2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aşamalarını bizimle de paylaş canım ben 3. ay denedim olmadı 3 gün uyudu 4.gün yaptığım rutünlerin uyumak için olduğunu algıladı rutinler başlayınca yaygara kopardı

Insaallah başarılı olursun festi lütfen bizimle de buradan paylaş. Ama aşı yormuş olabilir bulutu bence 1 bir iki güne düzelir merak etme sen

Ek gıda için kabak lifi kurulama bezi doğal sabun gibi bebislerin malzemelerini temizlemek için alınabilir diye düşündüm kizlar

Emzirirken benim gibi online alışveriş batağına düşen var mıBattık resmen ama o kadar güzel şeyler var ki alışveriş işleri bitti sanan eşime aralıkta ek gıda alışverişi şoku
Beennnn benim eşim de hr gün kargo geliyor iş yerine bohçacı kadınlara döndüm taşınması bitmiyor diyor
Beni ne bekliyor acaba ağrı var gelen giden yok bir korku girdi içime lekelenme sonrası acaba mı diye Allahım olmayanlara versin
Aman Allah korusun isteyene versin rabbim. Tüm önlemleri almalıyız

Sebze ve meyvey ile başlıcaz bizde alerji var kim bilir ne zaman yer yavrum yoğurt peynir bakalım

Anladım canım normalde kilosu normal ama benim öyle dememin sebebi doğum kilosunun sonra baya almış ya onun için söyledim normalde benim bebeğimin doğum kilosu baya fazla ama bu kadar kilo almadı onu demek istemiştim yoksa doktorunuz onayladıysa tombiş bebişi bende çok severim

Doğru senin doktorun önermişti, sanki birisi ben de 6 ay öncesinde başlamak istiyorum gibi bi şey demişti ya öyle hatırlıyorum o yüzden merak ettim neden diye
Evet ben istiyordum sütüm az geliyor onun için hep bişeyler yiyip içiyorjm en azından tadım yapınca zaman kazanırım biraz daha sütüm dolar diye düşünüyordum ama geçirmedi doktorumuz

Ek gıda için size güzel bir iki hesap önereyim Liste yapmışlar hatta. İlk olarak sebze ile başlamak gerek . Meyveler tatlı olunca ilk ondan başlarsak sebzeyi reddedebiliyor bebekler bu ara manyak gibi okuyorum bunları
doktorannenintavsiyeleri
annebebekdoktoru
Bu hesapları takip ediyorum ben . Oldukça faydalılar

Mesela 6. Ay İçin örnek menü vermiş. Biliyorsunuz ilk kez besin tattırırken 3 gün kuralı var. 3 gün artan miktarda aynı ürünü veriyorsunuz. Böylece alerji gelişirse neden geliştiğini anlamış oluyorsunuz . Burda bazılarını hızlı geçmiş . Onlar alerji riski düşük olanlar

Kızlar siz ek gıdaya başlayınca blw mi yapacaksınız klasik yöntem mi ?

Ben blw düşünüyordum nasılsa 6. ayda başlarız o zamana kadar inceliklerini öğrenirim diyodum. Pat diye tadımlara başladık ve tarhana çorbasıyla başladık napıcam bilmiyorum ama öğüme geçtiğimizde kendisi yesin istiyorum

İki yöntem karışık gidersin canım ben öyle yapıcam sanırım, araştırıyorum. Çevremdeki yabancıların bebeleri yeme konusunda çok aktif vardır bi bildikleri diyorum döke saça yesin öğrensin bizimkiler de

Bu tadım evresi olduğu için aslında ben aktif olucam. Bunaltmadan zorlamadan vericem. Ama doktor öğüne geçiyoruz dediği anda Bulut aktif olucak. Mıncırasın hiç umrumda değil ev batmış, iş çıkmış. Gerekirse altına poşet serer onu kaldırır atarım. Keyif alsın bebeğim.

Çevrendeki yabancılar nasıl yapıyor canım bu işleri? Birde nasıl uyutuyorlar çok merak ediyorum. Onlarda da uyku eğitimi rant halini almış bir popüler kültür parçası mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…