2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sağol canım okadar çok yapınca acaba normal mi bukadar olması diye düşündüm bide hergun yapması normal diyorlar ya 4 günde bir yapması normal değilmiş gibi geldi öyle deyince rahatladım canim
Yok yok korkma kimi çocuk hergün yapar kimiside 4 5 günde bir yapar kendi kendine yapıyorsa çok iyi birde yapamayanlar var çocuğa müdahale ediyorlar bence gayet iyisin
Mesela benimkisi de günde 5 kez yapıyor bazen taşıyor

Bizimki her gün yapıyor kakasını ama her gün en az bi takım kirletiyor, duşakabinin içi boklu zıbın dolu sabaha karşı özellikle sürekli sırtına çıkıyor yatak battı, artık altına alt değiştirme örtüsü serip yatırıyorum korkudan

Ben her şeyi yiyorum canım ya kahve de içiyorum, geçen cips bile yedim Kimbilir hangisinden oldu. Biraz dikkat edicem, güya kilo vercektim, ağzım durmuyo bi türlü

Bir Meliss85 gördüm sanki, melisss nerelerdesin en son doğum fotosu atmıştın sonra kayboldun, Mira kızımız ne yapıyor
Yaaa yetişemiyorum canım,girip arada bakıyorum alinti yapiyorum cvp yazcam diye sonra ya uyuya kaliyorum ya Mira uyanıyor öyle kalıyor,sonra konular geciyor
Mira büyüyor teyzesidiş fasimiz cikti şimdi

Sizler neler yapiyorsunuz? Herkez iyi umarim

Ben her şeyi yiyorum canım ya kahve de içiyorum, geçen cips bile yedim Kimbilir hangisinden oldu. Biraz dikkat edicem, güya kilo vercektim, ağzım durmuyo bi türlü
Yeme canım ya kilo için değil de bebis için ona senin yediğin ne varsa gidiyor. Bana böyle bi yükleme geldi valla ne bileyim. Yoksa ben de yerdim cocuktan önce kilo vermek isterdim ama yine de yerdim sırf oğlan için zaten su an yememe istegi

Naptın cnm ne dedi doktor
Canım ağzına pamukcuk dedi. Karbonatlı suyla memeni bebegin ağzını emzigini temizle dedi. Arkasına da mikostatinden damlat yaralarına dedi. Sebebini sordum yenidogan bebeklerde genelde görülüyor bu diye yorum yaptı. Emzirmeye devam et dedi. Ben de uykulu haliyle biraz zorluyorum yusufu emmesi icin

Bu arada bexsero aşısını yaptıran var mı kızlar. Ücreti ne kadardı acaba? Bugün doktor ısrarla 3. Ayda başlayalım diye tutturdu. Zaten oğlan ememiyor. Bir de ateş olacak aşıdan sorna diye ben biraz öteledim. 5. Ay da başlayacağız da ucretini merak ettim

Çok geçmiş olsun cnm bende çektim kızımda 4. Ayda sağlık ocağının verdiği kan ilacı en son düzelmişti

İnternette 1674 diyor ama henüz yaptırmadım canım

İçimizden bir annenin çocuğunda el ayak olmuştu sanirirm benim büyük oglandada olmuş dr da geldik şimdi vücudu kırmızı kırmızı benekliydi ağzına bakmadım hiç dilide pamukçuk gibi olmuş ilac verdi ama evde ayriyeten bir işlem uygulandimi

Ben yaptirdim rotarix ile ayni anda yapildi. Ates veya herhangi bir yan etkisi olmadi. Fiyat ise 2 aşı icin 3020 tl ödedim hastaneye bexsero yaklaşık 1700 tl

Gecmis olsun sefika el ayak hastaliginin tedavisi yok tanıdık arkadaslarin cocuklarinda da cikmisti da kendi kendine gecmesini bekliyorsun bol sivi icir ogluna bir de diger cocuklarina temas ettirme bulasici çünkü max. 10 gune geciyor

Gecmis olsun sefika el ayak hastaliginin tedavisi yok tanıdık arkadaslarin cocuklarinda da cikmisti da kendi kendine gecmesini bekliyorsun bol sivi icir ogluna bir de diger cocuklarina temas ettirme bulasici çünkü max. 10 gune geciyor
Evet araştırdım öyle yazıyor nettede e napayım okullari açılacak göndermem böyle o kadar uzun izin verilir mi. Alerjik şurup verdi krudesen döküntülü hastalık yazıyor icerik ama. birde antibiyotik verdi birde acilde bir ilaç icirdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…