- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.141
İnşallah ağrısız gecer herkes 6 ay önce iyi olur dedi bilmezde dediAy bizde cts sünnet olcaz kuşmgerginim
Ben anam babam usulü buharda pişirme aparati aldim elma suyu konsantre aldim tatlandirmak için indirimlerden arkadaşlar ek gıda zamanı bey organik, og naturel ve wefood önerdi onlara bakacam yavaş yavaş 2025 skt olanlar var bizde 6_9 giydiriyorum 2 haftadır mümkün değil sıkıntıya gelemiyorSorma kuşum. Herkes dediki eşya alma herkes hedite getircek die. Anam kimse getirmedi snskdjdkd kendm almasam donsuz kalcakmış evladmkereme suan 6-9 giydiriyorm arkadasm 3-6 lar sıkıyor sanki dar kıyafetlerden giç hoslanmam. Cocugumada giydiremiyorum o sebepten. Aldıgım o kalın kışlık kıyafetlerin hiçbirini giyemeden gitti. Bi
Kaç kere giymiştir oda foto çekcem die. Mecbue bende alısberiş edicem hiçte sevmem
Ben daha mama sandalyesi almadım. Aşırı kullanıslı bişi istiyorm ağr olmauan. Bide yazın bahçeyede koyunca bozulmayacak bişi lazımmesela buharlı pişirixi alcakmısınız? Gerekir mi yoksam anam babam usulümü yapcaz bilemedm
10 ay öncesi önermiyor bizim doktorumuz bende ikilemde kaldım yaptıranlar oluncaİnşallah ağrısız gecer herkes 6 ay önce iyi olur dedi bilmezde dedi
3 6 ayliklar benim oğlanı da sıkıyor6 9 direkt atlayıp 9 12 giyiyor şu an hatta artik 1 yaş almayı düşünüyorum. Kaç tane tulumu takımı sırtına bile geçiremedi yavrum. Ben buharli pişirilir almayacağım canım. Tencerenin içine su koyarım üstüne de süzgeç kapat kapağı ohh missSorma kuşum. Herkes dediki eşya alma herkes hedite getircek die. Anam kimse getirmedi snskdjdkd kendm almasam donsuz kalcakmış evladmkereme suan 6-9 giydiriyorm arkadasm 3-6 lar sıkıyor sanki dar kıyafetlerden giç hoslanmam. Cocugumada giydiremiyorum o sebepten. Aldıgım o kalın kışlık kıyafetlerin hiçbirini giyemeden gitti. Bi
Kaç kere giymiştir oda foto çekcem die. Mecbue bende alısberiş edicem hiçte sevmem
Ben daha mama sandalyesi almadım. Aşırı kullanıslı bişi istiyorm ağr olmauan. Bide yazın bahçeyede koyunca bozulmayacak bişi lazımmesela buharlı pişirixi alcakmısınız? Gerekir mi yoksam anam babam usulümü yapcaz bilemedm
Yoğurt yaparken inek sütü mü kullanılacak market sütü mü? Direkt inek sütü oluyormuydu bebeklere unuttum onu yeğenlerime naptığımızı. Doktorada danışmak lazım. Ve kavanozlar çok mantıklıEk gida icin liste yaparken yoğurt için minik cam kavanozlar ekledim listeye. Belki hepimizin evinde vardır ama tek porsiyonluk oğlusa göre olsun dedim.
Uyku gerilemesi VS derinlemesine takılma. Ben 40 ımız çıktı sırtım yer görmüyor neredeyse. 30 dk da 40 dk da en fazla 1 buçuk saat uyuyup uyanıyor emip uyuyor.. Yine uyanıyor.. Benim her gece zor.. İnşallah devamlılığı olmaz bir gecelik bişidir. Yoksa çok zor hayatım pert. Gece rahat uyku yok gündüz zaten uyumuyor çok zor oluyor.. Allah yardımcımız olsun vallahi..Gece de hiiiiiiiicc uyumadık bugun 23.30 da başlayıp saat basi uyandık. Her seferinde ne yapacağımı bilemeyip meme verdim. Zor bir geceydi. Güne de kötü başlamış olduk o ağladı ben ağladım. Uyku gerilemesi midir ne karin ağrısıdır onu yaşıyor olabilir miyiz kızlar
Gece de hiiiiiiiicc uyumadık bugun 23.30 da başlayıp saat basi uyandık. Her seferinde ne yapacağımı bilemeyip meme verdim. Zor bir geceydi. Güne de kötü başlamış olduk o ağladı ben ağladım. Uyku gerilemesi midir ne karin ağrısıdır onu yaşıyor olabilir miyiz kızlar
Canım direkt inek sütü uygun değil 1 yaşına kadar ama yoğurt haline gelince sıkıntı olmuyor formu değişiyor ya zararsız yaniYoğurt yaparken inek sütü mü kullanılacak market sütü mü? Direkt inek sütü oluyormuydu bebeklere unuttum onu yeğenlerime naptığımızı. Doktorada danışmak lazım. Ve kavanozlar çok mantıklı
Teşekkür ederim.
