2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Tabii ki istisnalar olabilir muhtemelen senin bebeğinde de durum o şekilde. Yalnız allah yardımcın olsun

4 aylığız ve ben her gece 1 saatte uyanır emziririm. 4ayda 5 kez falandır 3-4 saat uyuduğu gece.. Dün gece bir kere 2 buçuk saat uyudu şükrettim dinlenmişim.
Öyle böyle derken 4 ay olduk.. Zaman geçiyor..

4 aylığız ve ben her gece 1 saatte uyanır emziririm. 4ayda 5 kez falandır 3-4 saat uyuduğu gece.. Dün gece bir kere 2 buçuk saat uyudu şükrettim dinlenmişim.
Öyle böyle derken 4 ay olduk.. Zaman geçiyor..

Ama arkadaşım annelik işte nasıl kabullenip yolumuza bakıyoruz allah cidden sabrını veriyor. Başka hiçbirşeye bu kadar dayanamayız ama evlat olunca böyle oluyor. Sağlıkları yerinde olsun mutlu mesut bebeler olsunlar da diyor insan.

Sorma.. Evet sabrım vardırda bu kadarı beni bile hayrete düşürüyor..

Yalnız o değilde Bi kahve yapan aramıyor değilim yani
O kahve zamanında içilebilse.. Pamuk gibi olucam.

Ben de bakalım ne zaman bitecek buraya bittiği günleri yazıp moral verdiğimiz günler gelsin

Kizlar ilk adetlerinizi oldunuz mu hemen mi geldi lekelenme mi başladı
Hafta sonundan beri ara ara lekelenmwm oluyor baya da bir ağrı oluyor sanırım ağrılı geçecek olursam
Canım ben ikinci döngümü bile yaşıyorum şuan. 1 gün gecikmeyle oldum. Geçen ay olduğumda da lekelenme falan değil direkt başlamıştı kanama. Ama zaten ben hep çok kanamalı olurum. Ağrım deli gibi olurdu geçen ay sıfır ağrıydı bu sefer biraz ağrılı ama öyle eskisi gibi değil

Festi bizim oğlan da aynı nevrimiz döndü. Sabaha kadar kaç kere emziriyorum koyuyorum sayamıyorum artık emmiyor da aslında 3 dk emip duruyor uykular pert resmen uyku gerilemesi bu .

Festi bizim oğlan da aynı nevrimiz döndü. Sabaha kadar kaç kere emziriyorum koyuyorum sayamıyorum artık emmiyor da aslında 3 dk emip duruyor uykular pert resmen uyku gerilemesi bu .

Aşı sonrası olsu bizde aşıdan sonra huy mu değiştirdi, gece ile gündüzü mü kaçırdı yoksa atağa mı girdi? Ben anlamıyorum. Hep peşpeşe oluyor birşeyler acaba gerçek sebep ne bulamıyorum

Bulut bugün 18. Haftalık ama düzeltilmiş haftası 15. Atağa girmemesi lazım aslında.

Hepimizde her şey birbirine karışmış ne zaman kolaylaşıyo bu işler

Kızlar kızlar ben geldim valla okuyorum arada ama yazamadım
Yavrumun alerjisi yle uğraşmaktan yavaş yavaş diyet açıyoruz artık çok şükür
Valla bu atanlardan bıktım nedir bu ya gerçekten hergün fakrlı bir gece güzel uyuyor bir gece saat başı ayaktayız bu aralar uykuya dalarken gece uykusu özellikle bir bağırmalar filan neden sallıyorsunuz diyor resmen oturcak bizimle hanımefendi canımız çıkıyor geçecek geçecek kızlar 4 yıl sonrasını hayal edin ben öyle yapıyorum elimi tutup gezeceğiz tuvaletini filanda öğrenmiş olacak en keyifli zaman 3-6 yaş arası bence

Evet canım her sey pes peşe çünkü bu bitecek diş sancılarımız başlayacak Allah kolaylık versin ne diyelim. Valla benim çok dürüst arkadaşlarım var ebru her sey kolay olacak sanma 2 hatta 3 yaşına kadar bu işler böyle diyorlar. 2 yaş sendromu ile zirve yaparız artık. kabullendigijiz an bunlar normalimiz olacak herhalde

Bence çok vermişsiniz mamayı doktorunuza danışarak mı verdiniz mamayı yada cc ni?
Şöyle ki doktorum 120x7 yi geçme dedi. Bu ara 2 öğün 150 alıyor gene de 2.5 saat sonra acıkıyor oyalamaya çalışıyorum ama aranıyor sonra ağlıyor
Öyle bebekler için ek gıdaya erken başlatıyor doktorlar canım 4. Ayda başlattılar arkadaşımın bebeğini kilosu dengelendi
Bu ay bir sorayım belki erken geçeriz ek gıdaya
Umarım dengelenir kilosu . Sorun şu sanırım ben çocukken kilodan dolayı akran zorbalığına uğramıştım onun aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum . bu yüzden bu kadar takıyorum
3 aylık bebeğin 7 kilo olması neden fazla dediniz kızlar, mamayla beslendiği için mi?
Kikeloma normalde bebeklerin kilo aralıkları var aylık . 3 aylık kız bebek maksimum 7.200 gram olmalı benimki üst sınırda. Böyle devam ederse aşacak ve obezite başta olmak üzere diğer sorunlar tetiklenebilir. Korktum o nedenle. Yoksa bebeğimi gören gördüğümüz en güzel bebeklerden diyor. Bir ben zehir ediyorum bu günleri kendime
Bence çok değil benim bebeğim 3 ay 12 günlük iken 7100 dü.. Dr iyi dedi. 12 gün fark var arada ama kiloda da uçurum Bi fazlalık yok. Sağlıkla büyüt gayet iyi..
Nurkeri ben çok takıyor olabilirim. Doğum kilosuna göre 4 kilo arttı ya. Aylık 900 gram gibi alması isteniyor çok geliyor gözüme . Bir de herkes bu ne tombiş bebek diyor

Bu arada cevap veren herkese çok teşekkür ederim . Şu günleri bir kafam rahat keyfince yaşayamadım ya ona üzülüyorum . Umarım herkesin keyfi iyidir. Sizleri ve güzel bebeklerinizi çok öpüyorum Biraz olsun rahatladım

Tam okuyamadım öncekileri ama abladığım kadarıyla kilo muhabbeti
Benimkide 5800 çıktı 3.ayda bence biraz az ama ne yapalım boyu çok önden gidiyor içtikleri boyuna gidiyor herhalde ama her bebek aynı değildir benim annem öyle der kimi araba kimi kamyon kimi tır dır. Yemeleri ona göre olur boyu uzun kilolu var boyu uzun zayıf var boyu kısa kilolu var boyu kısa zayıf var her çocuk kendine özel

Emzirirken benim gibi online alışveriş batağına düşen var mıBattık resmen ama o kadar güzel şeyler var ki alışveriş işleri bitti sanan eşime aralıkta ek gıda alışverişi şoku

Birde gece 3 se ve Bulutu memede uyutuyorsam o anki alışverişlerin tadı hiçbirinde yok hdjsjjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…