- 15 Aralık 2022
- 396
- 882
- 33
- 41
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.841
Bizim ki de net saatleri yoktu ama gündüz 4 saat uyutmaya çalıyorum ama bazen 2 bazen 3 uyku yapıyorduk düzen yoktu ama böyle de değildi şu 3 gündür çıldırdı sürekli uyuyor 10dk sonra ağlayarak uyanıyor ve cin gibi uyumuyor şu an ana kucağında uyuttum başında bekliyorum ki uyusun bugun 20 dk ancak uyudu sabahtan beriBiz de beceremedik 3 tane gündüz uykusu var 9 da 12.30 da ve 15.30 da ama yarım saat uyuyup hemen kalkıyor tekrar uykuya da döndüremiyorum
Masaallah canım benimki öyle pispis yaparak falan uyumaz yasling de zor olmuyor mu canım peki sen hareketsiz ne yapıyorsun mesela 2 saat. Bir de hangi uygulandı kullanıyorsun ben de indireyim saate bakmaktan gına geldi kaçta emzirmistim falan diye. Beslenme aralığınız nasıl peki
Benimki de çok nadir pışpışla uyuyor canım, bazen kucağımda çok çırpınıyor huysuzlanıyor ama uykusu olduğunu biliyorum o zaman neste koyup emzik pışpış yapıyorum bi de ninnisini açıyorum uyuyor, tabi her zaman böyle kolay olmuyorslingdeyken hafif hafif iş yapıyorum canım ama hep ayaktayım ne bileyim tezgahı toplarım kıyafetlerini katlar koyarım kahvaltı hazırlama bi de kablosuz süpürgeyle temizlik eğilmediğim işleri yapabiliyorum, hiç uyanmıyor. Ama hep ayaktayım, bütün gün ayakta geziyorum tablette dizimi açıyorum oda oda taşıyorum sallana sallana gezip izliyorum, kahve çay içiyorum. Sırt bel diz kalmadı yani yeter ki uyusun çünkü uyumayınca bu sefer çok kötü ağlıyor. Beslenme de atakta değilse en az 2 saat bekletiyorum, genelde ağlamasını beklemiyorum 2 saati yavaştan geçince meme veriyorum genelde alıyor. Eğer uyuyorsa 3-4 saat yemediği oluyor. Mesela uygulamaya göre 1 aylıkken günlük 11 besleme yapıyormuşum 2. Ayda 8e düşmüş. Emme süresi de azaldı 10-15 dakikada doyuyor ilk ay 30-40 dakika emiyordu.
Glow baby kullanıyorum uygulama olarak canım, festi de bebek + önermişti ona da bakabilirsin.
Neden saatli emziriyorsunuz yada bunu nasıl ayarlıyorsunuz. Benim oğlumun emmesi asla 2 saati bulmuyor.. Kilo alımı nasıl peki? Uyku çok nadir bizdr. Bazen hiç gündüz uykusu olmuyor. Şaşırdım ben artık napıcağımı..Canım valla zor isler ya sana helak olsun bi süre sonra bebisini böyle taşımak zor gelirbeslenmede de 2 saate bir almıyor artık benimki daha o pozisyona alırken feryat figan ediyor. Emdiği zamanda 6 7 dakikada doyuyor herhalde sonra çekiliyor. Iki uygulamaya da bakayım cnm sağ ol
Rüya öğününden kasıt nedir.? Yani nasıl oluyor. Bebeğin gece uyku arasında emmek istemesimi yoksa bebek istemesede sizin uyku arasında emzirmeniz mi?Biz gündüz 3 uyku yapıyoruz canım, bi tanesi 2 saat sürüyor diğerleri genelde 40 dk 1 saat en fazla. Sabah uyanıp bez değişimi emzirme sonrası biraz oynuyoruz sonra ana kucağına koyup kahvaltı hazırlayıp yiyoruz, öyle olunca biraz yoruluyo ilk uykusuna kolay geçiyo. Saat 2-3ten sonra çok yorgun oluyor o zaman 2 saatlik uykusunu uyuyor. Bazı günler çok uykulu oluyor emzirip uyutuyorum kolayca, bazen uyumakta zorlanıyor o zaman zorlamıyorum yorulana kadar bekletiyorum ama çok fazla kaçırırsam uyku saatini bu sefer çok huysuz oluyor. 2 saatlik olan uykusunu babyneste koyup pışpışla yapıyorum, diğerlerinde kucağımda uyuttuktan sonra slinge koyuyorum. Akşam 6-9 arası asla uyutmak istemiyor o zaman ilk gece uykusuna yatırana kadar canımız çıkıyor, onu başarırsak gece kolay geçiyor. Bi de ben uygulama ile takip ediyorum uyku ve emme saatlerini, o zaman kolay oluyor. Mesela bugün 8de kalktık 10da uyuttum şu an bi saattir slingte uyuyor, burda saat 11. Bizimki uykuyu seviyor aslında sadece çoğunlukla ya kucakta ya slingte uyuyacak uyutup koyunca uyanır, o da zor oluyor. Geceleri de gazı olmazsa 5-6 saat aralıksız uyuyor. Bi de ben rüya öğünü yapıyorum o zaman 7 saat kesintisiz uyuduğu oldu.
