- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.261
Canım benim ki toz pembesi ama özelliği blackout olunca karartıyor zaten benim ki fon şeklinde ama bazıları stor şeklinde oluyor nasıl tercih edersen
Tamamdır kızlar teşekkür ederim.Yok benim oglanin sari mesela blackout olunca kalin zaten kumas rengi farketmiyor aksamlari zifiri karanlik yapiyor gunduz de onemli miktarda karartiyor
Biz de 3 gündür aynıyız canım valla sallanmak bile istemiyor emerken arada zor dalıyor her gece besiginde uyuyan bebem kaç gündür koynumda yatıyor dün gündüz ilk defa 3 saat ayakta kaldı bir şeyler yaşıyoruz ama neŞuan bende uyku regresyonu diye düşünüyorum uyutuyorum 5 dk sonra geri uyuyo bu saat oldu hâlâ uyumadı bayilcam birazdan
Minik minik bende tadım veriyorum geçen tavuk çorbası damlattim yavaştan yavaştan derken ek gıda sürecine birşey kalmıyor yhaCanım hoşgeldinn
Oğluşun kilosunu söylemeyeceğim çünkü önemli olduğunu düşünmüyorum sana bilgi vermez her bebek farklı biliyosun ama bizim doktor persentil bakıyor. Googledan bakabilirsin. O gelişim nasıl iyi mi diye söylüyor. Diğer bebeklere oranla ne durumda diye. Bence tarih tarih ona bir bak. Bence normal ama bebeğinin kilosu. Ayrıca boy da çok önemli biliyosun sadece kiloya bakıp kendini üzme. Bulut bugün 4. Ay aşılarını oldu ve doktor tadımlara başlayacağız dedi. Ben şok oldum tabii. Ve tarhana yap içir dedi hajskk
Şuan tadımlık verileceği için doyurma niyeti olmadığı için ben anne sütünü reddeceğini düşünmüyorum. Az emme istemesi çevreye olan merakındandır.
Açık hava delisi çıktı bizimki evde uyumayan bebe tarlada masllahi var durmadigi zaman sicimle bağlıyorum sırtıma öyle zaman geçirip uyuyor sonra çözüp yatırıyoruz bir duzenide olmuştu ne güzel yağmurlar başladı evde kalınca bozduk
Eki Görüntüle 3341549
Aynen öyle canım kışa denk geldi bebe yhaŞefika senin 3bebe ile tarla bahçe işlerinde mi var maşallah
Ben de dışarda çok mutluydum 2 saat uyurdu şimdi fırtınaAçık hava delisi çıktı bizimki evde uyumayan bebe tarlada masllahi var durmadigi zaman sicimle bağlıyorum sırtıma öyle zaman geçirip uyuyor sonra çözüp yatırıyoruz bir duzenide olmuştu ne güzel yağmurlar başladı evde kalınca bozduk
Eki Görüntüle 3341549
Gecicimi diyorsunBen de dışarda çok mutluydum 2 saat uyurdu şimdi fırtına
Çocuk kısmı Zaten nerde garip olmayacak şey var onu severler biz gideriz oyansin diye oyuncaklar alırız onlar en Ufak olmayacak şeyle oynarlar. Memnun olup oynaması ne güzel birşeyKızlar bebişleri oyalamak için süper Bi oyuncak buldum aliminyum folyoyu çok bükmeden portakaldan biraz büyük top yaptım o kadar dikkatini çekti ki hem ses yapıyor hem parlak çok sevdi
Bence çok vermişsiniz mamayı doktorunuza danışarak mı verdiniz mamayı yada cc ni?Kızlar günaydınBenim bebeğin kilo alımı rmi 3. Ay kontrolünde 7150 gram 62 cm çıktı . 2990 doğmuştu . Mama ile besleyen anneler kaç cc mama veriyorsunuz çok mu verdik anlamıyorum ama doymuyor asla
Ayyy kesinlikle ne kadar saçma ama oynuyorÇocuk kısmı Zaten nerde garip olmayacak şey var onu severler biz gideriz oyansin diye oyuncaklar alırız onlar en Ufak olmayacak şeyle oynarlar. Memnun olup oynaması ne güzel birşeyzamanı geçer
Öyle bebekler için ek gıdaya erken başlatıyor doktorlar canım 4. Ayda başlattılar arkadaşımın bebeğini kilosu dengelendiKızlar günaydınBenim bebeğin kilo alımı durmuyor 3. Ay kontrolünde 7150 gram 62 cm çıktı . 2990 doğmuştu . Mama ile besleyen anneler kaç cc mama veriyorsunuz çok mu verdik anlamıyorum ama doymuyor asla
Ben 5 bitince başlatacaktım tadımlara ama hafif hafif başlasam mı acaba sizinle benim doktorum 6. Ayı bekletenlerden ama 6 bence geçCanım hoşgeldinn
Oğluşun kilosunu söylemeyeceğim çünkü önemli olduğunu düşünmüyorum sana bilgi vermez her bebek farklı biliyosun ama bizim doktor persentil bakıyor. Googledan bakabilirsin. O gelişim nasıl iyi mi diye söylüyor. Diğer bebeklere oranla ne durumda diye. Bence tarih tarih ona bir bak. Bence normal ama bebeğinin kilosu. Ayrıca boy da çok önemli biliyosun sadece kiloya bakıp kendini üzme. Bulut bugün 4. Ay aşılarını oldu ve doktor tadımlara başlayacağız dedi. Ben şok oldum tabii. Ve tarhana yap içir dedi hajskk
Şuan tadımlık verileceği için doyurma niyeti olmadığı için ben anne sütünü reddeceğini düşünmüyorum. Az emme istemesi çevreye olan merakındandır.
Ben de buzdolabı poşeti veriyorum hışır hışır çok seviyorKızlar bebişleri oyalamak için süper Bi oyuncak buldum aliminyum folyoyu çok bükmeden portakaldan biraz büyük top yaptım o kadar dikkatini çekti ki hem ses yapıyor hem parlak çok sevdi
Kuzum benim oğlan 3 ay 12 günlükken 5.670 gram dı üzüyor mu beni evet ama artık kıyaslayı bıraktım bunu da festi sayesindeKızlar nasılsınız?
Uzun uzun okudum sayfaları ek gıda konusu geçmiş benimde kafamda deli sorular kizim 37+3 de 2685 gram doğdu dün tartildi tekrar 3 ay 26 günlük 6755 gram geldi sadece anne sütü ile besleniyor ve eskisi kadar sık emmek istemiyor meme reddi yapiyo çoğunlukla çok acıkınca gayet güzel bir şekilde içiyor ama. Sizin bebisler kaç kilo? Ben benimkinin biraz yavaş kilo aldığını düşünüyorum doktora soracağım eğer geç derse ek gıdaya geçeceğim ama bu seferde anne sütünü iyice istemez diye korkuyorum
3 aylıkken doktor bize 59 cm boy 5900 fazla dedi mama kesecem dedi bu ayda aynı besledik 500 gr bile almamış çok besle dedi 4 ay 3 saate bir 90 arada 4 saat 120 ver dedi sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil hareketlendigi zaman daha çok veriyorlarmış helede dis zamanı dedilerKızlar günaydınBenim bebeğin kilo alımı durmuyor 3. Ay kontrolünde 7150 gram 62 cm çıktı . 2990 doğmuştu . Mama ile besleyen anneler kaç cc mama veriyorsunuz çok mu verdik anlamıyorum ama doymuyor asla
O neyle mutlu oluyorsa onunla oynasın annesiAyyy kesinlikle ne kadar saçma ama oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?