- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.361
Aşamalarını bizimle de paylaş canım ben 3. ay denedim olmadı 3 gün uyudu 4.gün yaptığım rutünlerin uyumak için olduğunu algıladı rutinler başlayınca yaygara kopardıDönse bile bulutun uykuları düzenli değil saat başı kalkmaz belki ama kaliteli de uymuyor. Ben tuvalet eğitimi ve uyku eğitiminin birey olmakta çok çok kritik ve önemli bir payı olduğunu düşünüyorum. riske atmak istemiyorum ama söylenenler gibi katı bir sistemle de yapamam yumuşak geçişlerle bize uygun hale getireceğim en azından deneyeceğim.
Insaallah başarılı olursun festi lütfen bizimle de buradan paylaş. Ama aşı yormuş olabilir bulutu bence 1 bir iki güne düzelir merak etme senBacım ben çok alıştım aslında ama şu aşıdan sonra bir garip oldu. Bu kadar değildi. Ben net kararımı verdim. Bebeklerde alışkanlıklar 20. Haftadan sonra oluşuyormuş. Bir uyku eğitmeniyle konuştum diyor ki uyku gerilemesini beklemeye gerek yok en güzel zamandasınız. Bende bugün 18. Haftası Bulutun tam. Gelecek hafta salıdan itibaren 20yi doldurucak ya, gelecek hafta salı günü kaçta uyursa uyusun belirlediğim saatte kaldırıp rutinlerini koyup uyku eğitimini vericem. Kendimize göre, dayatmaların dışında bulutun babasının ve benim isteklerime göre planlayacağız. Ben bu kadar uyanmasının ona zararlı olduğunu düşünüyorum o sebeple önlem alma zamanımı belirledim.
BeennnnEmzirirken benim gibi online alışveriş batağına düşen var mıBattık resmen ama o kadar güzel şeyler var ki alışveriş işleri bitti sanan eşime aralıkta ek gıda alışverişi şoku
Aman Allah korusun isteyene versin rabbim. Tüm önlemleri almalıyızBeni ne bekliyor acaba ağrı var gelen giden yok bir korku girdi içime lekelenme sonrası acaba mı diye Allahım olmayanlara versin
Sebze ve meyvey ile başlıcaz bizde alerji var kim bilir ne zaman yer yavrum yoğurt peynir bakalımİnek sütü alerjisi olan bebekler için mamadan yoğurt mayalatirlardi bir tek o aklımda kalmış ek gıdaya meyve püresi ve yoğurtla başlatiyorlardi. Doktorların verdiği haftalik Örnek menüyü buraya atar arkadaslar umarım
Sağol canım, serbesttir herhalde ben hep atıyorum hala buralardayımLink serbest mi bilmiyorum bebechi sıvı geçirmez uzun kollu mama önlüğü yazınca çıkıyor onlardan alcam
Anladım canım normalde kilosu normal ama benim öyle dememin sebebi doğum kilosunun sonra baya almış ya onun için söyledim normalde benim bebeğimin doğum kilosu baya fazla ama bu kadar kilo almadı onu demek istemiştim yoksa doktorunuz onayladıysa tombiş bebişi bende çok severimŞöyle ki doktorum 120x7 yi geçme dedi. Bu ara 2 öğün 150 alıyor gene de 2.5 saat sonra acıkıyoroyalamaya çalışıyorum ama aranıyor sonra ağlıyor
Bu ay bir sorayım belki erken geçeriz ek gıdaya
AA
Evet ben istiyordum sütüm az geliyor onun için hep bişeyler yiyip içiyorjm en azından tadım yapınca zaman kazanırım biraz daha sütüm dolar diye düşünüyordum ama geçirmedi doktorumuzDoğru senin doktorun önermişti, sanki birisi ben de 6 ay öncesinde başlamak istiyorum gibi bi şey demişti ya öyle hatırlıyorum o yüzden merak ettim neden diye
Ben ilk püre, sonra pütürlü yapıp 7.5-8 . Ayda bwl yaparım ancakKızlar siz ek gıdaya başlayınca blw mi yapacaksınız klasik yöntem mi ?
Kızlar siz ek gıdaya başlayınca blw mi yapacaksınız klasik yöntem mi ?
İki yöntem karışık gidersin canım ben öyle yapıcam sanırım, araştırıyorum. Çevremdeki yabancıların bebeleri yeme konusunda çok aktif vardır bi bildikleri diyorum döke saça yesin öğrensin bizimkiler deBen blw düşünüyordum nasılsa 6. ayda başlarız o zamana kadar inceliklerini öğrenirim diyodum. Pat diye tadımlara başladıkve tarhana çorbasıyla başladık napıcam bilmiyorum ama öğüme geçtiğimizde kendisi yesin istiyorum
İki yöntem karışık gidersin canım ben öyle yapıcam sanırım, araştırıyorum. Çevremdeki yabancıların bebeleri yeme konusunda çok aktif vardır bi bildikleri diyorum döke saça yesin öğrensin bizimkiler de
Klasik yapacağım ben dayanamıyorum blw e sabrım yokKızlar siz ek gıdaya başlayınca blw mi yapacaksınız klasik yöntem mi ?
ffestinalente cnm sen Bursa daydın değil mi iyimisiniz çok mu lodos var
Klasik yapacağım ben dayanamıyorum blw e sabrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?