- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #56.401
Kız al benden de o kadar yaaaaAllahim gecenin ortasında çaaatt diye niye uyanıyor bu çocuk gözler fıldır fildir derdi olsa gülüp konuşamaz herhalde böyle ya kafayı yicem
Büyük konusmaları yutmak kalp biz halsjsldkd ben hepsibi yaptm allaha şükürCanımcığım büyük konuşma
Vallahi neye konuştuysam başıma geldi artık konuşmuyorum biliyorsun. Vermeyeceğim vs iddialı cümlelerevladının zarar gördüğünü düşünürsen önlemler almak durumundasın bence ki seni azıcık tanıdıysam da alırsın.
Bu arada eğitimden kastım beşiğine alıştırmak değilben tamamen oğlumun eşimin ve benim isteklerime göre harmanlayacağım. Üçümüz de mutlu olacağız. Bir vereyim sonra detaylıca konuşuruz zaten. Belki de olmayacak böyle istiyorum ve diyorum ama bakalım.
Aaaa festi ben de bursadayımBu nedir ben anlamadım.
Bu yıl lodoslar bizi uçuracak gibi.
Dışarı çıkmam gerekse asla çıkmam, çok büyük birşey olması lazım. Pencerelere bile yakın durmuyorum öylesine korkutucu bir hava.
Aaaa festi ben de bursadayımvalla rüzgar sesinden uyuyamadım
Sorma canım ya güler misin ağlar mısın geceden beri anneligimi sorguluyorum yineKız al benden de o kadar yaaaabenimkinin gazı ve kakası varmış meğer. Yaptı rahatlarda uyur diye düşünüyorum. İster ki hep hoppi yapam. Gecenin 3 ü be yavruumiii
Ankarada da hava çok kötü ya pencereler ötüyor resmenBen buluttan uyuyamadım bulut bebeğim uyusaydı gözüne vururdum uykunun da nasip olmadıartık her koşulda uyuyabiliyorum. Ne demek uyuyacağın yeri/koşulları seçmek hajsj
Gerçekten çok kötüydü. Neler neler olmuş? Okullarda tatil edilmiş belliydi zaten.
Benim.kizda öyle çareyi yanımda yaptırmakla buldum. Kucağımda yatıyor sabah kadar hep uyuyor uyanmadan hemde emiyor nende uykumu alıyorum. Degilse uyuduguma değmeyecek o uyanıyor ben kalkip aldım ettim derken uykusu mizirdanmasi bitmiyor.Festi bizim oğlan da aynı nevrimiz döndü. Sabaha kadar kaç kere emziriyorum koyuyorum sayamıyorum artık emmiyor da aslında 3 dk emip duruyor uykular pert resmen uyku gerilemesi bu .
Bendd normalde aylik ne kadar almalı dediğimde 500 gram alması gerek demişti. Ben 500 aldirayim da gerisinede razıyım. Aşı zamanı belli olucak.bizimde boy kiloŞöyle ki doktorum 120x7 yi geçme dedi. Bu ara 2 öğün 150 alıyor gene de 2.5 saat sonra acıkıyoroyalamaya çalışıyorum ama aranıyor sonra ağlıyor
Bu ay bir sorayım belki erken geçeriz ek gıdaya
Umarım dengelenir kilosu . Sorun şu sanırım ben çocukken kilodan dolayı akran zorbalığına uğramıştım onun aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum .bu yüzden bu kadar takıyorum
Kikeloma normalde bebeklerin kilo aralıkları var aylık . 3 aylık kız bebek maksimum 7.200 gram olmalı benimki üst sınırda. Böyle devam ederse aşacak ve obezite başta olmak üzere diğer sorunlar tetiklenebilir. Korktum o nedenle. Yoksa bebeğimi gören gördüğümüz en güzel bebeklerden diyor. Bir ben zehir ediyorum bu günleri kendime
Nurkeri ben çok takıyor olabilirim. Doğum kilosuna göre 4 kilo arttı ya. Aylık 900 gram gibi alması isteniyor çok geliyor gözüme . Bir de herkes bu ne tombiş bebek diyor
Bu arada cevap veren herkese çok teşekkür ederim . Şu günleri bir kafam rahat keyfince yaşayamadım ya ona üzülüyorum . Umarım herkesin keyfi iyidir. Sizleri ve güzel bebeklerinizi çok öpüyorumBiraz olsun rahatladım
Masllah erken dönmüş geceleri uykusunda dikkat et annesi. Bizimki dünden önce akşam cay içerken yanımıza yaptırmıştık yan yatarken birden döndü ve bunu huy edindi o aksam hep dönmek için çabaladı altinda yastık varken daha çabuk dönüyor o yokken anca yan dönüyorKız bebek anneleri bebeğim 3 gün önce tam 3 aylık oldu ve 10 gündür bebeğim dönüyor ve emekleme pozisyonu alıyor erken değil mi sizce? Bizim gibi olan var mı? Oğlum böyle degildi şaşkınım
Benim kocada hareketli olacak diyor birden döndüğünü görünce cektirecekmi bize acaba diyorum bendeNormal olsun yaww hiperaktif çocuk zor oluyor öyle bişey olur diye korkum. Eğitimci anneler de bilir
Seninde hep böyle şeyler pat diye oluyor yha canım. Doğuma daha var gibi takılırken birden doğumun oldu. Ek gidaya var derken şimdiden tadimlara başladın.Ben blw düşünüyordum nasılsa 6. ayda başlarız o zamana kadar inceliklerini öğrenirim diyodum. Pat diye tadımlara başladıkve tarhana çorbasıyla başladık napıcam bilmiyorum ama öğüme geçtiğimizde kendisi yesin istiyorum
Böyle düşünürsek Zaten yediklerinden keyif alir ve ne sana ne de ona zor geçmez o süreçler. Üstü başı battı deriz ama bir bakarsın öyle daha keyifli yediğini görürsün.Bu tadım evresi olduğu için aslında ben aktif olucam. Bunaltmadan zorlamadan vericem. Ama doktor öğüne geçiyoruz dediği anda Bulut aktif olucak. Mıncırasın hiç umrumda değil ev batmış, iş çıkmış. Gerekirse altına poşet serer onu kaldırır atarım. Keyif alsın bebeğim.
