2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Insallah cikmaz da bunlar da yapılmış ve en azından aklınızdan soru isaretleri çıkmış olur

Aktivite önlüğü iyi oluyor ben de büyük oglumda almıştım ill kez bir yogurt yemisligi var tum surat önlük ve mama sandalyesi batmış halde

Çok geçmiş olsun cnm inşallah birşey çıkmaz bol bol emzir kakadan atıyor anesteziyi

Anladil canım gece uykuyabda hamakta geçiyor o halde. Biz de gece en az 2 kere besleniyoruz Sabah 5 6 7 Allah ne verdiyse gozler faltasi oluyor dediğin gibi.
Evet canımm gece uykusuna hamakta geçiyor, cunku 8-9 gibi gece uykusuna geçtiği için hala salonda oluyoruz, o saatte yatak odasına gidesi gelmiyo insanın sjdjdk e gözümün önünden de ayıramam baska odada yatsım Ben salonda oturayım yapamıyorm.

Yaaa burcu yavrum ne demek cepteki kadın? Evliyiz biz ya hayat arkadaşıyız, eşin sana böyle düşündürecek birşey mi yaptı? Yoksa acaba hormonlar falanmı kafamızı karıstırıyor arkadaşım. Zaten yeterince zor ve bi o kadar güzel olan bebek bakımıyla ugrasıyoruz, kendini böyle konularla yıpratma. Ayrıca erkoların avcı ruhu sönse ne olur? bi alevlendirmene bakar.

Haklısın canım. Ben yatak odasına begisinw koyuyorum ayağımda hafif sallayıp. Sonra babasını gorevlendiriyorum her 10 dk da gidip bakıyor. beşiği de boş zaten güvenli oluyor. En fazla 2 saat sonra gidip ben de yatiuorum tek uyuyabildigim saat o ara zaten.

Kuşmm bnde almadm yaa , abartırım die önceden almayım dedm ama kasım indirimleri varkende değerlendirmek lazım sanki. BiBilemedm ya da bişiler alasm var djdkdkfkd
Sorma ece ben de tamamen ek gıda dönemini atlamışım önlüğü bile yok düşün. Bir mama sandalyesini aldım kargoda şu an. Aksi gibi kıyafetleri de çabuk küçüldü ya. Cok almamıştım. Resmen büyük bir alışveriş yapmam gerek

Sanırım geçmişimden kaynaklanıyor düşüncelerim bilmiyorum karmaşığım çocuktan beri

Mama sandalyesi hangisini aldın canım?
Kiwi koala aldım canım. Biraz orta halli. Yüksekliği oturma pozisyonu falan ayarlanabiliyor. Şimdi daha oturmuyor ya şimdiden yanımızda yemekte dursun yatış pozisyonunda dedim. Katlayıp kaldırılması falan hoşuma gitti. Tepsisi ikili. O da bebeğe yakınlık uzaklık olarak ayaklanıyor. Trenyoldan aldım

Bir kovaya su doldurun içinde karnından itibaren bekletin .bir de sırtını göğsünüze yaslayıp ayaklarını toplayıp yukarı çekin sallayın hafif hafif .bizimki krizlenince gaz için bunlar rahatlatıyor

Sanırım geçmişimden kaynaklanıyor düşüncelerim bilmiyorum karmaşığım çocuktan beri
Hangimiz değilizki? Çocuktan sonra karmaşık olmayan bence yoktur canım. Ara ara gelen artık hiçbirşey geçmişteki gibi olmucak hissi falan. Ama daha çok yeniyizzzz , halledicezz eminimm senin geçmişteki yaşanmışlıkların suan ki durumla birleşince üzmüş düşündürmüş seni. İnan ki kendini sıktıgına değmez. Öyle birşey varsada zaten hiç değmez yoksada yok yere kendini üzmene değmez. Bence senin biraz hava almaya, değişikliğe ihtiyacın var. Eşinle biraz bi yerlere gitseniz mesela? Ya da bebikonla ortak bi hobi bulsan. Ne bileyim bilemedim bende

Sorma kuşum. Herkes dediki eşya alma herkes hedite getircek die. Anam kimse getirmedi snskdjdkd kendm almasam donsuz kalcakmış evladm kereme suan 6-9 giydiriyorm arkadasm 3-6 lar sıkıyor sanki dar kıyafetlerden giç hoslanmam. Cocugumada giydiremiyorum o sebepten. Aldıgım o kalın kışlık kıyafetlerin hiçbirini giyemeden gitti. Bi
Kaç kere giymiştir oda foto çekcem die. Mecbue bende alısberiş edicem hiçte sevmem
Ben daha mama sandalyesi almadım. Aşırı kullanıslı bişi istiyorm ağr olmauan. Bide yazın bahçeyede koyunca bozulmayacak bişi lazım mesela buharlı pişirixi alcakmısınız? Gerekir mi yoksam anam babam usulümü yapcaz bilemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…