- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.121
Insallah cikmaz da bunlar da yapılmış ve en azından aklınızdan soru isaretleri çıkmış olurMerhaba evet bende tam yazacaktım zorda olsa durdu kuzum birde emardan sonra 2 saat aç kaldı toplamda 8 saat emardan sonra damar yolu olunca şekerli su verdiler hemen ayıldı zaten doktor sadece uyutmak için az miktar verdik dedi anesteziyi sürekli oyaladik kucak bir ara uyudu o rahatlattı bizi inşallah bir şey çıkmaz
Aktivite önlüğü iyi oluyor ben de büyük oglumda almıştım ill kez bir yogurt yemisligi var tum surat önlük ve mama sandalyesi batmış haldeDiykon2142 kikelomo
Kızlar ben aldım. Ben biraz fazlaca konforumu önemsedim.
Chicco polly start 2 mama sandalyesi aldım. Neden bu? Güvenilir ve rahat geldi. Kedi evladım var 2 tane. Bulut üzerindeyken yanına çıkarlarsa diye ağır birşey tercih ettik.
Aktivite önlüğü aldım 3-4 tane onu giydirip eline verip yemeğini kendisinin yemesini sağlayacağım.
Oioi tabak, kase, bardak aldım. Silikon ve altı yapışkan birde çok güzeller hoşuma gitti.
Muchkin kaşık aldım yaklaşık 6-7 tane kaşığı oldu. Bem ek gıdada herşeyi ayrı kaşıkla yedirmeyi planlıyorum tadları karışmasın.
Şimdi çelik minik tencere alacağım. Aklıma bunlar geldi ama kesin çok fazla şey almışımdır. Çekmeyeme bakmam lazıö. Siz aklınızda sorular varsa sorun
Aynen öyle kafamız rahat olur 4 aralık sonuç gosterecez sabah sünnet olacağızInsallah cikmaz da bunlar da yapılmış ve en azından aklınızdan soru isaretleri çıkmış olur
Çok geçmiş olsun cnm inşallah birşey çıkmaz bol bol emzir kakadan atıyor anesteziyiMerhaba evet bende tam yazacaktım zorda olsa durdu kuzum birde emardan sonra 2 saat aç kaldı toplamda 8 saat emardan sonra damar yolu olunca şekerli su verdiler hemen ayıldı zaten doktor sadece uyutmak için az miktar verdik dedi anesteziyi sürekli oyaladik kucak bir ara uyudu o rahatlattı bizi inşallah bir şey çıkmaz
Bugün mü sünnet olacak hadi hayırlısı ben bardak kullandım karton olanlardan 4. Gün daha kullanıyoruzAynen öyle kafamız rahat olur 4 aralık sonuç gosterecez sabah sünnet olacağız
Evet canımm gece uykusuna hamakta geçiyor, cunku 8-9 gibi gece uykusuna geçtiği için hala salonda oluyoruz, o saatte yatak odasına gidesi gelmiyo insanın sjdjdk e gözümün önünden de ayıramam baska odada yatsım Ben salonda oturayım yapamıyorm.Anladil canım gece uykuyabda hamakta geçiyor o halde. Biz de gece en az 2 kere besleniyoruz Sabah 5 6 7 Allah ne verdiyse gozler faltasi oluyor dediğin gibi.
Ahahahahahahahahe bebekten sonra bizim romantiklikler ektedir
Ay bizde cts sünnet olcaz kuşmAynen öyle kafamız rahat olur 4 aralık sonuç gosterecez sabah sünnet olacağız
Yaaa burcu yavrum ne demek cepteki kadın? Evliyiz biz ya hayat arkadaşıyız, eşin sana böyle düşündürecek birşey mi yaptı? Yoksa acaba hormonlar falanmı kafamızı karıstırıyor arkadaşım. Zaten yeterince zor ve bi o kadar güzel olan bebek bakımıyla ugrasıyoruz, kendini böyle konularla yıpratma. Ayrıca erkoların avcı ruhu sönse ne olur?Şöyle ki ben kadını ve onunla muhabbeti kıskanıyorum o şu an beni kaybetmekten korkmayacağı için bu muhabbeti abartabilir vs gibi kurgular var kafamda ama ben de çalışıyor olsam aklı bende kalırdı ben şiödi cepteki kadınım gibi hissediyorum cepte olunca dışariya daha aaçık olur beni elde etmeye çalışmasına gerek yok artık sonuçta avcı ruhu sönmüş olıyor
Kuşmm bnde almadm yaa , abartırım die önceden almayım dedm ama kasım indirimleri varkende değerlendirmek lazım sanki. BiBilemedm ya da bişiler alasm var djdkdkfkdKızlar bu arada ek gıda dönemi icin nelwr aldınız. Ben daha hiç bir şey almadım. Ocak zamları gelmeden alayım diyorum
Haklısın canım. Ben yatak odasına begisinw koyuyorum ayağımda hafif sallayıp. Sonra babasını gorevlendiriyorum her 10 dk da gidip bakıyor.Evet canımm gece uykusuna hamakta geçiyor, cunku 8-9 gibi gece uykusuna geçtiği için hala salonda oluyoruz, o saatte yatak odasına gidesi gelmiyo insanın sjdjdk e gözümün önünden de ayıramam baska odada yatsım Ben salonda oturayım yapamıyorm.
