- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.576
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.001
3 akşamdır gece uykusuna geçemiyoruz.. Ağlamaktan fena oldu yavruşum.. Yatılı annem var ya düzeni bozuldu yada atak haftası falan pek inanmam ama inşallah öyledir.. Normalde memede uyur.. Aç olsun tok olsun memeye hayır demezdi. Şimdi özellikle uyku zamanı memeyi almıyor.. Uyuyamıyorda ozaman. Napıcağımı şaşırdım. Dün gece acile gidelim dedik. Bizim kendi arabamız yok taksi çağırdık. Yarı yola gelmeden uyudu. Geri döndük..evden kapıdan dışarı çıkınca ağlamayıda kesmişti. İnşallah bu akşam ağlamadan uyur oğluşum.
Anladil canım gece uykuyabda hamakta geçiyor o halde. Biz de gece en az 2 kere besleniyoruz Sabah 5 6 7 Allah ne verdiyse gozler faltasi oluyor dediğin gibi.Yok bebegm gece rüya beslenmesi yapıyoruz. Emziriyorum zaten uyanmıyor, uyanırsada memede uyuyor. Hamağı sadece gündüz ve 9 dan 1 e kadar olam sürede kullanıyorum. O sürelerde bende uyanıgım die. 1 de yatagımıza cıkınca emziriyorum zaten uyanmıyor. Sonra 3-4 tibi uyanıyo, tekrar rüya beslenmesi.ondan sonradan 6-7 gibi kalkıuo o zaman gözler faltaşı gibi uyanıyor
Pasa resmen yaCanım iyiyim çok sık giremiyorum bu aralar. Bulut memeci bir kuş oldu. Alıştırdım ve çok mutluyumilk dişi çıkana kadar böyle gidicek, oda bende mutluyuz. Sonrasında uyku düzenlemesi yapacağız diye düşünüyorum. Haliyle memeci bir kuşla ilgilenirken de telefonu alamıyorum. Sen nasılsın canım? Minik Yusuf nasıl
Pasa resmen yamaşallah kuzuya. Hep kucağında mi uyutuyorsun festi, biz de yusufla bi düzen tutturmaya çalışıyoruz ama bir türlü gündüz uykularını beceremiyoruz. Havalarda soğuk iyice evci olduk
Çok şükür geçti sayılır canim bitti bitecek hastalığı ilaçlarla dilinin sekli hafif hala bozuk ve vucudu kasimadan yara olmus durumda hep ufak bi kaşıntısı kaldı o ilk günlerdeki halinr bin şükür gerçekten. Ayenn öyle bu gidişle daha ne duymadığımiz hastalıklar duyucaz artık uyuz du el ayak di dekren şimdi bu çilek dil Allah kimsenin başına vermesin zor is hastalıkA Acemianne42 canım geçmiş olsun daha iyi mi Miray kuşu? Ay yatılı misafir miumarım yardım ediyorlardır. Bebeli kadına hem yatıya gelip hem de iş beklemiyorlardır umarım.
S Sefika053 kuzum geçmiş olsun okudum şimdi umarım hafiflemiştir. Ne değişik hastalıklar türedi allahım yarabbim. Allahım şifa versin. Yalnız gördüm ki yine duramamış terek, mutfak ne varsa girmişsin
kikelomo bebişim neden kızdın ki? Kayınvaliden de sıcak seviyor demek ki
Tomris0006 iyiyim kuzum. Sistemsiz ve düzensiz hayata alışmaya çalışıyorum hala arada sarsıyor tabii.
Bana göre bir yasina kadar iyi kötü gideriz böyle ondan sonra herşey daha bi düzene oturur gibi Bir yaşında kesin olurAcaba ne zaman eski halimize döneriz? Veya dönebilir miyiz? Bebeler müsade eder mi
Çok şükür geçti sayılır canim bitti bitecek hastalığı ilaçlarla dilinin sekli hafif hala bozuk ve vucudu kasimadan yara olmus durumda hep ufak bi kaşıntısı kaldı o ilk günlerdeki halinr bin şükür gerçekten. Ayenn öyle bu gidişle daha ne duymadığımiz hastalıklar duyucaz artık uyuz du el ayak di dekren şimdi bu çilek dil Allah kimsenin başına vermesin zor is hastalık
Bana göre bir yasina kadar iyi kötü gideriz böyle ondan sonra herşey daha bi düzene oturur gibi Bir yaşında kesin olur
Yok kız ağustos analarının bıcır bıcır hallerini diyorumyoksa ben eski festi olamam imkan yok
Yaaaa hem geçmiş olsum hemde kolaylar gelsin arkadaşım. Zaten yorgınuz bebelerden birde misafir hemse yatılı hiç çekilmez
1 günleri 1 günlerini tutmuyoe hu bebelerinki. Düm bu saatlerde uyuyam bebeğim suan feeelfena uyanık shaksjsks sallamayı kestiğim an uyanıyo. Bende kemdiöi yorgm hissediyorm uykuya dalsınki odamıza cıkayım diyorum ama yok
Canim uyku düzeni kuramıyoruz biz yusufla. Dolayısıyla emzirme olayı da tam olmuyor. Önceden ben de memede uyuturdum uyuyunca bırakırdım ama gel gelelim o da care etmiyor artık. Uykusunu alamadığı için hep mızmız mutsuz bir çocuk oldu. Sırf onun sağlığı için uyku duz3ni olsun istiyorum. Söyle 1 bucuk 2 saat uyusa dinlenip kalksa saatlerce oynarım onunla.. hani zorla da uyutmaya falan çalışmıyorum hep ağlıyor uykusuzluktan anliyorum yani.. senin dediğin gibi tam bir düzen için 6. Ay falan ideal. Ek gıda yoğurt falan da verince daha güzel uyur daha tok olur. Ama şimdi şimdi gün icinde sürekli mutsuz görmek çok üzüyor beniKuzum bazen yatarken emziriyorum, yatarak uykusu varsa 3 sn demiyor. Eğer ben çok yorgunsam derin uykuya dalmasını bekliyorum çekmiyorum. Ama takatim varsa alıyorum ağzından eee veya pış pış ile devam ettiriyorum. Ama ayarlıyorum karnı tok ve altı temiz olcak.
