- 10 Ocak 2023
- 125
- 364
- 33
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.241
Emdikten sonra mı bu?Kızlar 20 dakikadan daha az sürede benim iki göğüsten de çıkan süt miktarı bu kadar. Az dimi sizce de ? 4 aydan sonra sütümde azalma var gibi hissediyorum. Elektrikli göğüs pompası da fazla çekmiyor gibi, gerçi oğlum da emdikten sonra uyuyor, uyumuyorsa etrafa gülücükler saçıyor. Ağzından gaz çıkarıyor.. Sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum ya. Mama vermek de hiç istemiyorum.Bu zamana kadar her ay 1 kilo ya da 900 gram aldı bundan sonra takip edicez bakalım Salı günü aşısı var sağlık ocağında kilosuna bakarlar
Hoşbuldum festicim nasılsınCanım hoşgeldinn
Oğluşun kilosunu söylemeyeceğim çünkü önemli olduğunu düşünmüyorum sana bilgi vermez her bebek farklı biliyosun ama bizim doktor persentil bakıyor. Googledan bakabilirsin. O gelişim nasıl iyi mi diye söylüyor. Diğer bebeklere oranla ne durumda diye. Bence tarih tarih ona bir bak. Bence normal ama bebeğinin kilosu. Ayrıca boy da çok önemli biliyosun sadece kiloya bakıp kendini üzme. Bulut bugün 4. Ay aşılarını oldu ve doktor tadımlara başlayacağız dedi. Ben şok oldum tabii. Ve tarhana yap içir dedi hajskk
Şuan tadımlık verileceği için doyurma niyeti olmadığı için ben anne sütünü reddeceğini düşünmüyorum. Az emme istemesi çevreye olan merakındandır.
Kuzum ben sağarak süt yetip etmediğine hiç bakmıyorum, çünkü her makina her gögüse uygun olmuyor, o anlık az çıkabiliyor, bebeğin nefesi bile süt gelmesi için yetebiliyor.... Gibi sana bir sürü sebep sayabilirim. Anladığım bebeğinin kilo alımı gelişimi çok güzel, emince de gülücükler saçıyor diyorsun neden yetmiyor düşüncesine kapıldın acabaKızlar 20 dakikadan daha az sürede benim iki göğüsten de çıkan süt miktarı bu kadar. Az dimi sizce de ? 4 aydan sonra sütümde azalma var gibi hissediyorum. Elektrikli göğüs pompası da fazla çekmiyor gibi, gerçi oğlum da emdikten sonra uyuyor, uyumuyorsa etrafa gülücükler saçıyor. Ağzından gaz çıkarıyor.. Sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum ya. Mama vermek de hiç istemiyorum.Bu zamana kadar her ay 1 kilo ya da 900 gram aldı bundan sonra takip edicez bakalım Salı günü aşısı var sağlık ocağında kilosuna bakarlar
Emdikten sonraysa çok normal benceEmdikten yarım saat 45 dk sonrası
Kuzum ben sağarak süt yetip etmediğine hiç bakmıyorum, çünkü her makina her gögüse uygun olmuyor, o anlık az çıkabiliyor, bebeğin nefesi bile süt gelmesi için yetebiliyor.... Gibi sana bir sürü sebep sayabilirim. Anladığım bebeğinin kilo alımı gelişimi çok güzel, emince de gülücükler saçıyor diyorsun neden yetmiyor düşüncesine kapıldın acaba
Evet olabilir ya sizinkileri de merak ettim o yüzden sordum aslında, çünkü 4 aylık bebekler bir öğünde baya emmesi gerekiyor yazıyorduEmdikten sonraysa çok normal bence
Evet olabilir ya sizinkileri de merak ettim o yüzden sordum aslında, çünkü 4 aylık bebekler bir öğünde baya emmesi gerekiyor yazıyorduo yüzden şüpheye düştüm
Canım bu aralar benimki de hiç emmek istemiyor emzirme pozisyonuna aldığım an ağlıyor kafasını atiyor emdiği süre 5 dk geckiuor ama hiç açlık için ağlamıyor mesela. Benimki hep uyku için mizirdaniyor. Bugün uyku regresyonu yaşadığımızı anladım ben gece 1 bucujta çok etrafa gülücükler saçarak uyandı 3 buçuğa kadar uyutamadim sonra da saat basi kalktı gündüz desen bugün sadece 1saat uyudu.emmwk istememe sebebi de bence bu. Sizin de böyle bir şey olabilir belki uykuluyken vermeye çalış ben öyle yapıyorumHoşbuldum festicim nasılsınevet tabi her bebek farklı aslında benim böyle düşünmeme neden olan sebep daha az emmek istemesi hemen doyuyor diye düşünüyorum tartıda bol bol artı bekliyorum ama az geldi yani bana biraz. Boyu 62 cm dün ölçüldü 4.ay aşısı vuruldu 4-5 gün önceden. Senin doktoruna bende şok oldum şuan tarhanayı ilk tadım için iddialı buldum sebze veya meyve duyduğumuz için genellikle, alışık değiliz
Evet kesinlikle çevreye olan merakı kucağıma alıp emzirmek istersem yaygara kopuyor hele misafirlikte falan. Yatarak emmeyi seviyor onda da arkasını dönüyo istemediği zamandediğin gibi ben bi persentil bakiyim sonra doktora danışayım sizin çocuk doktorunuz mu tadimlara baslayalim dedi
Canım benim ki toz pembesi ama özelliği blackout olunca karartıyor zaten benim ki fon şeklinde ama bazıları stor şeklinde oluyor nasıl tercih edersenBlackout perde bakıyorum illa siyah renk mi olmalı başka renk olsa içeriyi tam karartmaz mi kızlar kullanan sevgili arkadaşlarımTomris0006
Ayyy festi çok heycanlı bakalım ne tepki verecek Bulut bey ne güzel bizde pazartesi gitcez kontrole bakalım bize ne dicek doktorumuzCanım hoşgeldinn
Oğluşun kilosunu söylemeyeceğim çünkü önemli olduğunu düşünmüyorum sana bilgi vermez her bebek farklı biliyosun ama bizim doktor persentil bakıyor. Googledan bakabilirsin. O gelişim nasıl iyi mi diye söylüyor. Diğer bebeklere oranla ne durumda diye. Bence tarih tarih ona bir bak. Bence normal ama bebeğinin kilosu. Ayrıca boy da çok önemli biliyosun sadece kiloya bakıp kendini üzme. Bulut bugün 4. Ay aşılarını oldu ve doktor tadımlara başlayacağız dedi. Ben şok oldum tabii. Ve tarhana yap içir dedi hajskk
Şuan tadımlık verileceği için doyurma niyeti olmadığı için ben anne sütünü reddeceğini düşünmüyorum. Az emme istemesi çevreye olan merakındandır.
