2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Şöyle ki ben kadını ve onunla muhabbeti kıskanıyorum o şu an beni kaybetmekten korkmayacağı için bu muhabbeti abartabilir vs gibi kurgular var kafamda ama ben de çalışıyor olsam aklı bende kalırdı ben şiödi cepteki kadınım gibi hissediyorum cepte olunca dışariya daha aaçık olur beni elde etmeye çalışmasına gerek yok artık sonuçta avcı ruhu sönmüş olıyor

Canım bunlar hayat görüşü saygı duymak isterim ama bana yorucu dolayısıyla yanlış geldi. Evlilik hayatında böyle avcı ruhunun (!) sürmesi gereken bir kocan varsa allahım sabır versin kuzum sana. Biraz hassas dönemlerimiz bence. Şunda haklısın ama seninle muhabbet etmiyorsa evde sessiz sakinse ama başkalarına adeta bir ağustos böceği gibi bıcırdıyorsa bende kızarım ama kıskanmaktan değil istediğim ve vermediği için. Ne desem bilemedim ama zamanı değil yavrum kendini kurup koca için üzmenin

Haklısın canım bir de bunu eklememeliyiö hayatıma
Bir şeyler ters gittikçe her şeyi bir şeye bağlıyorum feçmişte sevgililerimle aldatma noktasında travmalarım oldu kader motifimmiş gibi geliyor durduramıyorum

böyle hisleri geçirmez çok zor. Peki sana iyi gelecek şeyler yapsan? İhityacın olanı belirleyip ona yönelik hareket ersen nasıl olur?

Atak haftasına neden inanmıyorsun?
Bir günleri bir günlerini tutmuyor napcaz bilmem hdjdj
Çünkü şimdiye kadar hiç olumsuz bişi ile karşılaşmadım... Şimdi ne emmek istiyor ne uykuya geçebiliyor.. Napıcağımı şaşırdım..
Bir günü birgünlerini bile tutmuyor doğru.. Bir kaç gündür aynı ama

Of şefika dertlendim yeminle koca adam oldu. Her gün yeni bir yetenek yeni bir davranış. Güzel günlerdi ya yavrularımız içimizde
Bundan sonrasıda güzel olacak annesi sana anne diyecek daha baba diyecek acıkınca mama,em diyecek apalayip bizi peşinde kosturcaklar ilk dişleri cikinca isira isira emicekler. Bebeklik çağları cok ama cok güzel o anları güzel doya doya yaşamak Lazim yha benim koca essek 10 yaşında oluyor bir laflar bir laflar sanırsın koca yetisgin bir ergen gibi..

Şu an cepteyim resmen beni kıskanacağı bir durum yok bense deliriyorum
Canım siz eşsiniz, o senin hayat arkadaşın yoldasın sevgili değilsiniz ki seni cepte görsün falan. Gitmek isteyen her türlü gider sen evdesin diye misal onu aldatamaz misin? Seni cepte falan görmüyor bence esin. Cocuk isi yıpratıcı özellikle ilk aylar hele bide bizim gibi zorlu bebeleri olanlar için. Bence esinle güzel bir vakit geçirin sevdiginz bir seyleri yapin buna ihtiyaciniz var gibi

Bebeğim yoruyor ama napayım. Evladım o gülüşü herşeye değer ama tek başıma bakımını üstleniyor olsaydım net delirirdim. Allahtan babası aktif rol alıyor. Aslında gitsen iyi de olabilir Diykon azıcık ilgilenirler hem sen de dinlenirsin. Olsun arkadaşım 1 kazak az alırsın, dışarda az yersin ama evladını büyütürsün. Benimde 2 yılım olsun çok isterdim ama özel sektör işte yine buna şükür. Başlayınca haberleşelim canım. Ben planlama aşamasındayım beni de bulutu da yormayacak şekilde sürekliliğini sağlayanileceğim kolaylıkla bir rutin oluşturmak istiyorum. Popüler kültürün dayatmalarına karşıyım. Neymiş uyku öncesi duşmuş. Belim kopuyor benim o saate ne duşu. Alt üst değişimi +Kırmızı ışık+müzik maks yaparım. Gündüz de alt üst değişimi+perde çekme olarak düşündüm.

