2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hahaha çok güzel yatarak mi emişiyorsunuz ( annemin tabiri ) canım bizim sünnet 1 yaşına kaldı maalesef pipisinde eğrilik var anestezi alması gerekiyor. 5 doktor falan gezdik. Ozeller hemen yapalım kafasindalar. Hacettepe de bir prof bulduk o 1 yaşında yapmayi uygun gordu. Tam ayaklanacak da zmaan bakalım nasıl olacak

Hani bir deneyim bakalım dedim canım önce sakinlestirdim güldü oynadı falan sonra çaktı bu beni burada bırakacak diye çıldırdı. Hamile iken o kadar cevizi yemeyecjtim zeki olsun diye diye gezdim ortalıkta aynen ya o Kuveyt gunleri zor bulutcum daha uzun kaldı. Yusuf 1 gün kaldı ama hala burnumun direği sızlar. Yusuf öyle ağlayınca elim ayağım buz kesiyor

Tabiii ben yatarak emzirmeyi çok seviyorum. Bunun çeşitli nedenleri de var. Kafa şekli benim için kritik kolumda yamulmasın diye, bulut aşırı kusan bir bebek kucakta emince genelde saha fazla kusuyor etkilenmesin diye gibi gibi sebeplerle de genellikle yatarak emişiyoruz geçmiş olaun canım. Hiçbişey olmaz allahın izniyle bardak marsak korursunuz.

İyi dusunmussunuz canım en iyisi ailelrrin bakması. Ben 2 yıl bir aksilik olmazsa Yusuf efendiye beraberim. Bakici fikri bana da çok uzak geliyor. Annem 6 ay bir de bekar gorumcem var o da 6 ay başka sonra 3 yaşında kreşe gider diyoruz ama zaman ne gösterecek bakalım ama cidden büyük yara yani sonra düşünmek istiyorum ayrıntılarıni

Ndjdksk folik asir bebesi bacım bunlar biede kaşarlar cevizler derken bilemiyorum nolcak hdjsj

Bak seninkisi de kuvöz psikolojisi. Ben bulut eskiden hiç geçmiyodu uykuya kulağına konuşarak sakinleştirdim. Hala da teselli konuşmaları yapıyorum. Bence hepsinde değil ama kuvöz bebelerinin bazılarında uyku onları bırakacağımız birşeymiş gibi kodlanıyor. Benimde sızlıyo bacım. Ne hayaller kurdum ten tene temaslar neler hiçbirini yapamadım. Günde 15 dk gördüm kar saydım. Ama çok şükür bugünümüze.

Bence 36 aydan sonra aile birşey veremez sosyalleşmesi lazım ben kreşi doğru buluyorum. 36 aya allah sağlık sıhhat versin büyüklerimize bize bir şekilde getiricez. Sonrası kolay olacak. Siz daha şanslısınız keşke bende devlet memuru olsaydım ama 1 yıl bile mucize yine de kendimi şanslı sayıyorum. Oğluma muhteşem bir doğum günü kutlaması yapıcam (hiç sevmezdim normalde) sonra işime döneceğim.

Evet kuzum ama çok şükür ki yalnız değiliz. Bizim aileler uzaktalar ama gelirler hele d eev olursa. Ev ev üstüne olmaz o bizi de onları da yorar tatsızlıklar olabilir en güzeli ayrı evler diye düşündül aynı apartmanda Bile olsa herkesin kendi düzeni önemli.

Benimkinin kafası da yamuk geliyor ya bana napcaz bilmem. Bulutcum hala çok kusuyor mu

Bende doğal olanı ye den hurma ezmesi kullanıyorum kızıma oğlum içinde aldım 1 kg 4 aylik olunca ek gıdaya baslicaz alerjiden dolayı
Güzel oluyor bu hurma ezmesi bağırsakları güzel çalıştırıyor
Pahalı aparatlara kaçmadım belki ikinci olduğu icin rahatım mama kazıkları su içme bardak gibi wee baby aldım
Kızımdan kalma mama sandalyesi var
İhtiyaç halinde alırım
Benim oğlanda da kilo yok ama 6-9 giyiyor rahat rahat
Hele şimdi sünnet olduğu icin daha bol ve büyük bez takıyorum 4 numara kullandım bitti evde 5 no molfix vardı onu kullanıyorum bardak koyduğum için

Benimkinin kafası da yamuk geliyor ya bana napcaz bilmem. Bulutcum hala çok kusuyor mu

Bacım oluk oluk terleme uyku vs hariç 7-8 kere kıyafet değişiyor. Yeni aldığım herşeyin yıkanmaktan ağzı gözü kaydı. Artık renkli rensiz diye bile ayırmıyorum hoop kurutucuya birde.

Ya kafayı napcaz bilmiyorum çok dikkat ediyorum ama oluyor elbet. Yastık aldım bu ayarlanabilen halzey miydi neydi ondan ama kullanmadım sanki daha çok bozacak gibi geldi. Bizim sorun yanlarında. Hafif içe doğru. Bilemiyorum

Hurma ezmesini neye katacaksın canım?
Oy maşallah boyu çok iyi o zaman
Biz bezde hala molfix 3 no kullanıyoruz.

Ahh bulutcuk yaa. Benim de eltimin oğlu çok kusuyor aralarında 35 gün var. Doktor normla diyor.
Bizim de sol taraf canım düz gibi. Annem emekleyerek baslayinca düzelir diyor insaallah öyle olurb

Kız ben tulumları hep kestim t-shirt gibi giydiriyorum

Dogum günü kutlamasına ben de karsiydim ama su an deli gibi istiyorum yaaa o 1 yilinn tadını çıkar canım

Dogum günü kutlamasına ben de karsiydim ama su an deli gibi istiyorum yaaa o 1 yilinn tadını çıkar canım

Hdjdj bende inan kiii.
Ama şimdiden napsam acaba kimleri çağırsam diye düşünüyorum

Elimden geleni yapıyorum da bu yorgunluk ve bitkinlikle biraz kaçırıyorum gibi geliyor. Düzeni birazda ondan istiyorum.

Hdjdj bende inan kiii.
Ama şimdiden napsam acaba kimleri çağırsam diye düşünüyorum

Elimden geleni yapıyorum da bu yorgunluk ve bitkinlikle biraz kaçırıyorum gibi geliyor. Düzeni birazda ondan istiyorum.
Kesinlikle ya düzen bize şart ben zaten düzen insanıyım salas salas gezmek yordu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…