2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım benim ki toz pembesi ama özelliği blackout olunca karartıyor zaten benim ki fon şeklinde ama bazıları stor şeklinde oluyor nasıl tercih edersen

Yok benim oglanin sari mesela blackout olunca kalin zaten kumas rengi farketmiyor aksamlari zifiri karanlik yapiyor gunduz de onemli miktarda karartiyor
Tamamdır kızlar teşekkür ederim.

Şuan bende uyku regresyonu diye düşünüyorum uyutuyorum 5 dk sonra geri uyuyo bu saat oldu hâlâ uyumadı bayilcam birazdan
Biz de 3 gündür aynıyız canım valla sallanmak bile istemiyor emerken arada zor dalıyor her gece besiginde uyuyan bebem kaç gündür koynumda yatıyor dün gündüz ilk defa 3 saat ayakta kaldı bir şeyler yaşıyoruz ama ne

Minik minik bende tadım veriyorum geçen tavuk çorbası damlattim yavaştan yavaştan derken ek gıda sürecine birşey kalmıyor yha sıkıntısız Bir aşı süreci olsun canım şifa olsun meraklı emerken ses gelsin hemen bırakıp etrafına bakıyor sonra emmeyi bırakıyor bakincam diye

Açık hava delisi çıktı bizimki evde uyumayan bebe tarlada masllahi var durmadigi zaman sicimle bağlıyorum sırtıma öyle zaman geçirip uyuyor sonra çözüp yatırıyoruz bir duzenide olmuştu ne güzel yağmurlar başladı evde kalınca bozduk

Şefika senin 3bebe ile tarla bahçe işlerinde mi var maşallah

Ben de dışarda çok mutluydum 2 saat uyurdu şimdi fırtına

Ben de dışarda çok mutluydum 2 saat uyurdu şimdi fırtına
Gecicimi diyorsun uyusunda ben herturluye razıyım uykuyu çok seviyor uyursa da işte çoğul sesi sevmiyor misafiri gelince düzeni bozuluyor biryere gidince falan yuksek sesi sevmiyor böyle sessiz sakince olunca süper bizimkisi

Kızlar bebişleri oyalamak için süper Bi oyuncak buldum aliminyum folyoyu çok bükmeden portakaldan biraz büyük top yaptım o kadar dikkatini çekti ki hem ses yapıyor hem parlak çok sevdi
Çocuk kısmı Zaten nerde garip olmayacak şey var onu severler biz gideriz oyansin diye oyuncaklar alırız onlar en Ufak olmayacak şeyle oynarlar. Memnun olup oynaması ne güzel birşey zamanı geçer

Kızlar günaydın Benim bebeğin kilo alımı rmi 3. Ay kontrolünde 7150 gram 62 cm çıktı . 2990 doğmuştu . Mama ile besleyen anneler kaç cc mama veriyorsunuz çok mu verdik anlamıyorum ama doymuyor asla
Bence çok vermişsiniz mamayı doktorunuza danışarak mı verdiniz mamayı yada cc ni?

Kızlar günaydın Benim bebeğin kilo alımı durmuyor 3. Ay kontrolünde 7150 gram 62 cm çıktı . 2990 doğmuştu . Mama ile besleyen anneler kaç cc mama veriyorsunuz çok mu verdik anlamıyorum ama doymuyor asla
Öyle bebekler için ek gıdaya erken başlatıyor doktorlar canım 4. Ayda başlattılar arkadaşımın bebeğini kilosu dengelendi

Ben 5 bitince başlatacaktım tadımlara ama hafif hafif başlasam mı acaba sizinle benim doktorum 6. Ayı bekletenlerden ama 6 bence geç

Kızlar bebişleri oyalamak için süper Bi oyuncak buldum aliminyum folyoyu çok bükmeden portakaldan biraz büyük top yaptım o kadar dikkatini çekti ki hem ses yapıyor hem parlak çok sevdi
Ben de buzdolabı poşeti veriyorum hışır hışır çok seviyor

Kuzum benim oğlan 3 ay 12 günlükken 5.670 gram dı üzüyor mu beni evet ama artık kıyaslayı bıraktım bunu da festi sayesinde
4 aylık olunca bizde geçeceğiz ek gıdaya ama alerjiden dolayı
Bende sadece emziriyorum sağlıkları yerinde mi çok şükür takmamaya çalış kiloyu
Bence gayet iyi kilosu bebeğinin

Kızlar günaydın Benim bebeğin kilo alımı durmuyor 3. Ay kontrolünde 7150 gram 62 cm çıktı . 2990 doğmuştu . Mama ile besleyen anneler kaç cc mama veriyorsunuz çok mu verdik anlamıyorum ama doymuyor asla
3 aylıkken doktor bize 59 cm boy 5900 fazla dedi mama kesecem dedi bu ayda aynı besledik 500 gr bile almamış çok besle dedi 4 ay 3 saate bir 90 arada 4 saat 120 ver dedi sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil hareketlendigi zaman daha çok veriyorlarmış helede dis zamanı dediler

Allahim şu an çok mutluyum. Melis Keşan bebegi ayakta kucakta sallamanin bir sakincai yok dedi tabi öyle haldur huldur değil. Ben zaten hafif hafif yapıyordum. Çok uzuyordu bu durum beni. Artık çok kafaya takmayacağım. Ama beyaz gürültüyü bırakmam lazım onu da dedi tabi. Bu uyku olayıni yavaş yavaş çözeceğiz insaallah ya. Beslenme kojusi olsun uyku olsun her bebek farklı demekki. Her bebek 15 dk emiyor benim bebem 7 dk emiyor diye ya da her çocuk 1 bucuk saat uyuyor diye benim bebem de öyle uyumak zorunda değil bugün başka bir kafadayım kızlar ya sadece bebemi mutlu etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…