2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Cok cok geçmiş olsun canım tez zamanda düzelir her sey tertemiz çıkar inşallah

Geçmiş olsun çok ama birşey yoktur bence bebek bunlar daha herşeyi tam yapamazlar ki mesela sağlıklı olup çok geç yürüyen geç konuşan çocuklar var. Benimkisi iki kolunuda oynatıyor ama bir hareket var ellerini birleştirirken sağı yukarı kaldırıp zorlanarak diğer eline getirmeye çalışıyor ilk gördüğüm zaman garip dedim hatta diğer kolunda sorun mu var diyorum oynattım baktım yapıyor ama herhalde öyle rahat ediyor o şekilde yapıyor dedim ya da beyinden komut vermek biraz zorlanıyor olabilir ellerini kullanmayı yeni öğreniyorlar çünkü o yüzden kafana takma yoktur birşey valla annelik delilik pimpirik oldum bende biraz zorlasam sıyırabilirim ikinciyi konuşuyorsunuz valla diyorum o da böyle olur ben huniyi takar gezerim bir tane yap kaliteli büyüt diyorum kendime

Kızlar bebeğim geçen haftalarda biz hasta olacak gibi olmuştu buraya da yazmıştım, burnu falan akıyordu doktora gidince boş boş emzir burnunu aç yaşı küçük oldugu için zaten birşey yapamayız demişti
Dün gece de kızım öksürmeye başladı, sesi kalınlaştı balgamı var belli ne yapacağım iyileşti derken böyle oldu, okula giden ablasının da öksürüğü hala geçmedi zaten

2 yaş 2 yaş değil bildiğin ergenlik tripleri bu aralar uykuda direniyor gecenin 1 e kadar oturuyor sabah erken kaldırmaya çalışıyorum senmusin beni ekleyen diye feryat figan

Çok geçmiş olsun cnm inşallah tertemiz çıkar

Bizde de ver maalesef ya bol bol serumla yıka cnm geniz akıntısı belki oksurtuyordur , ben. Bile burnunu yıkıyorum gribim ilerlemesi o sayede

Kızlar oğlum iki akşamdır çok huzursuz, 7-8 gibi başlıyor ağlamaya yorgunluktan mı gazdan mı anlayamıyorum. Gazı olsa ıkınır ya da bacaklarını çeker demi öyle bi hali de yok sadece mız mız iki ağlıyo bi susuyo şikayet eder gibi söyleniyo sürekli, zıplaya zıplaya ancak sakinleştiriyorum, saat 9 gibi bi uyudu 2ye kadar uyanmadı. Uykusunda ıkınma vs yok. Bir de kakası dün ve bugün kötü kokmaya başladı, böyle beyaz pütürler çoğaldı ve normalden daha büyük, sarıdan hafif yeşile döndü rengi, hem de baya köpüklü. İnternette baktım normal de olabilir kolik başlangıcı ya da alerji olabilir diyor. Alerjide böyle koku oluyor mu, bugüne kadar öyle bir durum olmadığı için her şeyi yiyordum hiç kısıtlama yapmadım, sonradan bi şeye alerjisi çıkmış olabilir mi? doktor kontrolümüz aralık başında, 2 ayda bir çağırıyorlar burada. Önceden randevu almaya çalışsam mı napsam

Son iki üç gündür ne yemiştim alerjide öyle köpüklü yeşil kaka oluyor ben pırasa veya kabak yediğimde öyle oluyor ne yazık ki alerjik zaten bebeğim
Diş çıkarıyor olabilir mi o dönemde de olabiliyormuş

Canım çok geçmiş olsun benim oğlanın da balgam vardı bizim doktorda aynısını dedi ama ben hem yıkadım burnunu hem nebilazotorle sabah akşam söktürdum balgami hatta bir sabah coxuk nefes alamıyorum gibi yaptı hemen aldım çevirip sırtına pat pat vurdum kocaman balgam attı resmen. Nebulizator ise yarıyor dene istersen sen de bi zararı yok içine yine izonotik su koyuyorsun

Maalesef enerjiden olabilir canım sen takip et beyaz pütürcüler koku bizde alerjiden dolayı
Köpüklü yeşile dönük olması da ben takip ettim laktoz enternasından dolayı
İstersen birkaç gün dene süt süt ürünleri yeme rahatlıyor mu bak

Canım gece mi öyle 5 saat uyudu. Geceyse eğer sıkıntı etme yani. Ama bu kaka olayı sıkıntı ya öncekilerden farklı geliyorsa sana bir iki kez daha takip et sonra doktora gidersin

Benim oğlanın kakası da çok kokuyor gazi da öyle ama muhtemelen 4 5 günde bir kaka yaptığı için

Yumurta süt ürünü yulaf tavuk makarna bu tarz şeyler yedim canım, geçen hafta bi kaç gün türlü yemiştim kabak patlıcan falan vardı içinde, tereyağı çok tüketiyorum, peynir yiyorum belki onlardan kaynaklıdır. Diş için erken değil mi biz daha 74 günlüğüz, önce hangi dişler çıkar sırası belli mi? Çünkü sen söyleyince baktım üst damakta minik beyaz bi nokta var bi şeye de benzetemedim ama azı dişlerine denk geliyor. Demin de çok huysuzlandı zor uyuttum. Gazı var gibi değil anlamadım
Ben de öyle düşündüm canım, kahvaltıda yiyorum en çok tereyağı ve peynir, paketli gıdaları da yememek lazım demi onlarda da var. Bi süre diyete gireyim. Ne kadar sürede etkisini gösterir acaba
Canım gece mi öyle 5 saat uyudu. Geceyse eğer sıkıntı etme yani. Ama bu kaka olayı sıkıntı ya öncekilerden farklı geliyorsa sana bir iki kez daha takip et sonra doktora gidersin
Evet canım, gece uyanmadı pek ama kakası çok garip kokuyor ve baya bi beyaz pütürler var içinde hem de ishal gibi çok sıvı akıyor. İnşallah önemli bir şey çıkmaz

Maalesef paketli gıdalarda da var benim bebeğim de çok oluyor beyaz pütürtü onlar hep süt yağı sindiremiyor maalesef kilo da az alıyor 21 günde 290 gram almış misal üzülüyorum diyetten başka birşey de gelmiyor elimden , mamada vermiyor doktor alerji mamaları pekte iyi değil sütün varken neden mamaya yönelelim diyor
Bundan dolayı erken başlayacak ek gıdaya
Umarım alerji değildir çok zor ve yorucu

Diyet çok zor benimkisi çoklu besin alerjisi ben tek başıma altından kalkamadım diyetisyenle ilerliyorum psikolojim pertti yani neye olduğunu bulmak çok zor bir sürü besin var sonuçta daha 2 gün oldu başlayalı
Huysuzluk sürekli ağlama Kanada o pütürler mukus kan aşırı kusma konak filan döküntü bunlar alerjş belirtisi ama herkesin alerji boyutu farklı işte diyetisyen bana çok ileri değil 6 aydan sonra baya toparlıyorlar en geç 1yaşına kadar sürüyor dedi geçmiş olsun

Teşekkür ederim kızlar. Bir süre takip edeyim bakalım değişiklik var mı ben reflüden de şüphelenmiştim ağzından süt geliyordu ara ara tam emdikten sonra, bi de öksürüyordu onlar geçti bu çıktı şimdi

Cok erken tespit edildiği icin insallah tedavi sureci de kisa ve etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…