Yok benim oglanin sari mesela blackout olunca kalin zaten kumas rengi farketmiyor aksamlari zifiri karanlik yapiyor gunduz de onemli miktarda karartiyorBlackout perde bakıyorum illa siyah renk mi olmalı başka renk olsa içeriyi tam karartmaz mi kızlar kullanan sevgili arkadaşlarımTomris0006
Kaçınılmaz son, saç dökülmesi başladıinadım inat kestirmicem
Hoşbuldum festicim nasılsınevet tabi her bebek farklı aslında benim böyle düşünmeme neden olan sebep daha az emmek istemesi hemen doyuyor diye düşünüyorum tartıda bol bol artı bekliyorum ama az geldi yani bana biraz. Boyu 62 cm dün ölçüldü 4.ay aşısı vuruldu 4-5 gün önceden. Senin doktoruna bende şok oldum şuan tarhanayı ilk tadım için iddialı buldum sebze veya meyve duyduğumuz için genellikle, alışık değiliz
Evet kesinlikle çevreye olan merakı kucağıma alıp emzirmek istersem yaygara kopuyor hele misafirlikte falan. Yatarak emmeyi seviyor onda da arkasını dönüyo istemediği zamandediğin gibi ben bi persentil bakiyim sonra doktora danışayım sizin çocuk doktorunuz mu tadimlara baslayalim dedi
ffestinalente 4.ay aşısı olmuş bulut bey, nasıl geçti bol bol şifa olsun kuzuma ilk çocuk da böyle değildim ama bu sefer aşılar benim açimdan sıkıntılı geçiyor ya, utanmasam ağlayacağım sonra kendi kendime diyorum ne yavrular var doğuştan hasta oluyor sürekli iğneler oluyorlar onlar can değil mi ayda 1 aşı diyorum ama yok yaşlanıyorum galiba
ffestinalente canım çok geçmiş olsun. Bulut nasıl şifa olsun insaallah asilari.
Ayyy festi çok heycanlı bakalım ne tepki verecek Bulut bey ne güzel bizde pazartesi gitcez kontrole bakalım bize ne dicek doktorumuz
Kel kaldım yanlarım açıldı benim. Dün kestirdim artık. Bugün de bulutun aşıları için gitmiştik doktora desteğe başlıcam dedim daha önce dahiliye yazmıştı kullanmamıştım. Düzenli kullanıcam. Diş etlerim kanıyor ve saçlarım fena dökülüyor çok üzücü.
Canım persentil bence rahatlatıcak seni. Orda bir bak durumuna. Doktorunla da ayrıca konuşursun.
Evet doktorumuz dedi. Anam babam usülünü seviyor biraz aktardı anlattı neden böyle tercih ediyor neden erken başlıyor nasıl olacak diye. Benimde kocamında içine sindi. Başlıcam. Bende havuç pişiririm buharda öyle başlarım diye düşünüyordum adam diyoki şuan anne sütüne alışmış, tadsız tuzsuzla devam edersen nasıl bir damak tadı oluşacak?
İyiydi yavrum. Hem rotayı hemde rutin aşılarını oldu.
Miray çok mu etkileniyor da sen de etkileniyorsun canım?
Teşekkür ederiz canım. Amiin. Saat başı uyanıyoruz bakalım nasıl sabah olacak
Ay gerçekten öyle hatta bugün tarhana yapıp vermedim çünkü yoğun bir gündü. Aceleye helsin istemedim. Yarın da evde temizlik var. Çok şükür birisini buldum inşallah memnun kalırım amin. Bakalım vericem. Doktor püskürtücek bu sevmediği anlamına gelmiyor oral dönemde olması sebebiyle dedi. Sadece tadım zaten. Öğün yok.
Şuan bende uyku regresyonu diye düşünüyorum uyutuyorum 5 dk sonra geri uyuyo bu saat oldu hâlâ uyumadı bayilcam birazdanCanım bu aralar benimki de hiç emmek istemiyor emzirme pozisyonuna aldığım an ağlıyor kafasını atiyor emdiği süre 5 dk geckiuor ama hiç açlık için ağlamıyor mesela. Benimki hep uyku için mizirdaniyor. Bugün uyku regresyonu yaşadığımızı anladım ben gece 1 bucujta çok etrafa gülücükler saçarak uyandı 3 buçuğa kadar uyutamadim sonra da saat basi kalktı gündüz desen bugün sadece 1saat uyudu.emmwk istememe sebebi de bence bu. Sizin de böyle bir şey olabilir belki uykuluyken vermeye çalış ben öyle yapıyorum
Benim ki varya nasıl düküldüğünü görsenKaçınılmaz son, saç dökülmesi başladıinadım inat kestirmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?