- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.301
Gliss aldım öyle pahalı özellikli şampuanlar hiç iyi gelmiyor banaHangi şampuanı kullanıyorsun canım? O kadar şampuan denedim saçıma iyi gelen ilk ve tek şampuan elseve hydra oldu, mükemmel bi ürün kara cumadan hemen stok yaptım
Sen söyleyince fark ettim ben de kiloya bakmadan yorum yapmıştım ama 7 çok değil ki hakkaten 6700 dü bnmki gayey zayıf tipli bir bebekBuna niye cevap vermediniz
benim bebeğim de 6800 dü en son tarttığımızda ama öyle kilolu durmuyo senin dediğin gibi, neden fazla denmişSen söyleyince fark ettim ben de kiloya bakmadan yorum yapmıştım ama 7 çok değil ki hakkaten 6700 dü bnmki gayey zayıf tipli bir bebek
belki mamadan dolayıdırbenim bebeğim de 6800 dü en son tarttığımızda ama öyle kilolu durmuyo senin dediğin gibi, neden fazla denmiş
Olabilir canım ya da doğum kilosuna göre fazladırbelki mamadan dolayıdır
Canım dediğin gibi bebekten bebeğe fark eder. Doğum kilosuna bakmak lazimOlabilir canım ya da doğum kilosuna göre fazladır
Bence çok değil benim bebeğim 3 ay 12 günlük iken 7100 dü.. Dr iyi dedi. 12 gün fark var arada ama kiloda da uçurum Bi fazlalık yok. Sağlıkla büyüt gayet iyi..Buna niye cevap vermediniz
40 ımız çıktığından berii gündüz uykumuz yok. Sabah 9 gece 11 60 m2 evde gezdirdiğimi bilirim. Uyku gerilemesi falan hikaye. Şimdilerde az az uyumaya başladı. Her bebeğin kendine göre dönemsel sıkıntıları oluyor sadece. Mesele 4 gün önce 3 gün süren ağlamalarımız oldu. Şimdilerde yine iyiyiz. Her bebek farklı..Öğlen 11 den beri uyumuyor bu çocuk nasıl bi şeymiş bu uyku gerilemesi sinirlerim bozuldu artık sallıyorum slingle geziyprum bebek arabasına koyuyorum yok yok yok bu kadar saat nasıl uyanık durabiliyor bittim artık
Her bebek ayrı her gün de ayrı resmen dünü bugunu tutmuyor40 ımız çıktığından berii gündüz uykumuz yok. Sabah 9 gece 11 60 m2 evde gezdirdiğimi bilirim. Uyku gerilemesi falan hikaye. Şimdilerde az az uyumaya başladı. Her bebeğin kendine göre dönemsel sıkıntıları oluyor sadece. Mesele 4 gün önce 3 gün süren ağlamalarımız oldu. Şimdilerde yine iyiyiz. Her bebek farklı..
Biz de uyku gerilemesi yaşıyoruz canim. Tamam kısa uyurdu bebegim ama uykuya bu kadar zor dalmazdi. Geceleri bu kadar sık uyanmazdi. Hele ki gece uykusuna çok rahat geçerdi gündüz cok uyumadigi için 4 gündür 1 bucuk 2 saat uğraşıyorum inleye inleye uyuyor yavrum o da sıkıntı çekiyor belli. Tüneli sonu ışıktır insaallah deyip sabrediyorum bakalımÖğlen 11 den beri uyumuyor bu çocuk nasıl bi şeymiş bu uyku gerilemesi sinirlerim bozuldu artık sallıyorum slingle geziyprum bebek arabasına koyuyorum yok yok yok bu kadar saat nasıl uyanık durabiliyor bittim artık
Benimkinin de gece uykulari dogdugundan beri cok kotu ama dun bizim de gece 2 de uyutabildim sonra da saat başı kalkti saat bile olmayabilir o kadar uykusuz kaldim enerjim dustu ki uyumuyor cocukBiz de uyku gerilemesi yaşıyoruz canim. Tamam kısa uyurdu bebegim ama uykuya bu kadar zor dalmazdi. Geceleri bu kadar sık uyanmazdi. Hele ki gece uykusuna çok rahat geçerdi gündüz cok uyumadigi için 4 gündür 1 bucuk 2 saat uğraşıyorum inleye inleye uyuyor yavrum o da sıkıntı çekiyor belli. Tüneli sonu ışıktır insaallah deyip sabrediyorum bakalım
Bi arkadaşım chicco unico plus önermişti aklımda o var benimArkadaşlar merhaba 9-36 ay için oto koltuğu almak istiyorum.alan oldumu? Hangi marka
Cok koti böyle canım canım. İnan bak saat 7 den beri çocuk kaç kere kalktı sayamadım hala da emziriyorum koyuyorum pış pış çekiyorum yok gözünü de açamıyor ama hala ağlıyor mizirdaniyorBenimkinin de gece uykulari dogdugundan beri cok kotu ama dun bizim de gece 2 de uyutabildim sonra da saat başı kalkti saat bile olmayabilir o kadar uykusuz kaldim enerjim dustu ki uyumuyor cocuk
40 ımız çıktığından berii gündüz uykumuz yok. Sabah 9 gece 11 60 m2 evde gezdirdiğimi bilirim. Uyku gerilemesi falan hikaye. Şimdilerde az az uyumaya başladı. Her bebeğin kendine göre dönemsel sıkıntıları oluyor sadece. Mesele 4 gün önce 3 gün süren ağlamalarımız oldu. Şimdilerde yine iyiyiz. Her bebek farklı..
Emdikten sonrası için çok normal. Benim de böyle. Süt kanallarının dolması için en az 3 saat geçmesi gerekiyor.Emdikten yarım saat 45 dk sonrası
Çok ilgi alanımda değil açıkcası. Çünkü ozaman hergün ataktayız biz. Hergün başka bişi var. Dediğim gibi 40 çıktı gündüz uykumuz yok. Yatağa koyarım uyanır. Gece her zaman sık sık uyanır. Her an zaten memede. Ne dışarı çıkabiliyorum nede misafir ağırlayabiliyorum sık sık meme istediği için. 4 aylık oldu bir tencere yemek yapabilmiş değilim. Sürekli kucakta.. Ben hergün ayaktayım ozaman... Yani sizin atak dediğiniz benim normal yaşadığım.. Bende uyursa falan atak herhalde diyorumSen ataklara inanmıyorsun ama yaşadığın şeyler atak belirtisi olarak geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?