2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Süpersin Festimm benim mama sandalyesi ayarlamam lazım ilk olarak, zaten benim Miray kus yemek yerken kesinlikle pusetinde durmuyor artık sofrada kucağımıza alınca susuyor, sofrada bizimle oturmayı seviyor anlayacağın ilk kızım çok yemek seçen biri bu inşallah ona çekmez

İstekli bebek belli ediyor kendisini ya. İnşallah yemek yemekten keyif alır. İlk kızında masada durmayı sever miydi bu dönemlerde? Baba seçiyorsa bebeler genelde seçiyormuş

Soru sorup sonra kaybolan giller den olamazsın Festimm sen, sende öyle bir soru ile gelirsin ki analar bu da kimmiş der, özelden dürterlee seni

İstekli bebek belli ediyor kendisini ya. İnşallah yemek yemekten keyif alır. İlk kızında masada durmayı sever miydi bu dönemlerde? Baba seçiyorsa bebeler genelde seçiyormuş

Yok emmek bşje istemezdi, inan 2-3 saatte bir 5-10dk emerdi,başka hiç istemezdi bu ona göre iştahlı olması lazım bakalım, zaman ne gösterecek

Soru sorup sonra kaybolan giller den olamazsın Festimm sen, sende öyle bir soru ile gelirsin ki analar bu da kimmiş der, özelden dürterlee seni

Canım benim
Üf toparlanalım ya grubumuzu canlandıralım tekrardan ne anılar birikti. Ne goygoylar döner.. Bulut doğalı 119 gün olmuş ya.. daha dün karnımdaydı beta testi sonucu bekliyorduk. Nereden nereye zaman çok çabuk aktı geçti zalııım.

Yok emmek bşje istemezdi, inan 2-3 saatte bir 5-10dk emerdi,başka hiç istemezdi bu ona göre iştahlı olması lazım bakalım, zaman ne gösterecek

Bulutta öyle inşallah seçici olmaz bizde de kocam seçicidir ben sarımsak yemem ben soğan yemem ben biber yemem ben dereotu yemem ben onu yemem ben bunu yemem en sonunda o zaman sen bul hazırla yiyelim dedim de yemeye başladı. Oğlumda ona benzerse yandım.

Ahh festicim neler neler deniyorum. Su an ayakta sallama modundayız. Bebek konusunda bir şeyi asla yapmam katiyyen şöyle söyle yapacağım demeyecekmis insan. Hayat acı bir şekilde öğretiyor. çok yoğun uykusuzluktan da uyuyamıyor dedigin gibi. Güne bir güzel baslayabilsek belki arkasi gelir ama hic başlayamıyoruz. Uyku konusunda tonlarca video izledim makale okudum. Dediğin kadını gördüm mü hatırlayamadım canım şu an hemen onu da inceliyorum çok sağ ol.
Bu arada grup gidenler falan konuşulmuş ben en başından beri hep okuyordum ama çok yoğun çalışıyordum akşam eve 8 de geldiğimde pert oluyordum nasil güzel uyuyordum hamiş hamiş aahh eski gunler yani giremiyordum buraya pek. Ama şimdi evdeyim yusufcum da izin verdiği sürece burada olmaktan mutluyum

Canım ben de dün mama sandalyesi siparişi verdi.. biraz orta halli bir şey kişi koala diye geçiyor trendyoldan aldım i saallah güzel gelir. Yusuf da sofrada kucakta oturuyor yanımızda ana kucağında duruyordu kucağa alınca susuyor artık. Bazen de dikkat ediyorum yediklerimize odaklanıp ağzını oynatıyor salyasi akıyor

Ayy allahim yusuf gibi bir bebek daha varmış zamanında demek acemi aynı valla ya 3 saatte bir ağzına memeyi zor vveriyorum 6-7 dk emip bırakıyor

Yaaaa ben de ara ara düşünüyorum. Yusuf doğalı da 107 gün olmuş. Ben de ilk test yaptigim o sabahi hatirliyorum. Uyuyamayip erkenden kalmistim ilk idrarla yapacağım diye. Yaptim, sonra nasil olsa bu seferde olmamıştır deyip makinenin uzerine koydum abdest almaya basladim ki arkami dönüp gozumun ucuyla baktım iki cizgi hemen cikmisti. Yusufcuk selam burdayim anne demisti bana. Simdi garip bir şekilde hamile iken yediğim tekmelerini özlüyorum ya burnum sızlıyor düşündükçe hem gurur hem özlem var..

