2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Canım bugün önce sağlık ocağına götürdüm sabahtan sırtını dinlemedi bile hemen antibiyotik verelim dedi, yaşı küçük hemen antibiyotik başlanır mı bir sırtını dinleseniz dedim adam oralı olmadı

Sonra içim rahat etmedi hemen özele çocuk doktoruna götürdüm, o da önünü arkasını iyice bayağı bir dinledi sonra dediki bebekler de hemen ilerleyebilir olmadı bende antibiyotik yazayım sonra içi rahat etmedi yarın da sen kontrol olarak gel olmadı dinleyip başlayalım dedi, eşim de riske atmayalım ilerlemeden verelim diypr bende verme taraftarı değilim ama inşallah tıkanmaz

Bizimki de senin gibi 2.5 aylikken kakasi mukuslu oldu, kötü kokulu bol beyaz puturlu sonra nokta seklinde ve ince damar gibi kan gorduk gerci makatta çatlak da vardi o sira ama nihayetinde ailede alerji olunca dr. Dedi ki belli sute alerjisi var ama vucudunun tolere etmesini bekleyelim diyet vermicem sana. Bi haftadir filan kan görmüyorum

Geçmiş olsun canım, bi süre takip edip doktora gidelim biz de

Kilosu nasıl cnm iyi alıyor mu

Insaallah çıkmaz canım. Arkadaşların dediği gibi bir süre diyet yap takip et bakalım. Yediklerini bir yere not et gün içinde. Paketli gıdayı zaten hiçbir şekilde tüketme. Ben tüketmiyorum yediğimiz içtiğimiz her şey bebeğe geçiyor çünkü. Kim bilir neler var onları içinde. Kahve ve çikolata aşığı biri olarak vazgeçtim resmen düşün. Elim gidiyor ama yemiyorum. İncir hurma kuru kayısı falan öyle takılıyorum. Insaallah bebisinin alerjisi falan çıkmaz. Hemen geçer huzursuzluğu yavrunun.

Canım sen Osman gonulal hocayı biliyorsun balgam konusunda bir videosu var onu izle istersen. Ama yarın yine de git doktor demekki cigerinden tam ses alamamış ya da emin olamamış bir daha dinlesin içiniz rahat eder. İlla antibiyotik derse kullanırsın o zaman. Çarçabuk iyileşsin insaallah bebisin.

Benim oğlanın da dudaklarının içinde dilinde bunlardan çıktı kızlar. Nedir bu aft mı yoksa pamukçuk mu bilemedim ya. Yavrum doğru duzgun ememedi bile bugün. Geceden sabaha çıktı. Yarın doktora randevu aldı eşim hemen

Eklentiler

• Screenshot_20231114_130518_Gallery.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 88
Pamukçuk gibi cnm daha önce hiç elledin mi dil temizliği yaptın mı
Ben kızımda yapmıştım böyle dağılmıştı keşke hiç yapmadaydım 4 . Ayda sağlık ocağının verdiği kan ilaciyla geçmişti son çare
Oğlumda hiç ellemedim

İyi geceler. Biz de allerjiye gittik kan testi yapıldı herhangi bir allerjisi çıkmadı. Doktor yine de tekrar kan görürsem bir hafta süt ürünleri diyeti yapıp takip etmemi söyledi. Ben süt ürünlerinden sadece bir çeşit peynirden şüpheleniyorum bir de çekirdek kuruyemiş vs. . Kan da bir kez gördüm az bir şey devamı olmadı. Dün rotarix ilk dozunu yaptırdık. Kakası kötü kokuyor gibi gelmeye başladı, rengi normal sarı ki benim bebişin genelde yeşil olurdu. Sizce allerjiden midir rotarixden sonra böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Arkadaşlar merhaba 3 aylık bebeğim iki buçuk aylıktan beri kakasını 4 günde 1 yapıyor yapıyor ama okadar çok yapıyor ki bezinden sırtına kadar çıkıyor nerdeyse hem emiyor hemde mama alıyor günde 2 kez mama veriyorum doktora gittiğimde de hep sormayı unutuyorum başka sorular sorurken kakasida böyle sarı cıvık of inşallah ciddi bişey değildir böyle sorun yaşayan oldumu hiç acaba aranızda şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için

Karbonatlı su ile bir kere temizlemeye çalıştım canım ezcacimiz önerisiyle bugün doktora gidecegiz belki ondan dağıldı off su an komple ağzında yavrumun ve güne de bu saatte başladı paşa uykuya donduremiyorum

Pamukçu gibi görünüyor şurubu var canım hem rahatlatıyor hemde yavaşta olsa geçiriyor karbonatlı suyla hem ağzını hem memeni ve emzik vs kullandığı şeyleri sil rahatlamaya başlar geçmiş olsun

inşallah yoktur doktor muane edince fizik tedavi doktoruda çocuk gelişimcide herkez bir şey bulunca endişeleniyorum temiz çıksında geç yapsın sorun değil

4 günde bir yapınca o kadar çok yapar tabi bir sorun yok bebek kakası normalde sarı ve cıvık olur zaten su gibi değil tabi de

Ben ilk kanı görmemle ikinci görmem arasında 15 gün filan vardı ikinciyi görünce doktora gittim süt diyetine girdim ama görmeye devam edince çoklu besin olduğunu anladım sadece süt ürinleri olursa birşey değil valla öoklu besin daha zor rota aşısından sonra kan gören kötü kokuyordu diyen var ondan olur ama bebek kakası normalde sarıdır yeşil ya ön sütten çok alırsa yada alerjiden oluyor

Kuzum benimki de neredeyse her gün yapıyor ama her defasında neredeyse beline çıkıyor diyebilirim, hatta ses gelmeye başlayınca hemen Çocugun kıyafetlerini çıkarmaya başlıyorum yoksa bez alt üst her yer batıyor

Canım bizde vardı pamukçuk mikostatin verdi doktorumuz hemen geçti hiç telaş yapma

4 günde bir yapınca o kadar çok yapar tabi bir sorun yok bebek kakası normalde sarı ve cıvık olur zaten su gibi değil tabi de
Sağol canım okadar çok yapınca acaba normal mi bukadar olması diye düşündüm bide hergun yapması normal diyorlar ya 4 günde bir yapması normal değilmiş gibi geldi öyle deyince rahatladım canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…