2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Öğlen 11 den beri uyumuyor bu çocuk nasıl bi şeymiş bu uyku gerilemesi sinirlerim bozuldu artık sallıyorum slingle geziyprum bebek arabasına koyuyorum yok yok yok bu kadar saat nasıl uyanık durabiliyor bittim artık
40 ımız çıktığından berii gündüz uykumuz yok. Sabah 9 gece 11 60 m2 evde gezdirdiğimi bilirim. Uyku gerilemesi falan hikaye. Şimdilerde az az uyumaya başladı. Her bebeğin kendine göre dönemsel sıkıntıları oluyor sadece. Mesele 4 gün önce 3 gün süren ağlamalarımız oldu. Şimdilerde yine iyiyiz. Her bebek farklı..

Her bebek ayrı her gün de ayrı resmen dünü bugunu tutmuyor

Öğlen 11 den beri uyumuyor bu çocuk nasıl bi şeymiş bu uyku gerilemesi sinirlerim bozuldu artık sallıyorum slingle geziyprum bebek arabasına koyuyorum yok yok yok bu kadar saat nasıl uyanık durabiliyor bittim artık
Biz de uyku gerilemesi yaşıyoruz canim. Tamam kısa uyurdu bebegim ama uykuya bu kadar zor dalmazdi. Geceleri bu kadar sık uyanmazdi. Hele ki gece uykusuna çok rahat geçerdi gündüz cok uyumadigi için 4 gündür 1 bucuk 2 saat uğraşıyorum inleye inleye uyuyor yavrum o da sıkıntı çekiyor belli. Tüneli sonu ışıktır insaallah deyip sabrediyorum bakalım

Benimkinin de gece uykulari dogdugundan beri cok kotu ama dun bizim de gece 2 de uyutabildim sonra da saat başı kalkti saat bile olmayabilir o kadar uykusuz kaldim enerjim dustu ki uyumuyor cocuk

Benimkinin de gece uykulari dogdugundan beri cok kotu ama dun bizim de gece 2 de uyutabildim sonra da saat başı kalkti saat bile olmayabilir o kadar uykusuz kaldim enerjim dustu ki uyumuyor cocuk
Cok koti böyle canım canım. İnan bak saat 7 den beri çocuk kaç kere kalktı sayamadım hala da emziriyorum koyuyorum pış pış çekiyorum yok gözünü de açamıyor ama hala ağlıyor mizirdaniyor

Kizlar ilk adetlerinizi oldunuz mu hemen mi geldi lekelenme mi başladı
Hafta sonundan beri ara ara lekelenmwm oluyor baya da bir ağrı oluyor sanırım ağrılı geçecek olursam

Sen ataklara inanmıyorsun ama yaşadığın şeyler atak belirtisi olarak geçiyor

Sen ataklara inanmıyorsun ama yaşadığın şeyler atak belirtisi olarak geçiyor
Çok ilgi alanımda değil açıkcası. Çünkü ozaman hergün ataktayız biz. Hergün başka bişi var. Dediğim gibi 40 çıktı gündüz uykumuz yok. Yatağa koyarım uyanır. Gece her zaman sık sık uyanır. Her an zaten memede. Ne dışarı çıkabiliyorum nede misafir ağırlayabiliyorum sık sık meme istediği için. 4 aylık oldu bir tencere yemek yapabilmiş değilim. Sürekli kucakta.. Ben hergün ayaktayım ozaman... Yani sizin atak dediğiniz benim normal yaşadığım.. Bende uyursa falan atak herhalde diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…