2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Ben gündüz uykularını hep slingte yapıyorum canım biliyosun ağırlaştıkça zorluyor ama kendi kendine düzene gireceği daha kolay uyuyacağını düşünüyorum zamanla, akışına bıraktım uyku konusunu. Ben hep sallıyorum ya da memede uyutuyorum öyle yatakta pışpışla uyuduğu çok nadir, benim de o kadar sabrım yok. Slinge koydum mu en azından bi şeyler yapabiliyorum diğer türlü sürekli uyandı uyanacak geri uyut koy uyansın bi daha çok zor oluyo. Zamanla düzelir inşallah

Öyle canım insaallah hepsi zamanla düzelecek benim sıkıntım bir de uyandıktan sonra hep mutsuz olması demekki o uyku yetmiyor çocuğa. Bugün o kadar yorulmuştu ki tam kucağa memeye alacaktım ki kendi kendine bir anda daldı uykuya velakin 33 dk danuyandi. Kendi dalınca da erken uyandi. Ben heo biraz sallayıp ya da meme verip besigine bırakıyorum canım. Peki sen gece nasil yapıyorsun gündüz hep seninle uyuyor ya gece zorluyor mu peki nerede uyuyor

Gece pilates topunda ya da ayakta sallayarak uyutuyorum omzumda sonra yatağa yatıyorum onu göğsüme koyuyorum öyle biraz uyuyo, sonra uyandığında emziriyorum zaten hala uykulu oluyor emerken uyuyakalıyor, o zaman yanıma yatırıyorum yan yatış yastığıyla beraber uyuyoruz. Bütün gece pek uyanmıyor mızırdanınca meme veriyorum uyumaya devam ediyor. Eğer uyanırsa ayağa kalkıp biraz omzumda gezdiriyorum hemen uyuyor. Gece uykusu bozulmazsa ben de şöyle düşündüm zaten gece iyi uyuyor tek gündüz uykusuna düştüğümüz zamanlara gelince uykumuz yavaş yavaş düzene girer, gece beslenmesini kesince de gece kesintisiz uyur. Planlarımı bunun üzerine yaptım, inşallah gece uykusu bozulmaz.

Kullan canım depoların boşalmıştır iyice emzirmeyle. Ben doğumdan beri kullanıyorum ama yine de dökülüyor. Yıllardır hep küt saç kullanırdım ilk defa saçlarımı neredeyse belime kadar uzattım dökülse de kestirmeye kıyamam

Anladım canım her bebis farklı gerçekten benim ki çok inatçı mesela asla öyle omuzda falan sakjnlesmez. Dediğin gibi gece uykusu çok daha zor saat basi uyanmak ayılmak insani mahvediyor gerçekten. Insaallah sizin uykunuz bozulmaz canım

Benim de saçlarım çok dökülmeye başladı ya takviye almam lazım galiba

Benim de saçlarım çok dökülmeye başladı ya takviye almam lazım galiba
Dökülme illa ki olacak ama eğer depolar boşalmışsa normalden fazla dökülebiliyomuş, demir takviyesi falan verebiliyormuş doktorlar o durumda, benim daha yeni başladı bakalım inşallah çok açılmaz yanlardan

Öyle canım bazı bebekleri de koyuyosun beşiğine uyuyo bizimki uyanır, slingte çok uzun uyuyo ama tek başına yatağa koyarsam çok sık uyanıyo. Belki alıştırmakla ilgilidir belki bebişlerin mizacıyla, huyları farklı farklı hepsinin

Benim de yeni başla canım. Aklımda zaten once depolara baktiracagim ben de bakalım bebisten sıra gelirse kendime

Benim oğlan da dışarıda kanguruda 2 saat uyur üzerimde. Ama evde öyle gezemiyorum ben belim çok ağrıyor. Bence bebisler karakterleriyle doguyorlar bu net yani. Bizimkiler sakin sakin uyudu da biz mi dur yavrum ben seni bir sallayayim dedik

Kızlar bebişleri oyalamak için süper Bi oyuncak buldum aliminyum folyoyu çok bükmeden portakaldan biraz büyük top yaptım o kadar dikkatini çekti ki hem ses yapıyor hem parlak çok sevdi
Benimkine de annem eline poşet bağlayıp vermişti uzun bir süre oynamıştı, sizin zamanınızda oyuncak mı vardı diyor, böyle şeylerle oyaladım siizi diypr
Benim de yeni başla canım. Aklımda zaten once depolara baktiracagim ben de bakalım bebisten sıra gelirse kendime

Benim saçlar dökülmüyor ama yapısı değişti resmen arap saçı gibi karışıyor tarama ile zor açılıyor niye böyle oluyor anlamıyorum

Uyutmadan mı koyuyorsun kanguruya canım? Ben uyutup sokuyorum slinge yoksa durmuyo. Bi kanguruya geçsek rahatlıcam onu takması daha kolay. Bizimki de dışarda bebek arabasında o kadar güzel uyuyo ki dün 2 buçuk bugün 2 saat uyudu, hem de -1 derecede evde pamuklara sarıyorum böyle güzel uyumuyo hain

Saçlar etkilendi canım bu gebelikte demekki seninkini de böyle etkilems

Bebek arabasını çok sevemedi canım şu an ben dışarı çıkarken kanguru kullanıyorum o yüzden uyanik oluyor ama çok kisa bir süre sonra kendisi uyuyor

Saç konusu açılmışken imom latte önermiştiniz çok iyi geldi bi de tuzsuz organik şampuan falan kullanıyodum o tarz şeyler daha kötü galiba market şampuanı aldım çoğu problemim düzelme yolunda

Saç konusu açılmışken imom latte önermiştiniz çok iyi geldi bi de tuzsuz organik şampuan falan kullanıyodum o tarz şeyler daha kötü galiba market şampuanı aldım çoğu problemim düzelme yolunda
Hangi şampuanı kullanıyorsun canım? O kadar şampuan denedim saçıma iyi gelen ilk ve tek şampuan elseve hydra oldu, mükemmel bi ürün kara cumadan hemen stok yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…