- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.961
Çok teşekkür ederim. Sanırım okulun son günü okuldan birşey kaptı ne olduğunu ben anlayamadım usuttu sandim atesleyince iki gün ateşli kaldi hafif aralıkla sonra ertesi gunu kasiktan başlayıp göğsüne koltuk alti bacak heryerine yuz hariç dağıldı ve aşırı kaşıntısi vardi dun artık duramadik dr a götürdük ve dr dikine bakinca cilek dedi ama vücuduna da el ayak dedi ama çileği araştırınca aynisi benim oglanda çıktı bilemedim ilaçları kullanacaz şimdilik geçmezse hf içi bi dr a daha gutrcem dili aynı çilek gibi ama.. böyle birşey geldi başımıza beyazda pamukçuk gibi lekesi var geriye doğru yutkunma zorluğu yaşıyordu kaç gün umarım geçer el ayak ta olsa çilek dil de olsa en az 1 hf surermis ablam cilek yani kızil hastalığı dedi.. nerden çıkıyor bu kızıl el ayak ben hiç duymazdim böyle hastalıklar yha başına gelince öğreniyor insan ama yokmu bunun bi ilacı mesela el ayağın tedavisi yokmuş ne yaparsan yap 10 de geçermiş
Bezmi hatalı, gevşek takıyor olabilirsin yada bebiş masallah bereketli yapıyordurBizimki her gün yapıyor kakasını ama her gün en az bi takım kirletiyor, duşakabinin içi boklu zıbın dolusabaha karşı özellikle sürekli sırtına çıkıyor yatak battı, artık altına alt değiştirme örtüsü serip yatırıyorum korkudan
Belki sıkmasın diye uğraşırken gevşek kalıyordur bilmiyorum, bokunu severim ben onun yapsın temizlerim benBez mi
Bezmi hatalı, gevşek takıyor olabilirsin yada bebiş masallah bereketli yapıyordur.. ben yapsın diyorum çünkü öyle daha bi rahatlıyor bizimki
Çok geçmiş olsun canım şu sıralar çok varmış benim yeğenlerimde yakalandı sıraylaÇok teşekkür ederim. Sanırım okulun son günü okuldan birşey kaptı ne olduğunu ben anlayamadım usuttu sandim atesleyince iki gün ateşli kaldi hafif aralıkla sonra ertesi gunu kasiktan başlayıp göğsüne koltuk alti bacak heryerine yuz hariç dağıldı ve aşırı kaşıntısi vardi dun artık duramadik dr a götürdük ve dr dikine bakinca cilek dedi ama vücuduna da el ayak dedi ama çileği araştırınca aynisi benim oglanda çıktı bilemedim ilaçları kullanacaz şimdilik geçmezse hf içi bi dr a daha gutrcem dili aynı çilek gibi ama.. böyle birşey geldi başımıza beyazda pamukçuk gibi lekesi var geriye doğru yutkunma zorluğu yaşıyordu kaç gün umarım geçer el ayak ta olsa çilek dil de olsa en az 1 hf surermis ablam cilek yani kızil hastalığı dedi.. nerden çıkıyor bu kızıl el ayak ben hiç duymazdim böyle hastalıklar yha başına gelince öğreniyor insan ama yokmu bunun bi ilacı mesela el ayağın tedavisi yokmuş ne yaparsan yap 10 de geçermişaman diyim allah dusmanimin başına vermesin. Kış geldi iyiyiz derken bu cikti. Soba yakayım bebeği usumeyim derken abisinden koruyorum şimdi ikisini yarın odun sobasini kurucam ilk is ki oğlan ayrı yatsın elektrikli yetmiyor
Cok çok geçmiş olsun canım ya inanır mısın ben de ilk defa duyuyorum insanın başına gelmeyince. Pamukcuk benim oğlanda var şimdi. Mukastatin kullanıyoruz karbonatlı su ile temizliyoruz. İnşallah en kısa sürede atlatirsinizÇok teşekkür ederim. Sanırım okulun son günü okuldan birşey kaptı ne olduğunu ben anlayamadım usuttu sandim atesleyince iki gün ateşli kaldi hafif aralıkla sonra ertesi gunu kasiktan başlayıp göğsüne koltuk alti bacak heryerine yuz hariç dağıldı ve aşırı kaşıntısi vardi dun artık duramadik dr a götürdük ve dr dikine bakinca cilek dedi ama vücuduna da el ayak dedi ama çileği araştırınca aynisi benim oglanda çıktı bilemedim ilaçları kullanacaz şimdilik geçmezse hf içi bi dr a daha gutrcem dili aynı çilek gibi ama.. böyle birşey geldi başımıza beyazda pamukçuk gibi lekesi var geriye doğru yutkunma zorluğu yaşıyordu kaç gün umarım geçer el ayak ta olsa çilek dil de olsa en az 1 hf surermis ablam cilek yani kızil hastalığı dedi.. nerden çıkıyor bu kızıl el ayak ben hiç duymazdim böyle hastalıklar yha başına gelince öğreniyor insan ama yokmu bunun bi ilacı mesela el ayağın tedavisi yokmuş ne yaparsan yap 10 de geçermişaman diyim allah dusmanimin başına vermesin. Kış geldi iyiyiz derken bu cikti. Soba yakayım bebeği usumeyim derken abisinden koruyorum şimdi ikisini yarın odun sobasini kurucam ilk is ki oğlan ayrı yatsın elektrikli yetmiyor
Ben kullanıyorum valla canım ya hatta emzigi ağzına takınca direkt susuyor. Sonraki zamanlarda istemiyor. Uykuya dalınca kendisi atıyor zaten ben de hemen alıyorum. Gündüz uykularında bazen ağzında kalıyor hep kontrol ediyorum ki çok az uyuyor Ama derin uykuya geçince atıyor kendisi atmasa bile ben alıyorumUyku nesnesi olarak emzik kullancam artık ama daldıktan sonra çıkarıyor musunuz yoksa gece boyu ağzında mı oluyor?
