- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.576
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.201
Kesinlikle ya düzen bize şart ben zaten düzen insanıyım salas salas gezmek yordu beni
Minnak kız Mete 17 sinde 61 cm di kilosu da yok 5.600 minnak benim oğlanCanım ben kıyamadım kesmeye yaaa belki 2. Olur diye hemp unisex almıştım zaten ama şu an 2ye çok uzağımhakikaten boyu kaç metenin canım. Bizimki pamukcuk icin gittiğimiz yerde gün 64 bucuk çıktı
Çok daha iyi suya koyuyorum çok seviyor sıpa kremlerini de sürüyorum rahatladı biraz yavrumFındıkkuşumun durumu nasıl daha kolaylaştı mı?
Hatta dayısı dün takım almış 3-6 ay pantolonu bosbol geliyor yaMinnak kız Mete 17 sinde 61 cm di kilosu da yok 5.600 minnak benim oğlan
Ben bol giydiriyorum rahat oluyor
biz muane olduk yapacak doktora sorun yok dedi çocuk doktorumuzda onay verdi neden önermedi ki o zaman genel aneztezi ile yapacaklardır cocuk dururmu ki10 ay öncesi önermiyor bizim doktorumuz bende ikilemde kaldım yaptıranlar olunca
4 aylık nelere başlıcaksın cnm bizimki mama içiyor meme günde 1 defa gece uykusunda yarın bende görüşecem bakalımBende doğal olanı ye den hurma ezmesi kullanıyorum kızıma oğlum içinde aldım 1 kg 4 aylik olunca ek gıdaya baslicaz alerjiden dolayı
Güzel oluyor bu hurma ezmesi bağırsakları güzel çalıştırıyor
Pahalı aparatlara kaçmadım belki ikinci olduğu icin rahatım mama kazıkları su içme bardak gibi wee baby aldım
Kızımdan kalma mama sandalyesi var
İhtiyaç halinde alırım
Benim oğlanda da kilo yok ama 6-9 giyiyor rahat rahat
Hele şimdi sünnet olduğu icin daha bol ve büyük bez takıyorum 4 numara kullandım bitti evde 5 no molfix vardı onu kullanıyorum bardak koyduğum için
Alerji doktorunun dediklerine göre ilerleyecegiz cnm sebze meyvelerle bağırsaklarını güçlendirecegiz4 aylık nelere başlıcaksın cnm bizimki mama içiyor meme günde 1 defa gece uykusunda yarın bende görüşecem bakalım
Canım biz yatarken karartma perdesi bide fön makinası sesi açıyoruz memede dalıyor yatırırkende emzik veriyorum daha rahat uykuya geçiyor bide böyle dene belki işe yararUyku danışmanları sorması ayıp ne kadsr istiyorlar festi aslında ben çok karsiydim biri bana söyle böyle yap diyecek çocuğum ağlayacak falan filan diye. Bilmiyorum kafam çok karışık. İnşallah gece uykusu bari geçici olsun. Karartma perde yok ama eşime haftasonu gazete kağıdı falan yapistir dicem bir de öyle deneyeceğim tutarsa perde alacağım. Neler deniyorum bir bilsen. Öyle ayağında falan da deli gibi sallamıyorum. Koyuyorum hafif hafif hafif iş oksuyorum ninin söylüyorum hafif gözlerini kapatıyorum çünkü gözler fıldır fıldır etrafta bir şeyler arıyor ne yapacaksa.
Allahım bir ben alamadım kaç aydır dilimde hdjdj işe yaradığına çok sevindim. gece gündüz ayrımı yapmasını engellemiyor di miCanım biz yatarken karartma perdesi bide fön makinası sesi açıyoruz memede dalıyor yatırırkende emzik veriyorum daha rahat uykuya geçiyor bide böyle dene belki işe yarar
Yok canım zaten gündüz loş oluyor gece zifiri karanlık oluyor bence çok işe yarıyor normal odada yatırmaya çalışınca yüzünü kapatıyor artık karanlığa alıştığı için bende yatak odasında yatırıyorum sürekliAllahım bir ben alamadım kaç aydır dilimde hdjdj işe yaradığına çok sevindim. gece gündüz ayrımı yapmasını engellemiyor di mi
Yok canım zaten gündüz loş oluyor gece zifiri karanlık oluyor bence çok işe yarıyor normal odada yatırmaya çalışınca yüzünü kapatıyor artık karanlığa alıştığı için bende yatak odasında yatırıyorum sürekli
Çok şükür iyiye gidiyoruz canım, takvime göre ataktan çıkmamıza bi gün kalmış, dün ve bugün daha az ağladı daha mutlu görünüyoCanmm bebişin nasıl oldu
Dolapta pijamalar bile düzgün düzgün. Baharat çekmecesi dagilmayacak. Tezgahı üzerinde hiçbir şey olmayacakSen bir boğasın seni en iyi başka bir boğa anlar jdjdk iu cümle o kadar tanıdık ki bir insan düzensiz ama full yataa bile yorulur mu evet yorulur ama düzenli olunca kolaylaşıyor gibi oluyor
Alerjiden iste canım. Ek gıdaları daha iyi olur insaallah.cani sağ olsun mete kuşunMinnak kız Mete 17 sinde 61 cm di kilosu da yok 5.600 minnak benim oğlan
Ben bol giydiriyorum rahat oluyor
Canım ben de beyaz gürültü emzik kullanıyorum. Karartma perdesi yok ama hep yatak odasında uyutuyorum bazen memede dalıyor hemen besige koyuyorum baEn ayakta. Öyle salonda falan daha hiç uyutmadim o yüzden yusuf diyorum ya yatak odasına geldiğimiz zaman uyuyacagini anlıyor ama işte çok çok kısa uyuyor.Canım biz yatarken karartma perdesi bide fön makinası sesi açıyoruz memede dalıyor yatırırkende emzik veriyorum daha rahat uykuya geçiyor bide böyle dene belki işe yarar
Canım korkut karan'ın gündüz uykuları nasil peki kaç kez uyuyor.Canım biz yatarken karartma perdesi bide fön makinası sesi açıyoruz memede dalıyor yatırırkende emzik veriyorum daha rahat uykuya geçiyor bide böyle dene belki işe yarar
Uyku eğitiminin ilk adımını geçmişiz o zaman canım. Yusuf bey asla salonda falan uyumazBulut bile gözlerine götürüyor acaba gece gibi mi istiyor?
Korkut Karan, Oy yerim o ellerini ne istediğini bilen bir beyfendi işte
Uyku eğitiminin ilk adımı hep aynı yerde uyuyacak
İnşallah bir an önce duzelir minnosAlerji doktorunun dediklerine göre ilerleyecegiz cnm sebze meyvelerle bağırsaklarını güçlendirecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?