- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.941
Teşekkür ederim bebek var ortanca kiz var off offf. Nerden geldi başımızaGecmis olsun sefika el ayak hastaliginin tedavisi yok tanıdık arkadaslarin cocuklarinda da cikmisti da kendi kendine gecmesini bekliyorsun bol sivi icir ogluna bir de diger cocuklarina temas ettirme bulasici çünkü max. 10 gune geciyor
Yaaa yetişemiyorum canım,girip arada bakıyorum alinti yapiyorum cvp yazcam diye sonra ya uyuya kaliyorum ya Mira uyanıyor öyle kalıyor,sonra konular geciyor
Mira büyüyor teyzesidiş fasimiz cikti şimdi
Sizler neler yapiyorsunuz? Herkez iyi umarim
Bendim maalesef çok bulaşıcı çocuklar arası , ellerini sık sık yıkasınlar cnm ağız içine aft için sprey veriyorlar bir nebze o şekilde yemek yiyebiliyorlar sıvı tüketecek fullİçimizden bir annenin çocuğunda el ayak olmuştu sanirirm benim büyük oglandada olmuş dr da geldik şimdi vücudu kırmızı kırmızı benekliydi ağzına bakmadım hiç dilide pamukçuk gibi olmuş ilac verdi ama evde ayriyeten bir işlem uygulandimi
Ayy nasıl koruyocam yha aynı ev içindeyiz sprey verilmedi yha acile gitmiştik sadece şimdilik. Bir iki gün kullanın ilaclari sonra çocuk dr a gelin dedide buna cildiyeci bakmazmiki. Çocuğum yemek yiyemeyordu zaten yha ayrı tutucam artık. Kac günde geçti ve nasıl bir şeye yol açtı nette cilde döküntü yara şeklinde olur diyordu aşırı kaşıntı yazıyor ve çocuğum Deli gibi kaşınıyor tutumu kiriziBendim maalesef çok bulaşıcı çocuklar arası , ellerini sık sık yıkasınlar cnm ağız içine aft için sprey veriyorlar bir nebze o şekilde yemek yiyebiliyorlar sıvı tüketecek full
Biraz kilo kaybı olur bu hastalığın maalesef ilaçla tedavisi yok ateş olursa düşürücü ver inşallah bebişe geçmez
Geçmiş olsun
İyileştikten sonra tırnakları düşebilir korkma
Bi kaç güne toparlar inşallahCanım ağzına pamukcuk dedi. Karbonatlı suyla memeni bebegin ağzını emzigini temizle dedi. Arkasına da mikostatinden damlat yaralarına dedi. Sebebini sordum yenidogan bebeklerde genelde görülüyor bu diye yorum yaptı. Emzirmeye devam et dedi. Ben de uykulu haliyle biraz zorluyorum yusufu emmesi icin
Canım biz 2 aşıyı birden olduk 3.ayda nimerix ve bexsero 3bin lira verdikBu arada bexsero aşısını yaptıran var mı kızlar. Ücreti ne kadardı acaba? Bugün doktor ısrarla 3. Ayda başlayalım diye tutturdu. Zaten oğlan ememiyor. Bir de ateş olacak aşıdan sorna diye ben biraz öteledim. 5. Ay da başlayacağız da ucretini merak ettim
Benim 2 yaşında pek kaşıntı yaşamadı ama elinde ayağında poposunda döküntüler oldu ben kaşıntı için şurup kullanmıştım, doktorun alerji için verdiği kaşıntı içindir içir mutlakaAyy nasıl koruyocam yha aynı ev içindeyiz sprey verilmedi yha acile gitmiştik sadece şimdilik. Bir iki gün kullanın ilaclari sonra çocuk dr a gelin dedide buna cildiyeci bakmazmiki. Çocuğum yemek yiyemeyordu zaten yha ayrı tutucam artık. Kac günde geçti ve nasıl bir şeye yol açtı nette cilde döküntü yara şeklinde olur diyordu aşırı kaşıntı yazıyor ve çocuğum Deli gibi kaşınıyor tutumu kirizi
Yetişkinlere bulasirmiki peki.. boynunda istilik gibi basladi sanirirm İlk bende hep patlatmıştim kasiyarak.Bendim maalesef çok bulaşıcı çocuklar arası , ellerini sık sık yıkasınlar cnm ağız içine aft için sprey veriyorlar bir nebze o şekilde yemek yiyebiliyorlar sıvı tüketecek full