Bazen kucakta emzirip ayakta yürürken pışpışpışla devam edip sonra uzamıyorum oda koynumda öyle uyutuyorum bunun nedeni bu zatem memeyi bıraktırma triği. Memeyle uyumayı bıraktırmaya karar verdiğim zaman aşırı tepki vermesin diye bunu arada yapıyorum.
Bulut doğdu doğalı babasında ve benim koynumda yüzüstü yatıyor. Ona alışık o yüzden kolay uyuyor o şekilde ama ten sıcaklığına inanılmaz alışmış durumda.
Düzenden kastın ne canım? Onlarıda bizi de yormayan birşey bulup biraz keyfini çıkartıp sonra dişler çıkınca veya 5-6 aylık olunca sistemi kurmak doğru olan benim bakış açımda ve hayat stilimde. Sünnet öncesinde asla memede uyutmadım alışmasın diye ama sonra kıyamadım o oldu bu oldu uyuttum ay iyi ki diyorum. O temas bence bana iyi geldiğinden daha fazla ona iyi geliyor. Zor mu? Evet. Ama zaten ben çalışan anneyim elbet uyku eğitimi alacağız. Hep böyle gitmeyecek. Şu şekilde koynumda uyumasının bence bir zararı yok. Ha bu arasa memede uyumaya alışınca çok sık uyanıyor onu da belirtmeliyim.
Canim uyku düzeni kuramıyoruz biz yusufla. Dolayısıyla emzirme olayı da tam olmuyor. Önceden ben de memede uyuturdum uyuyunca bırakırdım ama gel gelelim o da care etmiyor artık. Uykusunu alamadığı için hep mızmız mutsuz bir çocuk oldu. Sırf onun sağlığı için uyku duz3ni olsun istiyorum. Söyle 1 bucuk 2 saat uyusa dinlenip kalksa saatlerce oynarım onunla.. hani zorla da uyutmaya falan çalışmıyorum hep ağlıyor uykusuzluktan anliyorum yani.. senin dediğin gibi tam bir düzen için 6. Ay falan ideal. Ek gıda yoğurt falan da verince daha güzel uyur daha tok olur. Ama şimdi şimdi gün icinde sürekli mutsuz görmek çok üzüyor beni
Festimm benim ilk doğumumda söylemiştim belki hatırlarsın 6 aydan sonra birden buralara girenler azalıyor diye, bizim bu grup alında devam edermiş ama bizim de malum süreç oldu, az yazılıyorlar diye söylediğimiz temmuz anaları bile bizden daha aktif artık ek gıda için hazırlıklara başladılar malum kasım indirimleri var onları takip etmek, başıma gelecek şeyleri ön görmek bile hoşuma gidiyor benim
Bu arada yatılı misafir yabancı değil kv ile kp ama ikisi de 70 yaş üzeri, taa trabzon'dan geldiler istanbullara yardım edecek yaşları yok ama bebek ile ilgileniyorlar o ara bende 3 öğün yemek hazırlamaya çalışıyorum (aslında emziren analar için 3 öğün süper birşey sürekli acıkıyoruz ama yemeği sen yapınca biraz zor oluyormuş)
Valla ben böyle olacağına hiç ihtimal vermiyordum. Cidden tüm gruplar aktif en azından çizgileri bozulmadı. Boşuna yasak koymamış kk ekibi bu işlere ama iyi oldu bir yandan da.
Zor yavrum ben tek öğünde pertim ama sanırım ben tembelim ya hdjjs çocuklara iyi gelmiştir büyük ebeveynler iyi olmuşuzun kalacaklar mı
Bu kadar hızlı olacağını bende beklemiyordum ama bir şekilde bu duruma geliniyor Festimm, ek gıda serüveni kısmı eğlenceli oluyordu o süreçleri bari güzel geçirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?