Sizin yine saatler belliymiş canım ya biz de o da yok. Uykusu geldiğinde deliriyor yatiriyorum 15 dk ancak uyuyor sürekli bir uyuma hali var 1 saat zor ayakta kalıyor yine uyumaya çalışıyoruz kendimi çok yorgun hissediyorum bugün daha bir şey yiyemedim kahvaltım yarım kaldi masada öylece bekliyor kaldirmamiBiz de beceremedik 3 tane gündüz uykusu var 9 da 12.30 da ve 15.30 da ama yarım saat uyuyup hemen kalkıyor tekrar uykuya da döndüremiyorum
Canım saatli emzirmeyi tam anlamıyla beslenme adına yapabilmek icin tutuyorum. Yani sık sık emince az doyuyor az doyunca uykusu daha kısa oluyor. Ve sık emzirmek gaz problemini artırıyor. Ama tabi keskin bir saat değil bebeğim ağlayınca yine veriyorumNeden saatli emziriyorsunuz yada bunu nasıl ayarlıyorsunuz. Benim oğlumun emmesi asla 2 saati bulmuyor.. Kilo alımı nasıl peki? Uyku çok nadir bizdr. Bazen hiç gündüz uykusu olmuyor. Şaşırdım ben artık napıcağımı..
Helal olsun.. Hem büyük beceri 3 çocuk bakmak hemde büyük cesaret.... Ben 37 mde bir tane zor yaptım.. Çocuk güzel ama zor ve fedakarlığı çok olan bir durum.. Ben daha genç evlensemde senin kadar cesaretli olamazdım.2013 evlendim
2012 düğünüm olmuştu
Benimki de öyle gece 4 5 6 saat başı ihh ihh deyip duruyor uykuya geri dönmüyor bugün en sin 6 da pes edip kaldırdımumarım geçicidir tam 100. gün başladı 13 gündür böyle gece saat başı kalkıyor ve belli bir saattten sonra zor dalıyor
2 saat olmayınca verimli emmiyor canım tam acıkmadığı için, atak döneminde saat başı emmek istediği oluyor ya da bazen 2 saatten önce isterse veriyorum tabii ki ama ağlamazsa çok aç değilse 3 saate kadar zorluyorum öyle olunca güzel emiyor , kilosunu düzenli tartmıyorum 1 hafta 10 gün önce falan 6 kilo 100 gramdıNeden saatli emziriyorsunuz yada bunu nasıl ayarlıyorsunuz. Benim oğlumun emmesi asla 2 saati bulmuyor.. Kilo alımı nasıl peki? Uyku çok nadir bizdr. Bazen hiç gündüz uykusu olmuyor. Şaşırdım ben artık napıcağımı..
Uykusunda acıktığı zaman mızırdanmaya başlıyor o zaman tam uyanmasını beklemeden meme veriyorum, yarı uyanık emiyor sonra uyuyakalıyor. Eğer mızırdanmazsa zorla meme vermiyorum ellemiyorum hiç uyumaya devam ediyor , ben bu şekilde yapıyorumRüya öğününden kasıt nedir.? Yani nasıl oluyor. Bebeğin gece uyku arasında emmek istemesimi yoksa bebek istemesede sizin uyku arasında emzirmeniz mi?
