2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar 20 dakikadan daha az sürede benim iki göğüsten de çıkan süt miktarı bu kadar. Az dimi sizce de ? 4 aydan sonra sütümde azalma var gibi hissediyorum. Elektrikli göğüs pompası da fazla çekmiyor gibi, gerçi oğlum da emdikten sonra uyuyor, uyumuyorsa etrafa gülücükler saçıyor. Ağzından gaz çıkarıyor.. Sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum ya. Mama vermek de hiç istemiyorum. Bu zamana kadar her ay 1 kilo ya da 900 gram aldı bundan sonra takip edicez bakalım Salı günü aşısı var sağlık ocağında kilosuna bakarlar

Eklentiler

• IMG_20231125_123005.webp
    35 KB · Görüntüleme: 84
Emdikten sonra mı bu?

Son düzenleme:
Hoşbuldum festicim nasılsın evet tabi her bebek farklı aslında benim böyle düşünmeme neden olan sebep daha az emmek istemesi hemen doyuyor diye düşünüyorum tartıda bol bol artı bekliyorum ama az geldi yani bana biraz. Boyu 62 cm dün ölçüldü 4.ay aşısı vuruldu 4-5 gün önceden. Senin doktoruna bende şok oldum şuan tarhanayı ilk tadım için iddialı buldum sebze veya meyve duyduğumuz için genellikle, alışık değiliz

Evet kesinlikle çevreye olan merakı kucağıma alıp emzirmek istersem yaygara kopuyor hele misafirlikte falan. Yatarak emmeyi seviyor onda da arkasını dönüyo istemediği zaman dediğin gibi ben bi persentil bakiyim sonra doktora danışayım sizin çocuk doktorunuz mu tadimlara baslayalim dedi

Kuzum ben sağarak süt yetip etmediğine hiç bakmıyorum, çünkü her makina her gögüse uygun olmuyor, o anlık az çıkabiliyor, bebeğin nefesi bile süt gelmesi için yetebiliyor.... Gibi sana bir sürü sebep sayabilirim. Anladığım bebeğinin kilo alımı gelişimi çok güzel, emince de gülücükler saçıyor diyorsun neden yetmiyor düşüncesine kapıldın acaba

Emdikten sonraysa çok normal bence
Evet olabilir ya sizinkileri de merak ettim o yüzden sordum aslında, çünkü 4 aylık bebekler bir öğünde baya emmesi gerekiyor yazıyordu o yüzden şüpheye düştüm

Evet olabilir ya sizinkileri de merak ettim o yüzden sordum aslında, çünkü 4 aylık bebekler bir öğünde baya emmesi gerekiyor yazıyordu o yüzden şüpheye düştüm

İçini ferah tut, her bebek de kendine özeldir. Benim büyük kız inanır mısın 2 yaşına kadar 5dk emip bırakırdı hiç de açıktım diye yanıma gelmezdi, doktor bez sayısı yeterli ise kilo alımı ve gelişimi de iyi ise hiç sıkıntı yapma demişti, o zamanlar bende bir defa sagıp bakmıştım inanır mısın 2 parmak kalınlığında bile çıkmamıştı, ama bebek emerken sütünün oldugunu biliyordum

ffestinalente 4.ay aşısı olmuş bulut bey, nasıl geçti bol bol şifa olsun kuzuma ilk çocuk da böyle değildim ama bu sefer aşılar benim açimdan sıkıntılı geçiyor ya, utanmasam ağlayacağım sonra kendi kendime diyorum ne yavrular var doğuştan hasta oluyor sürekli iğneler oluyorlar onlar can değil mi ayda 1 aşı diyorum ama yok yaşlanıyorum galiba

Canım bu aralar benimki de hiç emmek istemiyor emzirme pozisyonuna aldığım an ağlıyor kafasını atiyor emdiği süre 5 dk geckiuor ama hiç açlık için ağlamıyor mesela. Benimki hep uyku için mizirdaniyor. Bugün uyku regresyonu yaşadığımızı anladım ben gece 1 bucujta çok etrafa gülücükler saçarak uyandı 3 buçuğa kadar uyutamadim sonra da saat basi kalktı gündüz desen bugün sadece 1saat uyudu.emmwk istememe sebebi de bence bu. Sizin de böyle bir şey olabilir belki uykuluyken vermeye çalış ben öyle yapıyorum

Blackout perde bakıyorum illa siyah renk mi olmalı başka renk olsa içeriyi tam karartmaz mi kızlar kullanan sevgili arkadaşlarım Tomris0006
Canım benim ki toz pembesi ama özelliği blackout olunca karartıyor zaten benim ki fon şeklinde ama bazıları stor şeklinde oluyor nasıl tercih edersen

Ayyy festi çok heycanlı bakalım ne tepki verecek Bulut bey ne güzel bizde pazartesi gitcez kontrole bakalım bize ne dicek doktorumuz

Kaçınılmaz son, saç dökülmesi başladı inadım inat kestirmicem

Kel kaldım yanlarım açıldı benim. Dün kestirdim artık. Bugün de bulutun aşıları için gitmiştik doktora desteğe başlıcam dedim daha önce dahiliye yazmıştı kullanmamıştım. Düzenli kullanıcam. Diş etlerim kanıyor ve saçlarım fena dökülüyor çok üzücü.

Canım persentil bence rahatlatıcak seni. Orda bir bak durumuna. Doktorunla da ayrıca konuşursun.

Evet doktorumuz dedi. Anam babam usülünü seviyor biraz aktardı anlattı neden böyle tercih ediyor neden erken başlıyor nasıl olacak diye. Benimde kocamında içine sindi. Başlıcam. Bende havuç pişiririm buharda öyle başlarım diye düşünüyordum adam diyoki şuan anne sütüne alışmış, tadsız tuzsuzla devam edersen nasıl bir damak tadı oluşacak?

İyiydi yavrum. Hem rotayı hemde rutin aşılarını oldu.
Miray çok mu etkileniyor da sen de etkileniyorsun canım?

ffestinalente canım çok geçmiş olsun. Bulut nasıl şifa olsun insaallah asilari.

Teşekkür ederiz canım. Amiin. Saat başı uyanıyoruz bakalım nasıl sabah olacak

Ayyy festi çok heycanlı bakalım ne tepki verecek Bulut bey ne güzel bizde pazartesi gitcez kontrole bakalım bize ne dicek doktorumuz

Ay gerçekten öyle hatta bugün tarhana yapıp vermedim çünkü yoğun bir gündü. Aceleye helsin istemedim. Yarın da evde temizlik var. Çok şükür birisini buldum inşallah memnun kalırım amin. Bakalım vericem. Doktor püskürtücek bu sevmediği anlamına gelmiyor oral dönemde olması sebebiyle dedi. Sadece tadım zaten. Öğün yok.

İnan ekstra bir durum yok aslında ama duygusalım bu gebeliğimde ve doğumda da aşı olurken de fena ağlıyor o ayrı konu tabi

Şuan bende uyku regresyonu diye düşünüyorum uyutuyorum 5 dk sonra geri uyuyo bu saat oldu hâlâ uyumadı bayilcam birazdan

Günaydınlar dün doktorumuza gittik rota aşısının 2 yapildi demir başlandı fakat kilo beğenmedi 400 gr bile almamış bir önceki kontrolde çok iyi fazla almış dedi mama keserim dediydi şimdi fazla ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…