- 18 Ağustos 2022
- 3.635
- 12.306
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.221
Benimde çok fena dökülüyorKaçınılmaz son, saç dökülmesi başladıinadım inat kestirmicem
Oyyy annesi kesin Bulutta karanlık istiyor hemen bi tane blackout perde almalısınBulut bile gözlerine götürüyor acaba gece gibi mi istiyor?
Korkut Karan, Oy yerim o ellerini ne istediğini bilen bir beyfendi işte
Uyku eğitiminin ilk adımı hep aynı yerde uyuyacak
Ben zibin uzatma parcalari aldim bi 2 citcitli bi 3 citcitli o sekilde uzun sure giyer cunku genelde daralmasi degil boydan kastirmasi sıkıntı oluyorKız ben tulumları hep kestim t-shirt gibi giydiriyorum
Hangi takvime göre? Ve bu atak haftalarında ne oluyor mesela? Ve o takvime göre gerçekten yaşıyor musunuz atak haftalarını?Çok şükür iyiye gidiyoruz canım, takvime göre ataktan çıkmamıza bi gün kalmış, dün ve bugün daha az ağladı daha mutlu görünüyo
Arkadaşımın bebeği böyle kısa kısa uyuyordu 6 ayına girdi baya uzamış uykuları inşallah senin bebişte bir an önce uzatır da azıcık rahatlarsınCanım ben de beyaz gürültü emzik kullanıyorum. Karartma perdesi yok ama hep yatak odasında uyutuyorum bazen memede dalıyor hemen besige koyuyorum baEn ayakta. Öyle salonda falan daha hiç uyutmadim o yüzden yusuf diyorum ya yatak odasına geldiğimiz zaman uyuyacagini anlıyor ama işte çok çok kısa uyuyor.
Kuzum sabah uyandıktan sonra 2 saat sonunda esnemeye başlıyor hemen yatak odasına götürüyorum altını değiştiriyorum beyaz gürültüyü açıyorum sonra emziriyorum öyle uyuyakalıyor 1 saat falan uyuyor sonra ki uykusu ya 1 kere oluyor yada kısa kısa 2 kere uyutuyorum ama mesela biraz önce asla uyuyamadık eşime verdim artık odadalarCanım korkut karan'ın gündüz uykuları nasil peki kaç kez uyuyor.
Benim daha o kadar dökülmüyor ama yakındırBenimde çok fena dökülüyor
Banyoda bı dökülüyor birde tararken, taradigim ile küçük bir fare yapıyorum sen düşün
Kestirsen de aynı şekilde dökülmeye devam ediyor
10 tane büyüme atağı var, bi uygulama kullanıyorum bebeğimin haftasına göre takvimime atakları ekliyor. Şu an 11 hafta 6 günlüğüz mesela 12. Atak haftasını geçiriyoruz. İlk iki atak 5 ve 8. Haftalardaydı onlarda en belirgin şey saatte bir emmek istemesiydi ben ordan anlıyordum, 8. Haftada atağından sonra kontrast kartlara ilk defa ilgi gösterdi, atak sonrası kazandığı yeteneklerden de anlıyorum, her atak sancılı geçmiyor ya da bazı bebekler daha kolay/zor geçiriyor. Örneğin bu hafta çıngırağa tepki verdi ilk kez dün ya da bir önceki gün, bu atak sonunda kazanılacak yeteneklerden biri de seslere tepkinin artması. Benim bebeğim normalde ağlayan bir bebek değil şu ara çok huzursuz, sürekli ağlama halinde o yüzden ataktan olduğunu düşünüyorum. 12. hafta atağından sonra refleksleri azalacakmış kollarını bacaklarını daha bilinçli hareket ettirecekmiş. Bir süredir zaten ellerini çok fazla emmeye başlamıştı bir de baş parmak emmeyi öğrendi, tamamen birbirini takip eden süreçler, gözlemledikçe anlam veriyorum.Hangi takvime göre? Ve bu atak haftalarında ne oluyor mesela? Ve o takvime göre gerçekten yaşıyor musunuz atak haftalarını?