Annem de yaşlandı artık festi ya ona da kıyamıyorum yormak istemiyorum. Kesinlikle az yer içer az giyinirim aynı mantık düşünüyoruz. Olsun canım sen de o 1 yılı dolu dolu geçir insaallah Bulut kuşla. Bakma benim de yusuf için söylendiğime simdi uyuyor ya deli gibi özlüyorum. Uyku konusuna gelince ben de her gün öyle banyo falan yaptiramam. Senin dediklerin ek anladigi dönemde masal okurum. Bu arada biraz önce melis Keşan in videosunu izledim izlerken ağladım niyeyse kadın çok güzel bakmış uyku konusuna kitabini da almaya karara verdim.

Aaa o kadın da harika. Gizemle uzun bir videosu var onu mu izledin? Elimden geleni yapıcam canım. Bugün biraz beynen yorgunum hep uyusun istedim mesela üzülüyorum da ama oluyor bazen. Annene sorumluluk vermiceksin ki sevecel mutlu oalcak sende dinleneceksin o keyif bile alır torun baldan tatlıymış

Evet canım o videoyu izledim son 20 dk falan kaldı. Harika gerçekten ebeveynle evladı arasındaki o bağ cart diye kopmaz öyle dedigi yerde gözyaşım pıt. Sanırım yine regl dongum geldi dur bakalım belki gideriz yakında analık iznim bitti ücretsiz için dilekçe vermeye falan gideceğim. İşlerimi halledeyim gideriz anneanneye

Diykon2142 kikelomo

Kızlar ben aldım. Ben biraz fazlaca konforumu önemsedim.

Chicco polly start 2 mama sandalyesi aldım. Neden bu? Güvenilir ve rahat geldi. Kedi evladım var 2 tane. Bulut üzerindeyken yanına çıkarlarsa diye ağır birşey tercih ettik.

Aktivite önlüğü aldım 3-4 tane onu giydirip eline verip yemeğini kendisinin yemesini sağlayacağım.

Oioi tabak, kase, bardak aldım. Silikon ve altı yapışkan birde çok güzeller hoşuma gitti.

Muchkin kaşık aldım yaklaşık 6-7 tane kaşığı oldu. Bem ek gıdada herşeyi ayrı kaşıkla yedirmeyi planlıyorum tadları karışmasın.

Şimdi çelik minik tencere alacağım. Aklıma bunlar geldi ama kesin çok fazla şey almışımdır. Çekmeyeme bakmam lazıö. Siz aklınızda sorular varsa sorun

Aktivite önlüğü dediğin şu uzun kollu üst gibi giydirilenler mi? Bi de tencere ne için , ek gıda bilgim sıfır ben buharlı pişirici almayı düşünüyorum

Aktivite önlüğü dediğin şu uzun kollu üst gibi giydirilenler mi? Bi de tencere ne için , ek gıda bilgim sıfır ben buharlı pişirici almayı düşünüyorum

Evet. Buharda pişirme en sağlıklı Çelik tencerede oluyor. Pişirirdiler mantıklı ve konforlu ama çoğu plastik. Ben plastil istemiyorum

D DLK033 ne yaptınız? Bugun mr cekimi vardi dimi 6 saat ac kalacaktı durabildi mi cekildi mi mr?
Merhaba evet bende tam yazacaktım zorda olsa durdu kuzum birde emardan sonra 2 saat aç kaldı toplamda 8 saat emardan sonra damar yolu olunca şekerli su verdiler hemen ayıldı zaten doktor sadece uyutmak için az miktar verdik dedi anesteziyi sürekli oyaladik kucak bir ara uyudu o rahatlattı bizi inşallah bir şey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…