2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gebelik varmıdır yokmudur iklisi detaylisi endişeler korkular heyecanlı kalp atışları tekmeler ağrılar sızılar huzur bulunan nst ler güzeldi o günler yinede yha biraz daha uzun sürse hamilelik iyiydi
Vallahi bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama bulutu o şekilde hissedebilmek için o dönemlere dön deseler dönerim. O zaman bitsin istiyordum ama o hareketlerini hissetmenin huzuru çok farklıydı.

Canım nefesi kesilince ağlarken yapacağın tek şey hafifçe yüzüne üflemek. Hiç öyle hareketlere gerek yok. Bir keresinde doktorun odasında bulut öyle oldu doktor hemen üfleyin dedi üfledik ve düzeldi. Sallarken o ani hareketlerde zarar görebilir. İşte ondan sonra rutin oluşmuyor bacım biz bebelere ipleri verdik hajsj pişman mıyım no.

Bacım çekmek zorundayım. Ben çok yoğun çalışıyorum. Hem bulutun bu nazı niyazı hem iş hem ev beni gerer. Bulutu şimdi nazlıyorum ama günü geldiğinde güvenli bağlanmamızı zedelemeden evladımı üzmeden kırmadan hizaye çekeceğim çünkü mecburum.

Vallahi şoklardayım uykular yarım saate düştü ataktan diyodum o bile değilmiş yani zor gececek belli ki bu ay sende uyku durumları nasıl

Bizim oğlan memede uyuyor. Uyku döngüsünü desteksiz devam ettiremediği için sık sık uyanmaya başladı. Herhangi bir sistem rutin vs uygulamıyorum şuan. Uygulamayı da düşünmüyorum. Zaten evdeyim. Emzirip uyutmak ikimize de iyi geliyor. Şu 4. ay atağı denen mevzuyu atlatınca biraz daha sisteme oturtacağım.

Ben de anneme anlattımdurumu 5.aydan sonra yavaş yavaş destekleri çekeceğim dedim bunlar da yeni çıktı sizi ayağımda sallardım saatlerce uyurdunuz diyo

Cidden yakınımda öyle bir arkadaşa çok ihtiyacım var. Ankaraya tayin olup gelmiştim. İs arkadaşlarından başka kimse de yok. Onlar da mesaide. Üstelik çoğu bekar. Beni anlayan yok
Kuzum Mamak bizim oturduğumuz yere 45 dk uzaklıkta yoksa valla görüşürdük Aynen benim arkadaşlarım da hep bekar

Ben de çok yoğun çalışıyorum festicim ya onyuzden belki de bu kadar çabam yusuf için yoksa çok çeker bensiz bensiz 2 yılı gözden çıkardık ama ya sonra mecbur dediğin gibi

Ben de çok yoğun çalışıyorum festicim ya onyuzden belki de bu kadar çabam yusuf için yoksa çok çeker bensiz bensiz 2 yılı gözden çıkardık ama ya sonra mecbur dediğin gibi

Kuşum bizde insanız. 6-7 ay neyse okey naz niyaz çekicez ama sonrası zor. Haftasonu şehirdışına çıktık. Mahvetti bizi 5 saatlik yolu 11 aaatte zor gittik. Neymiş paşam memesiz uyuyamıyormuş. Ten sıcaklığı olmadan uyumak istemiyormuş. Kendi hayat düzenimi de sarsıyor da çok sık olmadığı için önemsemiyorum. Bak sen ne güzel 2 yıl onunlasın ben hile hurda eapor maporla ancak 1 yıl doldurabileceğim. İçim üzülüyor fake rapordan korkarım etik bulmam ama ne yapayım. Evladımı 1 yaşına kadar ben büyütmek istiyorum. O yüzden arkadaşım kendimize de eziyet etmememiz lazım onlara da. Böyle devamlı huzursuzluk olunca bebelerde mutlu değil ki en azından 2-3 gün ağlar sonra düzene oturur da çocukta keyif alır birşeylerden.

