2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de de düzen yok gündüzleri on dakika uyuyor kucağımda o da, yirmi dakika uyuyorsa çok seviniyorum. Yatağına bıraktığımda çok çabuk uyanıyor. Bundan dolayı da galiba geceleri daha rahat oluyor bana, tabii 23.00dan önce gece uykusuna geçmiyor
Bu sıralar ben de gezdirerek uyutmayi unutturmaya çalışıyorum, istediği olana kadar ağlıyor :)
Gündüz hiç düzenimiz yok
İnşallah yavaş yavaş oturur, ben de bir şeyi düzenli yapabilme yeteneğide yok
Arkadaşlar merhaba 3 aylık bebegimin her uyandığında göz kapakları ve gözleri kızarıyor sizin bebeklerinizde de varmı acaba normal mi
Benim bebeğimde öyle, cildi çok hassas. Yanlışlıkla elim parmağım yüzüne değse hemen kızarır. Gözleri de hemen kızarır. Biraz ağlasın hep kırmızı
Bunu hassas cildine bağlıyorum,beyaz tenli.
Sizin de beyaz tenli ise ondan olabilir mi?

Evet canim beyaz tenli göz kapakları ince kırmızı damarlar var birde ondan olabilir mi acaba

Merhaba Kızlar, ne sıklıkla bebekleri doktora kontrole götürüyorsunuz

Valla bugün yine emme basma tulumba gibi yatır kaldır yatır kaldır modundayiz. Sırtım cok fena. Hayır ayakta da duramıyor oyun oynuyorum evi gezdiriyorum uykusunu alamadığı için tekrar mizirdanmaya başlıyor. Ne zaman oturur bu uyku düzeni bilmiyorum..

Vizeci06 kuzucugun ameliyat oldu mu vizecim?
Nasılsınız?
Pazartesi olacak cnm inşallah pekte iyi değiliz bu aralar büyük kızım baya hastalandı ishal ateş kusma 1 hafta o yordu yavrumu iyileşti derken evcek grip olduk iyileşmeye çalışıyoruz
Sen nasılsın bebiş nasıl

Yanlış hatırlamıyor isem Rihanna da ağustos anası ise şimdi 3.ye hamile imiş ( S Sefika053 duymasın )
. Gebelik o duygu herşey güzelde sağlıkla dünyaya getirmesi getirmeden karininda bakmasi doğunca dünyada bakmasi önce zihnen ruhen sonra Madden düşünülmeli değilse gerçekten zor oluyor

. Gebelik o duygu herşey güzelde sağlıkla dünyaya getirmesi getirmeden karininda bakmasi doğunca dünyada bakmasi önce zihnen ruhen sonra Madden düşünülmeli değilse gerçekten zor oluyor

Ne kadar doğru bilmiyorum ama en zor çocuk ilk çocuk diyolar. Hem tevrübesizlik hem de tek arkadaşı sen olduğun için. Kardeşi olsa biraz oyalar birlikte oyun kurarlar ama tekken herşeyi bakım veren kişinin yapması gerekiyor ya cidden zor.

Festimm benim ilk çocuk ile 2. Çocuk arasında 6 yıl var, bendeki sıkıntı okul başlangıcına denk gelmesi oldu ben aslında Rabbim biliyor kızım 3.5 yaşında iken gebe kalmayı planlamıştım ama kayıplarım oldu yoksa okul çağı ile zor olacağını tahmin ediyordum, ( en sıkıntılı olan da ilk çocuk 2 yaş civarı ise onun da tam atak zamanları oluyor o nedenle arada 2 yaş olması çok sıkıntı diye biliyorum Rabbim olanlara kolaylık versin )

Ben şuna hayret ediyorum ilk çocuğuma tek başıma o yaşta nasıl bakmışım ben tam tecrübesizdim çevre sıfır di babası pek bakmazdi işten cok geç gelirdi erken giderdi falan onun bebekligi yok aklimda o kadar kolay mı zormu bilemedim yha gerçekten 4 5 aylıkken bronş tan hastanede yattı falan bi o aklımda birde böyle normal bebekligi. Zormu kolaymı bebekmiydi o zihinde sıfır. Asıl şimdi üçüncüye onca kisi bakamiyoruz.

Kızlar nöroloji doktor gittik gelişimsel tarama testine yolladi kaba motor kalma ve gecikme olduğu için şüpheli duruma düştük 3 ay bir kontrol çevreye biraz ilgisiz dikkatimiz hemen dağılıyor çıktı emar çekilip ona göre degerlendirecekler sehirhastaneleri ve üniversite hastanelerinde var çoğunlukla herkes çocuk gelişimlerine gidip muane olabilir 3 ay sonra gittiğimizde aynı durum devam ederse ergoterapi gideceğiz hem şehir hastanesi hemde özel var

Canım geçmiş olsun ben kaçırdım sanırım. Hangi doktor bu yönlendirmeyi yaptı? Neyi yapmıyordu da şüphelenildi? Bebekler genel olarak uzun süre ilgi veren canlılar değil bence ona şaşırdım neymiş limiti

Cnm biz farkettik sol kol sağ kola göre az hareketli çok acamiyor çocuk doktorumuza sorduğumuzda ilgi alanımız değil cocuk nöroloji yönlendirdi orayada gidince yan tarafta cocuk gelişime baktirdi orda ortaya çıktı kolu için gitmiştik fizik tedavi doktor gittik oda günde 3 defa birsuru hareket verdi 10 kere fizik ile çocuk gelisimci 3 ay bir gelin dedi 17 sinde kan ve anestezi doktoru ile gorusecez 22 sinde emar cekilecek

Çok geçmiş olsun canım yaa, inşallah tüm tetkikler tertemiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…