Sorma ece ben de tamamen ek gıda dönemini atlamışım önlüğü bile yok düşün. Bir mama sandalyesini aldım kargoda şu an. Aksi gibi kıyafetleri de çabuk küçüldü ya. Cok almamıştım. Resmen büyük bir alışveriş yapmam gerekKuşmm bnde almadm yaa , abartırım die önceden almayım dedm ama kasım indirimleri varkende değerlendirmek lazım sanki. BiBilemedm ya da bişiler alasm var djdkdkfkd
Mama sandalyesi hangisini aldın canım?Sorma ece ben de tamamen ek gıda dönemini atlamışım önlüğü bile yok düşün. Bir mama sandalyesini aldım kargoda şu an. Aksi gibi kıyafetleri de çabuk küçüldü ya. Cok almamıştım. Resmen büyük bir alışveriş yapmam gerek
Sanırım geçmişimden kaynaklanıyor düşüncelerim bilmiyorum karmaşığım çocuktan beriYaaa burcu yavrum ne demek cepteki kadın? Evliyiz biz ya hayat arkadaşıyız, eşin sana böyle düşündürecek birşey mi yaptı? Yoksa acaba hormonlar falanmı kafamızı karıstırıyor arkadaşım. Zaten yeterince zor ve bi o kadar güzel olan bebek bakımıyla ugrasıyoruz, kendini böyle konularla yıpratma. Ayrıca erkoların avcı ruhu sönse ne olur?bi alevlendirmene bakar.
Kiwi koala aldım canım. Biraz orta halli. Yüksekliği oturma pozisyonu falan ayarlanabiliyor. Şimdi daha oturmuyor ya şimdiden yanımızda yemekte dursun yatış pozisyonunda dedim. Katlayıp kaldırılması falan hoşuma gitti. Tepsisi ikili. O da bebeğe yakınlık uzaklık olarak ayaklanıyor. Trenyoldan aldımMama sandalyesi hangisini aldın canım?
Bir kovaya su doldurun içinde karnından itibaren bekletin .bir de sırtını göğsünüze yaslayıp ayaklarını toplayıp yukarı çekin sallayın hafif hafif .bizimki krizlenince gaz için bunlar rahatlatıyorBebeğim çok mutsuzo gülücükler saçan bebek gitti yerine sürekli ağlayan mutsuz huysuz bi çocuk geldi. Gazı mı var diyorum önceden hiç bu kadar yırtınmazdı gazdan, çıkarıyorum gazını kendisi de çıkarıyor mütemadiyen ama yine de çok ağlıyor. Tam şu an bi atak geçiriyormuşuz ondan mı olmuştur acaba, gündüz uykuları en fazla 30 dakika kaç gündür. Piyanolu halı almıştım tam buna denk geldi hiç umrunda değil, asla oynamak istemiyor hatta emmek bile istemiyor, sadece ve sadece ağlıyor. Şimdi slingde uyuttum zar zor, süpürgeyi açınca hemen uykuya daldı, yeni yeni huylar edindi. Kaç gündür bi bardak kaldıramadım oyalamak mümkün değil kucakta ağlıyor yatakta ağlıyor. Ne oldu böyle oğluma
Hangimiz değilizki? Çocuktan sonra karmaşık olmayan bence yoktur canım. Ara ara gelen artık hiçbirşey geçmişteki gibi olmucak hissi falan. Ama daha çok yeniyizzzz , halledicezz eminimmSanırım geçmişimden kaynaklanıyor düşüncelerim bilmiyorum karmaşığım çocuktan beri
Sorma kuşum. Herkes dediki eşya alma herkes hedite getircek die. Anam kimse getirmedi snskdjdkd kendm almasam donsuz kalcakmış evladmSorma ece ben de tamamen ek gıda dönemini atlamışım önlüğü bile yok düşün. Bir mama sandalyesini aldım kargoda şu an. Aksi gibi kıyafetleri de çabuk küçüldü ya. Cok almamıştım. Resmen büyük bir alışveriş yapmam gerek
Canmm bebişin nasıl olduMama sandalyesi hangisini aldın canım?
Imsallah Emmiyor malesef gece acıkınca ancak ama yaptı şükürÇok geçmiş olsun cnm inşallah birşey çıkmaz bol bol emzir kakadan atıyor anesteziyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?