2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım ben kıyamadım kesmeye yaaa belki 2. Olur diye hemp unisex almıştım zaten ama şu an 2ye çok uzağım hakikaten boyu kaç metenin canım. Bizimki pamukcuk icin gittiğimiz yerde gün 64 bucuk çıktı
Minnak kız Mete 17 sinde 61 cm di kilosu da yok 5.600 minnak benim oğlan
Ben bol giydiriyorum rahat oluyor

4 aylık nelere başlıcaksın cnm bizimki mama içiyor meme günde 1 defa gece uykusunda yarın bende görüşecem bakalım

Canım biz yatarken karartma perdesi bide fön makinası sesi açıyoruz memede dalıyor yatırırkende emzik veriyorum daha rahat uykuya geçiyor bide böyle dene belki işe yarar

Canım biz yatarken karartma perdesi bide fön makinası sesi açıyoruz memede dalıyor yatırırkende emzik veriyorum daha rahat uykuya geçiyor bide böyle dene belki işe yarar
Allahım bir ben alamadım kaç aydır dilimde hdjdj işe yaradığına çok sevindim. gece gündüz ayrımı yapmasını engellemiyor di mi

Allahım bir ben alamadım kaç aydır dilimde hdjdj işe yaradığına çok sevindim. gece gündüz ayrımı yapmasını engellemiyor di mi
Yok canım zaten gündüz loş oluyor gece zifiri karanlık oluyor bence çok işe yarıyor normal odada yatırmaya çalışınca yüzünü kapatıyor artık karanlığa alıştığı için bende yatak odasında yatırıyorum sürekli

Bulut bile gözlerine götürüyor acaba gece gibi mi istiyor?

Korkut Karan, Oy yerim o ellerini ne istediğini bilen bir beyfendi işte
Uyku eğitiminin ilk adımı hep aynı yerde uyuyacak

Son düzenleme:
Sen bir boğasın seni en iyi başka bir boğa anlar jdjdk iu cümle o kadar tanıdık ki bir insan düzensiz ama full yataa bile yorulur mu evet yorulur ama düzenli olunca kolaylaşıyor gibi oluyor
Dolapta pijamalar bile düzgün düzgün. Baharat çekmecesi dagilmayacak. Tezgahı üzerinde hiçbir şey olmayacak şu an hayatım çok zor bu düzensizlikle bu arada sabah cevap veremediğim mesajın olduysa kusura bakma canım geriye dönük de okuyamıyorum

Canım ben de beyaz gürültü emzik kullanıyorum. Karartma perdesi yok ama hep yatak odasında uyutuyorum bazen memede dalıyor hemen besige koyuyorum baEn ayakta. Öyle salonda falan daha hiç uyutmadim o yüzden yusuf diyorum ya yatak odasına geldiğimiz zaman uyuyacagini anlıyor ama işte çok çok kısa uyuyor.

Atak haftalarini takip etmiyorum ya zaten hep agladigi için acaba biz de kikelomo gibi atak haftasında olabilir olabilir bi bakayım bugün hiç durduramadı soğukta kendimizi sokağa attık şimdi uyudu daha yavrum

Bulut bile gözlerine götürüyor acaba gece gibi mi istiyor?

Korkut Karan, Oy yerim o ellerini ne istediğini bilen bir beyfendi işte
Uyku eğitiminin ilk adımı hep aynı yerde uyuyacak
Uyku eğitiminin ilk adımını geçmişiz o zaman canım. Yusuf bey asla salonda falan uyumaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…