El ayağa benzemiyor cnmDilinin sekli aynı çilek gibi ama canim yha dr diline cilek dil dedi göbeğindeki dokuntuye cilt döküntüsü el ayak olabilir dedi ama nete çilek dil yazinca kızıl hastalık çıktı ilaçlarını vericem yine gecmezse baska dr a gidicem. Hangi bolum bakar ki cocuk dr anlarmi cildiyemi yoksa
Sizlere de gelmiş geçmiş olsun canım zor yha böyle hastalıklar gribe sor derken neler çıkıyor Rabb'im dermansız dert vermesin ne diyim geçip gidecek bir hastalık daha kötüsü olmadan.Çok geçmiş olsun canım şu sıralar çok varmış benim yeğenlerimde yakalandı sırayla
Olabilir bende bir ara gevşek bırakmışım Zor şartlarda almıştım bezini araba hareket halindeyken fazla sıkmadim iki kere denk geldik aynı pozisyonda ve hep taşırdıBelki sıkmasın diye uğraşırken gevşek kalıyordur bilmiyorum, bokunu severim ben onun yapsın temizlerim ben
Sağol canim. Benim bebektede var ama aşırı değil bende ellemedim kaldı öyle yha yapmasam bir zararı olurmu ne bilim. Amin inşallah en kısa sürede çıkar gider çocuğumun vücudundan sanki kir dolu gibi benek benek heryeri morlasmali gibi değişik birsey yha bütün vücudunu kapladıCok çok geçmiş olsun canım ya inanır mısın ben de ilk defa duyuyorum insanın başına gelmeyince. Pamukcuk benim oğlanda var şimdi. Mukastatin kullanıyoruz karbonatlı su ile temizliyoruz. İnşallah en kısa sürede atlatirsiniz
Bencede el ayakta dilde böyle bir şekil oluşmuyor diye gördüm resimlerinde hep ben de nette kızıl hastalık diger adıyla çilek dil geçiyor.El ayağa benzemiyor cnm
Bizimki baya çoktu canım aft gibi delik yaraydı çok şükür 1 gunde bile daha iyi oldu dün gitmiştik doktora. Insaallah ilerlemez senin bebisin de.Sağol canim. Benim bebektede var ama aşırı değil bende ellemedim kaldı öyle yha yapmasam bir zararı olurmu ne bilim. Amin inşallah en kısa sürede çıkar gider çocuğumun vücudundan sanki kir dolu gibi benek benek heryeri morlasmali gibi değişik birsey yha bütün vücudunu kapladı
Geçmiş olsun canım dokandikca dağıldimi acaba ki. İlaçlarına iyice geçinceye kadar düzenli kullan annesi umarım dili normal hâline döner yavrununBizimki baya çoktu canım aft gibi delik yaraydı çok şükür 1 gunde bile daha iyi oldu dün gitmiştik doktora. Insaallah ilerlemez senin bebisin de.
Ayy kıyamam,en korktuğum cok geçmiş olsungecmesi icin Miraya bişey veriyor musun? Yok daha cikmadi,ama elleri hep ağzında,kimin parmağı yakaliyorsa isirmaya başlıyor
Ben mutfak işlerine giriştim dolap duzeni ve yerini değiştirince islerim bu saati buldu bitmesi bir yorgunluk ve cerez molası verip yatıyorum kız uyumuskenHuuuu herkes nerelere gitti, kızlar iyi misiniz?
Kuzu benim de yatılı misafirim geldi, bir bakayım dedim kimse yazmamış, herkes kış moduna geçti desenizeBen mutfak işlerine giriştim dolap duzeni ve yerini değiştirince islerim bu saati buldu bitmesi bir yorgunluk ve cerez molası verip yatıyorum kız uyumusken
Kolay gelsin canım yatılı misafir bebek ev is oda zor geçer şimdi senin. Kis geldi artık aynen burunduk biz o moda çoktan bugün sobami kurdum nasipse aksama soba + çay keyfîKuzu benim de yatılı misafirim geldi, bir bakayım dedim kimse yazmamış, herkes kış moduna geçti desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?