- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.181
Hahaha çok güzel yatarak mi emişiyorsunuz ( annemin tabiriBacım şuan kendimizi sorgulamıyoruz. Oda yeni adapte oluyor biz de. Daha çok minikler. 5-6 aylarda düzeni oturtucaz şuan topla tüfekle savaşıyoz hdksksk tüm tuşlara basma zamanı bacım. Doğru değil ama herşey mükemmel olmak zorunda değil. En azından kucakta değil uyurken. Belim dinlendi çok acıktım ama dinlendim jdkdk memeyle uyuyo napayım yani. O sünnet yüzünden oldu bütün bunlar başıma geldi ama olsun. Sen sünneti naptın canım
Hani bir deneyim bakalım dedim canım önce sakinlestirdim güldü oynadı falan sonra çaktı bu beni burada bırakacak diye çıldırdı. Hamile iken o kadar cevizi yemeyecjtim zeki olsun diye diye gezdim ortalıktaCanım öyle direkt yatağa bırakırsan desteğin alasına alışmış çocuğu tabii ki sakinleşmez. Yanlış metodla ilerleyip sonra tırstırma kendiniya işte anne yüreği. Ben anlattım mı burda bilmiyorum bulutun kuvözdeyken bir ağlaması vardı o bende travma oldu ağlayınca tetikleniyorum ama aşmam lazım onun bilincindeyim. Güvenli bağımız zedelenecek diye aklım çıkıyor. Zaten doğduğu gibi 6 gün yalnız kaldı. İşte içleniyorum bazen.
Hahaha çok güzel yatarak mi emişiyorsunuz ( annemin tabiri) canım bizim sünnet 1 yaşına kaldı maalesef pipisinde eğrilik var anestezi alması gerekiyor. 5 doktor falan gezdik. Ozeller hemen yapalım kafasindalar. Hacettepe de bir prof bulduk o 1 yaşında yapmayi uygun gordu. Tam ayaklanacak da zmaan bakalım nasıl olacak
İyi dusunmussunuz canım en iyisi ailelrrin bakması. Ben 2 yıl bir aksilik olmazsa Yusuf efendiye beraberim. Bakici fikri bana da çok uzak geliyor. Annem 6 ay bir de bekar gorumcem var o da 6 ay başka sonra 3 yaşında kreşe gider diyoruz ama zaman ne gösterecek bakalım ama cidden büyük yara yani sonra düşünmek istiyorum ayrıntılarıniYarama bastın. Bilmiyorum şubat gibi düşünücez bunu da. Biz hep bir ev açarız mahallemizde ailelerimiz gelir diye düşündük. Benim ailem gelirim diyor. Kocamın ailesine de yüzyüze gelince sorucak gelirler mi ona göre şekillenecek. Bakıcıya bırakamam gibi geliyor.
Kiralar olmuş 30-35 bin bizim mahallede oda nasıl olur bilmiyorum ama en azından ailemiz yanımızda olur evladıma iyi bakılır öderiz napalım.
Siz napcaksınız belli mi
Hani bir deneyim bakalım dedim canım önce sakinlestirdim güldü oynadı falan sonra çaktı bu beni burada bırakacak diye çıldırdı. Hamile iken o kadar cevizi yemeyecjtim zeki olsun diye diye gezdim ortalıktaaynen ya o Kuveyt gunleri zor bulutcum daha uzun kaldı. Yusuf 1 gün kaldı ama hala burnumun direği sızlar. Yusuf öyle ağlayınca elim ayağım buz kesiyor
İyi dusunmussunuz canım en iyisi ailelrrin bakması. Ben 2 yıl bir aksilik olmazsa Yusuf efendiye beraberim. Bakici fikri bana da çok uzak geliyor. Annem 6 ay bir de bekar gorumcem var o da 6 ay başka sonra 3 yaşında kreşe gider diyoruz ama zaman ne gösterecek bakalım ama cidden büyük yara yani sonra düşünmek istiyorum ayrıntılarıni
Tabiii ben yatarak emzirmeyi çok seviyorum. Bunun çeşitli nedenleri de var. Kafa şekli benim için kritikkolumda yamulmasın diye, bulut aşırı kusan bir bebek kucakta emince genelde saha fazla kusuyor etkilenmesin diye gibi gibi sebeplerle de genellikle yatarak emişiyoruz geçmiş olaun canım. Hiçbişey olmaz allahın izniyle bardak marsak korursunuz.
