- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.576
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.061
Ama yazık kızcağıza napım bizim ki yine ara ara uyuyor
Aynı durum bizdede var Bizim cibide öyle yapıyor. Ben mama sandalyesi almayacam ama şey tv de görmüştüm civilin mama sandalyesi indirime inmisti diye ama bakmadığım için içeriğini bilmiyorumCanım ben de dün mama sandalyesi siparişi verdi.. biraz orta halli bir şey kişi koala diye geçiyor trendyoldan aldım i saallah güzel gelir. Yusuf da sofrada kucakta oturuyor yanımızda ana kucağında duruyordu kucağa alınca susuyor artık. Bazen de dikkat ediyorum yediklerimize odaklanıp ağzını oynatıyor salyasi akıyor
Oyyy festim teşekkür ederim yeni doğan çekiminden o zaman baya şişkoydum şimdi daha da gitmeye başladı AA ben lesliye başladım bu arada
Gebelik varmıdır yokmudur iklisi detaylisi endişeler korkular heyecanlı kalp atışları tekmeler ağrılar sızılar huzur bulunan nst ler güzeldi o günler yinede yha biraz daha uzun sürse hamilelik iyiydiYok yok. Birde ne güldüler bize onu yapmam bunu yapmam derken tecrübeli anneler allah bilir jdjdj
Bende keyif aldım buradan hepte alacağım. 9 ayı birlikte geçirdik. Bunun kıymetini bilmeyenler sebebiyle buradan soğuyacak değilim
Vallahi şoklardayım uykular yarım saate düştü ataktan diyodum o bile değilmiş yani zor gececek belli ki bu ay sende uyku durumları nasılAllah allah nasıl oluyor ya bu bebeler neden uyumuyor anlamıyorum. Hele de 4. Ay atakları kapımızda napıcaz acaba
Valla mi deyonDiykon ben Ankaradayım sen ne taraftasın ben bağlıca tarafındayım gel bacım annem yakın o bize bakar
Ayyy keşke azıcık yakın olaydın en kötü parka indirirdik bebişleriValla mi deyonmamaktayim kuzum ben. Aksi gibi benim annem de konyada
Festi biliyorum hemen alşıyorlar ama feryat figan bir aglamsi var. İçim eriyor sanki. Nefes kesiliyor hatta havaya kaldırıp sallıyorum kendine geliyor. Ben de öyle senin gibi kapısında nöbet tutuyorum o dakikalarda uyanır uyanmaz girip odasin ameme veriyorum ayaga alıyorum yok anam yok anca beni oyaladigiyla kalıyor. Sen diyorsun ya hizaya cekecegim diye. Valla benimki bizi yönetiyor ya o ne derse o oluyorKuşum sana bir haberim var
Bebeler annelerinin bug ını hemen öğrendikleri için mesela 10 dk ağladı aldın diyelim birkaç kere bu olduğunda bebek 10 dk ağlarsam annem beni alır psikolojisine giriyormuş. Yapmak çok zor ama maalesef durum bu.
