2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Allah allah, kanaması problem olabilir canım. Eğer oluk oluk ise doktor bize mutlaka haberleşelim demişti. Ama damla şeklindeyse olabilir aşırı baskı uygulamasan avuçlayın demişti. Siz çinko içerikli krem kullanıyor musunuz? Ben her çişte bolca sürüp gazlı bezi altına girdirip üstüne kapatıyordum. Kanama oldu ama 1-2 damla idi.

Deri soyulması azıcık tedirgin etti beni.

Ke Aynen ben de ayakta yatakta zıplayarak veriyorum memeyi. Geçen eşim gördü gitar mı çalıyorsun diyor bana tomris ya ne 2 ne 3 saati. Yusuf ayakta maksimum 1 bucuk saat duruyor o da benim zorumla. Uykudan kalktıktan sonra 50 dk falan geçiyor mizirdanmaya başlıyor. Doktora sordum 1 daat ayakta kalamıyor diye uyku düzeni oturana kadar normal dedi. keske öyle 2saat falan dursa eminim biraz daha uzun uyur.

Bacım sana bir çözüm bulmamız lazım. Bursada mısın sen geleyim de azıcık ilgileneyim sen uyu dinlen yavrum Yusufcuğum dirençli bir bebe daha şimdiden aslan burcu olduğu o kadar belli ki

En başta ablam deli gibi dalga geçiyor benle. Şimdi ekran gostermeyecegim polemiği var aramızda. Evde su an asla TV açılmıyor çünkü yusuf efendi direkt dikkat kesiliyor ağlıyorsa bile susuyor sıpa. Ablam da he he sen vermeyeceğim de bakalım göreceğiz onu da diyor

Ay aynısı bizde de var. Geçende misafirliğe gittik tv açıktı bende ne bileyim anlamaz diye düşündüm meğersem bizimki orda sinsi sinsi tv izlemiş işimiz zor bacım ama yok veremeyiz o gerçekten kırmızılı çizgim. Tv telefon tablet. Ablanda azıcık desteklese seni içini rahatlatsa fena olmaz

Bacım sana bir çözüm bulmamız lazım. Bursada mısın sen geleyim de azıcık ilgileneyim sen uyu dinlen yavrum Yusufcuğum dirençli bir bebe daha şimdiden aslan burcu olduğu o kadar belli ki
Festicim Ankaradayım. Ama buyur gel seve seve kapım açık ya bak biraz önce yatağına hafif mayismis bıraktım ninni söyledim emzik verdin başını okşadım biraz oynadı falan ağladı aldım kcuagima sadece 2 ker falan yaptım gözünden yaş geldi ağladı. Hani biraz deneyeyim bakalım ne olacak dedim. Sonra baslarim böyle işe deyip aldil ayağıma salladım. 38 dk uyandı. O sırada kahvaltı yapıp geldim hemen uyandı. O şiddetli ağlamasını devam ettiriyorm suban kucagimda yapisik kaldık boyle asla inmiyor gözler yari kapalı ysri açık dünden beri pinar hanımı dinliyorum yok benim oğlanı 10 dklik deneme bile çarptı. Cidden aslan kesildi başıma ya

Kesinlikle gizli gizli bakıyorlar ya ekranlar da kocaman olunca. Ablaminkiler bilgisayar telefondan çıkmayınca. Öyle olacak zannediyor ama en az 18 ay olana kadar vermek istemiyorum. Şimdi yusufy koysam ana kucağına açsam bir çizgi film valla izler billa izler saatlerce ama yapamam yani

Kuşum sana bir haberim var
Bebeler annelerinin bug ını hemen öğrendikleri için mesela 10 dk ağladı aldın diyelim birkaç kere bu olduğunda bebek 10 dk ağlarsam annem beni alır psikolojisine giriyormuş. Yapmak çok zor ama maalesef durum bu.

38 dk kötü bir dk değil bu arada arkadaşım. Ben mesela öyle olunca hemencik meme veriyorum bazen tutuyor uyuyor bazne feryat figan uyanıyor. Anlamadım çocuğumu artık

Pınar hanım bu işin cabbarı kuşum bize ağır kaçabilir ama fayda gören çok. Ben saldım şahsen az şu atağı geçsin de hizaye çekeceğim ama şuan memede uyuyor hem huzurlu hemde kolay

Ayyy canım Allah yardımcın olsun senin ki baya zorluyormuş seni

Çok geçmiş olsun Bi an önce toparlarsınız inşallah

Kızlar bizim ki de tv delisi izletmiyoruz ama ilk fırsatta hemen kafayı çeviriveriyor

Diykon ben Ankaradayım sen ne taraftasın ben bağlıca tarafındayım gel bacım annem yakın o bize bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…