Teşekkürler.. zorlukları oluyor tâbi ama beni yormuyor alıştım artık belki baska durumda olsam banada zor gelirdi. Onun için aralarına yaş farki koydum. Tek başımayım burda eşimden baska cocuklara bakacak bırakacak kimsem yok var aslindat gorumcemler ama kimseye yük olmak istemem büyük olsunlar ki bebekleri rahatça birakabilyim. Uykusuzluğa alıştım en çok ta Allah'a şükür her isimede yetebiliyorum. Dün bulaşıgimida kendime yıkamak istedim ama görümcem yikamak istedi bebelliyim diye kimseye bir işimi bırakmam yaptırmam ben bulaşık olsun yemek olsun ben kendim yapmak isterim her zaman. Böyle olmuş gitmişim. Anne evinden cay koymayan ben koca evinde herşeye yetiyorum annem görse su halimi sasirirdi. Çocuklarım uysal belki yaramaz huzursuz aksi çocuklar olsa ben ikinciyi bile istemezdim üçüncüyü geçtim allaha şükürler olsunHelal olsun.. Hem büyük beceri 3 çocuk bakmak hemde büyük cesaret.... Ben 37 mde bir tane zor yaptım.. Çocuk güzel ama zor ve fedakarlığı çok olan bir durum.. Ben daha genç evlensemde senin kadar cesaretli olamazdım.
Niye böyleler bi anlasam üzülüyorum o huzursuzken ama iyi kötü bulduk yolunu alıştık artık oyaliyoruz her türlü. Misafir geldimi de biraz zorluyor da biz bir yere gittik mi gün boyu uyuyor hayret ettimKızlar bizimkide galiba 4 ay uyku gerilemesi geldi hiç uyumuyor uyusa huzursuz sürekli mızmız nasıl geçecek bu zaman bu ay Bi geçse çok zorlayacak galiba bizi
farklı şeylerle karşılaşınca çok uyuyorlar bende parka çıkardım geçen uyumayınca parkta çocukları seyretti seyretti arabasında bir buçuk saat uyudu evde olsam asla uyumazNiye böyleler bi anlasam üzülüyorum o huzursuzken ama iyi kötü bulduk yolunu alıştık artık oyaliyoruz her türlü. Misafir geldimi de biraz zorluyor da biz bir yere gittik mi gün boyu uyuyor hayret ettim
cç
farklı şeylerle karşılaşınca çok uyuyorlar bende parka çıkardım geçen uyumayınca parkta çocukları seyretti seyretti arabasında bir buçuk saat uyudu evde olsam asla uyumaz
Anladım.. Ozaman benimki 4-5 kez rüya öğünü yapıyorUykusunda acıktığı zaman mızırdanmaya başlıyor o zaman tam uyanmasını beklemeden meme veriyorum, yarı uyanık emiyor sonra uyuyakalıyor. Eğer mızırdanmazsa zorla meme vermiyorum ellemiyorum hiç uyumaya devam ediyor , ben bu şekilde yapıyorum
Ayy kesinlikle gittiğimiz yerde uyuyor millette ne uslu çocuğunuz var diyorNiye böyleler bi anlasam üzülüyorum o huzursuzken ama iyi kötü bulduk yolunu alıştık artık oyaliyoruz her türlü. Misafir geldimi de biraz zorluyor da biz bir yere gittik mi gün boyu uyuyor hayret ettim
Ne uslular bir gorceniz diyorum evde bizi diyorum. Ne uslusu cingarci bizimkisiAyy kesinlikle gittiğimiz yerde uyuyor millette ne uslu çocuğunuz var diyor
Bencede seçiyorlar farklı ortam havası baska evin kokusu falan hemen fark ediyorlar dışarının gürültüsünü seviyor bizim cadı hele arabayı orda bir keyifle duruyorki ama araba hiç istop etmeyecek kırmızı ışıkta durmayacak masallah böylede cins bir inadi var.cç
farklı şeylerle karşılaşınca çok uyuyorlar bende parka çıkardım geçen uyumayınca parkta çocukları seyretti seyretti arabasında bir buçuk saat uyudu evde olsam asla uyumaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?