38 dk kötü bir dk değil bu arada arkadaşım. Ben mesela öyle olunca hemencik meme veriyorum bazen tutuyor uyuyor bazne feryat figan uyanıyor. Anlamadım çocuğumu artık
Pınar hanım bu işin cabbarı kuşum bize ağır kaçabilir ama fayda gören çok. Ben saldım şahsen az şu atağı geçsin de hizaye çekeceğim ama şuan memede uyuyor hem huzurlu hemde kolay
Cidden yakınımda öyle bir arkadaşa çok ihtiyacım var. Ankaraya tayin olup gelmiştim. İs arkadaşlarından başka kimse de yok. Onlar da mesaide. Üstelik çoğu bekar. Beni anlayan yokAyyy keşke azıcık yakın olaydın en kötü parka indirirdik bebişleri
Canım valla benim bebem hep böyle bizimle oynadigi 10 dk. Oyun halisiymis. Kartmış. Kitapmis. Cingirakmis kâr etmiyor çocuğa. Soğukta balkona çıkarıyorum o zaman susuyor. Sizinki geçicidir inş biraz dışarı çıkmaya çalışsan temiz hava iyi geliyor ciddenBebeğim çok mutsuzo gülücükler saçan bebek gitti yerine sürekli ağlayan mutsuz huysuz bi çocuk geldi. Gazı mı var diyorum önceden hiç bu kadar yırtınmazdı gazdan, çıkarıyorum gazını kendisi de çıkarıyor mütemadiyen ama yine de çok ağlıyor. Tam şu an bi atak geçiriyormuşuz ondan mı olmuştur acaba, gündüz uykuları en fazla 30 dakika kaç gündür. Piyanolu halı almıştım tam buna denk geldi hiç umrunda değil, asla oynamak istemiyor hatta emmek bile istemiyor, sadece ve sadece ağlıyor. Şimdi slingde uyuttum zar zor, süpürgeyi açınca hemen uykuya daldı, yeni yeni huylar edindi. Kaç gündür bi bardak kaldıramadım oyalamak mümkün değil kucakta ağlıyor yatakta ağlıyor. Ne oldu böyle oğluma
Bebeğim çok mutsuzo gülücükler saçan bebek gitti yerine sürekli ağlayan mutsuz huysuz bi çocuk geldi. Gazı mı var diyorum önceden hiç bu kadar yırtınmazdı gazdan, çıkarıyorum gazını kendisi de çıkarıyor mütemadiyen ama yine de çok ağlıyor. Tam şu an bi atak geçiriyormuşuz ondan mı olmuştur acaba, gündüz uykuları en fazla 30 dakika kaç gündür. Piyanolu halı almıştım tam buna denk geldi hiç umrunda değil, asla oynamak istemiyor hatta emmek bile istemiyor, sadece ve sadece ağlıyor. Şimdi slingde uyuttum zar zor, süpürgeyi açınca hemen uykuya daldı, yeni yeni huylar edindi. Kaç gündür bi bardak kaldıramadım oyalamak mümkün değil kucakta ağlıyor yatakta ağlıyor. Ne oldu böyle oğluma
Çıktık canım 3 dakikada yaygarayı bastı koşa koşa eve geldik, açık balkonumuz yok olsa keşke, sakinleştirmek de kolay olmuyo bi başladı mı. Eskiden 2 saate yakın bebek arabasında dolaşırdık sadece acıkınca mızmızlanırdı bu başka bi şey ya değişikCanım valla benim bebem hep böyle bizimle oynadigi 10 dk. Oyun halisiymis. Kartmış. Kitapmis. Cingirakmis kâr etmiyor çocuğa. Soğukta balkona çıkarıyorum o zaman susuyor. Sizinki geçicidir inş biraz dışarı çıkmaya çalışsan temiz hava iyi geliyor cidden
Her gün ortamımız rutinimiz aynı, onu rahatsız edecek bi değişiklik yok, zaten tek yaptığımız pilates topunda zıplamak başka bi şeye izin vermiyor …Sen çok mutlu ol canım senden enerji alsın. Bir günü bir gününü tutmayabilir normal. Fazla uyarana maruz kalıyor olabilir mi? Biryerde okumuştum o zaman aşırı yorgunluk dolayısıyla huysuzşuk yapabilirmiş.
Canım valla benim bebem hep böyle bizimle oynadigi 10 dk. Oyun halisiymis. Kartmış. Kitapmis. Cingirakmis kâr etmiyor çocuğa. Soğukta balkona çıkarıyorum o zaman susuyor. Sizinki geçicidir inş biraz dışarı çıkmaya çalışsan temiz hava iyi geliyor cidden
Her gün ortamımız rutinimiz aynı, onu rahatsız edecek bi değişiklik yok, zaten tek yaptığımız pilates topunda zıplamak başka bi şeye izin vermiyor …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?