Bende doğal olanı ye den hurma ezmesi kullanıyorum kızıma oğlum içinde aldım 1 kg 4 aylik olunca ek gıdaya baslicaz alerjiden dolayıBen anam babam usulü buharda pişirme aparati aldim elma suyu konsantre aldim tatlandirmak için indirimlerden arkadaşlar ek gıda zamanı bey organik, og naturel ve wefood önerdi onlara bakacam yavaş yavaş 2025 skt olanlar var bizde 6_9 giydiriyorum 2 haftadır mümkün değil sıkıntıya gelemiyor
Benimkinin kafası da yamuk geliyor ya bana napcaz bilmem. Bulutcum hala çok kusuyor mu
Bende doğal olanı ye den hurma ezmesi kullanıyorum kızıma oğlum içinde aldım 1 kg 4 aylik olunca ek gıdaya baslicaz alerjiden dolayı
Güzel oluyor bu hurma ezmesi bağırsakları güzel çalıştırıyor
Pahalı aparatlara kaçmadım belki ikinci olduğu icin rahatım mama kazıkları su içme bardak gibi wee baby aldım
Kızımdan kalma mama sandalyesi var
İhtiyaç halinde alırım
Benim oğlanda da kilo yok ama 6-9 giyiyor rahat rahat
Hele şimdi sünnet olduğu icin daha bol ve büyük bez takıyorum 4 numara kullandım bitti evde 5 no molfix vardı onu kullanıyorum bardak koyduğum için
Ahh bulutcuk yaa. Benim de eltimin oğlu çok kusuyor aralarında 35 gün var. Doktor normla diyor.Bacım oluk oluk terleme uyku vs hariç 7-8 kere kıyafet değişiyor. Yeni aldığım herşeyin yıkanmaktan ağzı gözü kaydı. Artık renkli rensiz diye bile ayırmıyorumhoop kurutucuya birde.
Ya kafayı napcaz bilmiyorum çok dikkat ediyorum ama oluyor elbet. Yastık aldım bu ayarlanabilen halzey miydi neydi ondan ama kullanmadım sanki daha çok bozacak gibi geldi. Bizim sorun yanlarında. Hafif içe doğru. Bilemiyorum
Yulaf lapasina katıyorum defne için pankeklereHurma ezmesini neye katacaksın canım?
Oy maşallah boyu çok iyi o zaman
Biz bezde hala molfix 3 no kullanıyoruz.
Kız ben tulumları hep kestim t-shirt gibi giydiriyorum3 6 ayliklar benim oğlanı da sıkıyor6 9 direkt atlayıp 9 12 giyiyor şu an hatta artik 1 yaş almayı düşünüyorum. Kaç tane tulumu takımı sırtına bile geçiremedi yavrum. Ben buharli pişirilir almayacağım canım. Tencerenin içine su koyarım üstüne de süzgeç kapat kapağı ohh missmama sandalyesini ağır istemiyorsan ikeaninkine bak istersen canım.. Ben biraz ayarlanabilir olsun istedim o yüzden kiwi koala aldım
Dogum günü kutlamasına ben de karsiydim ama su an deli gibi istiyorum yaaa o 1 yilinn tadını çıkar canımBence 36 aydan sonra aile birşey veremez sosyalleşmesi lazım ben kreşi doğru buluyorum. 36 aya allah sağlık sıhhat versin büyüklerimize bize bir şekilde getiricez. Sonrası kolay olacak. Siz daha şanslısınız keşke bende devlet memuru olsaydım ama 1 yıl bile mucize yine de kendimi şanslı sayıyorum. Oğluma muhteşem bir doğum günü kutlaması yapıcam (hiç sevmezdim normalde) sonra işime döneceğim.
Evet kuzum ama çok şükür ki yalnız değiliz. Bizim aileler uzaktalar ama gelirler hele d eev olursa. Ev ev üstüne olmaz o bizi de onları da yorar tatsızlıklar olabilir en güzeli ayrı evler diye düşündül aynı apartmanda Bile olsa herkesin kendi düzeni önemli.
Kız ben tulumları hep kestim t-shirt gibi giydiriyorum
Ben de hurma ezmesi alayım ek gida zamanı ya kabızlığı iyi geliyorsaYulaf lapasina katıyorum defne için pankeklere
İrmikli lapalara
Bizde 3 no kullanıyoruz şimdi sünnetten dolayı bardak koyuyorum ondan büyük taktım
Dogum günü kutlamasına ben de karsiydim ama su an deli gibi istiyorum yaaa o 1 yilinn tadını çıkar canım
Canım ben kıyamadım kesmeye yaaa belki 2. Olur diye hemp unisex almıştım zaten ama şu an 2ye çok uzağımKız ben tulumları hep kestim t-shirt gibi giydiriyorum
Kesinlikle ya düzen bize şart ben zaten düzen insanıyım salas salas gezmek yordu beniHdjdj bende inan kiii.
Ama şimdiden napsam acaba kimleri çağırsam diye düşünüyorum
Elimden geleni yapıyorum da bu yorgunluk ve bitkinlikle biraz kaçırıyorum gibi geliyor. Düzeni birazda ondan istiyorum.
Yulaf lapasina katıyorum defne için pankeklere
İrmikli lapalara
Bizde 3 no kullanıyoruz şimdi sünnetten dolayı bardak koyuyorum ondan büyük taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?