Cok zor festi seninkinin de yusuftan kalır yanı yok hani. 11 saat yolculuk ne demek. Biz de bir ara gitmiştik babasının memleketine falan ayy huni takip gezdik eşimle. Annemlwr gel diye ısrar ediyor yusufun düzenini bozamam diyorum valla. Mecbur ücretsize ayrılacağım canım maddi olarak zorlayacak bizi ama bebeğimi kendim büyütmek istiyorum belki bir daha olmayacak bile. Kesinlikle onun huzuru içim istiyorum düzelsin. O uykusunu alamayınca hep mutsuz bir çocuk oluyor. Ama işte ne zaman başlayacağım nerden başlayacağım bilemiyorum burdana haberleşelim fikir alalım birbirimizden bari

Kızlar ben eşimin iş yerindeki bir arkadaşını çok kıskanıyorum araları çok iyi işten gelince onu anlatıp çalışkanlığını övdü birkaç kez. Normalde dükkana 2 de gider eşim ama çarşamba günleri 4 te gidiyor. 2 ye doğru eşimin telefonu çaldı yanımda açtı kadın sesini duydum yüksek ihtimal burda mısın ya da geliyor musun gibi bir şey söyledi geliyorum bugun geç başlıyorım dedi. Sormadım kim arıyor diye ama o yani arayan eminim ne alaka yani iyice bunaldım zaten evde kurup duruyorum şimdi tabi o şık giyiniyordur saçlarını yapıyordur vs ben rahat kıyafetlerle üzerime yapışık bir bebek... napcam bilmiyorum

Canım bence boşuna kuruntu yapma. Sen eşine dünyanın en güzel hediyesini verdin. Sen simdi iki salaş kiyafetke geziyorsun diye başka kadını beğenecek hali yok emin ol. Aslında biz şu an kendimizi beğenmiyoruz şahsen ben öyleyim dişlerimi bile zar zor fircaliyorum ama kendime söz verrdim akşam yusuf uyuduktan sonra her gün 5 dk da olsa cilt bakımı yapacağım. Hic sıkma bence canını eşin öyle kolay kolay kimseye bakmaz. Yavrusunun dünyalar güzeli annesi dururken

Şu an cepteyim resmen beni kıskanacağı bir durum yok bense deliriyorum

Burcu her zaman bizden daha güzel kadınlar olacak bu hayatta. Daha şık giyinen, daha bakımlı, daha başarılı. Her zaman var olacaklar. Neden şimdi bu zaman da dert ettin bunu? Kocana mı güvenmiyorsun? Kendine mi? Zaten çok fazla derdimiz var birde elalemin kadınını kıskanmak sana sadece çile çektirir arkadaşım. Ve eşin bunu hissederse çok üzülür ve ilişkiniz yıpranır. Gerek var mı?

Güzellik kısmı da değil aslında olay hiç görmedim bahsettiği kişiyi sadece ben evdeyim ama o aktif
O beni düşünmek zorunda değil

Güzellik kısmı da değil aslında olay hiç görmedim bahsettiği kişiyi sadece ben evdeyim ama o aktif
O beni düşünmek zorunda değil

Arkadaşım sen kocanın aktifliğini ama seninse bebeğiniz için evde olmana mı kızıyorsun? Sanki onun hayatında birşey değişmedi ama sende değişti? Böyle birşey mi? Zira seni düşünmek zorunda değil diye üzülmen bana mantıklı gelmedi ana sebebi bulalım ki çözüm oluşsun

Vallahi bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama bulutu o şekilde hissedebilmek için o dönemlere dön deseler dönerim. O zaman bitsin istiyordum ama o hareketlerini hissetmenin huzuru çok farklıydı.
Gerçekten de öyle yaşadığımız ağrılara acılara sancilara rağmen o anlar herşeye değerdi o zamanlar sanki zaman geçmiyor gibiydi ama şöyle bir geriye bakınca ne kadar çabuk geçti diyorum kiii büyüdü bile doğdu emmesini ogrettigim günler geride kaldı bile

Of şefika dertlendim yeminle koca adam oldu. Her gün yeni bir yetenek yeni bir davranış. Güzel günlerdi ya yavrularımız içimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…