Biraz kilo kaybı olur bu hastalığın maalesef ilaçla tedavisi yok ateş olursa düşürücü ver inşallah bebişe geçmez
Geçmiş olsun
İyileştikten sonra tırnakları düşebilir korkma
Bizde ismini duyunca bir kalakaldık ilk defa duyuyoruZ yaşıyoruz çevremde kimse olmadk ne biliyim.Benim 2 yaşında pek kaşıntı yaşamadı ama elinde ayağında poposunda döküntüler oldu ben kaşıntı için şurup kullanmıştım, doktorun alerji için verdiği kaşıntı içindir içir mutlaka
Hala da izleri duruyor yaraların
Tam doğum yapacağım sıradaydı 10 gün babaanneye kaldı mecbur çok zor bir süreçti benim için
Hamileydim acile götürmüştüm abimle doktor bana sen çık odadan yan yana durmazsn diye kızışmıştı , çok kötü olmuştum o zaman Allah'ım bir daha yaşatmasın
Biz küçükken hiç böyle hastalık yoktu , mülteciler getirdi hep
Ayy kıyamam,en korktuğum cok geçmiş olsunBenim ufaklık da ablasından hastalık bulaştı öksürüyorlar birlikte, diş faslı mı başladı dedin yoksa dişi çıktı mı bile
Avuç içinde ve ayak altında da çıktı degil miYetişkinlere bulasirmiki peki.. boynunda istilik gibi basladi sanirirm İlk bende hep patlatmıştim kasiyarak.
Bizde ismini duyunca bir kalakaldık ilk defa duyuyoruZ yaşıyoruz çevremde kimse olmadk ne biliyim.
Size de geçmiş olsun canım. Insaallah daha çabuk geçer bizimki ya beslemek tam bir eziyet halinde su anÇok geçmiş olsun cnm bende çektim kızımda 4. Ayda sağlık ocağının verdiği kan ilacı en son düzelmişti
İnternette 1674 diyor ama henüz yaptırmadım canım
Ben yaptirdim rotarix ile ayni anda yapildi. Ates veya herhangi bir yan etkisi olmadi. Fiyat ise 2 aşı icin 3020 tl ödedim hastaneye bexsero yaklaşık 1700 tl
Teşekkür ederim kızlar sağ olun.Canım biz 2 aşıyı birden olduk 3.ayda nimerix ve bexsero 3bin lira verdik
Avuç içi değilde bilek ve ayak altında var evet kaşıntıAvuç içinde ve ayak altında da çıktı degil mi
Ay ilerledikce oyuncaklar daha bi güzelleşmişKızlar bu oyun kitlerini bilen vardır belki, bebeğin ayına uygun oyun kitini gönderiyorlar abone olduğunuzda. Her bir kitin içinde ne var görebiliyorsunuz. Ben kendim bu kitleri kopyalıyorum, farklı yerlerden benzer oyuncakları alıp, birebir aynısı olmasa da en azından o aya uygun oyuncaklar hangisiymiş onu görüyorum. Belki hoşunuza gider. Bunları bi de bebeğimle oynuyorum kitabıyla destekliyorum. Bütün gün bebişi oyalamak çok zor olmaya başladı
The Play Kits by Lovevery | Montessori Toy Subscription Ages 0-4 | Lovevery EU
Dilinin sekli aynı çilek gibi ama canim yha dr diline cilek dil dedi göbeğindeki dokuntuye cilt döküntüsü el ayak olabilir dedi ama nete çilek dil yazinca kızıl hastalık çıktı ilaçlarını vericem yine gecmezse baska dr a gidicem. Hangi bolum bakar ki cocuk dr anlarmi cildiyemi yoksaAvuç içinde ve ayak altında da çıktı degil mi
Ay kuzucuklarim neyse rahatliyorlar en azından bende korkuyordum bukadar yapması normal mi diyeBizimki her gün yapıyor kakasını ama her gün en az bi takım kirletiyor, duşakabinin içi boklu zıbın dolusabaha karşı özellikle sürekli sırtına çıkıyor yatak battı, artık altına alt değiştirme örtüsü serip yatırıyorum korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?