Uyku gerilemesi VS derinlemesine takılma. Ben 40 ımız çıktı sırtım yer görmüyor neredeyse. 30 dk da 40 dk da en fazla 1 buçuk saat uyuyup uyanıyor emip uyuyor.. Yine uyanıyor.. Benim her gece zor.. İnşallah devamlılığı olmaz bir gecelik bişidir. Yoksa çok zor hayatım pert. Gece rahat uyku yok gündüz zaten uyumuyor çok zor oluyor.. Allah yardımcımız olsun vallahi..
Gündüz uykuları bizim d eliyle hele bu ara tam 28 dk falan düştü şaka gibi bir butonu var sanko çocuğun biri ona basıyor ve uyanıyor. Ama gece en azından 3 e kadar falan yatıyordu dün gece o da yoktu bakalım sabahtan beri de ağlıyor kıyamıyorumUyku gerilemesi VS derinlemesine takılma. Ben 40 ımız çıktı sırtım yer görmüyor neredeyse. 30 dk da 40 dk da en fazla 1 buçuk saat uyuyup uyanıyor emip uyuyor.. Yine uyanıyor.. Benim her gece zor.. İnşallah devamlılığı olmaz bir gecelik bişidir. Yoksa çok zor hayatım pert. Gece rahat uyku yok gündüz zaten uyumuyor çok zor oluyor.. Allah yardımcımız olsun vallahi..
Asl anam babam usulü yormaz ki.. Haşla kendi suyuyla ez yedir.. İlerleyen zamanda kendi yemeklerimizden ez ver.. Sonuçta biz ne yiyorsak ondan yiyecek.. ( tabi ilk aylar değil.. Ve beraber yemeğe başladığımızda salça baharat minimuma indirerek..) annem öyle herşeyini özel alıştırma masada ne varsa onu yesin. İstekleri bitmez zamanla diyor.. Bende böyle düşünüyorum. İlk aylar elbette Dr a danışarak miktar VS dikkate alarak..Bende ek gıdada anam babam usulüne göre yapmak istiyorum ama çok yorulursam amaan diyip buharlıyı alabilirim bilmiyorumonu o zamana bıraktım ama yardımcı ekipmanlarım tamam.
Festicim gündüz uykuları malum hep anlatıyorum çok kötü ama gece uyuyordu en azından dediğim gibi kalakar emer geri uyuyordu 4 ten sonra mizildardi bu gece hiç durmadı. Ben de gündüz o kadar çabalıyorum ki uyusun dinlensin diye. O zaman uyku gerilemesi değil 16. Haftayiz şu an biz. Benimkinn yaşıtları gündüz 3 uyku yapıyor benim koynumda en az 4 uyku bazen akşamüstü de deliriyor 5. Gündüz uykusu istiyor. B uyku işini çözmem lazım. Ama pinar sibirsky de 4 aylik olana ladar gündüz uykularının cok kisa ve düzensiz olmasi normal dedi. Bilemoyo4um ya kendimi çok yorgun hissediyorum. Daha hu saat oldu lokma koymadım ağzımaCanım felaket uykusu denilen mevzu olabilir mi? Gündüz uyumayınca az uyuyunca yorgunluktan geceler etkileniyormuş. Genelde birkaç gün oynar ama 19. Hafta itibariyle ıyku gerilemesi oluyo
Asl anam babam usulü yormaz ki.. Haşla kendi suyuyla ez yedir.. İlerleyen zamanda kendi yemeklerimizden ez ver.. Sonuçta biz ne yiyorsak ondan yiyecek.. ( tabi ilk aylar değil.. Ve beraber yemeğe başladığımızda salça baharat minimuma indirerek..) annem öyle herşeyini özel alıştırma masada ne varsa onu yesin. İstekleri bitmez zamanla diyor.. Bende böyle düşünüyorum. İlk aylar elbette Dr a danışarak miktar VS dikkate alarak..
Festicim gündüz uykuları malum hep anlatıyorum çok kötü ama gece uyuyordu en azından dediğim gibi kalakar emer geri uyuyordu 4 ten sonra mizildardi bu gece hiç durmadı. Ben de gündüz o kadar çabalıyorum ki uyusun dinlensin diye. O zaman uyku gerilemesi değil 16. Haftayiz şu an biz. Benimkinn yaşıtları gündüz 3 uyku yapıyor benim koynumda en az 4 uyku bazen akşamüstü de deliriyor 5. Gündüz uykusu istiyor. B uyku işini çözmem lazım. Ama pinar sibirsky de 4 aylik olana ladar gündüz uykularının cok kisa ve düzensiz olmasi normal dedi. Bilemoyo4um ya kendimi çok yorgun hissediyorum. Daha hu saat oldu lokma koymadım ağzıma
Çalışma hayatım yok ve eşimde öyle hizmet bekleyen biri değil sağolsun oyüzden düşünmüyorum. Kendi haline bırakıyorum. Elbette gün gelir kendikendine uyur.. Ayaklarım tutuluyor oturmaktan biyerlerim fena acıyorYyku eğitimi düşünüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?