- 26 Nisan 2019
- 5.389
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.041
Bugün bizimde 3. Gün 5 dk zor tuttum öğleden sonra yine oturtucam kanadigi için mecbur taktım devlet olduğundan doktoru da arayıp soramiyorum çok zorlarsa giderim acile
Çıkan pansumanın içine baktım tırnak ucu kadar derisi soyulmuş
ffestinalente altını açtığımda sana foto yollucam cnm olur mu
Aynen ben de ayakta yatakta zıplayarak veriyorum memeyi. Geçen eşim gördü gitar mı çalıyorsun diyor banaCanım benim ki de bazen emmek istemiyor ben plates topu üstünde hafif zıplıyorum yada yatakta iice memeyi tutana kadarkomik ama valla işe yarıyor hatta dalıyor sonra eme eme uyuyor bende yerine yatırıyorum birde uyku saatini nasıl ayarlıyorsun uyandıktan sonra 2 en geç 3 saat içinde tekrar uyutmaya çalış eğer bu saatti geçerse iice huysuzlanıyor bizim ki
Ke
Aynen ben de ayakta yatakta zıplayarak veriyorum memeyi. Geçen eşim gördü gitar mı çalıyorsun diyor banatomris ya ne 2 ne 3 saati. Yusuf ayakta maksimum 1 bucuk saat duruyor o da benim zorumla. Uykudan kalktıktan sonra 50 dk falan geçiyor mizirdanmaya başlıyor. Doktora sordum 1 daat ayakta kalamıyor diye uyku düzeni oturana kadar normal dedi. keske öyle 2saat falan dursa eminim biraz daha uzun uyur.
En başta ablam deli gibi dalga geçiyor benle. Şimdi ekran gostermeyecegim polemiği var aramızda. Evde su an asla TV açılmıyor çünkü yusuf efendi direkt dikkat kesiliyor ağlıyorsa bile susuyor sıpa. Ablam da he he sen vermeyeceğim de bakalım göreceğiz onu da diyorYok yok. Birde ne güldüler bize onu yapmam bunu yapmam derken tecrübeli anneler allah bilir jdjdj
Bende keyif aldım buradan hepte alacağım. 9 ayı birlikte geçirdik. Bunun kıymetini bilmeyenler sebebiyle buradan soğuyacak değilim
En başta ablam deli gibi dalga geçiyor benle. Şimdi ekran gostermeyecegim polemiği var aramızda. Evde su an asla TV açılmıyor çünkü yusuf efendi direkt dikkat kesiliyor ağlıyorsa bile susuyor sıpa. Ablam da he he sen vermeyeceğim de bakalım göreceğiz onu da diyor
Festicim Ankaradayım. Ama buyur gel seve seve kapım açıkBacım sana bir çözüm bulmamız lazım. Bursada mısın sen geleyim de azıcık ilgileneyim sen uyu dinlenyavrum Yusufcuğum dirençli bir bebe daha şimdiden aslan burcu olduğu o kadar belli ki
Kesinlikle gizli gizli bakıyorlar ya ekranlar da kocaman olunca. Ablaminkiler bilgisayar telefondan çıkmayınca. Öyle olacak zannediyor ama en az 18 ay olana kadar vermek istemiyorum. Şimdi yusufy koysam ana kucağına açsam bir çizgi film valla izler billa izler saatlerceAy aynısı bizde de var. Geçende misafirliğe gittik tv açıktı bende ne bileyim anlamaz diye düşündüm meğersem bizimki orda sinsi sinsi tv izlemişişimiz zor bacım ama yok veremeyiz o gerçekten kırmızılı çizgim. Tv telefon tablet. Ablanda azıcık desteklese seni içini rahatlatsa fena olmaz
Canım çok geçmiş olsun. Insaallah çabucak atlatır metecik.Çok şükür canım sünnet zorluyor sadece fıtıktan yana sıkıntı yok iki tarafta da varmış ikisini de almışlar
