım valla zor isler ya sana helak olsun bi süre sonra bebisini böyle taşımak zor gelirBenimki de çok nadir pışpışla uyuyor canım, bazen kucağımda çok çırpınıyor huysuzlanıyor ama uykusu olduğunu biliyorum o zaman neste koyup emzik pışpış yapıyorum bi de ninnisini açıyorum uyuyor, tabi her zaman böyle kolay olmuyorslingdeyken hafif hafif iş yapıyorum canım ama hep ayaktayım ne bileyim tezgahı toplarım kıyafetlerini katlar koyarım kahvaltı hazırlama bi de kablosuz süpürgeyle temizlik eğilmediğim işleri yapabiliyorum, hiç uyanmıyor. Ama hep ayaktayım, bütün gün ayakta geziyorum tablette dizimi açıyorum oda oda taşıyorum sallana sallana gezip izliyorum, kahve çay içiyorum. Sırt bel diz kalmadı yani yeter ki uyusun çünkü uyumayınca bu sefer çok kötü ağlıyor. Beslenme de atakta değilse en az 2 saat bekletiyorum, genelde ağlamasını beklemiyorum 2 saati yavaştan geçince meme veriyorum genelde alıyor. Eğer uyuyorsa 3-4 saat yemediği oluyor. Mesela uygulamaya göre 1 aylıkken günlük 11 besleme yapıyormuşum 2. Ayda 8e düşmüş. Emme süresi de azaldı 10-15 dakikada doyuyor ilk ay 30-40 dakika emiyordu.
Glow baby kullanıyorum uygulama olarak canım, festi de bebek + önermişti ona da bakabilirsin.
Aynen canım çay konusu öyle. Bu ara 2 gündür falan melisa çayı içiyorum bebek de rahatlıyorumus 1 haftaya etki eder insaalh Türk kahvesini cok severim ama içemiyorum uyarıcı etkisi ile bebege geçiyor deniyor. Elim gitmiyor hiç yapmaya zaten uykular pert. Melisa çayını sende dwne bakalım hem sütte artiriyormusGündüz en rahatı iki belki üç saatte uyanık kalabiliyor rahat vardır ama iki saati emer ama uyumaz. Emmek zaten basli başlına hala bizde çileye döndü. Gece emiyor gündüz emmek istemiyor resmen ya solu zaten sag gibi falza emmiyor napicam bilmiyorum yha asi zamanı kilosu düşük cikar be hala emmezse bir dr a görüntürucem. Şu sıra siyah çay çok içiyordum dün görümcem geldi çaya od ahuzursuz edebilir dedi sakinleştirici yatıştırıcı caylar icicem kendime ki suttun onada geçsin..
Benimki günde 5 nerdeyse 6 kez uyku yapmak istiyor çünkü uyuttugum zaman o kadar az uyuyor ki 10 dk 15 dk. Cok kalitesiz yani uykularimiz hadi kendimi geçtim hiçbir seye zamanım olmuyor ama onun sağlığı için bu uyku işini çözmek istiyorumUyku konusunda bi istikrar yok canım ya o an canı ne isterse öyle uyuyor mesela göğsümde uyumayı çok severdi gazı olunca özellikle, kaç gecedir göğsüme yatırınca çırpınıyor yatağa bırakınca uyuyor, bazen kendisi belli ediyor beni bırak diye kucakta uyumak istemiyor. Bazen uyutup koyuyorum neste uyanmıyor bazen de hemen gözlerini açıyor cin gibi. Ben her şeyi deniyorum hangisi tutarsa. Sling olayını da ilk ay hiç durmazdı slingte uyanık koyuyordum hep , ikinci aya doğru uyutup koymaya başladım, ceket gibi giyilen bi tane aldım, uyutmadan giyiyorum omzumda uyuyakalınca yavaş yavaş slinge sokuyorum sallaya sallaya. En azından ellerim serbest oluyor. ayakta geze geze kilo veririm inş
Denerim canım ıhlamur içtim şimdilik bir su bardağı boyutunda. Kahve içiyorum ya onuda icmesem yapamam. Çay i azalticam ama koca demlik bitiririm icsem bende iste insallah etkisi olur canımAynen canım çay konusu öyle. Bu ara 2 gündür falan melisa çayı içiyorum bebek de rahatlıyorumus 1 haftaya etki eder insaalh Türk kahvesini cok severim ama içemiyorum uyarıcı etkisi ile bebege geçiyor deniyor. Elim gitmiyor hiç yapmaya zaten uykular pert. Melisa çayını sende dwne bakalım hem sütte artiriyormus
Kac günlüksünüz canım.. biz ay olarak bakınca 3 ay 7 günlüğüz. Gun baz alınca 99 günlüğüz. Ne zaman acaba 4 ay uyku gerilemesi oluyor ya kafamda deli sorular yineKızlar bizimkide galiba 4 ay uyku gerilemesi geldi hiç uyumuyor uyusa huzursuz sürekli mızmız nasıl geçecek bu zaman bu ay Bi geçse çok zorlayacak galiba bizi
Canım 3 ay 19 günlüğüz 111 günlük oluyoruz 3.5 aylık olunca başlıyormuş galiba bizimde başladı normal de bu kadar huysuz değildiKac günlüksünüz canım.. biz ay olarak bakınca 3 ay 7 günlüğüz. Gun baz alınca 99 günlüğüz. Ne zaman acaba 4 ay uyku gerilemesi oluyor ya kafamda deli sorular yine
Biz de beceremedik 3 tane gündüz uykusu var 9 da 12.30 da ve 15.30 da ama yarım saat uyuyup hemen kalkıyor tekrar uykuya da döndüremiyorumCanlar Günaydın herkes iyidir umarım. Ben yine uyku problemleri ile geldim. Bebislerine tam uyku düzeni oturtabilen var mı? Gunduz uykusu kaç tane ve kaç saat uyuyorlar acaba ya? Kaç saat uyanık kalabiliyorlar? Biz beceremedik bu işi yusufcumla
umarım geçicidir tam 100. gün başladı 13 gündür böyle gece saat başı kalkıyor ve belli bir saattten sonra zor dalıyorKızlar bizimkide galiba 4 ay uyku gerilemesi geldi hiç uyumuyor uyusa huzursuz sürekli mızmız nasıl geçecek bu zaman bu ay Bi geçse çok zorlayacak galiba bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?