2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Bacım ben çok alıştım aslında ama şu aşıdan sonra bir garip oldu. Bu kadar değildi. Ben net kararımı verdim. Bebeklerde alışkanlıklar 20. Haftadan sonra oluşuyormuş. Bir uyku eğitmeniyle konuştum diyor ki uyku gerilemesini beklemeye gerek yok en güzel zamandasınız. Bende bugün 18. Haftası Bulutun tam. Gelecek hafta salıdan itibaren 20yi doldurucak ya, gelecek hafta salı günü kaçta uyursa uyusun belirlediğim saatte kaldırıp rutinlerini koyup uyku eğitimini vericem. Kendimize göre, dayatmaların dışında bulutun babasının ve benim isteklerime göre planlayacağız. Ben bu kadar uyanmasının ona zararlı olduğunu düşünüyorum o sebeple önlem alma zamanımı belirledim.

Kız bebek anneleri bebeğim 3 gün önce tam 3 aylık oldu ve 10 gündür bebeğim dönüyor ve emekleme pozisyonu alıyor erken değil mi sizce? Bizim gibi olan var mı? Oğlum böyle degildi şaşkınım

Eee maşallah
Neye göre erken kime göre erken boşver sıkma güzel canını bebiş bu konuda yaşıtlarının ilerisinde demek ki

Beni ne bekliyor acaba ağrı var gelen giden yok bir korku girdi içime lekelenme sonrası acaba mı diye Allahım olmayanlara versin

Normal olsun yaww hiperaktif çocuk zor oluyor öyle bişey olur diye korkum. Eğitimci anneler de bilir
Olmaz inşallah ya zor hiperaktif çocuk
Benim oglanda dönmeye çalışıyor da ben bu aralar izin vermiyorum göbeği vs dikişli daha
Poposunu havaya kaldırarak gidiyor geri geri kurbağa

Ben de bu konuyu konuştum doktorumla bu kjadar uyanma sonradan olduysa vakti gelince kendiliğinden eski haline döner bekle dedi

Kızlar ben ek gıda da
bebek irmiği pirinç unu ruşeym vs "Belu gıda atölyesinden" alıyorum güzel sağlıklı güvenilir tavsiye ederim oğluma da kullanacağım
Hurma ezmesini "Doğal olanı ye"
Pekmez tahin karadut özü elma suyu konsantresi vs "Wefood" kullanıyorum
Kızıma hala ek gıda zamanından beri kullanıyorum
Birde Cam rende mutlaka alın çok işe yarıyor ben ebebekten almıştım 2 yıl önce hala sapasağlam
Meyveleri içine koyduğumuz emzik gibi süzgeç var diş zamanı çok işe yarıyor alın derim
Aklıma bunlar geliyor ek gıda zamanı için

ffestinalente canım sen mi ek gıdaya önceden başlamak istiyordun, önceki sayfalarda öyle bi şeyler okumuştum ama kim yazdı hatırlayamadım. Alerji vs durumu yoksa neden erkenden başlamak istiyorsun merak ettim, yoksa sizde de alerji var mıydı okuduğum her şeyi birbiriyle karıştırdım

Canım özel bir isteğim yok ek gıda ile ilgili. Cumartesi kontrole gittik doktor bey tadımlara başlayacağız dedi. Sebepleriyle birlikte anlattı bana da çok mantıklı geldi o yüzden tarhana ile açılışı yapıyorum

Ben de bu konuyu konuştum doktorumla bu kjadar uyanma sonradan olduysa vakti gelince kendiliğinden eski haline döner bekle dedi
Dönse bile bulutun uykuları düzenli değil saat başı kalkmaz belki ama kaliteli de uymuyor. Ben tuvalet eğitimi ve uyku eğitiminin birey olmakta çok çok kritik ve önemli bir payı olduğunu düşünüyorum. riske atmak istemiyorum ama söylenenler gibi katı bir sistemle de yapamam yumuşak geçişlerle bize uygun hale getireceğim en azından deneyeceğim.

Doğru senin doktorun önermişti, sanki birisi ben de 6 ay öncesinde başlamak istiyorum gibi bi şey demişti ya öyle hatırlıyorum o yüzden merak ettim neden diye

İnek sütü alerjisi olan bebekler için mamadan yoğurt mayalatirlardi bir tek o aklımda kalmış ek gıdaya meyve püresi ve yoğurtla başlatiyorlardi. Doktorların verdiği haftalik Örnek menüyü buraya atar arkadaslar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…