Çevrendeki yabancılar nasıl yapıyor canım bu işleri? Birde nasıl uyutuyorlar çok merak ediyorum. Onlarda da uyku eğitimi rant halini almış bir popüler kültür parçası mı?
Bir süre sonra bennde yanıma alıyorum zaten canım yapışık gece gündüz geziyoruz bakalim. Yarınn iki gün sonra sevgilisi olunca da beni tanımazBenim.kizda öyle çareyi yanımda yaptırmakla buldum. Kucağımda yatıyor sabah kadar hep uyuyor uyanmadan hemde emiyor nende uykumu alıyorum. Degilse uyuduguma değmeyecek o uyanıyor ben kalkip aldım ettim derken uykusu mizirdanmasi bitmiyor.
Şefika ayda 600-900 gram arası normalmiş . Benimki çok olunca 900 e çekmeye çalışıyorumBendd normalde aylik ne kadar almalı dediğimde 500 gram alması gerek demişti. Ben 500 aldirayim da gerisinede razıyım. Aşı zamanı belli olucak.bizimde boy kilo
Sevgilisini boşver belli bir yaşa gelinde takmıyorlar bile bizi benim ki on yasinda ama görsen 18 20 yaşında gibiBir süre sonra bennde yanıma alıyorum zaten canım yapışık gece gündüz geziyoruz bakalim. Yarınn iki gün sonra sevgilisi olunca da beni tanımaz
Gecen 3 ay kontrolde 200 gram almıştı yha bende isterim tombiş olsun da olurumuz okadar sanırım bizimde saliya kontrolü var umarım biraz almıştırŞefika ayda 600-900 gram arası normalmiş . Benimki çok olunca 900 e çekmeye çalışıyorum
Önlem almak ayrı uyku eğitimi ayrı, rutin uygulamak, bebek desteksiz uykuya hazırsa bunu denemek uyku eğitimi değildir. Adına uyku eğitimi denen belli başlı yöntemleri asla yapmayacağıma eminim, özellikle de bebeğimin huyunu suyunu bilmediği halde her bebeğe aynı yöntemleri uygulayan kendine eğitmen diyen kişilerden tavsiye almayacağıma çok eminim. Bazı bebeklerde işe yarıyordur ona bir şey diyemem ama bebeğin psikolojisine, bağlanmamıza nasıl etki edeceğini bilmediğim bir uygulamayı yapmayı güvenli bulmuyorum. Şu an bebeğim destekli uyuyor ihtiyacı olduğu müddetçe de destekli uyutmaya devam edeceğim. Bebeğim doğduğundan beri gece gündüz ayrımı var, öyle aman aman bi rutin uygulamamıza rağmen tamamen ev içindeki rutinimiz onu gece uykusuna hazırlıyor. Bugüne kadar bir şeyleri doğru yaptığımıza inanıyorum, tamamen içimden geldiği gibi davranıyorum öyle yapmaya devam edeceğim, yorulsam da bu böyle. Örneğin her gün slingte uyutmak gerçekten her yerimi ağrıtıyor ama bebeğim böyle uyumak istiyor ve kaliteli uyuyor, eğitim adına bunu bozamam. Sabah uykusunu slingte yapmak istemedi yatağa koydum, bebeğim ne isteyip istemediğini belli ediyor temas istiyorsa öyle uyuturum yatak istiyorsa öyle.Canımcığım büyük konuşma
Vallahi neye konuştuysam başıma geldi artık konuşmuyorum biliyorsun. Vermeyeceğim vs iddialı cümlelerevladının zarar gördüğünü düşünürsen önlemler almak durumundasın bence ki seni azıcık tanıdıysam da alırsın.
Bu arada eğitimden kastım beşiğine alıştırmak değilben tamamen oğlumun eşimin ve benim isteklerime göre harmanlayacağım. Üçümüz de mutlu olacağız. Bir vereyim sonra detaylıca konuşuruz zaten. Belki de olmayacak böyle istiyorum ve diyorum ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?