Seni en iyi ben anlarım burcuTakat kalmadı valla bende bak gündüz uykusuna yatırdım şimdi 15. dk da gözler faltaşı gibi uyandı
Festicim Ankaradayım. Ama buyur gel seve seve kapım açıkya bak biraz önce yatağına hafif mayismis bıraktım ninni söyledim emzik verdin başını okşadım biraz oynadı falan ağladı aldım kcuagima sadece 2 ker falan yaptım gözünden yaş geldi ağladı. Hani biraz deneyeyim bakalım ne olacak dedim. Sonra baslarim böyle işe deyip aldil ayağıma salladım. 38 dk uyandı. O sırada kahvaltı yapıp geldim hemen uyandı. O şiddetli ağlamasını devam ettiriyorm suban kucagimda yapisik kaldık boyle asla inmiyor gözler yari kapalı ysri açık dünden beri pinar hanımı dinliyorum yok benim oğlanı 10 dklik deneme bile çarptı. Cidden aslan kesildi başıma ya
Ayyy canım Allah yardımcın olsun senin ki baya zorluyormuş seniKe
Aynen ben de ayakta yatakta zıplayarak veriyorum memeyi. Geçen eşim gördü gitar mı çalıyorsun diyor banatomris ya ne 2 ne 3 saati. Yusuf ayakta maksimum 1 bucuk saat duruyor o da benim zorumla. Uykudan kalktıktan sonra 50 dk falan geçiyor mizirdanmaya başlıyor. Doktora sordum 1 daat ayakta kalamıyor diye uyku düzeni oturana kadar normal dedi. keske öyle 2saat falan dursa eminim biraz daha uzun uyur.
Çok geçmiş olsun Bi an önce toparlarsınız inşallahBugün bizimde 3. Gün 5 dk zor tuttum öğleden sonra yine oturtucam kanadigi için mecbur taktım devlet olduğundan doktoru da arayıp soramiyorum çok zorlarsa giderim acile
Çıkan pansumanın içine baktım tırnak ucu kadar derisi soyulmuş
Kızlar bizim ki de tv delisi izletmiyoruz ama ilk fırsatta hemen kafayı çeviriveriyorAy aynısı bizde de var. Geçende misafirliğe gittik tv açıktı bende ne bileyim anlamaz diye düşündüm meğersem bizimki orda sinsi sinsi tv izlemişişimiz zor bacım ama yok veremeyiz o gerçekten kırmızılı çizgim. Tv telefon tablet. Ablanda azıcık desteklese seni içini rahatlatsa fena olmaz
Diykon ben Ankaradayım sen ne taraftasın ben bağlıca tarafındayım gel bacım annem yakın o bize bakarFesticim Ankaradayım. Ama buyur gel seve seve kapım açıkya bak biraz önce yatağına hafif mayismis bıraktım ninni söyledim emzik verdin başını okşadım biraz oynadı falan ağladı aldım kcuagima sadece 2 ker falan yaptım gözünden yaş geldi ağladı. Hani biraz deneyeyim bakalım ne olacak dedim. Sonra baslarim böyle işe deyip aldil ayağıma salladım. 38 dk uyandı. O sırada kahvaltı yapıp geldim hemen uyandı. O şiddetli ağlamasını devam ettiriyorm suban kucagimda yapisik kaldık boyle asla inmiyor gözler yari kapalı ysri açık dünden beri pinar hanımı dinliyorum yok benim oğlanı 10 dklik deneme bile çarptı. Cidden aslan kesildi başıma ya
Diykon ben Ankaradayım sen ne taraftasın ben bağlıca tarafındayım gel bacım annem yakın o bize bakar
Kızlar bizim ki de tv delisi izletmiyoruz ama ilk fırsatta hemen kafayı çeviriveriyor
Ama yazık kızcağıza napım bizim ki yine ara ara uyuyorJdjdjdjjdjdjd tomriss ya djdjsjsjjdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?