2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynı durum bizdede var Bizim cibide öyle yapıyor. Ben mama sandalyesi almayacam ama şey tv de görmüştüm civilin mama sandalyesi indirime inmisti diye ama bakmadığım için içeriğini bilmiyorum

Gebelik varmıdır yokmudur iklisi detaylisi endişeler korkular heyecanlı kalp atışları tekmeler ağrılar sızılar huzur bulunan nst ler güzeldi o günler yinede yha biraz daha uzun sürse hamilelik iyiydi

Allah allah nasıl oluyor ya bu bebeler neden uyumuyor anlamıyorum. Hele de 4. Ay atakları kapımızda napıcaz acaba
Vallahi şoklardayım uykular yarım saate düştü ataktan diyodum o bile değilmiş yani zor gececek belli ki bu ay sende uyku durumları nasıl

Bebeğim çok mutsuz o gülücükler saçan bebek gitti yerine sürekli ağlayan mutsuz huysuz bi çocuk geldi. Gazı mı var diyorum önceden hiç bu kadar yırtınmazdı gazdan, çıkarıyorum gazını kendisi de çıkarıyor mütemadiyen ama yine de çok ağlıyor. Tam şu an bi atak geçiriyormuşuz ondan mı olmuştur acaba, gündüz uykuları en fazla 30 dakika kaç gündür. Piyanolu halı almıştım tam buna denk geldi hiç umrunda değil, asla oynamak istemiyor hatta emmek bile istemiyor, sadece ve sadece ağlıyor. Şimdi slingde uyuttum zar zor, süpürgeyi açınca hemen uykuya daldı, yeni yeni huylar edindi. Kaç gündür bi bardak kaldıramadım oyalamak mümkün değil kucakta ağlıyor yatakta ağlıyor. Ne oldu böyle oğluma

Festi biliyorum hemen alşıyorlar ama feryat figan bir aglamsi var. İçim eriyor sanki. Nefes kesiliyor hatta havaya kaldırıp sallıyorum kendine geliyor. Ben de öyle senin gibi kapısında nöbet tutuyorum o dakikalarda uyanır uyanmaz girip odasin ameme veriyorum ayaga alıyorum yok anam yok anca beni oyaladigiyla kalıyor. Sen diyorsun ya hizaya cekecegim diye. Valla benimki bizi yönetiyor ya o ne derse o oluyor

Canım valla benim bebem hep böyle bizimle oynadigi 10 dk. Oyun halisiymis. Kartmış. Kitapmis. Cingirakmis kâr etmiyor çocuğa. Soğukta balkona çıkarıyorum o zaman susuyor. Sizinki geçicidir inş biraz dışarı çıkmaya çalışsan temiz hava iyi geliyor cidden

Sen çok mutlu ol canım senden enerji alsın. Bir günü bir gününü tutmayabilir normal. Fazla uyarana maruz kalıyor olabilir mi? Biryerde okumuştum o zaman aşırı yorgunluk dolayısıyla huysuzşuk yapabilirmiş.

Çıktık canım 3 dakikada yaygarayı bastı koşa koşa eve geldik, açık balkonumuz yok olsa keşke, sakinleştirmek de kolay olmuyo bi başladı mı. Eskiden 2 saate yakın bebek arabasında dolaşırdık sadece acıkınca mızmızlanırdı bu başka bi şey ya değişik

Her gün ortamımız rutinimiz aynı, onu rahatsız edecek bi değişiklik yok, zaten tek yaptığımız pilates topunda zıplamak başka bi şeye izin vermiyor …

Her gün ortamımız rutinimiz aynı, onu rahatsız edecek bi değişiklik yok, zaten tek yaptığımız pilates topunda zıplamak başka bi şeye izin vermiyor …

Yavrum bebe bunlar ataktaysa sıkıştırmıştır kalıcı değildir üzme güzel tatlı canını. Oluyo bazen. Normal şeyler ama iyi gözlemle canımcığım ve aşıları düzelince planlayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…