Ayy inşallah canım ya. Sürekli ayakta da duramıyor ya ya diyorum çok uykucu bir cocuk olacak ya diyorum uykuya tamamen direnecek büyüdükçe. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Atak haftası takip etmiyordum hep ataktayiz gibi geliyor banaArkadaşımın bebeği böyle kısa kısa uyuyordu 6 ayına girdi baya uzamış uykuları inşallah senin bebişte bir an önce uzatır da azıcık rahatlarsınbizim ki de aynı sizin ki gibi meme de sallayarak emzikli hep destekli uyuyor bende 6 ayı bekliyorum şu ataklar bitsin sonra bakcam destek azaltmaya
Benimki sabah uyandıktan 45 dk sonra falan ağlamaya başlıyor uyku icin . Hic ilk isaret falan vermeden direkt aglamya geciyorKuzum sabah uyandıktan sonra 2 saat sonunda esnemeye başlıyor hemen yatak odasına götürüyorum altını değiştiriyorum beyaz gürültüyü açıyorum sonra emziriyorum öyle uyuyakalıyor 1 saat falan uyuyor sonra ki uykusu ya 1 kere oluyor yada kısa kısa 2 kere uyutuyorum ama mesela biraz önce asla uyuyamadık eşime verdim artık odadalarben kızılcık şerbeti izlicem
Bizimkide son günlerde saat başına düşürdü uyanmayı baktım ne o uyuyor ne ben birde zeytine başladık tarla işleri bacaklarım ağrıyor etlerim en sonunda aldım yanıma hem kucakta uyuyor hemde emiyor bırakınca da bırakıyor emesi gelincede veriyorum alıştım boyle daha rahat ettim al kaldır yatır isi yok gazida yattık yerden alip göbeğime koyuyorum iki pis piş hemene çıkıyor genirme gerisi sabaha karsi mutlaka yapıyor üç gündür böyleyiz bakalım gerisi ne olurUyku gerilemesi VS derinlemesine takılma. Ben 40 ımız çıktı sırtım yer görmüyor neredeyse. 30 dk da 40 dk da en fazla 1 buçuk saat uyuyup uyanıyor emip uyuyor.. Yine uyanıyor.. Benim her gece zor.. İnşallah devamlılığı olmaz bir gecelik bişidir. Yoksa çok zor hayatım pert. Gece rahat uyku yok gündüz zaten uyumuyor çok zor oluyor.. Allah yardımcımız olsun vallahi..
Bebek hicbirseyin farkında değil ve hic birşey anlamıyor en güzel anladığı ve keyif aldıği zaman bence 3 Ablam 3 yaşında yaptı çok mutluydu yha 1 yasta biz kendimiz eğleniyoruz gibi geliyor banaDogum günü kutlamasına ben de karsiydim ama su an deli gibi istiyorum yaaa o 1 yilinn tadını çıkar canım
Oyyy annesi kesin Bulutta karanlık istiyor hemen bi tane blackout perde almalısınayyyy hemde nasıl dediğim dedik zaten burçlarından belli değil ajhajjakajsnnsbs ki bizimkinin yükseleni de aslan
Biz doğduğu günden beri beşiğinde yatırıyoruz telsiziden ses gelirse gidiyoruz yanına bakalım uyku eğitimini nasıl halletcez
Bebek hicbirseyin farkında değil ve hic birşey anlamıyor en güzel anladığı ve keyif aldıği zaman bence 3 Ablam 3 yaşında yaptı çok mutluydu yha 1 yasta biz kendimiz eğleniyoruz gibi geliyor bana
Oda süper Ye iç eğlen sefan olsun kolaymı bir paşa dogurdun tatlı tosun pasaHerhalde Şefika jsjsj anneliğimizin yıldönümünü kutlayacağız tamamen kendimiz için
Kızlar nasılsınız?
Uzun uzun okudum sayfaları ek gıda konusu geçmiş benimde kafamda deli sorular kizim 37+3 de 2685 gram doğdu dün tartildi tekrar 3 ay 26 günlük 6755 gram geldi sadece anne sütü ile besleniyor ve eskisi kadar sık emmek istemiyor meme reddi yapiyo çoğunlukla çok acıkınca gayet güzel bir şekilde içiyor ama. Sizin bebisler kaç kilo? Ben benimkinin biraz yavaş kilo aldığını düşünüyorum doktora soracağım eğer geç derse ek gıdaya geçeceğim ama bu seferde anne sütünü iyice istemez diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?