Kuzum kalan kişiler aktif olsa zaten biz ağustos analarıyız, bizde konu bitmez ama bizim bebeler hep huysuz oldugundan analar da takat kalmadı sanki
Ayy allahim yusuf gibi bir bebek daha varmış zamanında demek acemi aynı valla ya 3 saatte bir ağzına memeyi zor vveriyorum 6-7 dk emip bırakıyor
Abim benim ilk kıza turbo ismini vermişti

Kuzum kalan kişiler aktif olsa zaten biz ağustos analarıyız, bizde konu bitmez ama bizim bebeler hep huysuz oldugundan analar da takat kalmadı sanki
Abim benim ilk kıza turbo ismini vermişti
Takat kalmadı valla bende bak gündüz uykusuna yatırdım şimdi 15. dk da gözler faltaşı gibi uyandı

Canım benim ki de bazen emmek istemiyor ben plates topu üstünde hafif zıplıyorum yada yatakta iice memeyi tutana kadar komik ama valla işe yarıyor hatta dalıyor sonra eme eme uyuyor bende yerine yatırıyorum birde uyku saatini nasıl ayarlıyorsun uyandıktan sonra 2 en geç 3 saat içinde tekrar uyutmaya çalış eğer bu saatti geçerse iice huysuzlanıyor bizim ki

Vizeci06 Mete nasıl? Sen nasılsın? Dünün 20 Kasım olduğunu unutmuşum yazamadım.
İyi olamaya çalışıyor bugün suya oturmayı yaptık pansumanı çıktı daha doğrusu kendi ayaklarıyla zorladı kanadı yavrumun ya şiş duruyor ciğer gibi , sünnet zorluyor bizi
Günde 3x suya oturacak kremlenecek
Herkes bana dedi ki sünnet çok kolay vallaha hiçte kolay değil canımdan can gidiyor ağladıkça bardak koyuyorum şimdi pansuman da çıktı yara bandı ile sabitledim bakalım kenarları değmez inşallah
Fıtık ameliyatın da oldu kapalı ameliyatı yaptılar göbeği delmişler göbek deliğini ondan yana bir sıkıntı yok kasıklardan da anjiyo yapar gibi yine izleri var o zorlamıyor da bu sünnet çok zorluyor bizi

Yok yok. Birde ne güldüler bize onu yapmam bunu yapmam derken tecrübeli anneler allah bilir jdjdj

Bende keyif aldım buradan hepte alacağım. 9 ayı birlikte geçirdik. Bunun kıymetini bilmeyenler sebebiyle buradan soğuyacak değilim

Canım bulutta sünnet oldu biliyosun. Biz ilk 2 gün duş aldırmadık 3. Gün başlattı doktoru. Bir seferde dayanaanildiği kadar tutun dedi. 1 saatse 1 saat ama min 10 dk dedi. Ve krem bolca çinko içerikli bir krem ile pansuman yapıp kapattık. Bardağa kanarsa geçeceğiz dedi. Çok üzüldüm şuan bu kadar zorlanmanızı beklemiyordum allahım şifa versin. Bende kolay olduğunu düşünenlerdendim çok üzüldüm

Bugün bizimde 3. Gün 5 dk zor tuttum öğleden sonra yine oturtucam kanadigi için mecbur taktım devlet olduğundan doktoru da arayıp soramiyorum çok zorlarsa giderim acile
Çıkan pansumanın içine baktım tırnak ucu kadar derisi soyulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…